Battlefield: Bad Company 2 VS Call of Duty: Modern Warfare 2

کدام یک بر دیگری برتری دارد؟

• Call of Duty: Modern Warfare 2

رای‌ها: 169 55.8%
  • Battlefield: Bad Company 2

رای‌ها: 134 44.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    303
  • نظرسنجی بسته شده است .
اون کاری که گفتی تخصص شماست نه من.
تو که حرف منو قبول نداری. برو دلیل انتخاب اون سایت ها مجلات رو بیار تا ما هم مستفیض شیم. حتما این کار رو بکن. البته اگه شما توانایی استدلال و تفکر داشتی که به اونا متوصل نمیشدی. پس حتما دلیل انتخابشون رو بگو
اول از همه باید بگم شما هم از ادب تهی تشریف داری.کارم حسابی سخت شد:biggrin1:
در وهله دوم باید خدمتت عرض کنم لازم نیست شما به من این حرفارو بزنی.من خودم گفتم من نوب هستم و 10 سالم هست و مقدار زیادی اسکول و بی سواد هستم.برای همین وقتی میخوام یک بازی رو برای انجام دادن بخرم مراجعه میکنم به سایتها و نقدها و امتیازات و آمار فروش.
خوب حالا شما انسان وارسته و مدبر و باهوش که قدرت تفکر و استدلالتون شدیدا بالا هست به من اسکول بفرمائید چه فاکتورهایی برای انتخاب یک بازی لازم هست.و یک بازی چه مولفه هایی باید داشته باشه تا خوب شناخته بشه.خوشحال میشم بنده رو روشن بفرمائید.

راستی فیلسوف جان وقتی کسی چیزی رو رد میکنه باید براش دلیل بیاره.شما یک سری دلایل آوردی و جوابت هم گرفتی و همتون در مقابل صحبتهای من هیچ پاسخی نداشتید.تنها کاری که کردید پیچوندن و به در و دیوار زدن بود.من دلایل خودم رو برای اینکه از این بازی لذت میبرم ارائه دادم.و پاسخ اینکه من نوب هستم مواجه شدم.اونم از جانب کسانی که 17 سالشون هست و به من میگن نوب.lol
در نهایت بهت پیشنهاد میکنم همراه با تنی چند از دوستان خود یک سایت بزنید که قطعا درجه اعتبارش از ign - gamespot به مراتب بالاتر خواهد بود و اونجا بازیها رو نقد کنید و وسیله شادی مارو فراهم آورید.

آخرین ویرایش:
mw 2 یه جوریه که کمپ توش جا افتاده اونم فقط بخاطره kiil streak و نوب و کمپر زیاد داره (با شما نیستم) توی هر مپ که میری از 18 نفر 8 نفرشون کمپ میکنن تا چند نفرو که زدی میبینی یارو رفته 3 ساعت توی چمن و گلدون و.... خوابیده تا کسی اومد بزنه از لذت بازی به شدت کم میکنه

mw 2 یه جوریه که کمپ توش جا افتاده اونم فقط بخاطره kiil streak و نوب و کمپر زیاد داره (با شما نیستم) توی هر مپ که میری از 18 نفر 8 نفرشون کمپ میکنن تا چند نفرو که زدی میبینی یارو رفته 3 ساعت توی چمن و گلدون و.... خوابیده تا کسی اومد بزنه از لذت بازی به شدت کم میکنه

:biggrin1::biggrin1:این گلدون رو خیلی باحال گفتی.آره مثلا من میخوام برم نقطه a رو بگیرم میبینم همه یا خوابیدن زیر کامیون و لایه چمن و غیره:biggrin1:ولی من با این kill streak خیلی حال میکنم.خدائی قبول داری جذابیتش رو چند برابر کرده.که البته به قول شما ایراداتی هم داره دیگه.
اما با اینکه حرفت از لحاظ کلی صحیح هست اما خودتم میدونی که انقدر هم راحت نیست کمپ کردن.قطعا خودت تجربه کردی وقتی یه جا با خیال راحت کمپ کردی ناگهان یک عدد granade luancher رو سرت فرود اومده:biggrin1:یا یکی با سرعت نور میاد سمتت چاقوئیت میکنه:biggrin1:
در کل گفتم دیگه حرفت واقعا درسته.اگر این مپها رو بزرگتر میکردن واقعا دیگه خدا بود.

ولی اگر بدونی من چه حالی میکنم با این kill streak.:biggrin1:وقتی میشینم پشت هلیکوپتر(البته بعد از اینکه رسما دهنم آسفالت شد:biggrin1:)یه احساس قدرتی میکنم که واقعا دلچسب هست.

:biggrin1::biggrin1:این گلدون رو خیلی باحال گفتی.آره مثلا من میخوام برم نقطه a رو بگیرم میبینم همه یا خوابیدن زیر کامیون و لایه چمن و غیره:biggrin1:ولی من با این kill streak خیلی حال میکنم.خدائی قبول داری جذابیتش رو چند برابر کرده.که البته به قول شما ایراداتی هم داره دیگه.
اما با اینکه حرفت از لحاظ کلی صحیح هست اما خودتم میدونی که انقدر هم راحت نیست کمپ کردن.قطعا خودت تجربه کردی وقتی یه جا با خیال راحت کمپ کردی ناگهان یک عدد granade luancher رو سرت فرود اومده:biggrin1:یا یکی با سرعت نور میاد سمتت چاقوئیت میکنه:biggrin1:
در کل گفتم دیگه حرفت واقعا درسته.اگر این مپها رو بزرگتر میکردن واقعا دیگه خدا بود.

