Battlefield: Bad Company 2 VS Call of Duty: Modern Warfare 2

کدام یک بر دیگری برتری دارد؟

• Call of Duty: Modern Warfare 2

رای‌ها: 169 55.8%
  • Battlefield: Bad Company 2

رای‌ها: 134 44.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    303
  • نظرسنجی بسته شده است .
دوست عزیز این صحبت شما درست نیست. اگر خواستید من می تونم به شما آماری درباره XBL و بچه های کار درست چی بازی می کنند ، بدم. این صحبت شما اصلا صحیح نیست.

عزیزم، من یه بارم گفتم که این صحبت من شامل همه نمیشه. ولی من به عینه چیزهایی که تو PSN دیدم و شنیدم رو گفتم. شاید لایو بهتره.

به هر گیمری بگید معولمه می گه BC2گرافیکش بیشتره!

والا گیمرها اینو میگن ولی من وقتی نگاه به امتیاز سایتها به بخش گرافیک میکنم اینو نمیگین ! نمیدونم چرا ؟! و همش دارن mw2 را میگن !

یه بار تویه مصاحبه ای بین iw شده بود گفته بودند ما اول میخواستیم تو بازی mw یه فیزیک فوق العاده با گرافیک کاملا تکنیکی ایجاد کنیم ولی فریم بازی برای ما مهمتر بود .
فریم بازی باعث میشه که شما گیم پلی سریعتر داشته باشی که الان هم تو mw2 بیشتر شاهدش هستید . ولی کاری که mw2 را تقریبا فوق العاده میکنه در کنار فریم تونسته بازی را از نظر تکنیکی در درجه بالا نگه داره و گرافیک بسیار چشم نوازی ایجاد کنه .
و یکی از نکات بسیار مهم بازی انیمیشنهای فوق العاده طبیعیش هست که به مراتب بهتر از bc2 هست که هر سایت و مجله ای به انیمیشنهای فوق العاده mw2 اشاره کرده نه تنها کارکترهای شما بلکه هر وسیله نقلیه و هلیکوپتر هم در mw2 از انیمیشنهای فوق العاده برخورداره که شما به مدد همین انیمیشنهای ناب احساس یه جنگ واقعی در میان انسانهای واقعی میکنید !
بوجود اوردن صحنه های سینمایی هم یکی از حسنهای بازی است و همچنین کارکتر ها تو بازی mw2 از مدل سازی تمام 3D به طور بسیار دقیق و عالی برخوردارند که کمتر کسی هست که متوجهش نباشه در کنار چهره سازی بسیار عالی و تحت تاثیر گذار که همه شاهدش هستند .
در نهایت کنار اینها وقتی تو یه صحنه شاهد یه میدان بسیار شلوغ و درگیر کننده از تعدادی هلیکوپتر و دشمنان فراوان با هوش مصنوعی بالا با تانک و ماشین فلان و بهمان که در 60 فریم اجرا میشه واقعا چیزی کمتر شاهکار نداره . البته من منظورم نسخه کنسولیه که تجربه داشتم .
اینم بگم فریم تو بازی حکم بنزین را داره مثل ماشین , به هر ماشین بنزین بیشتر بدی میتونه برات مسیر بیشتری را طی کنه پس وقتی میبینی یه بازی 30 فریم اجرا میشه مثل بنزین بیشتر برات مسافت بیشتری را طی میکنه وگرنه مطمئن باش همین MW2 هم میتونست با 30 فریم کمتر کلی برات فیزیک و تکنیک تو گرافیک پیاده کنه و شایدم بیشتر . تصمیم میمونه واسه بازیباز که ترجیح میده که تو بازی فریم بیشتر داشته باشه یا گرافیک تکنیکیه بیشتر که MW2 برای بوجود اوردن گیم پلی سریعتر فریم بیشتر بهتره با این تفاوت که MW2 تونسته کنار فریم از لحاظ تکنیکی هم عالی عمل کنه .
مگه گرافیک به حجم کیفیت تکسچر هاس؟ Battlefield فقط تکسچر هاش با کیفیت تره و مردم (البته اونای که زیاد با گرافیک بازی ها آشنایی ندارن) فکر میکنن این بازی گرافیکش بیشتره ، شما هم اگه مثله سایت های که امتیاز دادن به بازی نگاه کنی میفهمی که گرافیکش کمتره !
یه چیز دیگه هم هست که Battlefield رزولوشن بیشتر از MW2 بود (حدود 400 پی)
اگه Battlefield رو تکسچرشو حذف کنی میشه بازی ماریو 2D !
کی از تکسچر حرف زد ؟! فکر کنم قضیه را نگرفتی داشتم از MW2 طرف میگرفتم !

