Battlefield: Bad Company 2 VS Call of Duty: Modern Warfare 2

کدام یک بر دیگری برتری دارد؟

• Call of Duty: Modern Warfare 2

رای‌ها: 169 55.8%
  • Battlefield: Bad Company 2

رای‌ها: 134 44.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    303
  • نظرسنجی بسته شده است .
Call of Duty: Modern Warfare 2 :love::love::love:

یه حس غریبی بهم میگه که توی این تاپیک جنگ بین نوب ها و اساتید در خواهد گرفت!:)

به نظر من اگر می خواهید بحث و جنجال نشه بهترین کار رای دادن به نظرسنجی است. :cool:
امار خودش گویای همه چیز است.دیگر بحثی نخواهد شد! ;)

از لحاظ گرافیک را از نوشته ات حذف کنی بهتره! :biggrin1:
چون احتیاجی هم به بحث نداره معلومه گرافیک bc2بهتره! :cool:

دوست عزیز کالاف 2 60 % امتیاز فروشش بر میگشت به گرافیک ! بیشتر شبیه فیلم بود !!! تازه هیجان بازی و موزیک بازی بسیاز عالی بود ! با اون فروش جهانی ! که رکورد پرفروش ترین بازی قرن رو به خودش اختصاص داده !:eek: به این سادگی نمیشه از این بازی گذشت ! :blushing:

دوست عزیز کالاف 2 60 % امتیاز فروشش بر میگشت به گرافیک ! بیشتر شبیه فیلم بود !!! تازه هیجان بازی و موزیک بازی بسیاز عالی بود ! با اون فروش جهانی ! که رکورد پرفروش ترین بازی قرن رو به خودش اختصاص داده !:eek: به این سادگی نمیشه از این بازی گذشت ! :blushing:
دوست عزیز اینجا بحث سر MW2 و BF:BC2 هست نه COD2! این دوستمون هم منظورش MW2 بود! در مورد COD2 هم 100% باهاتون موافقم. ;)

دوست عزیز من پست قبل عرض کردم.فقط رای بدیم بهتره!
بیخیال بحث کردن بشیم بهتره!تاپیک هم احیانا براش مشکلی پیش نمیاد و بقیه که رای ندادن می تونن رای بدن گرفتی که چی می گم! ;)

من کاری با ارقامی که الان بدست میاد را ندارم چون بنیش کاملا مشخصه چیه .
فقط همه را نمیگیم ولی بعضی ها به خاطر فشاری را که mw2 برای بعضی ها اورد عمدا میزنن bc2 :biggrin1:

وگرنه به نظر من اکشن mw2 فوق العاده بالاست . با اینکه bc2 یه بازی گروهیه که میری جلو ولی این حس را منم بیشتر تو mw2 بدست میارم میدان جنگ را به طرز با ورنکردنی با کارگردانی حرفه ای به رخ میکشه که صحنه واقعا سینمایی هستند . همچنین که بدون اغراق انیمیشن های mw2 تو هر جنبنده در بازی را عمرا bc2 نداره . البته به نظر من طبیعی ترین انیمیشن ها را تا الان بین بازی ها mw2 داشته .

نظرات شخصی به کسی ربطی نداره پس سعی کنید تو بالا پستتون حتما اشاره کنید نظر شخصی تا مورد عنایت دیگران قرار نگرید :biggrin1:

وگرنه به نظر من اکشن mw2 فوق العاده بالاست . با اینکه bc2 یه بازی گروهیه که میری جلو ولی این حس را منم بیشتر تو mw2 بدست میارم میدان جنگ را به طرز با ورنکردنی با کارگردانی حرفه ای به رخ میکشه که صحنه واقعا سینمایی هستند . همچنین که بدون اغراق انیمیشن های mw2 تو هر جنبنده در بازی را عمرا bc2 نداره .
Battlefield : Bad Company 2 بازی کردی یا گوی جادویی رو گذاشتی جلوت و حدس زدی فرخ ؟! :دی
یه چیز بگم اول اینکه اونایی که جنبه و شعور بحث کردن رو ندارن بهتره واردش نشن چون اینجا جای به رخ کشیدن تعصب نیست . اینجا میخوایم ببینیم MW2 چی بود و BC2 چیه . البته من میدونم جلوی شخصی به اسم فرخ کم میارم !

Battlefield : Bad Company 2 بازی کردی یا گوی جادویی رو گذاشتی جلوت و حدس زدی فرخ ؟! :دی
چرا بازی نکردم ارش جون . بازی کردم . خدایی کارگردانی صحنه ها و درگیریها تو mw2 خیلی فاز میداد همین مورد هم سایتها خیلی بهش تاکید داشتند .
البته من میدونم جلوی شخصی به اسم فرخ کم میارم !

متلک میندازی ؟ :biggrin1: فعلا که این چند روزه من جلوت کم اوردم :biggrin1:

مهم اینه که دوستی باشه و من این بحث ها را با چیزی دیگه قاطی نمیکنم و همیشه پیش من قابل احترامی .

دوست عزیز کالاف 2 60 % امتیاز فروشش بر میگشت به گرافیک ! بیشتر شبیه فیلم بود !!! تازه هیجان بازی و موزیک بازی بسیاز عالی بود ! با اون فروش جهانی ! که رکورد پرفروش ترین بازی قرن رو به خودش اختصاص داده !:eek: به این سادگی نمیشه از این بازی گذشت !
خوب مگه چند قرن هست كه ما بازي هايه كامپيوتري ميكنيم كه اين بهترين بازي قرن شده ؟؟؟
حالا اگه ميخواستي بگي تاريخ گيم يه چيزي !!!

در کل منظورمون بود

آخه دوست من اینجوری نمیشه.
بنده bc2 رو هنوز بازی نکردم.نظری هم نمیدم.اما با تجربه ایی که از bc 1 داشتم و با توجه به سابقه این بازی که تمرکز اصلیش بروی multi هست پس عجیب نیست که اگر در این بخش از mw2 بهتر باشه.(البته هنوز نمیدونم بهتر هست یا نه.:biggrin1:به صورت حدسی دارم میگم)

اما از اونور خیلی از دوستان هم میگن که اگر فقط single رو بخوای حساب کنی قطعا mw2 بهتره.
برای همین من نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم.:biggrin1:
در کل ممنون بخاطر تاپیک.

اما از اونور خیلی از دوستان هم میگن که اگر فقط single رو بخوای حساب کنی قطعا mw2 بهتره.
برای همین من نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم.:biggrin1:

الان خیلی از دوستان کیا هستن؟

مثل اینکه ورق داره بر میگرده!
من نسخه های قبلی و اصلی B F رو خیلی دوست دارم ولی واقعا MW در حد یک شاهکار بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or