ولی اگر بدونی من چه حالی میکنم با این kill streak.:biggrin1:وقتی میشینم پشت هلیکوپتر(البته بعد از اینکه رسما دهنم آسفالت شد:biggrin1:)یه احساس قدرتی میکنم که واقعا دلچسب هست.
پس خودت قبول داری بیشتر دوستان هم از این وضعیت ناراضی هستن ودیگه جای بحث نداره

پس خودت قبول داری بیشتر دوستان هم از این وضعیت ناراضی هستن ودیگه جای بحث نداره

معلومه که قبول دارم.منم ناراضی هستم.منم از مپها و بعضی ایرادات دیگه ناراضی هستم.اما بحث اصلا سر این معدود مشکلات نبود.آقایون معظم میفرمایند که هرکی اینو بازی میکنه اسکول هست.نوب هست.بی سواد هست.بعدهم که هزارتا دلیل بر بزرگی این بازی میارم میان میگن اینا مهم نیست و دست آخر هم که من میپرسم پس چی مهم هست.هیچ کس جواب نمیده و فقط میپیچونه.

من تمامی اشکالات این بازی رو میدونم و قبول دارم و نسبت بهش گله دارم.اما دو نکته اینجا هست.اول اینکه هیچ بازی ایی بی ایراد و کامل نیست.دوما لذت گیم پلی این بازی واقعا در کمتر بازی ایی میشه پیدا کرد.

از صفحه اول اصلا بحث بر سر اشکالات این بازی نبود.بحث سر این بود که کسانی که این بازی رو دوس دارن هیچی ندون هستن.و کسانی هم که این بازی رو میکوبن استاد هستن.منم گفتم این اساتید به بنده بگن چی مهم هست.البته تا وقتی این سایت به کارش ادامه میده کسی جوابی نمیده.چون جوابی نداره بده.

خدائیش آخر نفهمیدیم چی مهم هست؟:biggrin1:

فصل الخطاب

اتفاقا من قبل از پست دادن از وضعیت و سلامتی خودم اطمینان کامل حاصل میکنم و بعد اقدام میکنم، شما نگران حالت من نباش، توی همین پستی که میخوام بدم معلوم میشه حال کی بد بوده و حال کی خوب.

یه بار دیگه از اول با زبان عزیز فارسی ِ کاملا سلیس و روان شروع میکنم، امیدوارم دیگه مطلب کاملا جا بیفته و اگه هم نیفتاد دیگه مشکل من نیست.

متاسفانه و افسوس و صد افسوس که اون پستی که داده بودی پاک شده، من میخواستم از روش نقل قول بردارم که همه بفهمن کی اول از همه قصد داشته بپیچونه ولی اون حرفی رو که زدی کاملا یادم هست و با چشمای خودم دیدم و در نتیجه به همون استناد میکنم.

اینو هم بگم که من وکیل وصی کسی نیستم و مطمئنا بقیه توانایی دفاع از خودشون رو دارن، اگه هم حرفی از کاربر دیگه ای میزنم برای اینه که اثبات کنم چه کسی و چرا قصد داشته بپیچونه.

کاربر u.s.a اومد یه سری سوال توی پست #70 مطرح کرد، ایشون و من و خیلی دیگه منتظر موندیم تا یکی بیاد جواب سوالاتش رو بده که متاسفانه یا خوشبختانه کسی پیدا نشد. شما اومدی گفتی که "فکر کردی اگه کسی جواب سوالاتت رو نداده یعنی کم آورده یا این که جوابی برای اونا نداشته؟" (البته میگم پستت پاک شده و گرنه عین جمله ـت رو نقل قول میکردم) خب این یعنی چی؟ یعنی اینکه منظورت از "اگه کسی جواب سوالاتت رو نداده"، کل سوالات بوده دیگه؟ شما توی این حرفت به سوالی که در مورد مولتی پرسیده شده بود آیا فقط اشاره کردی یا کل سوالا رو گفتی؟

منم توی پستم گفتم که باشه، بسم الله، اول از همه از خودت شروع میکنیم، شما بفرما که پس چی مهم هست؟

اینو من گفتم درسته؟:
شما اگه واقعا جواب برای حرفای کاربر u.s.a داشتی چرا ندادی؟ چون هیچ جوابی نداشتی درسته؟ برای اینم اومدی گفتی که "چون به سوالات جواب ندادن فکر کردی جواب نداشتن؟" خب عزیزم اگه جواب داشتی خودت میدادی، چرا سعی میکنی با راهُ بیراه آوردن یه جوری بپیچونی که بقیه به خیال خودت منصرف بحث بشن؟
هنوزم این سوال برام مطرحه، تویی که ادعا داشتی که "فکر نکن علت اینکه جوابی به اون سوالات داده نشده این بوده که بقیه جواب نداشتن یا کم آوردن" پس چرا خودت جواب ندادی؟
(به طور خلاصه اگه بخوام بگم اینو میگم: شما گفتی که علت اینکه به سوالاتت جواب داده نشده این نیست که بقیه کم آوردن، منم گفتم که خودت اگه جواب داشتی چرا ندادی؟)
خب تا اینجا اگه مشکلی نیست ادامه بدیم...

که بعد اومدی مولتی رو انداختی وسط و گفتی منظور من مولتی بوده.
که منم گفتم بسیار خب، حالا بگو چرا به آمار لایو اهمیتی نمیدی؟ این دیگه چرا مهم نیست؟
و گفتم که:
خب اینایی که این آمار رو رقم زدن مگه انسان نیستن؟ مگه همون یوزرهایی نیستن که قراره بازی رو بخرن و ازش استفاده کنن؟ حتما فکر کردی شب قبلش رفتن در خونشون مثلا سهام عدالت ـی چیزی بشون دادن یا اینکه تهدیدشون کردن که شما حتما باید بری لایو بازی کنی یا مثلا به مسئولین مایکروسافت رشوه دادن که بازی رو توی جایگاه اول نشون بده؟:)
هنوزم این سوال برام مطرحه که خودت مگه یوزر نیستی؟ در واقع اگه یوزر نیستی پس چی هستی؟ مگه من و توی یوزر نوعی با هم مجموعا این افراد رو تشکیل نمیدیم؟! یعنی اینکه کارهای خودتو به عنوان یه یوزر هم قبول نداری دیگه؟

