Bayonetta - Xbox360 Version

انقدر از اين بازي تعريف شنيدم مخم داره ميتركه ! ولي هنوز بازي نكردم !

يه بار اين سوال رو پرسيدم تو همين تاپيك ولي كسي جواب درست درموني نداد !

بازي چه جورياست ؟ (من DMC رو بازي نكردم ...) -

درود!
برا این که قضیه براتون روشن بشه یه توضیحاتی میدم...(البته اینها یک برداشت شخصیه نه فنی)
تو این بازی و dmc شما نقش یک شخصیت رو قبول میکنید که هم از سلاح سرد و هم از سلاح گرم استفاده میکنه. این شخصیت از انسان های عادی قوی تره و کارش هم کشتن هیولا ها و شیاطینه.
خصوصیت این بازی و بازی دویل کمبو های زیاد و زیبایی هست که تو هر مرحله میشه زد. وبه نظر من این بازی تو این زمینه سنگ تموم گذاشته! با ترکیب ضربات سبک و سنگین و لگد و اسلحه میتونید کمبو های بسیار و زیبایی به وجود بیارید (من خودم دهنم باز مونده بود که دارم چی کار میکنم!).
در این بازی و دویل اصولا تاثیر تفنگ از مشت و لگد یا شمشیر کمتره و مبارزه با دشمنان به صورت مستقیم بیشتر توصیه میشه.
این بازی از فروشگاه بسیار کار امد و خوبی سود میبره که توش میتونید از جون و اسلحه و فن و ابنبات و.... بخرید.
تو این بازی ضربه ها بسیار زیبا وارد میشن.گرافیک هم خیلی عالیه.(البته این نظر کاملا شخصیهخ چون من بیشتر رو گیم پلی تمرکز میکنم تا گرافیک!)
یکی دیگه از خوبی های این بازی غولاخر هاشه که خیلی خفن تشریف دارن!.
ارزشش معنوی بازی خیلی بیشتر از این حرف هاست!
خلاصه همه این حرف هایی که زدم همینه که برو این بازی رو بخر!هرجور شده!
البته بازم هرجورم که من بگم نظر داریم تا نظر!شاید من خیلی خوشم اومده ولی شما خوشت نیاد!

یا حق

سلام.
به به عجب بازی ایست این بازی!:love: همه چیزش عالیه، من فکر نمیکردم انقدر موفق از آب در بیاد.
تنها مشکلی که ازش دیدم یکی گرافیک خیلی پایینشه، یکی هم مشکلات جزئی تو دوربین.

یه سوال: این Mini Game ـه که بعد از تموم کردن هر چپتر میاد به چه درد میخوره؟
ممنون.
برای افزایش اطلاعات عمومی تون هم یه چیزی بگم:
Bayonetta میدونستید فقط 20 سالشه؟:love::biggrin1:

سلام.
به به عجب بازی ایست این بازی!:love: همه چیزش عالیه، من فکر نمیکردم انقدر موفق از آب در بیاد.
تنها مشکلی که ازش دیدم یکی گرافیک خیلی پایینشه، یکی هم مشکلات جزئی تو دوربین.

یه سوال: این Mini Game ـه که بعد از تموم کردن هر چپتر میاد به چه درد میخوره؟
ممنون.
برای افزایش اطلاعات عمومی تون هم یه چیزی بگم:
Bayonetta میدونستید فقط 20 سالشه؟:love::biggrin1:
برو بابا ! کجاش گرافیکش پایینه ؟ دوربینش هم خیلی بد نیست فقط چون صحنه شلوغ میشه ادم یکم گیچ میشه !
برای اطلاعات عمومیتون گرفته فقط 500 سال خوابیده ... 20 سالش ؟!

برو بابا ! کجاش گرافیکش پایینه ؟ دوربینش هم خیلی بد نیست فقط چون صحنه شلوغ میشه ادم یکم گیچ میشه !
برای اطلاعات عمومیتون گرفته فقط 500 سال خوابیده ... 20 سالش ؟!
واقعا به نظرت گرافیکش بالاست؟:eek: با DMC 4 به نظرم اصلا تفاوت گرافیکی نداره، تازه پایینترم هست.
منم گفتم جزئی!
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم.ولی اونجا که با اون زنه حرف میزد، زنه بهش گفت تو 20 سال رو Waste کردی و اینا.:biggrin1: در ضمن قیافش نمیخوره 500 سالش باشه!:cheesygri

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم.ولی اونجا که با اون زنه حرف میزد، زنه بهش گفت تو 20 سال رو Waste کردی و اینا.:biggrin1: در ضمن قیافش نمیخوره 500 سالش باشه!:cheesygri
She awakens after a 500 year sleep and finds herself in an unfamiliar area with no memories of who or what she is
بعد از 500 سال از خواب بیدار میشه !

