Behind The Rain : Heavy Rain Spoil Topic

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الآن بازی رو برای بار دوم تموم کردم !!!
فکر نمی کنم تا حالا کسی همچنین پایانی رو دیده باشه !!! :
ایثن به دستور Open Fire توسط Carter Blake کشته شد !!! البته ایثان پسرش رو نجات داد !!! :((
مدیسون توسط پلیس دستگیر شد ولی یک کتاب به نام Heavy Rain نوشت و داشت برای مردم کتاب رو امضا می کرد ولی ضایع بود که خیلی ناراحته !!!
نورمن هم توسط یک برنامه ازش تقدیر شد ولی تو یک صحنه دید که دو تا تانک دارن به طرفش میان !!!!
اسکات هم توسط چرخ دنده ها له شد و Lauren هم به قبرش تف انداخت .

الآن بازی رو برای بار دوم تموم کردم !!!
فکر نمی کنم تا حالا کسی همچنین پایانی رو دیده باشه !!! :
ایثن به دستور Open Fire توسط Carter Blake کشته شد !!! البته ایثان پسرش رو نجات داد !!! :((
مدیسون توسط پلیس دستگیر شد ولی یک کتاب به نام Heavy Rain نوشت و داشت برای مردم کتاب رو امضا می کرد ولی ضایع بود که خیلی ناراحته !!!
نورمن هم توسط یک برنامه ازش تقدیر شد ولی تو یک صحنه دید که دو تا تانک دارن به طرفش میان !!!!
اسکات هم توسط چرخ دنده ها له شد و Lauren هم به قبرش تف انداخت .
چرا من این پایان رو دیده بودم.دومین پایانم بود.

چرا من این پایان رو دیده بودم.دومین پایانم بود.
آره من هم این رو دیده بودم:biggrin1: البته ترکیبی بود از چند تا پایان:biggrin1: در کل حسش نیست همه پایان ها رو ببینه آدم. آخه این روزا همه دل مشغولی های دیگه ای دارن شما چطور؟:biggrin1:

آره من هم این رو دیده بودم:biggrin1: البته ترکیبی بود از چند تا پایان:biggrin1: در کل حسش نیست همه پایان ها رو ببینه آدم. آخه این روزا همه دل مشغولی های دیگه ای دارن شما چطور؟:biggrin1:
دقیقاً برهان همینه که میگی.خدایی ارزش بازی برای بار اول فوق العاده بالاست ولی واسه باره دوم همه چی رو میدونی زیاد حال نمیده.من برای بار دوم بازی رو به زور تا آخر رفتم.البته چند نوع پایان دیگه رو هم تست کردم ولی مثلاً از چپترهای مهم رفتم نه از اول بازی.
در مورد دل مشغولی هم درست میگی،دیگه شنبه این دل حسابی مشغول میشه.:biggrin1:

!!!!!!!!!!!!
این حرفت خیلی عجیب بود !!!!
من اگر تروفی All Endings رو هم ببینم باز بازی رو میرم !!!!
یعنی تا موقعی که بازی بعدی David Cage بیاد من Heavy Rain رو میرم .
درود بر David Cage
دقیقاً برهان همینه که میگی.خدایی ارزش بازی برای بار اول فوق العاده بالاست ولی واسه باره دوم همه چی رو میدونی زیاد حال نمیده.من برای بار دوم بازی رو به زور تا آخر رفتم.البته چند نوع پایان دیگه رو هم تست کردم ولی مثلاً از چپترهای مهم رفتم نه از اول بازی.
در مورد دل مشغولی هم درست میگی،دیگه شنبه این دل حسابی مشغول میشه.:

خوب معلومه وقتی پشت سر هم بازی رو تموم کنی این جوری میشه !!!
من خودم یک بار بازی رو تموم کردم و بعدش inFAMOUS رو تموم کردم و بعد دوباره Heavy Rain :love:

آخرین ویرایش:
در مورد دل مشغولی هم درست میگی،دیگه شنبه این دل حسابی مشغول میشه.:biggrin1:
خوب پس تو هم دقیقا مثل من بودی چون دقیقا برای من هم همین حالت به وجود اومد.:biggrin1: به امید روزی که این شنبه برسد:biggrin1:
!!!!!!!!!!!!
این حرفت خیلی عجیب بود !!!!
من اگر تروفی All Endings رو هم ببینم باز بازی رو میرم !!!!
یعنی تا موقعی که بازی بعدی David Cage بیاد من Heavy Rain رو میرم .
درود بر David Cage
خوب امیر جان هرکی یک نظری داره دیگه. من در کل آدمی نیستم که بازی رو بیشتر از 2 بار تموم کنم. اصلا هم یادم نمیاد بازی رو بیشتر از 2 بار رفته باشم. ممکنه 1 سال دیگه یکهو حوس HR کنم بشینم دوباره بازی کنم ولی پشت سر هم به جز فوتبال هیچ بازی رو دوباره نمی کنم:biggrin1:(خیلی حرف باحالا زدم انصافا:biggrin1: کی فوتبال رو یک بار میره؟:biggrin1:)

