Battlefield: Bad Company 2 VS Call of Duty: Modern Warfare 2

کدام یک بر دیگری برتری دارد؟

• Call of Duty: Modern Warfare 2

رای‌ها: 169 55.8%
  • Battlefield: Bad Company 2

رای‌ها: 134 44.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    303
  • نظرسنجی بسته شده است .
این شد منبع ؟! چه منبعی ! من دارم میگن تو که هزار تا دلیل و مدرک داری و میگی همچین گفته هایی بوده ، مدرک و منبعش رو بده . نه وقتش رو دارم نه حوصلش رو که بخوام مچ شما رو بگیرم دوست عزیز . ازت خواهش کردم منبع حرفات رو بگی . فرض محال ؟! خوب اگر فرض محال ِ و شما که هم که خیلی با اعتماد به نفس حرف میزنی لطفا منبع رو نشون بده ما هم مطالعه کنیم . تا حالا چند تا Interview از این بازی خوندی ؟ اگر خونده بودی میتونستی با لحن تهیه کننده ارشد Bad Company 2 راجع به حریف و رقیبش آشنا بشی .
منتظر منبع هستم . اگر نداری پس دیگه انقدر مطمئن راجع به چیزی که نمیدونی حرف نزن .
نمیخوام با فن های این شکلی بحث کنم . ترجیح میدم با اونایی که منطقی هستند بحث کنم تا یه چیزی ازشون یاد بگیرم . قبلا هم گفتم جلوی کسانی که Battlefield : Bad Company 2 رو بازی نکردن و نظر میدن هیچ ادعایی ندارم و حرفاشون رو در مقیاس مقایسه تمام و کمال قبول دارم .

اول از همه بگو چرا این منبع رو قبول نداری.دوما حالا که قبول نداری یه منبع دیگه برات میدم از همین سایت که این آقا گفته هدفش مغلوب کردن mw2 هست.بیا بگیر.:-":-"
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27893
حتما اینم قبول نداری نه؟؟؟؟بنده خودم هم گفتم تا bc2 رو بازی نکنم در موردش نظری هم نمیدم.بنده در مورد عظمت شاهکاری بنام mw2 صحبت کردم.بنده گفتم اگر این همه مواردی که در بالا ذکر کردم مهم نیست پس چی مهم هست.در ضمن بنده گفتم هزاران نمونه میارم که نشان از بزرگی این بازی داره.بنده کی گفتم هزاران مدرک میارم که همچین حرفایی زده شده.؟؟؟؟در ضمن بازم میگم اگر جوابی برای پستهای بالا داری بده.اگر هم نداری نه لازم هست که با کلمات بازی کنی نه لازم هست که بخوای مچ بگیری یا بپیچونی.

در ضمن از تعداد پیام خصوصی هایی که به من میزنن و میگن با شما بحث نکنم چون شما ذره ایی منطق نداری مشخص هست که کی بی منطق هست.

در ضمن اگر کسی جوابی داشت از دیشب تا حالا میداد.و بنده رو خفه میکرد.نه اینکه سه ساعت با ذره بین پستهای بنده رو بخونید که ببینید از کجاش میتونید سوتی گیر بیارید.

اول از همه بگو چرا این منبع رو قبول نداری.دوما حالا که قبول نداری یه منبع دیگه برات میدم از همین سایت که این آقا گفته هدفش مغلوب کردن mw2 هست.بیا بگیر.:-":-"
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27893
حتما اینم قبول نداری نه؟؟؟؟بنده خودم هم گفتم تا bc2 رو بازی نکنم در موردش نظری هم نمیدم.بنده در مورد عظمت شاهکاری بنام mw2 صحبت کردم.بنده گفتم اگر این همه مواردی که در بالا ذکر کردم مهم نیست پس چی مهم هست.در ضمن بنده گفتم هزاران نمونه میارم که نشان از بزرگی این بازی داره.بنده کی گفتم هزاران مدرک میارم که همچین حرفایی زده شده.؟؟؟؟در ضمن بازم میگم اگر جوابی برای پستهای بالا داری بده.اگر هم نداری نه لازم هست که با کلمات بازی کنی نه لازم هست که بخوای مچ بگیری یا بپیچونی.

در ضمن از تعداد پیام خصوصی هایی که به من میزنن و میگن با شما بحث نکنم چون شما ذره ایی منطق نداری مشخص هست که کی بی منطق هست.

