Behind The Rain : Heavy Rain Spoil Topic

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من در یک لحظه همه رو به کشتن دادم!
اون کارهایی رو که گفته بود با ایثان انجام دادم فقط اون یارو رو نکشتم! دیدم پدره بچه داره و ... دلم به حال بچه هاش سوخت!
سم رو خوردم رفتم به یک جای رستوران بود ایثان آه کشید و بیرون ماشین نشست!
رفتیم و رفتیم تا با مدیسون تو خونه ی اسکات زندانی گشتم! داشتم در میرفتم گفتم از پنجره بپرم پایین زنده میمونم! که خوب مرد!!
بعدش نشون داد ایثان هم خودکشی کرد! (چرا؟؟؟ من مدیسون رو به کشتن دادم این چرا خودشو کشت آخه! البته آدرس نداشت ناامید شده بود دیگه! )
نورمن هم که متاسفانه مرد! (من یکبارم تو طول بازی از این موادش استفاده نکرده بودم! )
قاتل گرامی هم به راه خودش ادامه داد!
به سلامتی با یک حرکت 3 نفر رو کشتم!
مرده شوره این بازی کردنت رو ببرن امیر!:biggrin1:پسر از اون ارتفاع از پنچره پریدی پایین؟خب معلومه میمیره!

من در یک لحظه همه رو به کشتن دادم!
اون کارهایی رو که گفته بود با ایثان انجام دادم فقط اون یارو رو نکشتم! دیدم پدره بچه داره و ... دلم به حال بچه هاش سوخت!
سم رو خوردم رفتم به یک جای رستوران بود ایثان آه کشید و بیرون ماشین نشست!
رفتیم و رفتیم تا با مدیسون تو خونه ی اسکات زندانی گشتم! داشتم در میرفتم گفتم از پنجره بپرم پایین زنده میمونم! که خوب مرد!!
بعدش نشون داد ایثان هم خودکشی کرد! (چرا؟؟؟ من مدیسون رو به کشتن دادم این چرا خودشو کشت آخه! البته آدرس نداشت ناامید شده بود دیگه! )
نورمن هم که متاسفانه مرد! (من یکبارم تو طول بازی از این موادش استفاده نکرده بودم! )
قاتل گرامی هم به راه خودش ادامه داد!
به سلامتی با یک حرکت 3 نفر رو کشتم!
از هر دیدی به قضیه نگاه می کنم امیر حق داری:دی Evil ترین پایان رو خودت ساختی:دی فقط می خوام بدونم اون لحظه که با مدیسون پریدی چی تو ذهنت بود:دی همین بوده داشتی شر شر عرق می ریختی بعد از بازی:دی عذاب وجدان بوده:دی

خودمم نمیدونم گفتم بابا طبقه دوم که بیشتر نیست! میپرم فوقش پاش میشکنه از اینکه تو خونه جزغاله بشم که بهتره :d
آخه تو اخبار ایران اوندفعه میگفت یک دخترکی از خونه در رفته و ... از تو بالکان طبقه سوم یا چهارم پریده پایین فقط پاش شکسته! (البته من که میدونم دروغ بوده فقط برای پاک کردن گناهم میگم :d ) منم گفتم پاش میشکنه دیگه :d
الان اون قسمت رو دوباره رفتم ایندفعه خریت نکردم و توی یخچال قایم شدم :d
پایان هم اینگونه بود :
ایثان و پسرش رفتند خونشون باهم بازی کردن یکم :d
مدیسون هم کتاب نوشته و داره میفروشه (الان داره امضا میزنه پای کتاب ها :d )
نورمن هم 2 دیقه صبر کنید الان میبینم چه کرد :d
خوب دیدم! نورمن هم مواد رو انداخت تو دستشویی و سیفون رو کشید :d ترک کرد!
ولی اثرات مخرب عینک روش مونده! عینک رو برداشته بود اما باز هم تانک میدید!
اسکات هم یک تیر بهش زدم (توسط نورمن) و از بالا سقوط کرد ! و مرد! قبرشم نشون داد(اکتبر 2011 مرد :d )

و یک سؤال دیگه! من با ایثان اون سم رو خوردم ولی چرا زنده موندم؟ :d

آخرین ویرایش:
البته یکم بیشتر از یکم حوصله می خوادش:دی دلیلش هم این هست که حداقل بازی رو باید 3 بار اونم با برنامه برید نه اینکه الکی و رو هوا. این چند روز درگیر بودم نشد Guide کامل بشه ولی ایشالا کاملش می کنم. در ضمن بازی هم 23 پایان داره که البته تو IGN زده بود که با 22 تا هم میشه تروفی رو گرفت. نکته آخر هم این که من فعلا خودم 15 پایان رو دیدم ولی دیگه وقت نشد بازی رو انجام بدم. ایشالا کامل شد بهتون میگم

خوب اینا رو تو Guide بزار .

