Battlefield: Bad Company 2 VS Call of Duty: Modern Warfare 2

کدام یک بر دیگری برتری دارد؟

• Call of Duty: Modern Warfare 2

رای‌ها: 169 55.8%
  • Battlefield: Bad Company 2

رای‌ها: 134 44.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    303
  • نظرسنجی بسته شده است .
شما واقعا 25 سالته ؟! من که دیگه مغزم جواب نمیده ! حیف این وقت که گذاشتم واقعا . آخه چه ربطی داره ! DICE بازی رو میسازه و میگه ما هیچ کاری با اون بازی نداریم . ما نمی خوایم شبیه اونا باشیم . ما نمی خوایم ، ما نمی خوایم ... !
کدوم ادامه ؟!! کل خبر همین دو تیکه ای که من گذاشتم . ای بابا ! واقعا شما آمارت بدجوری تو این بحثا و تاپیک ها خراب شده . منم میدونی چیه ، اشتباه کردم خواستم دو کلمه متوجه بشی ، نمیدونستم شما علامه دهر هستی ، با منطق هستی . بنده اشتباه کردم . خوبه ؟
کم کم دارم به تخلیه روانی مغز توسط یه سری بازیها ایمان میارم ! واقعا دارم به این مسئله ایمان میارم . تعصب چه کارها که نمی کنه .
Modern Warfare 2 . Infinity Ward . Activision . همه خدا ، خوبه ؟
اگر میخوای الان بیای بگی میپیچونی . آره ، پیچوندم . کم اوردم . خوبه ؟ خلاص .
Silence . use this to your advantage . بچه ها اگر وجود داشته باشن میان به خودم میگن . البته اگر توهمات مغزت واقعیت داشته باشه .
نیازی نیست نقل قول کنی . من جلوی همه بچه ها میگم همه حق ها با شماست و همه گفته ها شما قبول ِ . هر چی که گفتی . اگرم جواب سوالی رو ندادم چون کم آوردم . حله ؟ با بقیه به پرستش Modern Warfare 2 بپردازید . :smile:

البته قبلا هم خدمت شما بزرگوار عرض کردم که از ادب کلا تهی تشریف داری.و انتظاری هم نسبت به رفتاری که انجام میدی ندارم.چون میدونم دست خودت نیست.برای بار هزارم.این جمله یعنی چی؟
DICE: EA’s “Goal” To Beat MW2
و برای بار ده هزارم من اشتباه کردم.اون جمله من دروغ و fake بود.من از دوستانی که دارای ادب هستن و همچنین در سلامت کامل به سر میبرن تقاضا دارم به سوالات من پاسخ بدن.
در ضمن دلیلی نداره بیان بهت بگن.چون میدونن ذره ایی منطق نداری و کنترلی بر رفتاری که انجام میدی هم نداری.از همین رو کاریت ندارن و به راحتی به black list اضافت میکنن.برو خوش باش.

دوستان من هنوز منتظرم.اینها سوالات من هست.
فقط یه سوال از اساتید.لطفا جواب ما نوبها رو بدید.آمار و ارقام psn - live که مهم نیست.!نقد سایتهای معتبر مهم نیست.!امتیاز سایتهای معتبر مهم نیست.!تعریف و تمجید نقادها مهم نیست.!مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیست.!(نمونش همین moh که کلا به صورت ییهویی یادش افتاد باید جنگاش مدرن بشه.فروش افسانه ایی مهم نیست.!من فقط یه سوال دارم.
پس چی مهم هست؟
لطفا جواب بدید.ما تکلیفم خودمونو بدونیم.

من امروز BC 2 رو بازی کردم ، میتونم بگم از لحاظ گرافیک خارق العاده کار کرده و بیشترین گرافیکی رو داره که تا به حال توی یک بازی FPS دیدم ... :biggrin1:
ولی میرسیم سراغ گیمپ
لی که نسبت MW 2 هیچی حساب نمیشه ! :-" اصلا به پای MW 2 هم نمیرسه و فقط در بخش آنلاین میتونه کمی جذاب باشه ... در کل به نظرم MW 2 یک چیز دیگست ...