فقط یه سوال از اساتید
پس چی مهم هست؟:biggrin1::biggrin1::confused:

حرف اساتید :biggrin1:

آخرین ویرایش:
به نظر من اصلا نمیشه گفت 100% Battlefield بهتر از MW2 هست !
البته از نظر کلی و همه قسمت ها !
دلیل های من:
Battlefield جذابیت تیر اندازی کمتری داره
Battlefield صحنه های سینماتیک کمتر و ضعیف تری داره
Battlefield گیم پلی کوتاه تری داره

---

MW2 نمایش یک جنگ واقعی تر اونم وقتی که با صدای فرمانده ها و سربازا قاطی میشه
MW2 تفاوت بیشتر بین اسلحه ها
MW2 گیم پلی طولانی تر
MW2 صحنه های سینماتیک بیشتر و قوی تر
MW2 جذابیت تیر اندازی بیشتر و امکانات بیشتر

اینا جدای مشکلات گرافیکی و فنی Battlefield بود که اونم به خاطر عجله کردن سازنده ها بوده ! (یکیش مربع مربع بودن تکسچر گیاه ها و سایه ها و...)

والا گیمرها اینو میگن ولی من وقتی نگاه به امتیاز سایتها به بخش گرافیک میکنم اینو نمیگین ! نمیدونم چرا ؟! و همش دارن mw2 را میگن !

مگه گرافیک به حجم کیفیت تکسچر هاس؟ Battlefield فقط تکسچر هاش با کیفیت تره و مردم (البته اونای که زیاد با گرافیک بازی ها آشنایی ندارن) فکر میکنن این بازی گرافیکش بیشتره ، شما هم اگه مثله سایت های که امتیاز دادن به بازی نگاه کنی میفهمی که گرافیکش کمتره !
یه چیز دیگه هم هست که Battlefield رزولوشن بیشتر از MW2 بود (حدود 400 پی)
اگه Battlefield رو تکسچرشو حذف کنی میشه بازی ماریو 2D !

آخرین ویرایش:

فقط یه سوال از اساتید.لطفا جواب ما نوبها رو بدید.:biggrin1:آمار و ارقام psn - live که مهم نیست.!نقد سایتهای معتبر مهم نیست.!امتیاز سایتهای معتبر مهم نیست.!تعریف و تمجید نقادها مهم نیست.!مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیست.!(نمونش همین moh که کلا به صورت ییهویی :biggrin1:یادش افتاد باید جنگاش مدرن بشه.فروش افسانه ایی مهم نیست.!من فقط یه سوال دارم.
لطفا جواب بدید.ما تکلیفم خودمونو بدونیم.
یعنی واقعا این حرفت رو باید با طلا نوشت، زد سر در صفحه ی اصلی سایت بازیسنتر!:biggrin1: (زیر اونجا که نوشته سایت جدید به زودی عرضه خواهد شد تا بهتر جلوه کنه:biggrin1:)
مطمئنا جواب منطقی ای داده نخواهد شد...
آره واقعا اگه اینا مهم نیست پس چی مهمه؟:)

آخرین ویرایش:

