Battlefield: Bad Company 2 VS Call of Duty: Modern Warfare 2

کدام یک بر دیگری برتری دارد؟

• Call of Duty: Modern Warfare 2

رای‌ها: 169 55.8%
  • Battlefield: Bad Company 2

رای‌ها: 134 44.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    303
  • نظرسنجی بسته شده است .
به نظر من کال از گرافیک بالا تری نسبت به BC 2 برخوردار هست ! .

شوخی می کنی دوست عزیز؟؟!!!! :eek:
به هر گیمری بگید معولمه می گه BC2گرافیکش بیشتره!
BC2بلفرض هیچی هم نداشته باشه حداقل گرافیکش از COD6بالاتره!
ندیدین دوستان دارند در نسخه پی سی با کمبود شدید فریم دست و پنجه نرم می کنند!
من قصدم بحث نیست ولی شما این جمله را گفتی نتونستم پاسخ ندم. ;)

کسی هست که بگه سینگل BC 2 از COD 6 بهتره ؟

نیست

دوست عزیز قسمت سینگل کلا سری های بتلفیلد معمولا چیز خاصی نداره از قبیل داستان جذاب و از این قبیل. :biggrin1:
این بازی تمام تمرکزش بیشتر روی مولتی پلیر است! ;)
ضمنا همه بازی ها که در قسمت سینگل خلاصه نمی شوند.
ما عوامل زیادی برای مقایسه داریم.

تقریبا پست ها رو خوندم. غیر از چندتا مطلب جالب چیز زیادی به چشم نخورد.

من خودم Cod فن هستم ولی همیشه همه ی بازی رو انجام دادم و حدود 2 ماه BF: BC1 رو بازی کردم. نقطه ضعف اصلی BF گیم پلی هستش. یکی از رکن های Cod گیم پلی با ثبات هستش. یعنی کسی که توی Mw1 خوب Snipe کنه توی Mw2 هم موفق خواهد بود.

در بخش داستان یا Single باید بگم این دو بازی رقیب های عالی بودند و باید نسخه به نسخه بررسی بشه ولی در کل در این زمینه Cod سابقه بهتری داره.

اما در مورد Multi باید بگم که گیم پلی ، اسلحه های متنوع و واقعی از نظر گرافیک ، تجهیزات ، زمین ( Map ) ، پینگ ، Leaderboard و در آخر درجه های آنلاین و در این مورد یعنی تجهیزات حمل و نقل و یا هواپیما و ... ( البته این مورد از نظر خیلی ها برتری نیست و بازی رو به یک زمین شلوغ تبدیل می کنه و جنگ تن به تن کاهش پیدا می کنه ) شاید مهم ترین رکن ها باشند.

من در جمع بندی Cod رو سرتر می بینم ولی این از BF چیزی کم نمی کنه و من این نسخه رو مطمئنا بسیار بازی خواهم کرد. ولی این نظر من کاملا به دور از فن بودن و ... هست.

من نمیگم هر کی MW انلاین بازی میکنه شامل حال حرف های بالای من میشه. ولی شما اگه تجربه ی آنلاین داشته باشی که خوشحال میشم ما هم از تجربیاتت بی بهره نکنی وضعیت بازیکن های این بازی رو میبینی. که این مسئله هم برمیگرده به گیم پلی آنلاین بازی که شرایط رو کاملا برای اساتید محیا کرده!

دوست عزیز این صحبت شما درست نیست. اگر خواستید من می تونم به شما آماری درباره XBL و بچه های کار درست چی بازی می کنند ، بدم. این صحبت شما اصلا صحیح نیست.

کسایی که میگن مولتی پلیر COD 6 از BC 2 بهتره خیلی کم هستن

سینگل MW 2 از BC 2 خیلی بهتره
مولتی BC 2 از MW 2 خیلی بهتره

در کل MW 2 از BC 2 بهتره

آخرین ویرایش:

در کل MW 2 از BC 2 بهتره (به نظره من)

زدی وسط خال.single بازی mw2 اگر بهترین نباشه مطمئنا جزو بهترینهاست.موسیقی تکرار ناشدنی استاد هانس زیمر.جو جنگی تکرار ناشدنی.روایت داستانی بسیار جذاب.گرافیکی که همیشه در زمان خودش جزء بهترینها بوده.و فریم ریت پایدار.سرعت اکشن بی نظیر.
ولی متاسفانه در بخش مالتی نمیدونم چرا یه تکونی به خودشون نمیدن.هرچند واقعا عالی هست ولی اگر یه چندتا map خوب و بزرگ + کیفیت سرور هاشون رو افزایش بدن واقعا دیگه تک هست.
لذت واقعی mw2 نوع گیم پلی خاص و شیرین و سرعتی این بازی هست که نظیرش واقعا وجود نداره که همین مورد هم باعث جذاب شدن بخش مالتی شده.علیرغم تمام مشکلات.

فقط یه سوال از اساتید.لطفا جواب ما نوبها رو بدید.:biggrin1:آمار و ارقام psn - live که مهم نیست.!نقد سایتهای معتبر مهم نیست.!امتیاز سایتهای معتبر مهم نیست.!تعریف و تمجید نقادها مهم نیست.!مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیست.!(نمونش همین moh که کلا به صورت ییهویی :biggrin1:یادش افتاد باید جنگاش مدرن بشه.فروش افسانه ایی مهم نیست.!من فقط یه سوال دارم.
پس چی مهم هست؟:biggrin1::biggrin1::confused:
لطفا جواب بدید.ما تکلیفم خودمونو بدونیم.

در کل MW 2 از BC 2 بهتره

عجب نتیجه گیری خوشحالی

عزیز من قسمت مولتی بازی چقدر آدمو درگیر میکنه و قسمت سینگل چقدر؟

سینگل یعنی داستان خطی ، مراحل خطی ، رفتار دشمنان خطی ، هوش مصنوعی ضعیف ، مدت زمان گیم پلی کوتاه

مولتی یعنی راههای بینهایت برای ناکار کردن حریف خصوصاً با توجه به وسایل نقلیه زیادی که تو BC2 هست ، مولتی یعنی ساعتها گیم پلی ، مولتی یعنی همکاری تیمی واقعی ، مولتی یعنی شخم زدن میدان نبرد ، مولتی یعنی ...

پس مهمترین قسمت این دوبازی بخش مولتیشون هست چون لذتش ادامه دار هست نه مثل سینگل که وقتی یه بار رفتی دفعات بعدی برات تکراری بشه

ولی مولتی پلیر هرکدوم از این دو بازی لذت خاصی داره و بیشتر به سلیقه آدم بر میگرده

mw2 واقعا آدمو جوگیر میکنه
اون مرحله که کاخ سفید رو باید پس بگیریم یه لحظه میخواستم دسته رو بندازم کنار بشینم نگاه کنم!:cheesygri

یک کم حس میکنم تاپیک داره به سمت بچه بازی میره!
خوب هر کسی یه کدومشونو ترجیح میده!یک نفر گیم پلی cod رو ترجیح و دیگری بتلفیلد رو.به نظر من سلیقه ای هست... .
من واسم فرقی نمیکنه هر دو تا رو دوست دارم.ولی اینو میدونم mw خیلی خزه برای همین توش مملو از نوب هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or