در ضمن اگر کسی جوابی داشت از دیشب تا حالا میداد.و بنده رو خفه میکرد.نه اینکه سه ساعت با ذره بین پستهای بنده رو بخونید که ببینید از کجاش میتونید سوتی گیر بیارید.
شما حالت خوبه ؟! خوب این که اینجا گفته ما دو تا رو با هم مقایسه نکنید چون قصد نداریم بازی شبیه MW بسازیم ! عجب ! منبع ؟! منتظرم . منبع خارجی . این خبری که دادی با اینکه بازم حرف منو ثابت کرد ولی لینک منبع نداشت .
ادب رو رعایت کن چون من دارم با احترام باهات صحبت می کنم . این عینه صحبت شماست :
.وقتی که ea میاد اعلام میکنه که bc2 بازی mw2 رو شکست میده یعنی چی؟؟؟وقتی میاد میگه bc2 همون mw2 شرکت ما هست یعنی چی؟؟؟
درسته ؟ منم منبعی رو درخواست کردم که شما این موضوع رو ازش برداشت کردید . همین . غیر از اینه ؟ من آدم بی منطقی هستم ، در سطح شما هم نیستم که بخوام باهاتون بحث کنم . من دارم میگم چطور میشه کسی دو طرف یک مقایسه ، دو طرف یک مبارزه رو نبینه ، انجام نده و بتونه قضاوت کنه . من آدم بی منظقی هستم ، شما که منطق دارید بهم بگید همچین چیزی امکان داره ؟
همین مونده دانشگاه و مراسم تولدم رو ول کنم بیام بشینم پست های شما رو بخونم و ازش سوتی بگیرم . واقعا دیگه همینم مونده بود !
از EA DICE اقای Patrick Bach در مصاحبه های قبلی خود به این مسئله اشاره کرده بود که هدف اصلی انان رقابت با بازی Modern Warfare و مغلوب کردن این بازی با سری جدید Battlefield: Bad Company 2 میباشد .این چیه؟
چون میدونستم خیلی آدم منطقی هستی تو پست قبلی جواب پست بعدیت رو دادم :
منبع خارجی . این خبری که دادی با اینکه بازم حرف منو ثابت کرد ولی لینک منبع نداشت .
خوب ادامش رو هم میزاشتی دیگه . اینو اگر قبلا گفته باشه با اینکه خبر بر خلاف قوانین بازی سنتر منبع نداره الان داره میگه که هیچ کاری با MW نداریم و دوست نداریم این دو تا با هم مقایسه بشن . درست ؟
آقا Interview تو سایت ها پر ِ . برو بخون دیگه . سنتون هم که بیشتر از بندست ، قطعا زبان انگلیسی قوی هم باید داشته باشید .
بازم میگم قبلا گفتم فقط با کسانی بحث می کنم که جفتش رو مثل خودم بازی کرده باشن . در قبال بقیه من کم میارم رسما اعلام می کنم هیچ حرفی واسه زدن ندارم . تمام صحبت های شما متین و درست . همش قبول . Okay ؟
اولا که این مشکل از اون آقاست که اول همچین حرفی زده و بعد اومده یه چیز دیگه گفته.دوما من این حرف هم زدم.مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیستسوما برای بار ده هزارم و بار آخر.من کی در مورد bc2 نظر دادم؟؟؟؟؟من فقط و فقط در مورد mw2 نظر دادم.بنده در مورد medal of honor صحبت کردم که بعد از موفقیت mw 2 یادش افتاد باید جنگهاش مدرن بشه.حتما یادت رفته سازندگان split second بازیشون رو با mw 2 مقایسه کردن.
بعدشم من دارم میگم که.اون تیکه که شما روش کلید کردی حق با شما هست.من اشتباه نوشتم.من دروغ گفتم.من مزخرف گفتم.شما باقیه حرفای من رو جواب بده.بحث اصلی من این بود که اگر فروش-نقد-امتیاز-مقایسه-اقبال عمومی-آمار و ارقام و ...دیگه مهم نیست پس چی مهم هست؟شما من بی سواد رو روشن کن چی مهم هست.من زبان هم بلد نیستم.سنم هم 10 ساله.من به عنوان یک اسکول دارم سوال میکنم اگر موارد بالا مهم نیست چی مهم هست.
اولش هم گفتم که اساتید جواب ما نوبها رو بدن.
تمام صحبت های شما متین و درست . همش قبول . همش قبول . باشه ؟ صحبت منو نقل قول نکن خوهشا چون واقعا در توان بنده نیست با شما بحث کنم . نمیتونم . به چه زبونی بگم ؟
Modern Warfare 2 بهترین Shooter تاریخ بازی های رایانه ای . منم قبول دارم . دیگه چی بگم ؟ در ضمن من فقط راجع به یکی از اون ها گفتم صرفا کمیت نشان دهنده کیفیت نیست . والا به خدا اشتباه گرفتی . به پیر به پیغمبر همینی که داری اینجوری باهاش حرف و میزنی و آمار و ارقام و نقد رو به رخش می کشی روز اول عرضه بازی رو خریده و 50 60 ساعت بازی کرده .
نقل قول نکن خوهشا ، دارم فارسی میگم . من جلوی شما هیچ توانایی ندارم . اشتباه گرفتی کلا .
موفق باشی .

