Battlefield: Bad Company 2 VS Call of Duty: Modern Warfare 2

کدام یک بر دیگری برتری دارد؟

• Call of Duty: Modern Warfare 2

رای‌ها: 169 55.8%
  • Battlefield: Bad Company 2

رای‌ها: 134 44.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    303
  • نظرسنجی بسته شده است .
یه حس غریبی بهم میگه که توی این تاپیک جنگ بین نوب ها و اساتید در خواهد گرفت!:)
دقیقا همینطور هم هست. و نوب ها و کسانی که دست Criss Angel رو از پشت بستند و سایر اساتید در رشته ی جادو گری و علم غیب و کسانی که بوسیله ی امار و تعداد زیاد بازیکن( که نصفشون رو هنوز از شیر مادر نگرفتند) برتری بازی رو تعیین میکنند در این جنگ برنده ی بی چون و چرا هستند.

دقیقا همینطور هم هست. و نوب ها و کسانی که دست Criss Angel رو از پشت بستند و سایر اساتید در رشته ی جادو گری و علم غیب و کسانی که بوسیله ی امار و تعداد زیاد بازیکن( که نصفشون رو هنوز از شیر مادر نگرفتند) برتری بازی رو تعیین میکنند در این جنگ برنده ی بی چون و چرا هستند.

دوست عزیز اگر بوسیله امار نمی شه برتری را اثبات کرد و نصف کسانی که نظر دادند بقول شما هیچی حالیشون نبوده!شما کارشناس محترم بیاید یک نقد و بررسی حرفه ای بگذارید همه استفاده کنند! :cool::biggrin1:

دوست عزیز اگر بوسیله امار نمی شه برتری را اثبات کرد و نصف کسانی که نظر دادند بقول شما هیچی حالیشون نبوده!شما کارشناس محترم بیاید یک نقد و بررسی حرفه ای بگذارید همه استفاده کنند! :cool::biggrin1:
من حرفی از نظر بقیه زدم؟
من میگم آمار هیچیو تعیین نمیکنه. گفتم کسی چیزی حالیش نیست؟
وقتی خودم که از این بازی متنفرم به خاطر جو ایجاد شده میرم میخرمش، یعنی چی؟

من حرفی از نظر بقیه زدم؟
من میگم آمار هیچیو تعیین نمیکنه. گفتم کسی چیزی حالیش نیست؟
وقتی خودم که از این بازی متنفرم به خاطر جو ایجاد شده میرم میخرمش، یعنی چی؟

دوست عزیز بی خیال شیم و بحث نکینم بهتره! ;)
حداقل بگذاریم تاپیک پا برجا باشه افراد دیگه که رای ندادن بیاین رای بدن!
فارغ از اینکه به کدوم بازی رای دادند و چرا به اون یکی رای ندادند؟! :biggrin1:

از نظر MP که سری BF معرف حظور همه هست و BC2 واضحه بینظیرترین MP رو داره (تازه من BETA رو بازی کردم!)
از نظر SP هنوز وقت نکردم بازی کنم ولی MW2 در این زمینه قشنگ بود ولی انقدر زمانش کم بود که اصلا گیم پلی رو درست تجربه نکردم!

بابا بیخیال چرا میزنید تو یر و کله هم ؟؟؟:biggrin1:
هردوشون عالین بشینید بازی کنید حال کنید چه فرقی براتون داره که کدوم بهتره ؟؟:smile:
کال اف بهتره :biggrin1:

فعلا که بازی مورد علاقه ی شما بیشتر رای آورده پس انقدر جوش نزن چون بقیه رو هم نگران میکنی.
در ضمن کسی هم نیومد توی این تاپیک آمار و اکتیویتی ِ فلان شبکه ی فلان دستگاه رو بذاره که شما این حرفا رو ردیف میکنی پشت سر هم...
پ.ن: اگه مثلا BC 2 توی اون آمار (XBL Activity) اول بود یا در آینده احتمالا بشه فکر کنم الان سرمون رو بعضی ها به نیزه هم کرده بودن و یا احتمالا در آینده خواهند کرد!:)

آخرین ویرایش:
فعلا که بازی مورد علاقه ی شما بیشتر رای آورده پس انقدر جوش نزن چون بقیه رو هم نگران میکنی.
در ضمن کسی هم نیومد توی این تاپیک آمار و اکتیویتی ِ فلان شبکه ی فلان دستگاه رو بذاره که شما این حرفا رو ردیف میکنی پشت سر هم...
پ.ن: اگه مثلا BC 2 توی اون آمار (XBL Activity) اول بود یا در آینده احتمالا بشه فکر کنم الان سرمون رو بعضی ها به نیزه هم کرده بودن و یا احتمالا در آینده خواهند کرد!:)
وقتی میای همچین چیز میگی:
یه حس غریبی بهم میگه که توی این تاپیک جنگ بین نوب ها و اساتید در خواهد گرفت!:)
یعنی سرت برای همچین بحثی درد میکنه و تو دلت مونده و وقت اضافی داری.
من و امثال من ( حالا اسممون نوب یا اساتید یا Pro و Casual و هر چی که هست) موفقیت بازی مورد علاقمون رو از طریق آمار لایو و PSN نمیسنجیم. اتفاقا از خدام هم هست که اساتید و شعبده بازان MW باز ( نه همه ) طرف کیلزون و BF نیان. البته اگه عرضه ی بازی کردن این بازی ها رو داشتن مطمئنا چترشون رو سریع از این بازی ها نمیبستند. میخوام صد سال سیاه بازی های مورد علاقم با این وضعیت اکثریت بازیکن ها صدر جدول لایو و PSN نباشن.
باز هم میگم که بقیه نیان علیه من جبهه بگیرن. من نمیگم هر کی MW انلاین بازی میکنه شامل حال حرف های بالای من میشه. ولی شما اگه تجربه ی آنلاین داشته باشی که خوشحال میشم ما هم از تجربیاتت بی بهره نکنی وضعیت بازیکن های این بازی رو میبینی. که این مسئله هم برمیگرده به گیم پلی آنلاین بازی که شرایط رو کاملا برای اساتید محیا کرده!

من Single Player بتلفیلد رو بازی نکردم. ولی به احتمال زیاد از لحاظ جذابیت MW سرتر باشه ولی از نظر گیم پلی بعید میدونم.

پ.ن: در ضمن این هم بگم که نظر سنجی این تاپیک با هر نتیجه ای که میخواد باشه برای من اهمیتی نداره.

آخرین ویرایش:
من به COD رای دادم ! به نظر من کال از گرافیک بالا تری نسبت به BC 2 برخوردار هست ! کیفیتی که کال داره هیچ بازیی نداره . تیر اندازی و گیم پلی کال بهتر بود .ولی از این قسمت هم نگذریم که از نظر تخریب ساختمانها واقعاً BC 2 خوب کار کرده .

به نظر من جو واقعی جنگو میشه تو mw2 دید مخصوصا تومرحله ی برزیل که از درو دیوار میریزن سرت.من هنوز رای ندادم چون BC2 رو بازی نکردم ولی میدونم بازی شاخی هستش;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or