Battlefield: Bad Company 2 VS Call of Duty: Modern Warfare 2

کدام یک بر دیگری برتری دارد؟

• Call of Duty: Modern Warfare 2

رای‌ها: 169 55.8%
  • Battlefield: Bad Company 2

رای‌ها: 134 44.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    303
  • نظرسنجی بسته شده است .
من به mw2 رای دادم
bf:bc2 هم عالیه
اما کال اف عین فیلم سینمایی بود و با باتل فیلد انقدر که با کال اف حال کردم حال نکردم:love:
اما در کل هردو تو این سبک عالین و هیچ بازیی به پاشون نمیرسه

نمیشه هر دو رو انتخاب کرد :biggrin1:

من باید مولتی هر دوتاشون رو بازی کنم بعد بیام انتخاب کنم (PC)

ولی به نظرم این دو بازی زیاد به هم مربوط نیستند (طبق گفته سازندگان بازی بتلفیلد) و تنها نقطه اشتراکشون FPS بودنشونه وگرنه محیط و جو و فیزیک و گیم پلی کاملاً متفاوت از همدیگست

کلاً انتخاب بین این دو بازی بیشتر سلیقه ایه

هر دو تا هم جزو TOP 5 :biggrin1: بازیهای شوتر اول شخص هستند

بنده هم با هیچ کدومشون پدرکشتگی یا بده بستونی ندارم :biggrin1:

من BC2 رو تجربه نکردم.
ولی MW2 رو روی PS3 بازی میکردم.
هرچی بیشتر فکر میکنم بیشتر به حرف ارش میرسم که MW 2 هایپی بیش نبود.واقعا چیز خاصی نداشت.اشغال بود...زمین رو نگاه میکردی بغض تو گلوت جم میشد.تکستچر ها افتضاح.تنها نکته ی مثبتش همون glitch ها فراوان MP بود...:-"
بنابراین به BC2 رای دادم...:biggrin1:

امروزBF:BC2 رو بازي كردم - و اصلا از رايي كه بهش دادم پشيمون نيستم - واقعا از MW2 خيلي بهتر بود - تنها چيزي كه MW2 داشت سرعت زياد GP بود ولي تو بقيه زمينه ها از BC2 ضعيفتر بود. ايشاالله از يكشنبه هم مولتي ميزنيم لذت ميبريم. :biggrin1:

2 روزه Bad Company 2 اومده و به طور رسمی Release شده و من تو این دو روز 16 ساعت فقط Multiplayer بازی کردم و تو همین 2 روز تقریبا 1000 تا کیل داشتم . تقریبا بقیه بچه های PSN یی که تو اکیپ ما هستن هم همین حالت رو دارن . واقعا همه شکه شدن به قدری که این بازی قوی و خوش ساخت ِ . Single Player عالیش هم که دیگه جایی واسه انتقاد نزاشته .
بدون شک این بازی تا ماه ها و حتی سال ها میتونه جوابگو باشه تا وقتی که امیدوارم یه Battlefield دیگه ببینیم . البته همه Activision نیستند که ماهی یه بازی بدن و ... :دی

آخرین ویرایش:
شکی نیست که بازی BC2 خیلی عالی هست ! ولی باز هم میگم MW2 خیلی بهتر هست ! هم از لحاظ گرافیک هم گیم پلیر هم موزیک و هم هیجان !!!! درسته که بازی BC2 خیلی عالی کار شده اما از MW2 نمیشه به این سادگی ها گذشت !!! اما این احتمال وجود داره که سری مدال جدید شرکت EA از MW2 بهتر بشه !اون بازی ساختش عالی پیش میره ! البته شرکت ACTIVION اعلام کرده که دو کالاف جدید رو شروع به ساخت کرده که جدیدترینش در پاییز منتشر میشه و بازی دوم در سال 2011 منتشر میشه !!!

آخرین ویرایش:
شکی نیست که بازی BC2 خیلی عالی هست ! ولی باز هم میگم MW2 خیلی بهتر هست ! هم از لحاظ گرافیک هم گیم پلیر هم موزیک و هم هیجان !!!! درسته که بازی BC2 خیلی عالی کار شده اما از MW2 نمیشه به این سادگی ها گذشت !!!

از لحاظ گرافیک را از نوشته ات حذف کنی بهتره! :biggrin1:
چون احتیاجی هم به بحث نداره معلومه گرافیک bc2بهتره! :cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or