آخرین ویرایش:
شما حالت خوبه ؟! خوب این که اینجا گفته ما دو تا رو با هم مقایسه نکنید چون قصد نداریم بازی شبیه MW بسازیم ! عجب ! منبع ؟! منتظرم . منبع خارجی . این خبری که دادی با اینکه بازم حرف منو ثابت کرد ولی لینک منبع نداشت .
ادب رو رعایت کن چون من دارم با احترام باهات صحبت می کنم . این عینه صحبت شماست :

درسته ؟ منم منبعی رو درخواست کردم که شما این موضوع رو ازش برداشت کردید . همین . غیر از اینه ؟ من آدم بی منطقی هستم ، در سطح شما هم نیستم که بخوام باهاتون بحث کنم . من دارم میگم چطور میشه کسی دو طرف یک مقایسه ، دو طرف یک مبارزه رو نبینه ، انجام نده و بتونه قضاوت کنه . من آدم بی منظقی هستم ، شما که منطق دارید بهم بگید همچین چیزی امکان داره ؟
همین مونده دانشگاه و مراسم تولدم رو ول کنم بیام بشینم پست های شما رو بخونم و ازش سوتی بگیرم . واقعا دیگه همینم مونده بود !

از EA DICE اقای Patrick Bach در مصاحبه های قبلی خود به این مسئله اشاره کرده بود که هدف اصلی انان رقابت با بازی Modern Warfare و مغلوب کردن این بازی با سری جدید Battlefield: Bad Company 2 میباشد .
این چیه؟
در ضمن گفتم برای حرفای اصلی من اگر جوابی داری ارائه بده.واقعا بهتون تبریک میگم بسیار زیبا و عالی بحث اصلی و حرفای اصلی من رو منحرف کردید و بحث رو به بیراهه کشوندید.راستی اگر منبع این سایت هم قبول نداری بهتر هست دیگه نیای.من میام منبع از مجله میزارم میگی این منبع نیست.جواب هم ندادی که چرا اون رو قبول نداری؟حالا میگی منبع خارجی بزار.
من کی در مورد bc2 نظر بد یا خوب دادم.؟؟بنده هنوز در نظر سنجی شرکت نکردم و منتظرم bc2 رو تجربه کنم بعد نظر خودم رو بگم..من فقط میخوام بدونم چی مهمه؟
اصلا شما درست میگی(البته در خواب) این آقا همچین حرفی نزده.باقیه سوالاتم رو جواب بده.شما راست میگی من حرفم کاملا fake بود.
منتظرم.
فقط یه سوال از اساتید.لطفا جواب ما نوبها رو بدید.:biggrin1:آمار و ارقام psn - live که مهم نیست.!نقد سایتهای معتبر مهم نیست.!امتیاز سایتهای معتبر مهم نیست.!تعریف و تمجید نقادها مهم نیست.!مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیست.!(نمونش همین moh که کلا به صورت ییهویی :biggrin1:یادش افتاد باید جنگاش مدرن بشه.فروش افسانه ایی مهم نیست.!من فقط یه سوال دارم.
پس چی مهم هست؟:biggrin1::biggrin1::confused:
لطفا جواب بدید.ما تکلیفم خودمونو بدونیم.
من میگم چی مهم هست.شما بگو چی مهم هست.شما آقای حرفه ایی به من نوب تازه کار بگو چی مهم هست.