اگه در مورد حرف
همینجا هم اعلام میکنم که: پستی که دادم فقط مختص تو نبود، اینو گفتم که اگه احیانا یکی در آینده خواست بیاد توی این تاپیک نظر خوشحال بده جلو جلو جوابشو گرفته باشه...
که زدم برات بد فهمی ایجاد شده همینجا برطرفش کنم:
منظورم این بود که اگه یکی احیانا اومد توی این تاپیک و فقط و فقط قصد کوبیدن و پایین آوردن ارزش MW 2 رو داشت و گفت که نه نظرات منتقدان، نه میزان فروش بازی، نه آمار مربوط به آنلاین بازی، نه نقدها، هیچکدوم از این حرفا مهم نیست، قطعا قبلش باید جوابگوی سولات کاربر u.s.a باشه و باید دلیل و مدرک بیاره که چرا اینا مهم نیست، دلیل و مدرکی که منطقی باشه نه اینکه الکی راه و بیراه بیاره و سفسطه کنه.
تو نیومدی گفتی که چرا جواب سوال u.s.a رو نمیدی ؟
چرا، ولی من گفتم که جواب سوالات رو بده، یعنی همه ی سوالا منظورم بود که تو گفتی فقط مولتی منظورم بوده و منم گفتم که لااقل همین سوالی که مربوط به همین مولتی هست رو جواب بده، جواب بقیه رو هم نخواستیم.

پ.ن: اخلاق خاصی که من دارم اینه که با اینکه حوصلم زیاده ولی در عین حال عادت ندارم یه چیزی رو چند بار توضیح بدم، اگه دیدم بحث داره منطقی پیش میره و با طرف مقابلم خوب دارم بحث میکنم کاملا با حوصله به اون بحث ادامه میدم تا اینکه به نتیجه برسه، ولی اگه دیگه حوصلم سر بره و ببینم وقتی که دارم میذارم الکی و بی فایدست دیگه همون با فرد حوصله ی سابق نمیتونم باشم.

روی این پست هم خیلی وقت گذاشتم، تمام و کمال هم همه چیزو توضیح دادم، پس فکر نمیکنم مشکلی دیگه وجود داشته باشه. بنابراین با توجه به اینکه گفتم عادت ندارم یه چیزی رو چند بار توضیح بدم اگه پست منو نقل قول کردی به اونصورت منتظر جواب دادن من وای نسا، چون گفتم، همه چیزُ تمام و کمال توضیح دادم و از نظر من جای هیچ بحثی نمیمونه. اگه هم میبینی جاییش گنگ و نامفهوم هست واقعا دیگه مشکل من نیست، اونوقت دیگه فکر کنم مشکل از سوی هر دوی ما هست که نمیتونم حرف همو بفهمیم. چون فکر نمیکنم دسترسی مکانی هم به هم داشته باشیم بهتره همین مشکل نفهمیدن حرفمون همینطوری حل نشده بمونه چون از طریق فضای مجازی نمیشه این گونه مشکلات رو حل کرد...

این تاپیکهای مقایسه بخوبی نشوندهنده فرهنگ نازل نسل جدیده این مملکته
رسما بدرد هیچکاری نمیخوریم....توصیه من همیشه قفل کردن اینگونه تاپیکهاست:biggrin1:

من هم گفتم که اگه شما ها چشماتون رو باز کنید ، من جواب سوالاتتون راجع به مولتی و آمار بازیکن های PSN چندین بار دادم.
در مورد یوزر هایی هم که سوال پرسیدی، هیچ فرقی با آمار بازیکن های زیاد PSN و لایو نداره. و جوابم هم یکی هست.

در مورد حرفی هم که تو اون پست زدم باید یه توضیحی بدم.
ایشون اومدن با یه سری شلوغ کاری یه چیزایی گفتن که اصلا بحث من سر اونا نبود. و گفتن که منتظر جواب هستند تا ما جواب بدیم. اگه هم ندادیم یعنی جوابی برای حرفای بی ربط ایشون نداشتیم. تنها حرفی که مربوط به بحث من میشد، همون قضیه ی تعداد بازیکن ها بود که من چندین بار توضیح دادم.
منم گفتم که من بیکار نیستم صبح تا شب بشینم صفحه رو Refresh کنم تا جواب سوالای بی ارتباط ایشون با بحث بنده رو بدم. غیر از اینه؟
اینم نقل قول پست ایشون:

فقط یه سوال از اساتید.لطفا جواب ما نوبها رو بدید.:biggrin1:آمار و ارقام psn - live که مهم نیست.!نقد سایتهای معتبر مهم نیست.!امتیاز سایتهای معتبر مهم نیست.!تعریف و تمجید نقادها مهم نیست.!مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیست.!(نمونش همین moh که کلا به صورت ییهویی :biggrin1:یادش افتاد باید جنگاش مدرن بشه.فروش افسانه ایی مهم نیست.!من فقط یه سوال دارم.
کجاش به حرفای من و بحث اصلی من ربط داشت؟ جز اونجا که قرمز کردم؟ جوابش هم چندین بار دادم. من کجا حرف از امتیاز زدم؟ از Medal of Honor زدم؟ از فروش افسانه ای زدم؟ فروشی که خودم هم به عنوان یه منتقد سر سخت این بازی توش سهیم بودم.
بعد تو میای اینطوری استدلال میکنی که من بحث رو پیچوندم؟
اول از همه باید بگم شما هم از ادب تهی تشریف داری.کارم حسابی سخت شد:biggrin1:
در وهله دوم باید خدمتت عرض کنم لازم نیست شما به من این حرفارو بزنی.من خودم گفتم من نوب هستم و 10 سالم هست و مقدار زیادی اسکول و بی سواد هستم.برای همین وقتی میخوام یک بازی رو برای انجام دادن بخرم مراجعه میکنم به سایتها و نقدها و امتیازات و آمار فروش.
خوب حالا شما انسان وارسته و مدبر و باهوش که قدرت تفکر و استدلالتون شدیدا بالا هست به من اسکول بفرمائید چه فاکتورهایی برای انتخاب یک بازی لازم هست.و یک بازی چه مولفه هایی باید داشته باشه تا خوب شناخته بشه.خوشحال میشم بنده رو روشن بفرمائید.

