Bayonetta - Xbox360 Version

Alfheim portal

مرحله دوم
:

نزدیک ترن مشتعل برید. قبل از اینکه از مدخل سمت چپ به بخش بعدی برید، بین همون راه 5-6 متری درست بالای سرتون یک بالکون مانند هست. چالش اونجاست.

مرحله پنجم:

ابتدای بازی رو به خاطر بسپارید. همین محوطه خالی. حالا پیشروی کنید و بعد از دیدن صحنه سنمائی و شکست دادن دشمن ( دوتا موجود برقی و اتشی ) دوباره به همون جای اول برگردید. چالش ازاد شده.

وارد بخشی میشید که باید از روی مجسمه مار بالا بروید تا به اولین مینی باس (مار طلائی) برسید. حالا روی مسیر رو به سمت چپ ادامه بدید تا به چالش برسید ( یعنی برید پائین).

داخل برج میشید. توسط جادوی ماه میتونید روی بدنه برج راه برید. به اواخر راه که برسید تعدادی موجود پرنده سدراه میشن. انها رو شکست بدید. حالا خودتون رو به کف برج ( پائین) برسانید. چالش ازاد شده.

بعد از 24 صفحه بالاخره ما هم وارد شدیم.
تازه شروع کردم و هنوز فنون را درست یاد نگرفتم. به نظر میاد واقعا واسش زحمت کشیدن. نقصی توی کمبو ها ندیدم.

Alfheim portal

مرحله نهم
:

1. ابتدای مرحله تعدادی فرشته میان که باید از یکی کلید رو بگیرید. توی همون محیط دوتا دیوار هست که شکل سفیدرنگی داره. پشت یکی از دیوارهاست.

2. اولین باری که کشتی فرشته ها رو میبینید. بعد از شکست دادن اونها روی اونی که ثابت ایستاده بود بپرید. حالا روبرو رو خوب نگاه کنید. توسط فن کلاغ ( یا هرچی ) خودتون رو بهش برسونید.

3. تقریبا اخرای مرحله 3 تا فرشته خانوم (:دی) خفتون رو میگیرن. محیط رو یادتون باشه. حالا مستقیم برید تا به غول توپی برسید. شکستش بدید و کلا عقب برگردید. چالش ازاد شده.

spongebob:
باید اسلات های مجیکت پر بشه که زیر نوار سلامتی قرار داره. بعد توسط فشوردن Y+B فینیشر بزنی روی دشمن. 3 بار این حرکت رو پیاده کنی حله.

GENE:
:دی!.

نکته:
اینهای رو که خدمتتون عرض کردم چیزهای ست که پیدا کردم، دلیل نمیشه مثلا در مرحله نهم فقط همین ها باشه. شاید 5 یا 6 تا دیگه هم باشه ولی فقط اینها رو یافتم. منظور اینکه یکمم به خودتون فشار بیارید :دی.

امروز اين بازي زيبا رو گرفتم.
خيلي روونه - زيباست واقعا زيباست. من كه خيلي حال كردم.
فقط احساس ميشه يه خورده همه چي گرونه
بازي 60 فريمه؟؟؟

Alfheim portal

مرحله دوازدهم:

1. بعد از اینکه کانتینرهای ریخت و دشمنان رو نابود کردید. سعی کنید خودتون رو به اول بازی برسونید ( همون جائی که از سقف افتادید پائین ). بعد از شکست دادن یه سری دشمن چالش ظاهر میشه.

2. بعد از خارج شدن از هواپیما و کشتن موجودات کوچک و ضعیف، سمت چپتون موتور هواپیما رو خواهید دید (قبل از مبارزه با جین ). به اون قسمت بپرید و به موتورها شلیک کنید تا منفجر بشن. به انتهای اونجا که برسید میتونید از چالش لذت ببرید.

مرحله دهم:

به مکانی میرسید که باید چرخ دنده ها رو درست کنید تا محل رو حرکت بدید. سکو رو به سمت چپ هدایت کنید. سکوی روبرو، چالش اونجاست.