خوب ادامش رو هم میزاشتی دیگه . اینو اگر قبلا گفته باشه با اینکه خبر بر خلاف قوانین بازی سنتر منبع نداره الان داره میگه که هیچ کاری با MW نداریم و دوست نداریم این دو تا با هم مقایسه بشن . درست ؟
آقا Interview تو سایت ها پر ِ . برو بخون دیگه . سنتون هم که بیشتر از بندست ، قطعا زبان انگلیسی قوی هم باید داشته باشید .
بازم میگم قبلا گفتم فقط با کسانی بحث می کنم که جفتش رو مثل خودم بازی کرده باشن . در قبال بقیه من کم میارم رسما اعلام می کنم هیچ حرفی واسه زدن ندارم . تمام صحبت های شما متین و درست . همش قبول . Okay ؟
اولا که این مشکل از اون آقاست که اول همچین حرفی زده و بعد اومده یه چیز دیگه گفته.دوما من این حرف هم زدم.مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیستسوما برای بار ده هزارم و بار آخر.من کی در مورد bc2 نظر دادم؟؟؟؟؟من فقط و فقط در مورد mw2 نظر دادم.بنده در مورد medal of honor صحبت کردم که بعد از موفقیت mw 2 یادش افتاد باید جنگهاش مدرن بشه.حتما یادت رفته سازندگان split second بازیشون رو با mw 2 مقایسه کردن.
بعدشم من دارم میگم که.اون تیکه که شما روش کلید کردی حق با شما هست.من اشتباه نوشتم.من دروغ گفتم.من مزخرف گفتم.شما باقیه حرفای من رو جواب بده.بحث اصلی من این بود که اگر فروش-نقد-امتیاز-مقایسه-اقبال عمومی-آمار و ارقام و ...دیگه مهم نیست پس چی مهم هست؟شما من بی سواد رو روشن کن چی مهم هست.من زبان هم بلد نیستم.سنم هم 10 ساله.من به عنوان یک اسکول دارم سوال میکنم اگر موارد بالا مهم نیست چی مهم هست.
اولش هم گفتم که اساتید جواب ما نوبها رو بدن.

آخرین ویرایش:
تمام صحبت های شما متین و درست . همش قبول[/B] . [/COLOR]همش قبول . باشه ؟ صحبت منو نقل قول نکن خوهشا چون واقعا در توان بنده نیست با شما بحث کنم . نمیتونم . به چه زبونی بگم ؟
Modern Warfare 2 بهترین Shooter تاریخ بازی های رایانه ای . منم قبول دارم . دیگه چی بگم ؟ در ضمن من فقط راجع به یکی از اون ها گفتم صرفا کمیت نشان دهنده کیفیت نیست . والا به خدا اشتباه گرفتی . به پیر به پیغمبر همینی که داری اینجوری باهاش حرف و میزنی و آمار و ارقام و نقد رو به رخش می کشی روز اول عرضه بازی رو خریده و 50 60 ساعت بازی کرده .
نقل قول نکن خوهشا ، دارم فارسی میگم . من جلوی شما هیچ توانایی ندارم . اشتباه گرفتی کلا .
موفق باشی

از اولش هم شما کاری جز پیچوندن انجام ندادی.شما درست میگی کمیت نشان دهنده کیفیت نیست.منم قبول دارم.ولی همین سایتها هم از روی کمیت نمره دادن و تعریف و تمجید کردن.؟
شما که داری میگی کمیت نشان دهنده کیفیت نیست به من یاد بده چی مهم هست.
راستی اتفاقی اینها رو تو چندتا سایت خارجی دیدم.
http://playstationlifestyle.net/2010/01/26/dice-eas-goal-to-beat-mw2/
شما به من بگو این جمله یعنی چی که از جانب dice گفته شده.
dice:ea goal to beat mw 2
شما برو اون منبع رو بخون و به من بی سواد بگو معنیش چی میشه.؟:-"

در ضمن شما اول پست بنده رو نقل قول کردی برای ضایع کردن من که در نهایت به ضرر خودت شد

آخرین ویرایش:
U.S.A جون 1 بوس به من میدی ؟:love:

من BC 2 رو بازی کردم و میدونم که اصلآ نمیتونه به MW 2 نزدیک بشه

ولی دوباره میگم مولتی BC 2 بهتر از MW 2 بود

U.S.A جون 1 بوس به من میدی ؟
مفتکی که نمیشه:biggrin1:
من BC 2 رو بازی کردم و میدونم که اصلآ نمیتونه به MW 2 نزدیک بشه

ولی دوباره میگم مولتی BC 2 بهتر از MW 2 بود
امیدوارم همینطور باشه که میگی چون من این هفته بازیشو میگیرم و میخوام از پولی که میدم کاملا راضی باشم.

