انقدر از اين بازي تعريف شنيدم مخم داره ميتركه ! ولي هنوز بازي نكردم !
يه بار اين سوال رو پرسيدم تو همين تاپيك ولي كسي جواب درست درموني نداد !
بازي چه جورياست ؟ (من DMC رو بازي نكردم ...) -
برو بابا ! کجاش گرافیکش پایینه ؟ دوربینش هم خیلی بد نیست فقط چون صحنه شلوغ میشه ادم یکم گیچ میشه !سلام.
به به عجب بازی ایست این بازی! همه چیزش عالیه، من فکر نمیکردم انقدر موفق از آب در بیاد.
تنها مشکلی که ازش دیدم یکی گرافیک خیلی پایینشه، یکی هم مشکلات جزئی تو دوربین.
یه سوال: این Mini Game ـه که بعد از تموم کردن هر چپتر میاد به چه درد میخوره؟
ممنون.
برای افزایش اطلاعات عمومی تون هم یه چیزی بگم:
Bayonetta میدونستید فقط 20 سالشه؟:biggrin1:
واقعا به نظرت گرافیکش بالاست؟ با DMC 4 به نظرم اصلا تفاوت گرافیکی نداره، تازه پایینترم هست.برو بابا ! کجاش گرافیکش پایینه ؟ دوربینش هم خیلی بد نیست فقط چون صحنه شلوغ میشه ادم یکم گیچ میشه !
برای اطلاعات عمومیتون گرفته فقط 500 سال خوابیده ... 20 سالش ؟!
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم.ولی اونجا که با اون زنه حرف میزد، زنه بهش گفت تو 20 سال رو Waste کردی و اینا.:biggrin1: در ضمن قیافش نمیخوره 500 سالش باشه!:cheesygri
یه جاهایی از DMC4 بهتره !واقعا به نظرت گرافیکش بالاست؟ با DMC 4 به نظرم اصلا تفاوت گرافیکی نداره، تازه پایینترم هست.
منم گفتم جزئی!
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم.ولی اونجا که با اون زنه حرف میزد، زنه بهش گفت تو 20 سال رو Waste کردی و اینا.:biggrin1: در ضمن قیافش نمیخوره 500 سالش باشه!:cheesygri
ممنون شهاب.یه جاهایی از DMC4 بهتره !
ببینم به اونجایی که میری توی Volcano و Paradise رسیدی ؟!! رسیدی بیا ببینم بازم این حرف رو میزنی ...
بعدشم همون اولش که نمیگه تو 500 سال خوابیدی ... یکم جلوتر برو بعد اطلاعات عمومی بده ! بعدشم این جادوگره خیر سرش ! با انسان بالاخره یه فرقایی داره دیگه ...
منم همین سوال رو دارم ! ولی خب توی CD یکی از کاربراش اینو زده :با این یارو Jean هم میشه بازی کرد؟ اگه جواب مثبته، کجا باید انتخابش کنیم؟
یک لیوان اب خنک شُرب کنید :د.چه کنیم ما!!!!!!!