فقط یه سوال از اساتید.لطفا جواب ما نوبها رو بدید.:biggrin1:آمار و ارقام psn - live که مهم نیست.!نقد سایتهای معتبر مهم نیست.!امتیاز سایتهای معتبر مهم نیست.!تعریف و تمجید نقادها مهم نیست.!مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیست.!(نمونش همین moh که کلا به صورت ییهویی :biggrin1:یادش افتاد باید جنگاش مدرن بشه.فروش افسانه ایی مهم نیست.!من فقط یه سوال دارم.
بنده هنوز منتظرم یکی جواب سوالاتی که در پست بالا پرسیدم رو بده.اگر کسی جواب منطقی نداره لطفا این همه فرافکنی و پیچوندن رو تموم کنید + به کاربردن واژه بی معنی نوب.:sick::sick:جدیدا تو این سایت مد شده هرکی کم میاره از این کلمه استفاده میکنه

بابا ایول میبینم که MW2 زده جلو. کلا سری COD بازی کمی نیست که یه بازی یهو بیاد ازش جلو بزنه. هنوز تا بازیها به کیفیت MW2 برسن راه زیادی رو در پیش دارن:biggrin1:

زدی وسط خال.single بازی mw2 اگر بهترین نباشه مطمئنا جزو بهترینهاست.موسیقی تکرار ناشدنی استاد هانس زیمر.جو جنگی تکرار ناشدنی.روایت داستانی بسیار جذاب.گرافیکی که همیشه در زمان خودش جزء بهترینها بوده.و فریم ریت پایدار.سرعت اکشن بی نظیر.
ولی متاسفانه در بخش مالتی نمیدونم چرا یه تکونی به خودشون نمیدن.هرچند واقعا عالی هست ولی اگر یه چندتا map خوب و بزرگ + کیفیت سرور هاشون رو افزایش بدن واقعا دیگه تک هست.
لذت واقعی mw2 نوع گیم پلی خاص و شیرین و سرعتی این بازی هست که نظیرش واقعا وجود نداره که همین مورد هم باعث جذاب شدن بخش مالتی شده.علیرغم تمام مشکلات.

خود شما مهمین! گیم ساخته می شه برای لذت بردن! لذت بردن بازی کن! این شماءین که انتخاب می کنید از چی لذت ببرین! چرا این اصل رو فراموش می کنید؟ هدف سرگرمی و لذت هست ، نه دعوا! دعوا سر گرافیک؟ سر اینکه کی چیو دوست داره؟ هر کسی با اون چیزی که دوست داره حال می کنه! این مهمه پسر...........

:)
....
ایشون توی حرفاشون گفتن که:
آمار و ارقام psn - live که مهم نیست.
اونوقت بخشی از این آمار و ارقام رو خود ما یوزر ها که اینجا هستیم تشکیل نمیدیم مگه؟!
ما هم میدونیم که مهم نظر خود ما هست....

آخرین ویرایش:
خود شما مهمین! گیم ساخته می شه برای لذت بردن! لذت بردن بازی کن! این شماءین که انتخاب می کنید از چی لذت ببرین! چرا این اصل رو فراموش می کنید؟ هدف سرگرمی و لذت هست ، نه دعوا! دعوا سر گرافیک؟ سر اینکه کی چیو دوست داره؟ هر کسی با اون چیزی که دوست داره حال می کنه! این مهمه پسر...........

آرش عزیز در پست بالا جواب خوبی به شما دادن.بنده هم در ادامه باید بگم بله شما درست میگید مهم من هستم.چون من مصرف کننده هستم.mass effect 2 بالاترین امتیازها رو گرفت.اما من از این بازی خوشم نمیاد.چون اصلا از rpg بدم میاد.و بازیش هم نکردم.پس برای خود من در درجه اول سلیقه خودم مهم هست.اما.بحث mw2 - bc2 دیگه از بحث سلیقه ایی خارج شد.چون یه عده اومدن اول گفتن این بازی گرافیک نداشت!اونم بازی ایی که اکثر سایتها فقط به بخش گرافیکی نمره 9 دادن:eek:.حالا چی شده که این سایتها به بخش گرافیکی این نمره رو دادن خدا میدونه.عده ایی اومدن بخش بسیار جذاب و دلچسب مالتی این بازی رو کوبیدن.در حالیکه میبینم کاربران این بخش روز به روز دارن افزایش پیدا میکنن.(به قول آرش این همه کاربر که دارن از بازی لذت میبرن یعنی چی.خوب یعنی من و شما دیگه)

