Call of Duty: Modern Warfare 2
یه حس غریبی بهم میگه که توی این تاپیک جنگ بین نوب ها و اساتید در خواهد گرفت!
از لحاظ گرافیک را از نوشته ات حذف کنی بهتره! :biggrin1:
چون احتیاجی هم به بحث نداره معلومه گرافیک bc2بهتره!
دوست عزیز اینجا بحث سر MW2 و BF:BC2 هست نه COD2! این دوستمون هم منظورش MW2 بود! در مورد COD2 هم 100% باهاتون موافقم.
دوست عزیز کالاف 2 60 % امتیاز فروشش بر میگشت به گرافیک ! بیشتر شبیه فیلم بود !!! تازه هیجان بازی و موزیک بازی بسیاز عالی بود ! با اون فروش جهانی ! که رکورد پرفروش ترین بازی قرن رو به خودش اختصاص داده ! به این سادگی نمیشه از این بازی گذشت ! :blushing:
دوست عزیز کالاف 2 60 % امتیاز فروشش بر میگشت به گرافیک ! بیشتر شبیه فیلم بود !!! تازه هیجان بازی و موزیک بازی بسیاز عالی بود ! با اون فروش جهانی ! که رکورد پرفروش ترین بازی قرن رو به خودش اختصاص داده ! به این سادگی نمیشه از این بازی گذشت ! :blushing:
Battlefield : Bad Company 2 بازی کردی یا گوی جادویی رو گذاشتی جلوت و حدس زدی فرخ ؟!وگرنه به نظر من اکشن mw2 فوق العاده بالاست . با اینکه bc2 یه بازی گروهیه که میری جلو ولی این حس را منم بیشتر تو mw2 بدست میارم میدان جنگ را به طرز با ورنکردنی با کارگردانی حرفه ای به رخ میکشه که صحنه واقعا سینمایی هستند . همچنین که بدون اغراق انیمیشن های mw2 تو هر جنبنده در بازی را عمرا bc2 نداره .
چرا بازی نکردم ارش جون . بازی کردم . خدایی کارگردانی صحنه ها و درگیریها تو mw2 خیلی فاز میداد همین مورد هم سایتها خیلی بهش تاکید داشتند .Battlefield : Bad Company 2 بازی کردی یا گوی جادویی رو گذاشتی جلوت و حدس زدی فرخ ؟!
البته من میدونم جلوی شخصی به اسم فرخ کم میارم !
خوب مگه چند قرن هست كه ما بازي هايه كامپيوتري ميكنيم كه اين بهترين بازي قرن شده ؟؟؟دوست عزیز کالاف 2 60 % امتیاز فروشش بر میگشت به گرافیک ! بیشتر شبیه فیلم بود !!! تازه هیجان بازی و موزیک بازی بسیاز عالی بود ! با اون فروش جهانی ! که رکورد پرفروش ترین بازی قرن رو به خودش اختصاص داده ! به این سادگی نمیشه از این بازی گذشت !
در کل منظورمون بودای کاش ایجاد کننده تاپیک میگفت که منظورش single player بود یا multi player
:confused:
در کل منظورمون بود