راستی فیلسوف جان وقتی کسی چیزی رو رد میکنه باید براش دلیل بیاره.شما یک سری دلایل آوردی و جوابت هم گرفتی و همتون در مقابل صحبتهای من هیچ پاسخی نداشتید.تنها کاری که کردید پیچوندن و به در و دیوار زدن بود.من دلایل خودم رو برای اینکه از این بازی لذت میبرم ارائه دادم.و پاسخ اینکه من نوب هستم مواجه شدم.اونم از جانب کسانی که 17 سالشون هست و به من میگن نوب.lol
در نهایت بهت پیشنهاد میکنم همراه با تنی چند از دوستان خود یک سایت بزنید که قطعا درجه اعتبارش از ign - gamespot به مراتب بالاتر خواهد بود و اونجا بازیها رو نقد کنید و وسیله شادی مارو فراهم آورید.
آقای به ظاهر بزرگ و مملو از ادب. این حرفی که زدی یعنی چی؟ منم مثل خودت جوابت رو دادم که این کار تخصص شماست. اونوقت من بی ادب
شما به راحتی مالتی این بازی رو قهوه ایی نمودید.
هنوزم میگم، اکثر بازیکن های این بازی نوبن. حالا تو دوست داری خودتو جزو این دسته قرار بدی اشکالی نیست.
دلیل نوب بودن اکثر این بازیکن ها رو هم چندین بار گفتم.
ونم از جانب کسانی که 17 سالشون هست و به من میگن نوب.lol
ان شالله بتلفیلد خریدی و دست از تریلر دیدن و خوشحال کردن ما تو تاپیک های گوناگون برداری از خجالتت حسابی در میایم آقای به ظاهر بزرگ

آخرین ویرایش:
خب این آخرین جوابی هست که من توی این تاپیک بت میدم و شاید اصلا آخرین پستم تو این تاپیک چون دیگه مغزم داره منفجر میشه:
کجاش به حرفای من و بحث اصلی من ربط داشت؟ جز اونجا که قرمز کردم؟ جوابش هم چندین بار دادم. من کجا حرف از امتیاز زدم؟ از Medal of Honor زدم؟ از فروش افسانه ای زدم؟ فروشی که خودم هم به عنوان یه منتقد سر سخت این بازی توش سهیم بودم.
نگفتم اینا رو تو گفتی، اومدی گفتی که "اگه کسی جواب نداده فکر نکن جوابی نداشته" منم گفتم که خودت که جواب داشتی چرا ندادی؟ (اینم برای 1000000000000000000000 مین بار)

و اینکه انقدر ثبات داشته باش و پستات رو تا میدی ویرایش نکن، من نمیگم ویرایش کار بدیه، چون هر بار که میام جوابتو بدم میبینم که ویرایشش کردی. انقدر این جرئت رو داشته باش که یه دفعه حرفت رو بزنی و بعدا یه چیز دیگه یادت نیفته که بگی...

درضمن این نکته رو میخواستم توی پست قبلیم بهش اشاره کنم ولی نکردم، چون نمیخواستم مسائل حاشیه ای رو پیش بکشم:
توی یکی از پروفایل ها من و بعضی دوستان رو با القاب نادرست که در شان خودت بود خطاب کرده بودی، فکر نکن من ندیدم. من کوچکترین توهینی نه تو این تاپیک و نه توی هیچ پروفایلی بهت نکردم ولی مثینکه تو لایق اینکه باهات محترمانه صحبت بشه نیستی. در کل هر وقت یاد گرفتی و به این سطح از درک و فهم رسیدی که چطور باید با بزرگتر از خودت حرف بزنی و حرفات رو چطور روی کیبورد تایپ کنی بیا تا من جوابتو بدم.

شادکام باشی...:smile:

من این جمله رو نگفتم که اگه کسی جوابی نداده یعنی جواب نداره. دچار توهم شدی.
هیچوقت هم با ویرایش حرف خودمو عوض نکردم. نا گفته هارو بهش اضافه کردم تا از بحث بیشتر جلوگیری بشه. به تو هم این مساله ربطی نداره. داره؟
در ضمن من تو پروفایل بقیه از کسی اسم نبردم. از مکلمه زبون نفهم استفاده کردم حالا به خودت شک داری مشکلی نیست. فحش رو بندازی زمین صاحبش برمیداره. اگه اسم بردم، حرف شما درست.اون خنده های مسخره ی خودت که به صورت مستقیم میذاشتی از هزار تا فحش برای من بدتر بود . از این به بعد هم هر بحث داری و میخوای جوابم رو بدی تو پیام خصوصی یا پروفایل بده.