بحث سر این هست که کسی نمیاد بگه آقا بنده از mw2 خوشم نمیاد.بلکه میان میگن به من و امثال من میگن شماها چرا از mw2 خوشتون میاد و چرا ازش تعریف میکنید.این بازی آشغال بود.
و در این لحظه کسانی مثل من و آرش و فرخ که کاملا منطقی رو میارن به آمار و ارقام و یا نقد سایتها و یا امتیازات سایتهای معتبر اون افراد بی منطق میگن اینا مهم نیست.روی همین حساب بنده عرض کردم پس چی مهم هست؟وقتی که یه بحثی از حالت سلیقه ایی خارج میشه و به حالت نقد و بررسی در میاد اونوقت هست که دیگه سایتها و نقادهای معتبر از من و شما حرفشون اعتبار بیشتری داره.شما میتونی بگی من از mass effect خوشم نمیاد.اما اگر بگی این بازی چی داشت؟این بازی آشغال بود.اونوقت هست که فقط بهت میخندن و تمسخرت میکنن.بحث سر mw2 هم دقیقا به همین صورت شده.جالبتر از همه اینکه کسانی که سن خودشون بین 17-18 هست میان و میگن این بازی برای کسانی هست که سنشون نهایت 16 سال هست:eek:.من که مثلا 25 سالم هست و عاشق این بازی هستم.احتمالا سنم از دستم در رفته و یادم رفته 14 سالمه:biggrin1:

بنده هزاران نمونه و مثال میارم که نشان از بزرگی این بازی داره.وقتی که ea میاد اعلام میکنه که bc2 بازی mw2 رو شکست میده یعنی چی؟؟؟وقتی میاد میگه bc2 همون mw2 شرکت ما هست یعنی چی؟؟؟وقتی که بعد از این همه سال و بعد از موفقیت بی نظیر mw2 یه دفعه ea یادش میوفته که بازی پر سابقه خودش یعنی medal of honor رو به سبک جنگها مدرن بسازه و دیگه بیخیال جنگ جهانی میشه یعنی چی؟؟؟اینا سوالات من هست که میدونم به طور قطع هیچ پاسخی دریافت نخواهم کرد.آخر خط هم یکی میاد و با بازی با کلمات و نهایت گذاشتن کلمه noob در انتهای جملش میخواد نشون بده که کم نیاورده.

من بازهم منتظر پاسخ برای سوالاتم هستم.البته اگر کسی باز میخواد مثل همین دوستمون پاسخ بده.خودش رو اذیت نکنه.من چشم بسته میگم شما راست میگی

با سلام
میدونم که بیشترمون هنوز Battlefield: Bad Company 2 تجربه نکردیم ولی اگر هر دوی این بازی ها رو بازی کردید به نظر شما کدام یک بر دیگری برتری داره؟؟
آقا گفتن نظر خودتون رو بگین....نه تاپیک رو با دعوا به گند بکشین!

بنده هزاران نمونه و مثال میارم که نشان از بزرگی این بازی داره.وقتی که ea میاد اعلام میکنه که bc2 بازی mw2 رو شکست میده یعنی چی؟؟؟وقتی میاد میگه bc2 همون mw2 شرکت ما هست یعنی چی؟؟؟
هزار تا لازم نیست . شما نمونه بیار که Patric Bach راجع به MW2 این حرف ها رو زده . مبعش رو لطف کن بی زحمت . منتظرم . :smile:
والا تو آخرین مصاحبه که Patric Bach که فکر کنم با سایت Video Gamer داشت ازش راجع به MW2 پرسیدن و گفت با برای رقیب ها و همکاران خودمون احترام قائلیم . بعدش هم گفت المان های دو بازی تفاوت های عمده ای داره و بازی مثل Battlefield وجود نداره . خوب تا حدودی درست میگه چون تمرکز Battlefield روی Multiplayer ِ که از این لحاظ مثل و مانندی نداره .تو نسخه دوم که هم Single Player بازی رشد خیلی خیلی زیادی نسبت به نسخه قبل کرده و به راحتی یه بازی کامل به حساب میاد .