دوستان یه سوال.اونائی که bc2 رو بازی کردن بی زحمت جواب بدن.من با توجه به تریلرهایی که ازش دیدم به نظر طراحی اسلحه ها خیلی خیلی ضعیف هست.مخصوصا اون اسنایپر که واقعا بدجوری تو ذوقم خورد.برعکس mw - killzone2 که طراحی بسیار دقیق و پرجزئیاتی دارن ظاهرا bc2 اینطور نیست.درسته یا نه؟

دوستان یه سوال.اونائی که bc2 رو بازی کردن بی زحمت جواب بدن.من با توجه به تریلرهایی که ازش دیدم به نظر طراحی اسلحه ها خیلی خیلی ضعیف هست.مخصوصا اون اسنایپر که واقعا بدجوری تو ذوقم خورد.برعکس mw - killzone2 که طراحی بسیار دقیق و پرجزئیاتی دارن ظاهرا bc2 اینطور نیست.درسته یا نه؟
اسلحه هاخوب کار شده
اما در مورد MW 2 MULTIPLAYER خوب بود به شرطی که LEADERBOARD درستی داشت .
جلوی هک هارو میگرفت.بد ترین قسمت GLITCH هایی که پرواز میکنی...:smile:
KILL STRIKE های قوی و زیاد که توی هر MATCH حد اقل نصفه شون واسه اینکه KILL STRIKE بگیرن میرن کمپ میکنن اخر سر هم میبینی یارو NUKE .AC130 و ... میزنه و میبازیم
طراحی یک سری از مپ ها هم مشکل داره
مد SD HC هم که اوله بازی فقط GL میاد رو سرتون میمیرید
PERK های نوب از جمله LAST STAND.....
در کل بیشتره بازیکن ها توی مپ میرن کمپ میکنن که اصلا جالب نیس
و COD 4 رو ترجیح میدم و BFBC 2 MULTIPLAYER بهتر از MW 2 عمل میکنه

آخرین ویرایش:
اسلحه هاخوب کار شده
اما در مورد MW 2 MULTIPLAYER خوب بود به شرطی که LEADERBOARD درستی داشت .
جلوی هک هارو میگرفت.بد ترین قسمت GLITCH هایی که پرواز میکنی...:smile:
KILL STRIKE های قوی و زیاد که توی هر MATCH حد اقل نصفه شون واسه اینکه KILL STRIKE بگیرن میرن کمپ میکنن اخر سر هم میبینی یارو NUKE .AC130 و ... میزنه و میبازیم
طراحی یک سری از مپ ها هم مشکل داره
مود SD HC هم که اوله بازی فقط GL میاد رو سرتون میمیرید
PERK های نوب از جمله LAST STAND.....
در کل بیشتره بازیکن ها توی مپ میرن کمپ میکنن که اصلا جالب نیس
و COD 4 رو ترجیح میدم و BFBC 2 MULTIPLAYER بهتر از MW 2 عمل میکنه

آره راست میگی.به نظرم این perk ها رو کلا حذف میکردن بهتر بود.مثلا یه دفعه میبینی یارو با سرعت نور:biggrin1: از جلوت میاد به راحتی یک چاقو در قلبت فرو میکنه.یا مثلا یه خشاب رو یارو تیر خالی میکنی و همچنان زندست.

در مورد KillStreak

اول باید دو مسئله رو ببینیم. 1: Killstreak توی Mw یک چیز عادی هست و انتظار نداشتید که حذفش کنند؟!

2: وقتی شما بتونید به طور مثال توی مد Hardcore Search and Destroy پانزده نفر رو بدون مردن بکشی حق شماست که از هر وسیله جنگی استفاده کنی. اتفاقا بیشتر Kill ها رو در رو هستند ولی وقتی شما تونستی به عنوان یک گیمر حرفه ای عمل کنی حق شماست که از یک اشانتیوم عالی بهره مند شی. KillStreak به هیچ عنوان ضعف نیست البته قبول دارم برای کسی که توی هر دست 2 تا نکشته شاید جالب نباشه !

ببین جناب Old Snake بحث منطقی بکن.

نوب ماییم که نمیتونیم بیایم یه گوشه عین موش خف کنیم. نوب ماییم که نمیتونیم با یه هواپیمای کنترلی کل مپ رو بترکونیم. نوب ماییم که بلد نیستیم با یه Nuke کل بازی رو مورد عنایت قرار بدیم. بلد نیستیم تو بازی شعبده بازی کنیم و از دیوار رد شیم و 2000000 نفر رو بدون مردن بکشیم.!