خودمم نمیدونم گفتم بابا طبقه دوم که بیشتر نیست! میپرم فوقش پاش میشکنه از اینکه تو خونه جزغاله بشم که بهتره :d
آخه تو اخبار ایران اوندفعه میگفت یک دخترکی از خونه در رفته و ... از تو بالکان طبقه سوم یا چهارم پریده پایین فقط پاش شکسته! (البته من که میدونم دروغ بوده فقط برای پاک کردن گناهم میگم :d ) منم گفتم پاش میشکنه دیگه :d
الان اون قسمت رو دوباره رفتم ایندفعه خریت نکردم و توی یخچال قایم شدم :d
پایان هم اینگونه بود :
ایثان و پسرش رفتند خونشون باهم بازی کردن یکم :d
مدیسون هم کتاب نوشته و داره میفروشه (الان داره امضا میزنه پای کتاب ها :d )
نورمن هم 2 دیقه صبر کنید الان میبینم چه کرد :d
خوب دیدم! نورمن هم مواد رو انداخت تو دستشویی و سیفون رو کشید :d ترک کرد!
ولی اثرات مخرب عینک روش مونده! عینک رو برداشته بود اما باز هم تانک میدید!
اسکات هم یک تیر بهش زدم (توسط نورمن) و از بالا سقوط کرد ! و مرد! قبرشم نشون داد(اکتبر 2011 مرد :d )

و یک سؤال دیگه! من با ایثان اون سم رو خوردم ولی چرا زنده موندم؟ :d
حالا شدی پسر خوب:دی آفرین:دی در مورد Ethan هم فقط یک امتحان و تست بوده که ببینی دوست داری پسرت رو یا نه وگرنه اصلا قرار نبوده بمیری:دی
یک نکته دیگه هم اینکه واقعا چقدر دیدگاه ها سر این Task 4 متفاوت هست. یک سری دلشون به رحم اومده و طرف رو نکشند و یک سری مثل من زدن کشتنش. البته من دلیلم رو قبلا گفتم و به نظرم کار درستی کردم و اگه تو واقعیت هم همچین اتفاقی بیافته برام یکی با شاتگان بیافته دنبالم و آخرش هم تو صورتم یک تیر خالی کنی ولی ببینه تیری تو تفنگ نیست بعد هر چی آه و ناله کنم من میزنمش حالا می خواد 100 تا زن و بچه رو غذا بده. همین 2 دقیقه پیش داشت من رو ناکار می کرد بعد حالا ببخشمش. فکر نکنم بتونم.
خوب اینا رو تو Guide بزار .
میزارم بوا جان:دی تو کشتی من رو:دی تو الان همه تروفی ها رو گرفتی این مونده فقط؟:دی تو PSN من رو add کن تروفی هات رو ببینم

در مورد Ethan هم فقط یک امتحان و تست بوده که ببینی دوست داری پسرت رو یا نه وگرنه اصلا قرار نبوده بمیری
یعنی برهان خوردن و نخوردن سم تاثیری تو روند بازی نداره؟

یعنی برهان خوردن و نخوردن سم تاثیری تو روند بازی نداره؟
چرا تاثیر که داشتش. اگه نمی خوردی آدرست کامل نمیشد(البته در صورت اینکه بقیه Trial ها رو کامل انجام داده باشی). اگه نخوریش بعد می تونی خودت بین چند تا نقطه(بسته به این که چقدر از Trialها رو انجام داده باشی و آدرس برات چقدر مشخص شده باشه) انتخاب کنی و شانسی به یکیش بری که اگه درست بری یک تروفی هم بهت میده. ولی برای دفعه اول که بازی رو داری انجام میدی نمی دونی که میمیری یا نه. و باید انتخاب کنی که زندگی خودت یا پسرت.