آخرین ویرایش:
کاملا موافقم...;)

کـی حالا مگه به گند کشیده علیرضا؟!:confused::eek::biggrin1:
اخه اول تاپیک نوشته به نظر شما کدوم خوبه ...همین فقط نظر.
بعد دوباره بحث کشید به جنگ و دعوا که این گرافیکش خوبه..اون اینجوری...یکی میگه انقدر نوب نگین یکی میگه.....:biggrin1:
الان بنظرت این تاپیک داره به گفته صاحب تاپیک عمل میکنه؟

هزار تا لازم نیست . شما نمونه بیار که Patric Bach راجع به MW2 این حرف ها رو زده . مبعش رو لطف کن بی زحمت . منتظرم . :smile:
والا تو آخرین مصاحبه که Patric Bach که فکر کنم با سایت Video Gamer داشت ازش راجع به MW2 پرسیدن و گفت با برای رقیب ها و همکاران خودمون احترام قائلیم . بعدش هم گفت المان های دو بازی تفاوت های عمده ای داره و بازی مثل Battlefield وجود نداره . خوب تا حدودی درست میگه چون تمرکز Battlefield روی Multiplayer ِ که از این لحاظ مثل و مانندی نداره .تو نسخه دوم که هم Single Player بازی رشد خیلی خیلی زیادی نسبت به نسخه قبل کرده و به راحتی یه بازی کامل به حساب میاد .

صفحه 15 مجله بازی نما اسفند ماه 88 شماره 29 دارای 128 صفحه + پوستر همراه با دو عدد dvd.کافیه یا بازم منبع میخوای.
بعدشم اصلا بر فرض محال که ایشون همچین حرفی نزده.اگر پاسخی داری برای باقیه حرفای من ارائه کن.نه این که از این همه صحبتهای من یه تیکه برمیداری که مثلا مچ منو بگیری.وای وای من ضایع شدم:-"

صفحه 15 مجله بازی نما اسفند ماه 88 شماره 29 دارای 128 صفحه + پوستر همراه با دو عدد dvd.کافیه یا بازم منبع میخوای.
بعدشم اصلا بر فرض محال که ایشون همچین حرفی نزده.اگر پاسخی داری برای باقیه حرفای من ارائه کن.نه این که از این همه صحبتهای من یه تیکه برمیداری که مثلا مچ منو بگیری.وای وای من ضایع شدم:-"
این شد منبع ؟! چه منبعی ! من دارم میگم شما که هزار تا دلیل و مدرک داری و میگی همچین گفته هایی بوده ، مدرک و منبعش رو بده . نه وقتش رو دارم نه حوصلش رو که بخوام مچ شما رو بگیرم دوست عزیز . ازت خواهش کردم منبع حرفات رو بگی . فرض محال ؟! خوب اگر فرض محال ِ و شما که هم که خیلی با اعتماد به نفس حرف میزنی لطفا منبع رو نشون بده ما هم مطالعه کنیم . تا حالا چند تا Interview از این بازی خوندی ؟ اگر خونده بودی میتونستی با لحن تهیه کننده ارشد Bad Company 2 راجع به حریف و رقیبش آشنا بشی .
منتظر منبع هستم . اگر نداری پس دیگه انقدر مطمئن راجع به چیزی که نمیدونی حرف نزن .
نمیخوام با فن های این شکلی بحث کنم . ترجیح میدم با اونایی که منطقی هستند بحث کنم تا یه چیزی ازشون یاد بگیرم . قبلا هم گفتم جلوی کسانی که Battlefield : Bad Company 2 رو بازی نکردن و نظر میدن هیچ ادعایی ندارم و حرفاشون رو در مقیاس مقایسه تمام و کمال قبول دارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or