اگه MW 2 تانک سواری وهلیکوپتر سواری وبقیه سواریا رو داشته باشه دیگه BC 2 جلوش محو میشه وحرفی برای گفتن نداره چونکه مدرن دارای افکت های تصویری وگرافیک بالاتر وداستان واقعی تر وموسیقی عالی ودر کل گیم پلی خوبی هست واز نظر مالتی هم که مدرن حرف نداره.....
به نظر من چون که در بتل فیلد از رنگهای شادتری تو بازی مخصوصا مرحله ی جنگلش استفاده شده عوام فکر می کنند که گرافیک بالایی داره در حالی که گرافیک خمیری افتضاحی داره وهوش مصنوعی در بتلفیلد هم اندازه چغندره!!!

من نظرم رو قبلا گفتم! فقط این یه تیکه برام به قدری جالب بود که حاضرم به خاطر این اسپم از سایت اخراج بشم!
مطمئنی این حرفا رو درباره ی آرش بهت گفتن؟! :eek: خدا آخر عاقبت همچین کسایی رو به خیر کنه!!!

از اولش هم شما کاری جز پیچوندن انجام ندادی.شما درست میگی کمیت نشان دهنده کیفیت نیست.منم قبول دارم.ولی همین سایتها هم از روی کمیت نمره دادن و تعریف و تمجید کردن.؟
شما که داری میگی کمیت نشان دهنده کیفیت نیست به من یاد بده چی مهم هست.
راستی اتفاقی اینها رو تو چندتا سایت خارجی دیدم.
http://playstationlifestyle.net/2010/01/26/dice-eas-goal-to-beat-mw2/
شما به من بگو این جمله یعنی چی که از جانب dice گفته شده.
dice:ea goal to beat mw 2
شما برو اون منبع رو بخون و به من بی سواد بگو معنیش چی میشه.؟:-"

در ضمن شما اول پست بنده رو نقل قول کردی برای ضایع کردن من که در نهایت به ضرر خودت شد
ببین دیگه واقعا داری خودتو مضحکه خاص و عام می کنی . من هی از خودم میگذرم میگم رسما کم آوردم هر چی تو بگی باز میای خودتو مسخره می کنی . تو اصلا تو این لینکی که دادی رفتی . با اینکه میدونم خیلی رو داری و همیشه در صحنه هستی ولی میخوام به همه نشون بدم وقتمون رو داریم با بحث بی نتیجه با چه کسانی هدر می کنیم . خیلی هم احترام گذاشتن درست نیست که خوب من این اشتباه رو کردم .
و اما راجع به لینکی که خودت دادی . خیلی جالبه چون Patric Bach دقیقا ، دقیقا و دقیقا مستقیم جواب امثالی مثل تو رو داده . ازش راجع به افکار DICE نسبت به MW2 پرسیدن و اون گفته :
A lot of people ask us about Modern Warfare and they compare us to Modern Warfare, so when we answer questions about that it will sometimes sound like we are competing directly against them
زبانت خوب نیست ؟! اشکال نداره برات ترجمه می کنم . Patric Bach گفته که بسیاری از مردم راجع به MW و مقایسه ما با اونا صحبت می کنند ، به همین دلیل وقتی ما به سوالات جواب میدیم گاهی اوقات اینطور به نظر میرسه که به طور مستقیم در حال مبارزه با آنها هستیم .
در ادامه Patric Bach گفته :
To me it’s not beating, it’s showing that you can do things differently and to a high quality while delivering both a single-player and multiplayer game.
Please go ahead and compare us but please don’t see it as the same game because we’re not trying to be that game. We’re doing Battlefield things here, we’re trying to do the game that we want to do.
گفته برای من هیچ جلو زدنی وجود نداره . این نمایش توانایی های شما در خلق یک بازی متفاوت در هر دو حیطه Multiplayer و Single Player است .
میگه برید و مقایسه کنید اما دو تا بازی رو به یه چشم نگاه نکنید . یعنی این رو مثل اون نگاه نکنید . چون ما نمی خواهیم مثل اون بازی باشیم . ما یک Battlefield را ساخته ایم و سعی کردیم بازی بسازیم که خودمان در پی آن هستیم .