واقعا به نظرت گرافیکش بالاست؟:eek: با DMC 4 به نظرم اصلا تفاوت گرافیکی نداره، تازه پایینترم هست.
منم گفتم جزئی!
یه جاهایی از DMC4 بهتره !
ببینم به اونجایی که میری توی Volcano و Paradise رسیدی ؟!! رسیدی بیا ببینم بازم این حرف رو میزنی ...
بعدشم همون اولش که نمیگه تو 500 سال خوابیدی ... یکم جلوتر برو بعد اطلاعات عمومی بده :دی ! بعدشم این جادوگره خیر سرش ! با انسان بالاخره یه فرقایی داره دیگه ...

یه جاهایی از DMC4 بهتره !
ببینم به اونجایی که میری توی Volcano و Paradise رسیدی ؟!! رسیدی بیا ببینم بازم این حرف رو میزنی ...
بعدشم همون اولش که نمیگه تو 500 سال خوابیدی ... یکم جلوتر برو بعد اطلاعات عمومی بده :دی ! بعدشم این جادوگره خیر سرش ! با انسان بالاخره یه فرقایی داره دیگه ...
ممنون شهاب.
خب منم هنوز به اونجاش نرسیدم، برای همین اینطوری گفتم. چرا میزنی حالا؟:biggrin1:
آره خب....
ممنون نیما.:smile:

با این یارو Jean هم میشه بازی کرد؟ اگه جواب مثبته، کجا باید انتخابش کنیم؟
منم همین سوال رو دارم ! ولی خب توی CD یکی از کاربراش اینو زده :
Earn a "Platinum" rank on all results under the Normal difficulty setting.
Alternately, unlock the "Eternal Marionette" accessory.
http://www.cheat-database.com/display/singlecheat.php?id=122797

کسی هست که کمکمون کنه ؟:دی

اقا چه رو اعصابه پیدا کردن جَلِنج هاش ( Alfheim portal ).
فعلا اینها رو با خون دل یافتم.

مرحله اول:

اولین جائی که باید Witch Time اجرا کنید که از روی برکه اب رد بشید. برید به اون سمت و دیوار رو بشکنید تا سکو اماده باشه ولی روش نرید. راه رو به عقب برگریدید و توی همون گودالی که کلید رو برداشتید Jump In کنید (:دی). چالش پدیدار شده.

مرحله دوم:

یه قطار میاد که اگر جاخالی بدید یه اچیومنت باز میشه ( قطار واژگون ). بعد از شکست دادن اون لاستیک های پرنده (:دی) به عقب برید جائی که ترن ازش اومده. چالش اونجاست.

اواخر مرحله به مکانی میرسید که باید WT بزنید. مجسمه رو درست کنید و WT بزنید. بعدش با خیال راحت تمام مسیر رو به عقب برگردید. چالش ایجاد شده.

امیدوارم مفید باشه براتون. چیزی بلد بودید بگید با هم تکمیلش کنیم.

دوستان من دارم توی فایتهاش کم میارم!!سر درد گرفتم بوا... هر کدوم رو باید بطریقی کشت!
کلیش رو رفتم ولی بشدت انگشتهام و مغزم قسمت فوقانیش داره درد میگیره:دی
چه کنیم ما!!!!!!!

Alfheim portal

مرحله سوم:

1. همون ابتدا اولین سری فرشتگان اتشین وارد محلکه میشن، بعد از نابودی انها در همون بخش پدیدار میشه. (سمت راست درب خروجی، توی بخش چمن کاری شده).

2. دوباره به همون بخشی میرسید که باید WT بزنید. از پاگرد برید پائین با به بن بست برسید بعد دوبار پرش کنید و به تراس بالای سرتون برید.

3. وقتی ساعت شنی رو اوردید و فعال کردید، عقب گرد کنید تا به ورودی غار برسید.

چه کنیم ما!!!!!!!
یک لیوان اب خنک شُرب کنید :د.

پ.ن. یک عدد اچیومنت 20 GSـی ازاد شد که میگه 50% ـه Alfheim portal رو رفتم :دی!. البته یه سریشون رو قبلا رفته بودم.

منم 2 تاشو پیدا کردم نمیدونم کدوم مرحله هست دقیقا ولی اولین جایی که میخواییم با اون اژدها مبارزه کنیم تو 1 ساختمون هستیم که جاذبه صفر میشه اول برین بالا چند تا جونور میاد بزنین بعدش دوباره برگردین پایین وسط زمین ظاهر شده.
بعدیش هم وقتی تو همون مرحله از ساختمون که باریک هست باد میاد واسه سری اول وقتی رفتین تو اون محیط برگردین جلو نرین 1 مزخرف هست که عمرا بشه ردش کردAlfheim portal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or