ببین اصلا اینطور نیست. من نمی دونم شما از چه منظری داری می سنجی ولی مطمئن باش صحبت شما درست نیست. اتفاقا من یادم 2 سال پیش توی کنسول ها یک Cod باز حرفه ای به عنوان یک گیمر خوب معرفی میشد. Cod4 توی سال 2007 یک بازی بسیار بزرگ در حدی بود که به طور مثال من نوعی 2 سال این بازی رو بازی کرد !

ببین جناب Old Snake بحث منطقی بکن.

ببین اصلا اینطور نیست. من نمی دونم شما از چه منظری داری می سنجی ولی مطمئن باش صحبت شما درست نیست. اتفاقا من یادم 2 سال پیش توی کنسول ها یک Cod باز حرفه ای به عنوان یک گیمر خوب معرفی میشد. Cod4 توی سال 2007 یک بازی بسیار بزرگ در حدی بود که به طور مثال من نوعی 2 سال این بازی رو بازی کرد !
من گفتم ما اونطوری بازی کردن رو بلد نیستیم و نوبیم. شما باید تعیین کنی این حرف من درسته؟

پست قبلیم رو که به خاطر یه طفل پاک کردن.

جناب u.s.a یه جای دیگه میتونستم دستت رو رو کنم ولی نکردم. فکر نمیکردم انقدر حرفات خنده دار باشه.
شما گفتی من کیلزون رو آنلاین بازی کردم. در صورتی که حتی آیدیت تو سایت www.Killzone.com تو لیدربوردش ثبت نشده!
یه چیزی هم هم خدمت شما، هم خدمت Dr.arash عرض کنم که من و آرش بحثمون سر آنلاین بازی بود و ما فقط امار لایو و PSN رو زیر سوال بردیم و گفتیم تعداد زیاد بازیکن دلیل برتری نیست. اینو باز گفتم تا جفتتون نیاید اینجا مظلوم نمایی کنید و بگید حرف های منتقدان و سایت ها و ... همه چرت خطاب میشه. شلوغش نکنید

آخرین ویرایش:
آره راست میگی.به نظرم این perk ها رو کلا حذف میکردن بهتر بود.مثلا یه دفعه میبینی یارو با سرعت نور:biggrin1: از جلوت میاد به راحتی یک چاقو در قلبت فرو میکنه.یا مثلا یه خشاب رو یارو تیر خالی میکنی و همچنان زندست.
تو perk ها محدودیت داره و زیاد تاثیر نداره....
اینهایی که مثال زدی متاسفنه cheat میباشد...
در اینده ای نه چندان دور براتون یه تریلر از نهایت چیتها میذارم که فقط بخندید:biggrin1:

من گفتم ما اونطوری بازی کردن رو بلد نیستیم و نوبیم. شما باید تعیین کنی این حرف من درسته؟

ببین عزیزم شاید نوب باشی شایدم نباشی معلوم نیست که مگه ما بازی تو رو دیدیم ؟؟؟؟ بعدشم هیچ ربطی به اون چیز هایی که شما گفتین نداره کسی نوب باشه یا نه خیلی ساده هست بحث سر اون چیز هایی که شما گفتین هیچ ربطی نداره ؟؟؟؟

میگم usa جان چیز نگی بهتر نیست ؟؟؟ کلا جک دوست داری یا دوست داری جک بشی ؟؟؟ :eek:

راستی در مورد پرک ها گیر ندین هیچیش نا مردی نیست خیلی هم خوبه فقط سیستمی که میبندین با پرک هاتون مچ باشه تا بیشترین بازده رو بگیرین اقا بعضی چیتر ها خیلی خوب کار میکنن که حتی pro بهشون میگن ولی کسی نمیفمه چیترن نمونشم هست

امیدوارم گل خنده همیشه رو لبانتان باشد....:love:

mw2mod-youtube.png

http://www.xfire.com/video/21fe91/ -----لینک ویدئو
http://video.xfire.com/21fe91.mp4 ------لینک دانلود

http://www.xfire.com/video/23b1cf/ ........لینک ویدئو
http://video.xfire.com/23b1cf.mp4 ------لینک دانلود