آخرین ویرایش:
میدونی مشکل چیه آرش جان . اینکه همون Hype باعث همین چیزا شده . من خودم رو مثال میزنم . منی که الان دارم یه جورایی با این بازی میجنگم ، با هم بحث می کنیم که چرا MW2 اینجوری بود ولی فروخت . ببین اول اینکه دلیل این انتقاد ها به پول پرستی بی حد و نهایت Activision بر میگرده ، جایی که برداشت با یه حرکت خیلی حساب شده خیلی عالی نسل Call of Duty رو عوض کرد . Modern Warfare 1 یه بازی بی ایراد بود که تونست همه ما رو جذب خودش کنه ، یا یه Single Player خوب و یه بخش Multiplayer متفاوت و قشنگ . بخشی که من 1 سال و خورده ای تو PSN باهاش درگیر بودم . اما این وسط Activision یه مهندسی کرد . برداشت همون بازی رو با تغییرات اندک منتشر کرد . همینی که الان داری باهاش اینجوری به عنوان یه کوبنده بازی صحبت می کنی ، کیارش رو میگم یا من که از بازی ایراد میگیرم یا بقیه بچه ها همه این بازی رو تهیه کردن . از بحث مالی بخوای حساب کنی ماها نفری 70 هزار تومان پول این بازی رو دادیم . تو بیا PSN ببین چند نفر این بازی رو خریدن و انداختنش کنار . MAG اومد و با اینکه خوششون نمیومد اونم خریدن که یه بازی Multi بی دردسر داشته باشن . همه اینها جز همون آماری محسوب میشن که شما روش مانور میدی . من گفتم آرش تو هم قبول کردی . کمیت صرفا نشون دهنده کیفیت نیست . نمیتونیم بگیم چون بازیکن زیاد داره ، چون خیلی فروخت حتما دیگه خداست .

یا همین بچه های Live که با من با بیشترشون دوست هستم و در ارتباط . خیلی هاشون از بازی مینالن که این چیه . همون Modern Warfare 1 بهتر بود . ببین Activision چیکار کرده که ماها حاظریم نسخه چند سال قبل رو بازی کنیم و دست به این نزنیم . کسی نمیگه IGN و GS و EDGE و ... معتبر نیستن . مشکل اینجاست که اینا برای یه سری شدن وحی . هر چی بگن درسته . اگر مثلا از Mass Effect 2 طلا بریزه و مثلا IGN بگه بازی ایراد داره نمیرن سمتش . مشکل یه طرفه نگاه کردن به قضیست . من یه بار گفتم ، من ، تو ، ما همه برای خودمون منتقد هستیم . همه ما مثل اونایی که بازی رو نقد میکنن هم چشم داریم هم عقل . غیر از اینه . کم تو سایت خودمون منتقد های تراز بالا داریم ؟ کم کسایی رو داریم که نقد هاشون رو میخونیم و لذت میبریم ؟ خوب اونا هم آدمن دیگه ، مثل من و شما . مشکل اینجاست که شما فکر می کنید که من یا کیارش یا باقی بچه ها که انتقاد می کنیم ، Infinity Ward حق بابامون رو خورده و DICE نون شبمون رو میده . نه ، هم Modern Warfare 2 رو روز اول عرضه جهانیش خریدم و هم Bad Company 2 رو . باقی بچه ها هم همینطور . من حس میکنم شما تو محیط قرار نگرفتی که اینجوری قضاوت میکنی .

هیچکسی تو دنیا نمیتونه فروش رویایی Modern Warfare 2 رو کتمان کنه ، کیفیت خوبش رو کتمان کنه ، جذاب بودنش رو کتمان کنه ، هیچکس . کسی هم اینکارو نمیکنه اما ما میخوایم از این ور نیفتیم ، از اون ور میخوریم زمین . این طرفداری ها کورکورانه هیچی جز این واکنش ها رو نداره . قرار نیست کسی بگه Modern Warfare 2 هیچی نداره . شما تو محیط قرار بگیری کاملا صحبت های بچه ها رو متوجه میشی . از کیفیت افتضاح ارتباط تو بازی تا Hack و Cheat و Glitch های متعدد تو بازی . Leaderboard هک شده که هیچ انگیزه ای برای ادم باقی نمیزاره . واقعا و انصافا Modern Warfare 2 چه پیشرفت قابل توجهی نسبت به نسخه قبل داشت ؟! یه حالت Single Player 5 ساعته خوب و جذاب داشت که شباهت غیر قابل انکاری با نسخه یک داشت . به سبک اونم تموم شد ، غیر از اینه ؟ حالت Special Ops داشت که مود مورد علاقه من بود و واقعا و واقعا لذت بردم از این مود . کاملا تازه و جدید که همش هیجان بود و در آخر هم یه Multiplayer که کم تو سایت ها خبر هک و اعتراضش بیرون نمیاد . اینا همش واقعیته . اینا چیزهایه که من دارم میبینم و میگم . به عنوان کسی که 50 60 ساعت MW2 بازی کرده . و الانم 20 ساعت Bad Company 2 . اینجا جای مقایسه این دوتاست . جای کوبوندن MW2 یا BC2 نیست . ببین الان چند نفر تو این نظرسنجی شرکت کرد ، به نظر تو همه اینا هر جفت این دو تا رو بازی کردن تا به مرحله ای برسن که بتونن منتقد باشن و یکش رو انتخاب کنن ؟ قطعا نه . اینجاست که تعصب وارد میشه و بی دلیل و با چشم های بسته به MW2 رای میده .

چیزی غیر از منطق تو صحبت های من بود ؟ میگن چرا MW رفت تو جنگ مدرن بقیه هم میخوان برن . مگه Bad Company 1 مدرن نبود ؟ یعنی باید هر کسی که میخواد یه بازی با پیش زمینه جنگ مدرن بسازه از MW تقلید کرده ؟! این که نمیشه . تو موفقیت MW شکی نیست . شکی هم نیست که همه خواهان رسیدن به این موفقیت هستند . اما یه طرفه به قضیه نگاه کردن اصلا درست نیست . مطلق گرا بودن فقط باعث به وجود اومدن زاویه دید کم میشه تا جایی که آدم هیچ جایی رو جز یه چیز نمیتونه ببینه . یکم منطقی باشید . بازم میگم خدا رو شکر نه MW2 بازی انحصاری 360 ِ و نه BC2 انحصاری PS3 که یه سری بتونن یه چیزایی بگن . نه Infinity Ward مال پدر بندست نه DICE . جفتش رو هم 70 دلار پول دادم تا بتونم به مرحله ای از تجربه برسم که توانایی مقایسه و نقد داشته باشم .

