Behind The Rain : Heavy Rain Spoil Topic

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
علیرضا منظور اینه که تو مرحله اخر چیکار کردی ؟ یا قبلش که مدیسون تو خونه ی اسکات بود ؟ یا اینکه مراحل ایتان رو چجوری رد کردی ؟ چون اینجا هیچکی پایانی مثل تو نداشت :biggrin1:
مدیسون که تو خونه اسکات حبس شد و من از آتیش هایی که خونه را گرفته بود زدم به چاک و بعد خودمو پرت کردم بیرون و خونه ترکید
ایثان هم که مدیسون بهش زنگ میزنه تا میاد فرار کنه تو پشت بامه خانه پلیس میگیرتش
بعد قسمت آخر نورمن و مدیسون میرن به کارخانه اسکات که مدیسون با اسکات درگیر میشه و در تیکه آخر هم موقع درگیری اسکات و مدیسون , نورمن از راه میرسه و با یک شلیک اسکات را خلاص میکنه

دوستان منم بازی رو تموم کردم... اصلا نمیشه توصیف کرد این شاهکار رو...
فقط تو اولین (فکر کنم) تریلر بازی که (مدیسون میره تو خونه یه مرده (یادم نمیاد کی بود) ... بعد درگیر شدن میره دره گاراژ رو باز میکنه بعد فرار میکنه... ) در چه وضیعتی این اتفاق میفته؟؟

فقط تو اولین (فکر کنم) تریلر بازی که (مدیسون میره تو خونه یه مرده (یادم نمیاد کی بود) ... بعد درگیر شدن میره دره گاراژ رو باز میکنه بعد فرار میکنه... ) در چه وضیعتی این اتفاق میفته؟؟
اگر مشروب بخوره منگ میشه میافته که میره تو گارآژ
اگر نخوره میره فضولی تو اتاق طرف تا میاد بیرون با چوب میزنه تو سرش
که اگر بخواهید فرار کنید اینقدر باید دسته را چپ و راست و بالا پایین کنید تا آزاد شه و بعدش با طرف درگیر میشه
2 سوال برام پیش اومده دلیل این کار که طرف میخواست مدیسون را بکشه چی بود؟
و سوال بعدی اینکه طرف سیاه پوسته یادم نیست اسمش چی بود که با نورمن درگیر شد نقشش در داستان چی بوده ؟

اصلا این مر حله از بازی رو من ندیدم... (قبل عرضه شدن بازی (اولین تریلرا) که مدیسون میره یه خونه .. بعد تو خونه هیچکس نیس ... از پنجره میبینه که یکی میاد خونه.. بعد غایم شدنو زد و خورد فرار میکنه... )
این کجای بازی بود؟:biggrin1:

امروز یه پایان دیگه رو رفتم که فک کنم کمتر کسی این پایان رو رفته:
با مدیسون تو خونه اسکات آتیش گرفتم و مردم
با اتان شان رو نجات دادم بعد اسکات اومد با تفنگ کشتمش وقتی خواستم بیام بیرون پلیسا اومدن کشتنم
بعدش نشون داد که شان با زن قبلیمون سر خاک اتان هستن
نورمن هم استعفا داد

من 4 تا پایان اش رو رفتم بعضی هاش به تصمیم های اوایل بازی بستگی داره یا روابط و اتفاقاتی که در هر سکانس میفته.کلا به نظرم بهتره هر سکانس رو چند بار بازی کنید تا همه چیز دست تون بیاد.

تو سایت ign نوشته شما برای دیدن تمام پایانها لازم نیست بازی رو 24 بار از اول تموم کنید 3 تا تروفی trail master,nerd,perfect crime که perfectcrime رو در اخر باید ببرید بعدش بازی از مقداری که بتونید بقیه پایانها رو تجربه کنید عقب میره و میتونید با انتخابهای مختلف بازی رو تموم کنید

آخرین ویرایش:
اطرف سیاه پوسته یادم نیست اسمش چی بود که با نورمن درگیر شد نقشش در داستان چی بوده ؟
اسمش mad jack بود.یعنی جک دیوونه:biggrin1:اون شورلت آبی که نورمن دنبالش بود رو اون رنگ کرده بود.

فکر کنم من بهترین و شیرین ترین پایان رو داشتم.شان نجات پیدا کرد.مدیسون و ایتان با هم رفتن سر خونه زندگیشون:biggrin1:ایتان اسکات خپل رو :biggrin1:کشت.نورمن استعفا داد.راستی یه trophy داره که نوشته هر 4 شخصیت رو تا پایان بازی زنده نگه دارید.تاحالا کسی تونسته؟

اونجایی که باید از روی GPS یک نقطه رو انخاب کنیم ، کدوم رو انتخاب کنم ؟
--------------------------------------
دور دومه :دی
خودم هم می دونستم که اون کارخونه ( ؟ :دی ) بقل اسکله بود ولی برهان تو Guide نوشته که وسط شهر :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or