من پای اینها بسیار خندیدم!!!!:lol::excited:

من پستات رو خوندم، اومدم نقل قولشون کنم که متاسفانه همشون پاک شدن چون خالی از منطق بودن و یه چیزایی گفتی که بگی کم نیاوردم...;) (غیر از اینه بگو غیر از اینه)
شما اگه واقعا جواب برای حرفای کاربر u.s.a داشتی چرا ندادی؟ چون هیچ جوابی نداشتی درسته؟ برای اینم اومدی گفتی که "چون به سوالات جواب ندادن فکر کردی جواب نداشتن؟" خب عزیزم اگه جواب داشتی خودت میدادی، چرا سعی میکنی با راهُ بیراه آوردن یه جوری بپیچونی که بقیه به خیال خودت منصرف بحث بشن؟

در مورد آمار لایو یا پی اس ان، همونطور که آرش گفت هیچ وقت کمیت کیفیت رو مشخص نمیکنه، منم قبول دارم. ولی انصافا اگه همین BC 2 شما بره تو جای اول نمیای اینو به رخ بقیه و طرفدارای MW بکشی؟ (چون فعلا اول نیست این کارو نکردی وگرنه قطعا میکردی، چون حرفات بیشتر به شعار شبیهن) خب اینایی که این آمار رو رقم زدن مگه انسان نیستن؟ مگه همون یوزرهایی نیستن که قراره بازی رو بخرن و ازش استفاده کنن؟ حتما فکر کردی شب قبلش رفتن در خونشون مثلا سهام عدالت ـی چیزی بشون دادن یا اینکه تهدیدشون کردن که شما حتما باید بری لایو بازی کنی یا مثلا به مسئولین مایکروسافت رشوه دادن که بازی رو توی جایگاه اول نشون بده؟:)

همونطور که مشخص بود جوابی نداشتی وگرنه میدادی، پست هات هم همه جنبه ی پیچوندن و یه جورایی زیرآبی رفتن داشت چون با هیچ گونه منطقی نمیشد توجیهشون کرد...

من پستات رو خوندم، اومدم نقل قولشون کنم که متاسفانه همشون پاک شدن چون خالی از منطق بودن و یه چیزایی گفتی که بگی کم نیاوردم...;) (غیر از اینه بگو غیر از اینه)
نکنه پستام رو تو پاک کردی که دلیلش هم میگی؟
کافر همه رو به کیش خود پندارد! نه آقا . همچین چیزی نیست. هیچ وقت بازی مورد علاقم رو به خاطر زیاد بودن بازیکن هاش به رخ بقیه نمیکشم. از خودم مطمئنم. لازم نیست شما درباره ی من قضاوت کنی.
والله بالله این شمایی که میپیچونی. نه من.
تو جواب این سوال منو بده:
من کی حرف منتقدان راجع به مولتی بازی رو مسخره شمردم؟ نقد مجلات؟ نمرات؟
که باید جواب u.s.a رو بدم؟
شما ها به خیال خودتون خیلی زرنگید و فکر مکنید حرفاتون از بالا تا پایین منطق ِ. در صورتی که ما در مورد مولتی حرف میزنیم و شما فقط شلوغش میکنید!
چون هیچ جوابی نداشتی درسته؟ برای اینم اومدی گفتی که "چون به سوالات جواب ندادن فکر کردی جواب نداشتن؟" خب عزیزم اگه جواب داشتی خودت میدادی، چرا سعی میکنی با راهُ بیراه آوردن یه جوری بپیچونی که بقیه به خیال خودت منصرف بحث بشن؟
ولی انصافا اگه همین BC 2 شما بره تو جای اول نمیای اینو به رخ بقیه و طرفدارای MW بکشی؟ (چون فعلا اول نیست این کارو نکردی وگرنه قطعا میکردی، چون حرفات بیشتر به شعار شبیهن
بازم میگم. به صرف اینکه خودت اینطوری هستی اجازه نمیدم راجع به من بخوای قضاوت و پیشگویی کنی.
واقعا راسته BC طالع بین و پیشگو و جادوگر داره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or