Bayonetta - Xbox360 Version

دوستان سه تا سوال داشتم:
1- بازی چند چپتر دارد؟
2-تو بازی شمشیر هم وجود داره؟من چپتر 2 هستم.یعنی در مراحل بعد به شمشیر هم می رسه؟
3-داستان کلی بازی چیه و بایونتا دقیقا دنبال چی می گرده؟من کامل نفهمیدم.:(
1. فكر كنم 16 تا بود.
2.اره يك شمشير هم بهت ميده.
3.من هم درست نفهميدم.اگه كسي فهميده بگه تا ما هم بفهميم.

خود بايونتا در اصل به دنبال گزشته ي خودشه .
ولي تو بازي بيشتر دنبال بايونتا هستن تا بايونتا دنبال چيزي
چون بايونتا (cereza) يه بچه از هر دو نژاد روشني و تاريكي هست قدرت خيلي زيادي داره و اونو ميخوان براي چشم چپ خالق كه چشم راست هم همون شوهر خودش يا پدر خودش father balder هست كه ديديد . اينا ميخواستن دوباره دنيا رو از اول بسازن و همون بابا هه بيشتر از همه ميخواست چشم هايه جهان بشه و بيشتر تقصير اون باباهه بود

آخرین ویرایش:
يه سوال ديگه هم داشتم .. اين jeane رو چطوري بايد آزاد كرد ؟(غير از كنار باجه ي تلفن, كه بايد پول بدي,راه ديگه اي هم داره ؟)
باید روی Normal, همه مبارزات بازی را پلاتینیوم بگیری! می‌تونی؟:دی

خيلي خفن ـه ! :biggrin1: پدر سوخته چه كارايي ميكنه ! موهاش كلا خيلي كارايي دارن :biggrin1:
بسيار جذابه اين بازي . فقط من همين جوري دكمه ميزنم بيشتر وقتا :biggrin1: يوهو ميبينم يه كارايي داره ميكنه واسه خودش .

:eek: مهدی چه جوری همچین کاری کردی ما که فقط تونستیم دستاش رو دورگا الکتریکی کنیم بگو ما هم حال کنیم
اگه بخوای هم دست و هم پاهاش Durga باشه باید اون Durga Alt را از Shop بخری. بعد یکی را بزاری برای پا و اون یکی را هم برای دست.
برای تعویض از حالت آتش به الکتریسته هم یه بار Thumbstick را بچرخونید و دکمه Y یا B را بزنید.

درود بر دوستان سرفراز و پیشانی بلند و روی سفید!
بچه ها این دورگا رو چجوری میده؟
راستی بچه ها من الان چپتر 11 هستم چند بخش دیگه(بدون بخش های امتیازی) مونده؟

یا حق

واقعا هرچي ميري جلوتر جداب تر ميشه ! بعد از DarkSiders واقعا چسبيد ! بعدش هم كه Dante's Inferno و بعد هم GOWIII . :biggrin1:
واقعا تنوع كمبوها خيلي بالاس و محيط بازي هم خيلي باحال طراحي كردن با ان آهنگ هاي قشنگش :biggrin1:

سلام.

بالاخره ما هم بازی رو تموم کردیم! ولی اصلا ازش خوشم نیومد، اولاش خوب بود ولی دیگه....

از چپتر 12 به بعد غیر قابل تحمل شده بود، نمیدونم هدف سازنده ها از اینکه انقدر کشش دادن چیه؟

خیلی راحت میشد بازی رو به یه شاهکار تبدیل کرد، ولی به نظر من که نشد....
اين يه قضيه مقداري رفته رو اعصاب اما گيم پلي خفني داره
آره ولی بیشترین چیزِ رو اعصابش زمان طولانیشه، حالا بری جلو بیشتر درک میکنی.

آخرین ویرایش:
ازين همين اول با هر به اصطلاح BoSs چندين بار بايد رو به رو شي ! تعداد BoSs هاي بازي از موجودات معمولي بيشتره ! اين يه قضيه مقداري رفته رو اعصاب اما گيم پلي خفني داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or