Behind The Rain : Heavy Rain Spoil Topic

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان منو راهنمایی کنید لطفا:
اونجا که بلیک ،اتان رو تو اتاق بازجویی کتک می زنه بعدش ما میریم تو اتاق و اتان رو رو صندلی می شونیم .بهش میگیم کهمی رم یه جا باسه رفتن پیدا کنم حالا باید کجا بریم
باید چی کار کنیم

ممنون

دوستان منو راهنمایی کنید لطفا:
اونجا که بلیک ،اتان رو تو اتاق بازجویی کتک می زنه بعدش ما میریم تو اتاق و اتان رو رو صندلی می شونیم .بهش میگیم کهمی رم یه جا باسه رفتن پیدا کنم حالا باید کجا بریم
باید چی کار کنیم

ممنون
باید بری تو اتاقی که دوربین گذاشته شده و اونجا به پلیسه بگب بره و لباس پلیس رو از اونجا برداری و بری به اتان بدی
بعد هم کلید میخواد که باید تو همون محوطه اداره پیداش کنی رو یکی از میزها

بازی نسبت به uncharted2 و nba2k10 واقعا گرافیک کمی داشت.چرا بعضی از قسمت ها شاخص بود ولی در بعضی چیز ها هم سوتی های گنده وجود داشت.

شاید این بازی از نظر گرافیک در مقابل بازی هایی که ذکر کردی ضعیف تر باشه ولی گرافیک بازی فوق العادست .
شما برای اینکه به گرافیک بازی پی ببری فقط کافیه که به افکت باران دقت کنی .

سلام

لطفا یکی توضیح بده تو بازی کلا چه کارهایی باعث کشته شدن شان و زنده موندنش میشه.خیلی برام مهمه.
چون من به شان حساسم:دی میخوام زنده بمونه

سلام

لطفا یکی توضیح بده تو بازی کلا چه کارهایی باعث کشته شدن شان و زنده موندنش میشه.خیلی برام مهمه.
چون من به شان حساسم:دی میخوام زنده بمونه

1- انجام Task ها توسط ایثن
2- پیروزی در مرحله ی خانه ی اسکات توسط مدیسون
3- فهمیدن قاتل با نورمن

بله من هم میگم بازی گرافیک شاخصی داره ولی مثلا اون صحنه ای که توی مترو اتان رو میگیرن مدیسون غیب شدو...
ولی افکت نور و باران عالیه ولی باز هم گرافیکه uncharted2 یه چیز دیگس

بعد از اینکه آخر بازی تمام مدارک و ... رو چک کردی یکهو اونجا تو قسمت مدارم یک علامت سؤال میاد اونجا وقتی زدی اون رو هم چک کنه 2 انتخاب داره که دیگه ...
فکر کنم دقیقا قبل از اینکه با مدیسون بری خونه ی قاتل بتونی بری چک کنی.

با نورمن چه جوریمیشه فهمید قاتل کیه؟

باید در سه صحنه ی جرم :
ریل راه آهن
محل کار Mad Jack
محل کار Paco Mendes
تمام شواهد رو جمع آوری کنی .
بعد از دیدن شواهد ، در یکی از مراحل پایانی باید یک بار دیگر شواهد رو بررسی کنی .
بعد از مشاهده ی شواهد ، یک Icon علامت سئوال می بینی .
بعد دو گزینه داده می شه یکی مربوط به یکی از اشخاص میشه ( اگر اسمشو می گفتم ، لذت اون صحنه می پرید . ) و یک گزینه دیگه .
شما باید گزینه ی دوم رو انتخاب کنید . یعنی اونی که اسم نیست .

کسی نبود جواب ما رو بده؟حداقل اینو یکی جواب بده:

جریان اون اوریگامی های دست ایتن و توهماتش چی بود؟

دوستانی که بازی رو تموم نکردن نخونن بهتره .

هر دوتاش رو میشه گفت .
همین که بر اثر شوک اون تصادف ، به کما رفته و هنوز هم اثراتش باقی هست .
همین که ایثن در ضمیر ناخود آگاه خودش ، فکر می کنه که Origami Killer خودش هستش .

جوابتون در صفحات قبل بود .

جوابتون در صفحات قبل بود .

این اصلا ربطی به سوال من نداره.من پرسیدم چرا قبل از گم شدن شان ایتن جسد تو آب میدید یا اوریگامی تو دستش بود؟شما میگی به خاطر تصادف میرفت تو کما.
کلا یک سری اتفاقات عجیب که در مورد ایتن میفتاد خیلی راحت تو داستان رها شد.تازه 5-6 ماه قبل از گم شدن شان که دلیلی نداشت فکر کنه اوریگامی کیلره و نمیدونم اجساد تو آب ببینه.
نمیدونم ولی من با روند داستان تو این زمینه مشکل داشتم برای همین اینجا میپرسم چون ممکنه تو یکی دیگه از پایانها در این مورد توضیحی داده باشه.

این اصلا ربطی به سوال من نداره.من پرسیدم چرا قبل از گم شدن شان ایتن جسد تو آب میدید یا اوریگامی تو دستش بود؟شما میگی به خاطر تصادف میرفت تو کما.
کلا یک سری اتفاقات عجیب که در مورد ایتن میفتاد خیلی راحت تو داستان رها شد.تازه 5-6 ماه قبل از گم شدن شان که دلیلی نداشت فکر کنه اوریگامی کیلره و نمیدونم اجساد تو آب ببینه.
نمیدونم ولی من با روند داستان تو این زمینه مشکل داشتم برای همین اینجا میپرسم چون ممکنه تو یکی دیگه از پایانها در این مورد توضیحی داده باشه.

من که گفتم !!!
به علت تصادف جیسون ، ایثن به مدت 6 ماه تو کما بوده .
این BlackOut ها هم از عوارض اون 6 ماه کماـه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or