خوب امیر جان هرکی یک نظری داره دیگه. من در کل آدمی نیستم که بازی رو بیشتر از 2 بار تموم کنم. اصلا هم یادم نمیاد بازی رو بیشتر از 2 بار رفته باشم. ممکنه 1 سال دیگه یکهو حوس HR کنم بشینم دوباره بازی کنم ولی پشت سر هم به جز فوتبال هیچ بازی رو دوباره نمی کنم:biggrin1:(خیلی حرف باحالا زدم انصافا:biggrin1: کی فوتبال رو یک بار میره؟:biggrin1:)

من هم اینجوریم !!!
کاملا مطمئنم که از اول عمرم نشده یک بازی رو بیشتر از 1 دفعه برم !!!!
ولی از هر جهت بخوای حساب کنی Heavy Rain استثناست .

دوستان من این بازیودیروز گرفتم الان دارم میرم تا برای بار دوم تموم کنم.اما چندتا سوال عجیب برام پیش اومده که اگر کسی جوابشو بدونه و بگه ممنون میشم.
اگر تموم کردین بخونین:

1-این اسکات 48 سالشه که.چجوری 30 سال پیش 10 ساله بوده؟
2-اسکات چرا لورن رو قبول کرد؟و چرا دنبال مدارک علیه خودش رفت؟مجبور بود در مورد ماشین تایپه بگه و بره اون یارو مانفرد رو بکشه؟
3-مدیسون اینهمه اطلاعات رو از کجاش میوورد؟یهو همه جا سبز میشد.
4-جریان اوریگامی های دست ایتن وقتی قاط میزد چی بود؟یا اون اجسادی که تو آب میدید؟جواب اینم نگرفتم
و یسری سوال دیگه که بعدا میپرسم.

بچه ها چجوری میشه این شان بمیره من هرکاری میکنم تو صحنه آخر نمیمیره
تو 4-5 تا پایانی که داشتم همیشه زنده مونده
یه چیز دیگه این تروفی ها رو اگه کسی همش رو گرفته بیاد بگه
مرسی

بچه ها چجوری میشه این شان بمیره من هرکاری میکنم تو صحنه آخر نمیمیره
تو 4-5 تا پایانی که داشتم همیشه زنده مونده
یه چیز دیگه این تروفی ها رو اگه کسی همش رو گرفته بیاد بگه
مرسی

باید کاری کنید که نورمن و مدیسون نفهمند که شان کجاست .
و در اون صحنه ای که ایثن از روی GPS می خواد یک نقطه ای رو انتخاب کنه ، گزینه ی غلط رو بزنید .

بازی رو برای بار سوم تموم کردم.
نورمن توسط اسکات کشته شد:(
ایثن هم به گلوله بسته شد:((:((
البته پسرش زنده موند:-"
بعد هم پسر ایثن و مادرش سر خاک ایثن بدن که اسکات و مدیسون از نواحی مختلف به اون دو تا دید میزدند:(:(
مدیسون هم کتاب برای مردم امضا میکرد.
بلیک هم عینک نورمن رو برداشت :cool::cool:و بعد که از اون استفاده کرد داشت لبخند میزد که نورمن اومد جلوش سبز شد:eek::eek:
اسکات هم تو خیابون قدم میزد:-"
کلا پایان خیلی نارحت کنندهای بود :((:((

من امروز بعد 2روز بازی تموم کردم :دی! اولا که سر اون اتیش سوزی بازی باگ داشت چی بود؟ لای دیوار گیر کردیم و رفتیم تو راه رو :دی!
من به ایتان زنگ زدم!!!!!!!!! اما نمیدونم چرا بعضیا که تنها با مدیسون رفتند ایتان خودش رو میکشه؟؟؟مگه شان پیدا نمیشه؟

من امروز بعد 2روز بازی تموم کردم :دی! اولا که سر اون اتیش سوزی بازی باگ داشت چی بود؟ لای دیوار گیر کردیم و رفتیم تو راه رو :دی!
من به ایتان زنگ زدم!!!!!!!!! اما نمیدونم چرا بعضیا که تنها با مدیسون رفتند ایتان خودش رو میکشه؟؟؟مگه شان پیدا نمیشه؟
اگر بتونی با شخصیتی به مرحله ی آخر برسی ، حتما که شان نجات پیدا نمی کنه !!!
شرط لازم این که شان نجات پیدا کنه اینه که نورمن به مرحله ی آخر برسه .
در ضمن ممکنه که با همه ی شخصیت ها به مرحله ی آخر برسی ولی ایثن نتونه که شان رو نجات بده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or