Bayonetta - Xbox360 Version

بازی از لحاظ گیم پلی واقعا جالبه، باس فایت ها روون و قابل رد کردن هستن و خشونت هم که گل کاشته... چیزی که توی ذوقم می زنه و البته انتظارش رو هم داشتم یه سری عناصر ژاپنی هست که البته توی بازی های سگا چیزی عجیبی نیست مثل موزیک شاد و سریعی که توی تمام صحنه ها اعم از تاریک و روشن هست و آدم رو یاد بازی های قدیمی سگا می اندازه و بعضی از صحنه های زیادی مصنوعی که مخصوصا مواقع دیدار با rodin کولاک می کنن! در کل شاید من به این سبک عادت ندارم ولی بازی اون حس جدی بودن و عمیق بودن رو نداره، شخصیت bayonetta به شدت بی مزه و با ته لهجه ی بریتیش حرف می زنه طوری که آدم واقعا یاد معلم های 50 60 ساله میفته! ولی بازم میگم از لحاظ گیم پلی خوبه...!:)

ما هم تموم کردیم . گیم پلی درجه 1 - شخصیت پردازی خوب ولی بی مزه ( آدم تا آخر خونش به این بایونتا گرم نمیشه )
ولی بسیاری از comming soon ها همچنان comming soon باقی موندند

IMO:
بهترین Hack & slash ـی بود که تابحال بازی کردم. NGII و DMC علیرغم شایستگی، در مقابل گیم‌پلی انعطاف پذیر این بازی هیچ حرفی برای گفتن ندارند.
متسحق 10/10 هست

خوب نمیدونم اعلام شده تو این تاپیک یا نه
ولی gamespot به بازی برای نسخه 360 داد 9.0 :biggrin1:

:biggrin1: دوستان گيم اسپات به اين بازي و به اين نسخه نمره 9 داده ولي به نسخه PS3 نمره 8 داده!!! :biggrin1:
ایمان جان دقت کرده باشی من چیزی راجع به نسخه ps3 نگفتم :biggrin1:
راستش نوشتم ولی پاک کردم چون گفتم احتمال خون به پا شدن وجود داره :biggrin1:

ایمان جان دقت کرده باشی من چیزی راجع به نسخه ps3 نگفتم :biggrin1:
راستش نوشتم ولی پاک کردم چون گفتم احتمال خون به پا شدن وجود داره :biggrin1:
نه آخه كلا يه لحظه جا خوردم!!
فكر كردم PS3 هم همين نمره رو بگيره ولي ديم كه 8 هستش!! :biggrin1:

نه آخه كلا يه لحظه جا خوردم!!
فكر كردم PS3 هم همين نمره رو بگيره ولي ديم كه 8 هستش!! :biggrin1:
خوب اینکه چیزی نیست! TeamXBOX هم با وجود اینکه فقط نسخه ی 360 رو نقد میکنه, بهش نمره ی 8 داده! :laughing:
پ.ن: مدیران گرامی توجه داشته باشن که اینجا تاپیک 360 بازی هست و دوستان نسخه ی PS3 رو اینجا مسخره می کنن برای نمره هاش! منم مجبور شدم اینو بگم! :دی

آخرین ویرایش:
منم امروز بازی رو رو نرمال تموم کردم ولی فقط 25 تا از اچیومنتهاشو گرفتم , بقیه رو باید چیکار کرد ؟
در ضمن اون Moon Ma ha kal چیه ؟ 200000 تا طلا قیمتشه < کلا این سری وسائل چیکار میکنن ؟ Accesories ها هستن اگه اشتباه نکنم

منم امروز بازی رو رو نرمال تموم کردم ولی فقط 25 تا از اچیومنتهاشو گرفتم , بقیه رو باید چیکار کرد ؟
در ضمن اون Moon Ma ha kal چیه ؟ 200000 تا طلا قیمتشه < کلا این سری وسائل چیکار میکنن ؟ Accesories ها هستن اگه اشتباه نکنم

برای تمام کردن بازی روی درجه ی hard و non stop infinite climax نیاز زیادی به moon of mahaa kalaa چون در درجه ی non stop infinite climax پس از جا خالی دادن صحنه آهسته نمیشه و شما می تونید با اسفاده از moon of mahaa kalaa ضربات دشمنان رو دفع کنید.
3 آچیومنت برای استفاده از moon of mahaa kalaa وجود داره:
ابتدا اون رو خریداری کنید بعد اون رو از منو equipe کنید
1.زمانی که دشمن میخواد به شما ضربه ای بزنه با استفاده از LS جهت رو به همون طرفی بزنید که دشمن میخواد ضربه رو به شما بزنه اگر درست این کار رو بکنید یه دایره ی مشکی پدیدار میشه و شما ضربه رو دفع می کنید. 10 بار این کار رو بکنید
3و2.در همون حالت بالا شما باید یه ذره صبر کنید و دیرتر جهت رو به طرف دشمن بزنید یعنی درست زمانی که احساس کردید حمله ی دشمن به شما اصابت کرد جهت رو به طرف حمله کننده بزنید اگر درست این کار را انجام دهید صحنه اهسته میشه و یه ضربه به صورت خودکار به دشمن زده میشه.10 بار این کار را انجام دهید 15.
3 بار پشت سر هم این کار را انجام دهید 25.

خیلی سپاسگزارم
یک چیز دیگه اونم اینکه این non stop infinite climax چیه ؟
و اینکه من پولم خیلی کمه راهی برای بیشتر کردنش نیست ؟ با استفاده از رمز و یا ... ؟

خیلی سپاسگزارم
و اینکه من پولم خیلی کمه راهی برای بیشتر کردنش نیست ؟ با استفاده از رمز و یا ... ؟
برای افزایش پول طبق گفته ی این سایت عمل کنید.cheat code هم وجود داره که نیازمند داشتن مبلغ قابل توچهی پول هست برای اجرا

خیلی سپاسگزارم

خواهش می کنم .
non stop infinite climax درجه ی سختی بعد از hard هست و بعد از تمام کردنش 100 تا آچیومنت میگیری.:love:
یکی از راههایی که پولت زیاد بشه اینکه بتونی در طول chapter مدالهای خوب بگیری و کمتر از continue استفاده کنی تا در آخر مرحله مدال خوبی بگیری برای مدال platinume 8000,
silver 4000,gold 6000و bronze 2000 بهت پول میده و اگر در طول chapter از item استفاده نکنی 5000 بهت پول میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or