کاربر u.s.a حق نقل قول کردن نوشته های بنده رو نداره . اینو الان عرض کردم که بعدا لحنم جور دیگه ای نشه . باقی دوستان ، آرش جان ، فرخ جان و بقیه خوشحال میشم سازنده ، دوستانه و با احترام با هم بحث کنیم تا به یه نتیجه ای برسیم .
تنها کلمه ای که نمیتونم درک کنم میگید mw2 چه پیشرفتی نسبت به شماره قبل داشت البته قسمت تک نفره .
پس فرخ تنها همین دیگه ؟ :دی
خوب مرد مومن بالا نگفتم Modern Warfare 1 یه بازی همه چی تموم بود ؟ نگفتم بی ایراد و کامل بود . مشکل از انتظار ِ . همونی که مسببش Hype . انقدر به خوردمون دادن که منتظر یه چیز دیگه بودیم وگرنه دلیل نمیشه همه باید پیشرفت کنن . ولی میتونست که یکم تغییر کنه . دیدیم که چوری تموم شد !
خلاصه کسی نمیگه MW2 بد ِ . نخیر خیلی هم بازی خوبیه ، منم لذت بردم بازی کردم ، هم بخش Single Player و به خصوص بخش Special Ops . تنها چیزی که وجود داره اون صحبت ها و جو سازی هایه که در قبال این بازی انجام میشه ، همین .
ممنون فرخ بابت اون مثال ، چی بود آخه :دی

آخرین ویرایش:
تنها کلمه ای که نمیتونم درک کنم میگید mw2 چه پیشرفتی نسبت به شماره قبل داشت البته قسمت تک نفره .
واقعا چه پیشرفتی میتونست داشته باشه یه چندتا مثال بزنید که ما هم بدونیم . بازی که تو شماره اولش کامله چی دیگه بخواد براش اضافه کنه .
الان ما کلی بازی داریم که از لحاظ گیم پلی هیچ تغییری درشون نیست . مثلا همین gears of wa2 چه پیشرفتی از لحاظ گیم پلی نسبت به شماره 1 داشت ؟
بازیهایی مثل half life2 با اون گیم پلی کامل 2 تا episod اومد اونم با چند سال کار روشون واقعا چه پیشرفتی داشت ؟ منتها اینه که من با همون بینهایت لذت میبرم .
مثلا u2 چه پیشرفتی از لحاظ گیم پلی نسبت به شماره اول داشته بود به جزء پیشرفت عالی کیفی در بازیش ؟
mw2 اگه کوچکترین پیشرفتی هم نداشته باشه من لذتم را میبرم کاری با کسی ندارم من خودم برای خودم منتقد هستم که به نظر من اشتباه ترین روش نقد همینه که شما ها فکر میکنید که بازی چه پیشرفتی داشت نسبت به شماره اول . ولی من اینو فکر میکنم که دیگر بازی چه حرفی در مقابل این بازی دارن حداقل قسمت تک نفره .
مثل این میمونه بری مسابقات وزنه برداری و برای بار اول سنگین ترین وزنه را برداری و رکورد بشکنی و سال بعد که باز کسی نتونسته رکوردت را بشکنه همون وزنه را برداری با اینکه پیشرفتی نکردی ولی باز تو رکورداری و همون قهرمان .
به نظر من mw2 دست نخورده هم یه گیم پلی تکمیل داره و همین که تونسته بود صحنه ها را فوق العاده درگیر کننده بکنه همینکه تونسته بود صحنه های بازی را سینمایی تر کنه همین که تونسته بود صدا گذاری شاهکار داشته باشه برام یک عالمه پیشرفت بود .

سلام.

واقعا ممنون از وقتی که گذاشتی آرش جان. شما یکی از بهترین دوستام هستی و بی پرده بگم که همیشه از حرفات استفاده میکنم تا چیزی یاد بگیرم، همونطور که تا الان خیلی چیزا ازت یاد گرفتم. اینو همیشه هم میگم.

اگه اجازه بدی فقط بعضی از حرفات رو نقل قول کنم:
واقعا و انصافا Modern Warfare 2 چه پیشرفت قابل توجهی نسبت به نسخه قبل داشت ؟!
ببین ما توی این تاپیک هم به اندازه ی کافی در این مورد صحبت کردیم. من با فرخ کاملا هم عقیده ام. اول از همه اینو بگم که با اینکه با MW 2 بیشتر از شماره ی اول حال کردم ولی شماره ی اول رو هنوزم که هنوزه یکی از بهترین شوتر هام و بهترین شوتر این نسل میدونم که فکر هم نمیکنم بازی ای بتونه جاش رو تو این نسل بگیره. MW 1 یک شاهکار بود، شاهکاری که نمونه ش رو توی شوتر ها به ندرت میشه یافت. گیم پلی عالی، جذابیت، صداگذاری، گرافیک، روان بودن، صحنه های سینمایی و و و و همگی از ویژگی های بارزش بودن. به قدری کامل بود که احتیاج به کامل تر شدن نداشت.
اگه یادت باشه تو همین تاپیک که بالاتر اشاره کردم گفته بودم که:
خب وقتی یه بازی انقدر پر باشه از نسخه ی دومش چه انتظاری میشه داشت؟ جز اینکه نسخه ی دوم هم طوری ظاهر بشه که بتونه آبروی نسخه ی اول رو به خوبی حفظ کنه و همچنین حس و حال نسخه ی قبلی رو توی خودش پیاده کنه؟ (که الحق MW 2 این کار رو به بهترین وجه ممکن انجام داد)
هنوزم این سوال رو دارم. به قول فرخ MW 1 شیر بود، MW 2 هم همون شیره بدون اینکه ذره ای از قدرتش کاسته شده باشه.
ببین میدونی من میخوام چی بگم؟ میخوام اینو بگم که همیشه برای اینکه شماره ی دوم از یه بازی ای خوب باشه لازم نیست که توش پر از نوآوری باشه. همین که بتونه حال و هوای شماره ی اول اون بازی رو هم حفظ کنه و اونو خراب نکنه کفایت میکنه.
بذار یه مثال بزنم:
مگه ما معتقد نیستیم که Max Payne 1 شاهکار بود؟ بله از نظر من که بود چون تک بود و واقعا ژانر خودش رو تکون داد. خب مگه Max Payne 2 که اومد چه چیزی نسبت به این زیادتر داشت؟ (اینو هم بگم که من MP 2 رو از MP 1 ضعیفتر میدونم) جز اینکه همون حال و هوا و اتمسفر فوق العاده ی MP 1 رو حفظ کرده بود و فقط چند تا نوآوری محدود توی حرکات مکس به وجود آورده بودن؟ اینم همون شیر بود.

