Bayonetta - Xbox360 Version

سلام دوستان .
با تموم كردن بازي روي درجه ي هارد چه چيزهايي آنلاك ميشه ؟؟؟
يه سوال ديگه هم داشتم .. اين jeane رو چطوري بايد آزاد كرد ؟(غير از كنار باجه ي تلفن, كه بايد پول بدي,راه ديگه اي هم داره ؟)

این چرا اینجوری سیو می کنه؟؟؟؟
وسط بازی اون پایین هی میزنه سیوینگ بعد وقتی دوباره میری تا ازهمون جا بازی رو ادامه بدی
از اول chapter میاره

این چرا اینجوری سیو می کنه؟؟؟؟
وسط بازی اون پایین هی میزنه سیوینگ بعد وقتی دوباره میری تا ازهمون جا بازی رو ادامه بدی
از اول chapter میاره

مشکلی که نداره وقتی زد سیو شما دفعه ی بعد که خواستی بری کانتیو رو بزن نه load رو:love:

سلام دوستان .
با تموم كردن بازي روي درجه ي هارد چه چيزهايي آنلاك ميشه ؟؟؟
يه سوال ديگه هم داشتم .. اين jeane رو چطوري بايد آزاد كرد ؟(غير از كنار باجه ي تلفن, كه بايد پول بدي,راه ديگه اي هم داره ؟)

با تمام کردن بازی روی درجه ی hard یه اسلحه ی جدید آنلاک میشه و با تمام کردن بازی روی درجه ی non stop infinite climax یه شمشیر جدید آنلاک میشه.البته از اون خر تو پرتهای توی gate of the hell هم آزاد میشه .

من بعد از اینکه روی درجه ی آخر بازی رو تمام کردم بازم jeane آزاد نشد.

آخرین ویرایش:
با تمام کردن بازی روی درجه ی hard یه اسلحه ی جدید آنلاک میشه و با تمام کردن بازی روی درجه ی non stop infinite climax یه شمشیر جدید آنلاک میشه.البته از اون خر تو پرتهای توی gate of the hell هم آزاد میشه .

من بعد از اینکه روی درجه ی آخر بازی رو تمام کردم بازم jeane آزاد نشد.
ممنونم از کمکت رفیق !
كسي ميدونه اون كلاغهايي كه قرمز رنگ هستن به چه دردي مي خورن؟
اگه سریع بری کنارشون و دکمه ی ایکس رو بزنی میگیرتشون و بعد از پیدا کردن تعداد معینی از اون ها یه rodin's treasure ازاد میشه (تا اونجایی که من اطلاع داشتم).

دوستان سه تا سوال داشتم:
1- بازی چند چپتر دارد؟
2-تو بازی شمشیر هم وجود داره؟من چپتر 2 هستم.یعنی در مراحل بعد به شمشیر هم می رسه؟
3-داستان کلی بازی چیه و بایونتا دقیقا دنبال چی می گرده؟من کامل نفهمیدم.:(

منم ديروز كمي بازي كردم خوشم اومد ! اولش كه رو هوا بوديم نا مفهوم بود اما بعدش خوب شد !
اون يارو اولش چرا يه كاري كرد رو Kamiya ؟ :biggrin1:

منم ديروز كمي بازي كردم خوشم اومد ! اولش كه رو هوا بوديم نا مفهوم بود اما بعدش خوب شد !
اون اولش حالم داشت بهم ميخورد. اون قضيش مال 500 سال پيشه......
ولي بازي خيلي خوفه خيلي حال ميده. لامصب هاردش خيلي هارده بي خيال هاردش شدم از همون اولe اول grace&glory ميان خيلي ناجوره.
دخترش خيلي بانمكه :love:

آخرین ویرایش:
اول بازي فقط Very Easy , Easy , Normal داره كه خيلي عجيب بود :biggrin1: خُب اون وري ايزي رو بر ميداشتن بعد از نُرمال هارد رو ميذاشتن :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or