Bayonetta - Xbox360 Version

این اب نبات هایی که تو مغازه و angel shot میخریم چه فایده ای دارن ؟
اونا آیتم هستند ! مثلا سبز ها جون زیاد میکنند یا بنفش ها مجیکت رو زیاد میکنن ! تو باس بتل ها بدرد میخورن ...
واقعا بازی هیچ نقصی نداره!خیلی سعی کردم که ازش یه ایراد بگیرم ولی نتونستم!
توی باس بتل ها افت فریم بدجوری میره روی اعصاب ...

ژاپنی نیستم ولی امتیاز کامل بهش میدم!:d
واقعا بازی هیچ نقصی نداره!خیلی سعی کردم که ازش یه ایراد بگیرم ولی نتونستم!(مثلا شاید سطحی بودن قسمت معمایی بازی رو بشه یه اشکال در نظر گرفت...!)
نه اصلاً گیم پلی بازی هیچ ایرادی نداره ولی قبول کنید بازی حس شرقی(مخصوصاً ژاپنی)بودن داره مثلاً من این احساس رو با NG نداشتم(با اینکه اونم سازندش ژاپنی بود)ولی این بازی یکم تو داستان و شخصیت پردازی اغراق های ژاپنی گونه داره...

خب منم بازی رو تموم کردم ! یکی از بهترین بازی های عمرم بودش ! واقعا فوق العاده بود ! Endingـشم که بی نظیر بود ... دارم از ذوق بال در میارم !!!!!!!!!!!!!!!!:دی

آخرین ویرایش:
دوستان اگه ميشه سريع كمكم كنيد:
تو يكي از مراحل گير كردم كه از من ميخواد به مدت 60 ثانيه روي هوا دشمنان رو بزنم و اصلا به زمين نخورم.
ولي من بيشتر از 20 ثانيه نميتونم. بايد چي كار كنم؟
18.gif

میگم ارشاد به این گیر نداده هنوز ؟ دی
اه صداش رو در نیار دیگه !:دی
تو يكي از مراحل گير كردم كه از من ميخواد به مدت 60 ثانيه روي هوا دشمنان رو بزنم و اصلا به زمين نخورم.
ولي من بيشتر از 20 ثانيه نميتونم. بايد چي كار كنم؟
18.gif
خب فکر کنم اون Mission باشه ! سعی کن Witch time بگیری !
من تازه بازی رو شروع کردم میخ واستم بدونم مراحلش چه قدر طول میکشه تموم بشه ؟ کلا چند ساعت گیم پلی داره این بازی
16 تا مرحله داره ! من دیروز تمومش کردم 12 و خورده ای برام زد ! ولی خب روی هارد بیشتر طول میکشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or