مرحله اخر
(E):ـ

شما با جین بازی خواهید کرد. بعد از رسیدن به مجسمه اصلی و رسیدن به سرش ( قبل از اینکه صحنه سینمائی اغاز بشه ) دوباره به عقب برگردید (:sick:). زیر پای مجسمه یه ستون اهنی هست. یکم دقیق نگاه کنید میبینید چالش ظاهر شده.

--------------------------------------
بازي 60 فريمه؟؟؟
بعضی موضعیتها دچار افت میشه. ولی انصافا با این گرافیک و محیطهای بزرگ، قابل بخششه.

پ.ن. نمیدونم کجا رو جا انداختم !!. به حساب خودم دیگه نباید چیزی مونده باشه. شایدم باگ داشته باشه که بعید هم نیست با این شانسی که دارم.

Alfheim portal

مرحله نهم
:

1. ابتدای مرحله تعدادی فرشته میان که باید از یکی کلید رو بگیرید. توی همون محیط دوتا دیوار هست که شکل سفیدرنگی داره. پشت یکی از دیوارهاست.

2. اولین باری که کشتی فرشته ها رو میبینید. بعد از شکست دادن اونها روی اونی که ثابت ایستاده بود بپرید. حالا روبرو رو خوب نگاه کنید. توسط فن کلاغ ( یا هرچی ) خودتون رو بهش برسونید.

3. تقریبا اخرای مرحله 3 تا فرشته خانوم (:دی) خفتون رو میگیرن. محیط رو یادتون باشه. حالا مستقیم برید تا به غول توپی برسید. شکستش بدید و کلا عقب برگردید. چالش ازاد شده.

spongebob:
باید اسلات های مجیکت پر بشه که زیر نوار سلامتی قرار داره. بعد توسط فشوردن Y+B فینیشر بزنی روی دشمن. 3 بار این حرکت رو پیاده کنی حله.

GENE:
:دی!.

نکته:
اینهای رو که خدمتتون عرض کردم چیزهای ست که پیدا کردم، دلیل نمیشه مثلا در مرحله نهم فقط همین ها باشه. شاید 5 یا 6 تا دیگه هم باشه ولی فقط اینها رو یافتم. منظور اینکه یکمم به خودتون فشار بیارید :دی.

جواب منو دادی:confused:

با احترام به تمام دوستداران اين بازي بايد بگم تا مرحله دوم!!:-" با بازي به غير از صحنه هاي فوق العادش

حال نكردم !! .... موزيكشم خيلي خيلي رو مخم بود , واقعا تو اين 2مرحله اذيتم كرد !!! البته به نظرم موزيك با فضاي بازي خيلي هماهنگه !!

ولي چه كنم كه من خيلي نميتونم اين مدل موزيك هارو تحمل كنم !....

اگه پول نداده بودم واسه خريدنش ! و اون دموها و صحنه هاي فوق العاده رو نداشت مطمئنا همون 2دقيقه اول بازي

كنار گزاشنته بودمش !! ولي بازم بازي ميكنم !!! به اميد رسيدن به جاهاي خوبه بازي !!.....

برید جلوتر بهتر میشه.
اگه پول نداده بودم واسه خريدنش ! و اون دموها و صحنه هاي فوق العاده رو نداشت مطمئنا همون 2دقيقه اول بازي

كنار گزاشنته بودمش !!
مگه حالا چقدر دادی براش شما؟:)

بازی بسیار زیباست و به نظر من بر خلاف عقیده ی دوستان موسیقی بازی فوق العاده با تم بازی هماهنگ هست
کمبوهاش هم بسیار درگیرانست(هر چند با یکی که رو زمین می زنی و چند تا که رو هوا می زنی مشکل دارم:blushing:)
گرافیک بازی هم برای سبک H & S خیلی عالی درست شده
و یکی از نکات قوت بازی boss fightهای بی اندازه جذابش هست:smile:
فقط من یه کم با شخصیت اصلی داستان مشکل دارم که اونم به احتمال زیاد به دلیل علاقه ی مفرط به جناب دانته هست:p(خو رقیبشه دیگه)
در کل به همه ی دوستانی که غیر از شطرنج،بازی دیگری هم می کنند توصیه می شه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or