مگه اسپلینتر سل 2 خوب نبود؟ اسپلینتر سل 3 چی نسبت بهش بیشتر داشت؟

یا مثلا Gran Turismo ها...
یا مثلا HL 2
یا مثلا همین Gears of War که فرخ گفت.

ولی این قضیه در مورد بعضی بازیا فرق میکنه:

من Chronicles of Riddick: Scape from butcher bay رو واقعا باش حال کردم و شوتر بسیار لذت بخشی بود و خیلی هم منتظر شماره ی دومش بودم. ولی شماره ی دوم به معنای واقعی گند زد تو اعتبار این بازی و به واسطه ی یه لکه ی ننگ براش بود. در حالی که میتونست حال و هوای شماره ی 1 رو مثل بازیایی که مثال زدم حفظ کنه، نو آوری چندانی هم ازش نمیخواستیم.

یا مثلا Return to castle Wolfenstein ، دیگه فکر نکنم کسی توی زیبایی این بازی شک داشته باشه. خب اینی که همین چند وقت پیش آمد آیا همون شیر بود؟ یا اینم مثل Riddick ظاهر شد؟

من میخوام اینو بگم که حتما لازم نیست شماره ی دوم یه بازی سرشار از نوآوری باشه، همین که بتونه اعتبار شماره ی 1 و سری رو حفظ کنه ارزشمنده و البته این کار، کار هر بازی و شرکتی نیست.
ببین اول اینکه دلیل این انتقاد ها به پول پرستی بی حد و نهایت Activision بر میگرده ، جایی که برداشت با یه حرکت خیلی حساب شده خیلی عالی نسل Call of Duty رو عوض کرد .
بله این موضوع رو قبول دارم... توضیحاتی هم در این رابطه بدم:

CoD 2 رو من از بس تمومش کردم دیگه شمارش از دستم خارج شده، از بس این بازی زیبا بود. هنورم که هنوزه بهترین بازی ساخته شده در مورد جنگ جهانی هست. شکی هم در این موضوع نیست. البته CoD 1 هم عنوان خوبی بود ولی 2 دیگه واقعا حجت رو تموم کرد.

یه چیز دیگه هم بگم:
Medal of Honor: Allied Assault رو هم واقعا باش حال کردم و یکی از بهترین بازی هام بوده. ولی متاسفانه این بازی بعد از همین شمارش به تدریج در سراشیبی قرار گرفت و ضعیف و ضعیف تر شد. این ضعیف شدن رو کاملا میشد توی Pacific Assault حس کرد. همینطور به ضعیف تر شدن خودش ادامه داد تا جایی که عنوان مفتضحانه ای به نام Airborne رقم خورد. (البته این کاملا نظر خودم هست) که تنها نام مدال رو به دوش میکشید و جز گرافیک خوب چیزی نداشت. (در واقع نتونسته بود حال و هوا رو حفظ کنه)
میدونی چرا این اتفاق افتاد؟ به این دلیل که سازنده ها با کمبود ایده مواجه بودن و هر دفعه همون بازی رو به خورد ملت میدادن. یا بهتر اگه بخوام بگم باید بگم که بازی "تکراری" شده بود. ولی MW 2 اصلا تکراری نبود، به هیچ وجه.

خب همین بلا داشت سر CoD هم میومد. CoD 3 که توی سال 2006 اومد چون من اونوقت کنسول نداشتم واقعا داشتم افسوس میخوردم که نمیتونم بازیش کنم و ناراحت بودم. ولی وقتی بازیش کردم با همون مشکل نبود ایده و تکراری شدن مواجه بودم. واقعا بازی بدی بود، واقعا.

من معتقدم IW و Acti سری Call رو از نابودی نجات دادن، در واقع از سرنوشت MoH که کاملا در مقابل CoD بازنده شده بود درس عبرت گرفتن. ولی بازم میگم واقعا MW نام Call of Duty رو زنده نگه داشت.

کاربر u.s.a حق نقل قول کردن نوشته های بنده رو نداره . اینو الان عرض کردم که بعدا لحنم جور دیگه ای نشه
تاپیک عمومی هست و شما هم کاربر عادی.شما نمیتونی برای من تعیین تکلیف کنی.اگر دوست داری پستت نقل قول نشه پست نده.وقتی پست میدی هرکی جواب داشته باشه میتونه جواب بده.

چیزی غیر از منطق تو صحبت های من بود ؟ میگن چرا MW رفت تو جنگ مدرن بقیه هم میخوان برن . مگه Bad Company 1 مدرن نبو
بنده بازی medal of honor رو گفتم که با اون سابقه که روی ps1 بود تا این همه سال و ناگهان بعد از موفقیت mw کاملا به صورت ییهویی تصمیم گرفت بازیش رو به جنگها مدرن تغییر بده.
کمیت صرفا نشون دهنده کیفیت نیست . نمیتونیم بگیم چون بازیکن زیاد داره ، چون خیلی فروخت حتما دیگه خداست .

