اول از همه بگو چرا این منبع رو قبول نداری.دوما حالا که قبول نداری یه منبع دیگه برات میدم از همین سایت که این آقا گفته هدفش مغلوب کردن mw2 هست.بیا بگیر.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27893
حتما اینم قبول نداری نه؟؟؟؟بنده خودم هم گفتم تا bc2 رو بازی نکنم در موردش نظری هم نمیدم.بنده در مورد عظمت شاهکاری بنام mw2 صحبت کردم.بنده گفتم اگر این همه مواردی که در بالا ذکر کردم مهم نیست پس چی مهم هست.در ضمن بنده گفتم هزاران نمونه میارم که نشان از بزرگی این بازی داره.بنده کی گفتم هزاران مدرک میارم که همچین حرفایی زده شده.؟؟؟؟در ضمن بازم میگم اگر جوابی برای پستهای بالا داری بده.اگر هم نداری نه لازم هست که با کلمات بازی کنی نه لازم هست که بخوای مچ بگیری یا بپیچونی.
در ضمن از تعداد پیام خصوصی هایی که به من میزنن و میگن با شما بحث نکنم چون شما ذره ایی منطق نداری مشخص هست که کی بی منطق هست.
در ضمن اگر کسی جوابی داشت از دیشب تا حالا میداد.و بنده رو خفه میکرد.نه اینکه سه ساعت با ذره بین پستهای بنده رو بخونید که ببینید از کجاش میتونید سوتی گیر بیارید.
شما حالت خوبه ؟! خوب این که اینجا گفته ما دو تا رو با هم مقایسه نکنید چون قصد نداریم بازی شبیه MW بسازیم ! عجب ! منبع ؟! منتظرم . منبع خارجی . این خبری که دادی با اینکه بازم حرف منو ثابت کرد ولی لینک منبع نداشت .
ادب رو رعایت کن چون من دارم با احترام باهات صحبت می کنم . این عینه صحبت شماست :
.وقتی که ea میاد اعلام میکنه که bc2 بازی mw2 رو شکست میده یعنی چی؟؟؟وقتی میاد میگه bc2 همون mw2 شرکت ما هست یعنی چی؟؟؟
درسته ؟ منم منبعی رو درخواست کردم که شما این موضوع رو ازش برداشت کردید . همین . غیر از اینه ؟ من آدم بی منطقی هستم ، در سطح شما هم نیستم که بخوام باهاتون بحث کنم . من دارم میگم چطور میشه کسی دو طرف یک مقایسه ، دو طرف یک مبارزه رو نبینه ، انجام نده و بتونه قضاوت کنه . من آدم بی منظقی هستم ، شما که منطق دارید بهم بگید همچین چیزی امکان داره ؟
همین مونده دانشگاه و مراسم تولدم رو ول کنم بیام بشینم پست های شما رو بخونم و ازش سوتی بگیرم . واقعا دیگه همینم مونده بود !
از EA DICE اقای Patrick Bach در مصاحبه های قبلی خود به این مسئله اشاره کرده بود که هدف اصلی انان رقابت با بازی Modern Warfare و مغلوب کردن این بازی با سری جدید Battlefield: Bad Company 2 میباشد .این چیه؟
چون میدونستم خیلی آدم منطقی هستی تو پست قبلی جواب پست بعدیت رو دادم :
منبع خارجی . این خبری که دادی با اینکه بازم حرف منو ثابت کرد ولی لینک منبع نداشت .
خوب ادامش رو هم میزاشتی دیگه . اینو اگر قبلا گفته باشه با اینکه خبر بر خلاف قوانین بازی سنتر منبع نداره الان داره میگه که هیچ کاری با MW نداریم و دوست نداریم این دو تا با هم مقایسه بشن . درست ؟
آقا Interview تو سایت ها پر ِ . برو بخون دیگه . سنتون هم که بیشتر از بندست ، قطعا زبان انگلیسی قوی هم باید داشته باشید .
بازم میگم قبلا گفتم فقط با کسانی بحث می کنم که جفتش رو مثل خودم بازی کرده باشن . در قبال بقیه من کم میارم رسما اعلام می کنم هیچ حرفی واسه زدن ندارم . تمام صحبت های شما متین و درست . همش قبول . Okay ؟
اولا که این مشکل از اون آقاست که اول همچین حرفی زده و بعد اومده یه چیز دیگه گفته.دوما من این حرف هم زدم.مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیستسوما برای بار ده هزارم و بار آخر.من کی در مورد bc2 نظر دادم؟؟؟؟؟من فقط و فقط در مورد mw2 نظر دادم.بنده در مورد medal of honor صحبت کردم که بعد از موفقیت mw 2 یادش افتاد باید جنگهاش مدرن بشه.حتما یادت رفته سازندگان split second بازیشون رو با mw 2 مقایسه کردن.
بعدشم من دارم میگم که.اون تیکه که شما روش کلید کردی حق با شما هست.من اشتباه نوشتم.من دروغ گفتم.من مزخرف گفتم.شما باقیه حرفای من رو جواب بده.بحث اصلی من این بود که اگر فروش-نقد-امتیاز-مقایسه-اقبال عمومی-آمار و ارقام و ...دیگه مهم نیست پس چی مهم هست؟شما من بی سواد رو روشن کن چی مهم هست.من زبان هم بلد نیستم.سنم هم 10 ساله.من به عنوان یک اسکول دارم سوال میکنم اگر موارد بالا مهم نیست چی مهم هست.
اولش هم گفتم که اساتید جواب ما نوبها رو بدن.
تمام صحبت های شما متین و درست . همش قبول . همش قبول . باشه ؟ صحبت منو نقل قول نکن خوهشا چون واقعا در توان بنده نیست با شما بحث کنم . نمیتونم . به چه زبونی بگم ؟
Modern Warfare 2 بهترین Shooter تاریخ بازی های رایانه ای . منم قبول دارم . دیگه چی بگم ؟ در ضمن من فقط راجع به یکی از اون ها گفتم
صرفا کمیت نشان دهنده کیفیت نیست . والا به خدا اشتباه گرفتی . به پیر به پیغمبر همینی که داری اینجوری باهاش حرف و میزنی و آمار و ارقام و نقد رو به رخش می کشی روز اول عرضه بازی رو خریده و 50 60 ساعت بازی کرده .
نقل قول نکن خوهشا ، دارم فارسی میگم . من جلوی شما هیچ توانایی ندارم . اشتباه گرفتی کلا .
موفق باشی .