Niko Bellic
کاربر سایت
اقا اگه اونجا که مدیسون از ایتان میپرسه ایا اوریگامی کیلری.....؟ اگه بزنی yes در اینده چی میشه؟؟؟؟؟؟
هیچی!دلسوزی میکنه براشاقا اگه اونجا که مدیسون از ایتان میپرسه ایا اوریگامی کیلری.....؟ اگه بزنی yes در اینده چی میشه؟؟؟؟؟؟
یه سوال دارم:
اونمرحله که مدیسون میره پیشه اوم مرد کچله چی می خواد وبعدش از اون یارو تو پارتی که اسم جان شفرد رو میگه؟
dlc مدیسون ربطی به داستان نداشت..اما 5 تا پایان داشت با اینکه خیلی کوتاه بود...یک سوال dlc هوی رین دیگه برای چیه؟مگه تو بازی خیلی جاهای مبهم داره؟بعد یه سوال دیگه واقعا ایتان ریش میزنه یعنی هر مدلی که بخوای؟
یک سوال dlc هوی رین دیگه برای چیه؟مگه تو بازی خیلی جاهای مبهم داره؟بعد یه سوال دیگه واقعا ایتان ریش میزنه یعنی هر مدلی که بخوای؟
سلام
دوستان من این بازی رو با گاو رو هم زمان خریدم و یکم کج شدم که کدومو زود تر بازی کنم.بعد به مینی گیم گاو که رسیدم گفتم وقتشه که یکم hr رو بازی کنم
عالی بود البته ببخشید درام تود این تاپیک میگم حالا سوالام رو پایین می پرسم
من یکم کیج شدم 100%بازی تخیلی نیست پس چرا یهو اتان تو اون پارک یه اونجوری شد و از تو خیابون سر در اورد و بچش هم گم شد؟؟؟
به احتمال زیاد کار ارگامی کیلر هست اما چرا یهو اینجوری شد
یکم تخیلی
قبلش هم یه جای دیگه اینجوری شد
کلا میشه یکم توضیح بدید
البته اگه به ادامه ی بازی ربط داره بی زحمت بهم بگید،که بهتون بگم،که بهم بگید یا نه :biggrin1:
ممنون

تاثیرات دوران کما هستش که ایثن بعد از تصادف در اغما به سر میبرده
به دیالوگها بیشتر دقت کنین
تاثیر کما؟؟؟ یا اسکیزو فرم؟!
گذشته کاراکترا به داستان مربوطه اخه؟... به کاراکترا مربوطه!!!!!اطلاعات غلط ندهید لطفآ...
DLC بعدی مربوط به گذشته کاراکترهای بازی هست