چرا تاثیر که داشتش. اگه نمی خوردی آدرست کامل نمیشد(البته در صورت اینکه بقیه Trial ها رو کامل انجام داده باشی). اگه نخوریش بعد می تونی خودت بین چند تا نقطه(بسته به این که چقدر از Trialها رو انجام داده باشی و آدرس برات چقدر مشخص شده باشه) انتخاب کنی و شانسی به یکیش بری که اگه درست بری یک تروفی هم بهت میده. ولی برای دفعه اول که بازی رو داری انجام میدی نمی دونی که میمیری یا نه. و باید انتخاب کنی که زندگی خودت یا پسرت.

شانسی شانسی هم که نه
اگه به صدای فیلم تو گوشی گوش میکردیم صدای کشتی میومد
که مشخص میشد نزدیک ترین آدرس به منطقه ای که نزدیک آبه آدرس درست هستش

منم صبح تمومش کردم بسیار عالی بود ! خارق العاده بود :love:

من اونجایی که خونه ی اسکات اتیش گرفت با مدیسون مایکروویو رو جابه جا کردم از پنجره ی اشپز خونه اومدم پریدم تو پنجره ی راهرو و از خونه که اومدم بیرون منفجر شد :d از همتون بهتر بودم :d
اونجا هم اون یارو رو نکشتم ( مواد فروشه رو )
پایان من دقیقا مثل برهان بود

من به امیر گفتم یه بار دیگه بعد از بازی کردن GOW III دوباره بازی میکنم HR رو ، ولی الان میبینم این پایان عالی که خودم انجام دادم رو به بقیه ی پایان ها ترجیح میدم . و تصمیم دارم دیگه بازی نکنم .

مرسی دیوید ، تو فوق العاده ای .

بهترین بازی این نسل و PS3 برای من .

خب اینم ost های بازی:
توی اون تاپیک نزاشتم تا بعد نگن آهنگهای بازی رو spoil کردی!;)
mhtuh3.jpg

Genre: Soundtrack / OST / Score
Year: 2010
Audio Codec: MP3
Audio Bitrate: 320 kbps
Duration: 40:17 min

Tracklist:
01 Ethan Mars' Main Theme 3:31​
01 Ethan Mars' Main Theme 3:31
02 Norman Jayden's Main Theme 4:42​
02 Norman Jayden's Main Theme 4:42
03 Before the Storm 2:55​
03 Before the Storm 2:55
04 Madison Paige's Main Theme 3:31​
04 Madison Paige's Main Theme 3:31
05 Scott Shelby's Main Theme 6:01​
05 Scott Shelby's Main Theme 6:01
06 Lauren Winter's Main Theme 3:07​
06 Lauren Winter's Main Theme 3:07
07 Painful Memories 1:29​
07 Painful Memories 1:29
08 The Chase (Madison's Action Soundtrack) 1:25​
08 The Chase (Madison's Action Soundtrack) 1:25
09 Redemption 1:39​
09 Redemption 1:39
10 The Bulldozer (Jayden's Action Soundtrack) 1:34​
10 The Bulldozer (Jayden's Action Soundtrack) 1:34
11 High Tension (Jayden's Action Soundtrack) 1:16​
11 High Tension (Jayden's Action Soundtrack) 1:16
12 The Fight (Shelby's Action Soundtrack) 1:31​
12 The Fight (Shelby's Action Soundtrack) 1:31
13 The Hold Up (Shelby's Action Soundtrack) 1:28​
13 The Hold Up (Shelby's Action Soundtrack) 1:28
14 Looking for Shaun (Mars' Action Soundtrack) 1:36​
14 Looking for Shaun (Mars' Action Soundtrack) 1:36
15 Countdown (Mars' Action Soundtrack) 1:33​
15 Countdown (Mars' Action Soundtrack) 1:33
16 Last Breath 2:59​
16 Last Breath 2:59

http://rapidshare.com/files/355124090/DG_RHost.rar

بنده خدا چیکارت کرده می خوای بکشیش؟ البته کرم زیاد میریخت :d
میتونی بهش تهمت بزنی :d باحاله!

بچه ها اونجایی که آخرین بار داری با نورمن اطلاعات رو بررسی می کنی ، دو تا انتخاب داری ؟ یکیش اینه که به بلیک تحمت بزنی و یکی دیگه :دی
اون چی بود ؟ ( چی گفتم ؟!!!! :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or