به فارسی برات ترجمه کردم ، البته میدونم که انقدر منطقی هستی با اینا کارت راه نمیفته . حالا فهمیدی معنیش چی میشه ؟ بسه دیگه تو رو خدا . بسه .

سلام
به نظر من یه جورایی جفتشون با هم برابرن چون در یه مسایلی bc2ودر یه مسایل دیگمmw2 بر رقیبشون برتری دارن
مثلا من توbc2خیلی باگ دیدم ولی توmw2کمتر بود یا اینکه به شخصه مولتی این بازی بهmw2ترجیح میدم و......;)

ببین دیگه واقعا داری خودتو مضحکه خاص و عام می کنی . من هی از خودم میگذرم میگم رسما کم آوردم هر چی تو بگی باز میای خودتو مسخره می کنی . تو اصلا تو این لینکی که دادی رفتی . با اینکه میدونم خیلی رو داری و همیشه در صحنه هستی ولی میخوام به همه نشون بدم وقتمون رو داریم با بحث بی نتیجه با چه کسانی هدر می کنیم . خیلی هم احترام گذاشتن درست نیست که خوب من این اشتباه رو کردم .
و اما راجع به لینکی که خودت دادی . خیلی جالبه چون Patric Bach دقیقا ، دقیقا و دقیقا مستقیم جواب امثالی مثل تو رو داده . ازش راجع به افکار DICE نسبت به MW2 پرسیدن و اون گفته :
زبانت خوب نیست ؟! اشکال نداره برات ترجمه می کنم . Patric Bach گفته که بسیاری از مردم راجع به MW و مقایسه ما با اونا صحبت می کنند ، به همین دلیل وقتی ما به سوالات جواب میدیم گاهی اوقات اینطور به نظر میرسه که به طور مستقیم در حال مبارزه با آنها هستیم .
در ادامه Patric Bach گفته :

گفته برای من هیچ جلو زدنی وجود نداره . این نمایش توانایی های شما در خلق یک بازی متفاوت در هر دو حیطه Multiplayer و Single Player است .
میگه برید و مقایسه کنید اما دو تا بازی رو به یه چشم نگاه نکنید . یعنی این رو مثل اون نگاه نکنید . چون ما نمی خواهیم مثل اون بازی باشیم . ما یک Battlefield را ساخته ایم و سعی کردیم بازی بسازیم که خودمان در پی آن هستیم .

به فارسی برات ترجمه کردم ، البته میدونم که انقدر منطقی هستی با اینا کارت راه نمیفته . حالا فهمیدی معنیش چی میشه ؟ بسه دیگه تو رو خدا . بسه .
اتفاقا اونی که از رو نمیره تو هستی.تو اصلا متوجه نمیشی من چی میگم.اولا که من به حرف این آقا کاری ندارم.من گفتم ea داره خودش رو میچسبونه.میشه بگی معنی ea goal to beat mw 2 یعنی چی؟اومده اینو گفته.حالا این آقا در ادامش اون حرفارو زده.یعنی واقعا متوجه نمیشی؟:laughing:بابا خیلی باحالی.بعدهم من گفتم چرا اسم mw2 رو کنار بازیه خودش میاره؟آره من زبان بلد نیستم.با استناد به ترجمه خودت میگم.که بازهم اسم mw2 رو داره کنار بازیش میاره.اما تو استاد مسلم پیچوندن هستی.البته فکر میکنی داری میپیچونی چون واقعا دلم برات میسوزه که نمیدونی چقدر همین بچه ها دارن مسخرت میکنن.
بعدشم من گفتم.شما راست میگی.من دروغ گفتم.اشتباه کردم.چرند گفتم.اگر جواب داری برای اون حرفام بسم الله اگر هم که نه بیشتر از این خودتو مضحکه نکن.
حرف من سر یک شرکت مشخص و معین نیست.من میگم چرا از زمانی که mw2 عرضه شد بازیهایی که میخوان معروف بشن میان و بازی خودشون رو با mw مقایسه میکنن.بعدشم آقای زرنگ اگر میخوای معنی کنی همش رو معنی کن.dice گفته که هدف ما شکست mw2 هست.اون آقا هم در مورد سایر موارد صحبت کرده.

