Bayonetta - Xbox360 Version

برید جلوتر بهتر میشه.
مگه حالا چقدر دادی براش شما؟:)

واقعا اميد وارم ...

قابل توجه بعضي ها ! : من نگفتم موزيك بازي بيخوده , اتفاقا گفتم : به نظرم موزيك بازي با فضا ها و صحنه هاي بازي هماهنگي داره ...

و گفتم كه : من زياد گنجايش اين سبك موزيك رو ندارم و زياد از حدش اذيتم ميكنه ....

دوستان جسارتا این سوال من چند صفحه ی قبل جا موند:
:arrowd:
این مینی گیم ها به چه درد میخورن؟

ممنون.

آرش جان اگر منظورت قسمتیه که به فرشته ها شلیک می کنه کمکت می کنه که بعضی از اجناس فروشگاه رو با قیمت کمتر(اگه اشتباه نکنم یک دهم قیمت اصلی) بخری(در قبال جایزه)

سلام بچه ها من هم بازی رو کردم و 1000 تا شو گرفتم اگه سوالی بود در خدمتم
اقا سلام.
شما درباره این اسکیت های یخی چیزی می دونید؟(چجوری میشه خرید و...)
من از هر کی پرسیدم بلد نبود!
راستی این اسلحه هایی رو که می خریم از کجا می تونیم بیاریم که تو بازی ازشون استفاده کنیم؟
و این اب نبات ها رو؟

یا حق

سلام
وجدانا عجب بازي با حاليه.چند تا سوال داشتم.
1.اين comboهايي كه ميده چيه ؟
2.يه توضيحاتي هم اگه ميشه راجع به (گيم پلي)ميديد كه چيه.اخه تو چندين صفحه ديدم اما نفهميدم چيه.

اقا سلام.
شما درباره این اسکیت های یخی چیزی می دونید؟(چجوری میشه خرید و...)
من از هر کی پرسیدم بلد نبود!
راستی این اسلحه هایی رو که می خریم از کجا می تونیم بیاریم که تو بازی ازشون استفاده کنیم؟
و این اب نبات ها رو؟

یا حق
در مورد اسکیت یخی چیزی نمی دونم ولی برای استفاده از اسلحه ها و آب نبات ها هر جای بازی که نیاز داشتید دکمه ی "back" رو بزنید.یک منو باز می شه که از اون جا می تونید هر اسلحه یا آب نباتی رو که خواستید انتخاب کنید

برای بدست آوردن اسکیتهای یخی(odette) باید سه قطعه ی اونو در طول chapter6 بدست بیارید:
1.قطعه ی اول در همون شروع مرحله درست پشت سرتون داخل chest یا همون جعبه وجود داره.
2.قطعه ی دوم بعد از اینکه وارد منطقه ای شدید که وسطش مثل یه تپه و دورش آب وجودداره , خودتونو به پایین بندازی و در سمت چپ گوشه سخره هایی وجود داره که میتونید خرابشون کنید بعد از خراب کردن سخره ها داخل یه جعبه قطعه ی دوم وجود داره.
3.قطعه ی سوم هم که در طول chapter به شما داده میشه.
نکته:
توجه داشته باشید باری بدست آوردن هر اسلحه باید تمام قطعات اون رو در طول CHAPTER ها جمع کنید و بعد از اینکه کامل شد وارد GATE OF THE HELL شوید تا اون اسلحه ها به شما داده بشه.بعد از اینکه اسلحه ها به شما داده شد میتونید بدون اینکه بخریدشون با استفاده از کلید BACK وارد منو شوید و اون اسلحه رو انتخاب کنید.

آخرین ویرایش:
برای بدست آوردن اسکیتهای یخی(odette) باید سه قطعه ی اونو در طول chapter6 بدست بیارید:
1.قطعه ی اول در همون شروع مرحله درست پشت سرتون داخل chest یا همون جعبه وجود داره.
2.قطعه ی دوم بعد از اینکه وارد منطقه ای شدید که وسطش مثل یه تپه و دورش آب وجودداره , خودتونو به پایین بندازی و در سمت چپ گوشه سخره هایی وجود داره که میتونید خرابشون کنید بعد از خراب کردن سخره ها داخل یه جعبه قطعه ی دوم وجود داره.
3.قطعه ی سوم هم که در طول chapter به شما داده میشه.
نکته:
توجه داشته باشید باری بدست آوردن هر اسلحه باید تمام قطعات اون رو در طول CHAPTER ها جمع کنید و بعد از اینکه کامل شد وارد GATE OF THE HELL شوید تا اون اسلحه ها به شما داده بشه.بعد از اینکه اسلحه ها به شما داده شد میتونید بدون اینکه بخریدشون با استفاده از کلید BACK وارد منو شوید و اون اسلحه رو انتخاب کنید.

اقا دستت درد نکنه...
ممنون.
همین اطلا عات رو میخواستم....

یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or