DICE: EA’s “Goal” To Beat MW2

آخرین ویرایش:
دوستان توی قسمت single ، mw2 بهتر عمل کرد
ولی تازه وقتی که وارد مولتی میشید میفمید که mw2 در مقابل این بازی هیچ چیزی واسه گفتن نداره .
واقعا قویتر هستش
این رای گیری رو باید به 2 بخش single و multiplayer تقسیم میشد تا میتونستیم بهتر رای دهیم.

به هیچ وجه عشقم رو به سریه بتلفیلد ضایع نمیکنم به جک و جوونی مثله mw رای بدم:دی
واقعا این مدرن کمپر چی داره که همه بهش رای میدن

اتفاقا اونی که از رو نمیره تو هستی.تو اصلا متوجه نمیشی من چی میگم.اولا که من به حرف این آقا کاری ندارم.من گفتم ea داره خودش رو میچسبونه.میشه بگی معنی ea goal to beat mw 2 یعنی چی؟اومده اینو گفته.حالا این آقا در ادامش اون حرفارو زدی.یعنی واقعا متوجه نمیشی؟:laughing:بابا خیلی باحالی.بعدهم من گفتم چرا اسم mw2 رو کنار بازیه خودش میاره؟آره من زبان بلد نیستم.با استناد به ترجمه خودت میگم.که بازهم اسم mw2 رو داره کنار بازیش میاره.اما تو استاد مسلم پیچوندن هستی.البته فکر میکنی داری میپیچونی چون واقعا دلم برات میسوزه که نمیدونی چقدر همین بچه ها دارن مسخرت میکنن.
بعدشم من گفتم.شما راست میگی.من دروغ گفتم.اشتباه کردم.چرند گفتم.اگر جواب داری برای اون حرفام بسم الله اگر هم که نه بیشتر از این خودتو مضحکه نکن.
حرف من سر یک شرکت مشخص و معین نیست.من میگم چرا از زمانی که mw2 عرضه شد بازیهایی که میخوان معروف بشن میان و بازی خودشون رو با mw مقایسه میکنن.بعدشم آقای زرنگ اگر میخوای معنی کنی همش رو معنی کن.dice گفته که هدف ما شکست mw2 هست.اون آقا هم در مورد سایر موارد صحبت کرده.

DICE: EA’s “Goal” To Beat MW2
شما واقعا 25 سالته ؟! من که دیگه مغزم جواب نمیده ! حیف این وقت که گذاشتم واقعا . آخه چه ربطی داره ! DICE بازی رو میسازه و میگه ما هیچ کاری با اون بازی نداریم . ما نمی خوایم شبیه اونا باشیم . ما نمی خوایم ، ما نمی خوایم ... !
کدوم ادامه ؟!! کل خبر همین دو تیکه ای که من گذاشتم . ای بابا ! واقعا شما آمارت بدجوری تو این بحثا و تاپیک ها خراب شده . منم میدونی چیه ، اشتباه کردم خواستم دو کلمه متوجه بشی ، نمیدونستم شما علامه دهر هستی ، با منطق هستی . بنده اشتباه کردم . خوبه ؟
کم کم دارم به تخلیه روانی مغز توسط یه سری بازیها ایمان میارم ! واقعا دارم به این مسئله ایمان میارم . تعصب چه کارها که نمی کنه .
Modern Warfare 2 . Infinity Ward . Activision . همه خدا ، خوبه ؟
اگر میخوای الان بیای بگی میپیچونی . آره ، پیچوندم . کم اوردم . خوبه ؟ خلاص .
واقعا دلم برات میسوزه که نمیدونی چقدر همین بچه ها دارن مسخرت میکنن.
Silence . use this to your advantage . بچه ها اگر وجود داشته باشن میان به خودم میگن . البته اگر توهمات مغزت واقعیت داشته باشه .
نیازی نیست نقل قول کنی . من جلوی همه بچه ها میگم همه حق ها با شماست و همه گفته ها شما قبول ِ . هر چی که گفتی . اگرم جواب سوالی رو ندادم چون کم آوردم . حله ؟ با بقیه به پرستش Modern Warfare 2 بپردازید . :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or