کسی نمیگه IGN و GS و EDGE و ... معتبر نیستن . مشکل اینجاست که اینا برای یه سری شدن وحی.
منم میگم شما درست میگی.من یه گیمر 10 ساله هستم.قدرت تشخیص و استدلال ندارم بنابراین وقتی میخوام بازی بخرم میرم نقدها رو میخونم و بعد امتیازها رو میبینم و در نهایت میزان فروش و سپس میرم بازی رو میخرم.حالا شمائی که این حرفا رو میزنی به من بگو به غیر از این موارد چه مولفه هایی لازم هست تا من بتونم با توجه به اونا بفهمم کدوم بازی خوبه کدوم بازی بده.
این طرفداری ها کورکورانه هیچی جز این واکنش ها رو نداره
هیچ کس طرفداری کورکورانه نکرد.به قول خودت بازی انحصاری نیست.از این اتفاقا نمیوفته.همه نسبت به مشکلات این بازی در بخش مالتی اذعان و اعتراف داشتن.پس کسی کورکورانه طرفداری نکرد.
-------------------------------------------------------
آقای به ظاهر بزرگ و مملو از ادب. این حرفی که زدی یعنی چی؟ منم مثل خودت جوابت رو دادم که این کار تخصص شماست. اونوقت من بی ادب
هنوزم میگم، اکثر بازیکن های این بازی نوبن. حالا تو دوست داری خودتو جزو این دسته قرار بدی اشکالی نیست.
دلیل نوب بودن اکثر این بازیکن ها رو هم چندین بار گفتم.
ووقتی هیچ جوابی نداری باید هم از کلمه تکراری استفاده کنی.

در نهایت از دکتر آرش:biggrin1:سپاسگزارم که فوق العاده عالی و بدون نقص توضیح دادن.همه چیزهایی که خواستم بگم ایشون گفتن.
یه نکته دیگه هم اضافه کنم مگه nfs نابود نشد؟مگه کم میفروخت؟مگه ea استاد تبلیغ و هایپ نیست؟پس چرا بعد most wanted -underground هرکاری کرد نتونست نه امتیاز و نقدهای خوبی مثل سابق داشته باشه و نه فروشی در حد نام خودش.
مردم عقل دارن شعور دارن حتی نوبهاش.
4

آخرین ویرایش:
ببین ما توی این تاپیک هم به اندازه ی کافی در این مورد صحبت کردیم. من با فرخ کاملا هم عقیده ام. اول از همه اینو بگم که با اینکه با MW 2 بیشتر از شماره ی اول حال کردم ولی شماره ی اول رو هنوزم که هنوزه یکی از بهترین شوتر هام و بهترین شوتر این نسل میدونم که فکر هم نمیکنم بازی ای بتونه جاش رو تو این نسل بگیره. MW 1 یک شاهکار بود، شاهکاری که نمونه ش رو توی شوتر ها به ندرت میشه یافت. گیم پلی عالی، جذابیت، صداگذاری، گرافیک، روان بودن، صحنه های سینمایی و و و و همگی از ویژگی های بارزش بودن. به قدری کامل بود که احتیاج به کامل تر شدن نداشت.
ممنون آرش بابت جواب هات . یک اینکه من تو پایان اون صحبتم گفتم مشکل از انتظار های بالاست که به وجود میاد وگرنه من اولش گفتم . Modern Warfare 1 یکی از بهترین بازی های این نسل ِ که هنوز هم که هنوز ِ رقیبی نداره . این یه چیزیه که کتمان کردنش غیر ممکنه . منم خودم فن MW بودم و هستم . گفتم 1 سال و خورده ای هم براش وقت گذاشتم . اینم درسته که حتما مباید پیشرفت قابل توجهی وجود داشته باشه . در حالی که نسخه اول بازی یه چیز همه چی تموم بود . من گفتم ، با سیاست های کلی Activision مشکل دارم . قبلا هم گفتم بهتون که از Hype به شدت متنفرم . اون روز رفتم تو تاپیک GOW III و گفتم بوی Hype داره بدجوری از این بازی میاد و امیدوارم مشکل ساز نشه . ممکنه این Hype کاری کنه که من از بازی که چند سال منتظرش هستم برگردم و اصلا طرفش نرم .
گفتم مشکل سیاست های Activision که فکر میکنه از این به بعد هر چیزی با عنوان Call of Duty و Modern Warfare بده دست ملت ، ملت هم میخرن همونطور که دیدیم دو تا Call of Duty دیگه قراره تا پایان 2011 عرضه بشه ! خوب این یعنی چی ؟ آیا اصالات و قداست یه بازی با این کارها و صرفا به هدف تجارت از بین نمیره . من مشکلم اینجاست .
MW2 به خودی خو بازی خوبی بود . میگم شاید من خیلی به Multiplayer حساسم و برام مهمترین بخش یه بازیه خیلی راضی نبودم از MW2 . دیگه این مثل روز روشنه که بخش چند نفره MW2 نسبت به MW1 افت عجیبی داشت و واقعا منو نا امید کرد ، منی که با امید تجربه یه نسخه حداقل همانند MW1 بازی رو خریده بودم .
تاپیک عمومی هست و شما هم کاربر عادی.شما نمیتونی برای من تعیین تکلیف کنی.اگر دوست داری پستت نقل قول نشه پست نده.وقتی پست میدی هرکی جواب داشته باشه میتونه جواب بده.
من چون توانایی بحث با شما رو ندارم از اون جمله استفاده کردم وگرنه اینجا مکان عمومیه . منم گفتم شما جواب بنده رو ندید که حساسیت به وجود نیاد .
بنده بازی medal of honor رو گفتم که با اون سابقه که روی ps1 بود تا این همه سال و ناگهان بعد از موفقیت mw کاملا به صورت ییهویی تصمیم گرفت بازیش رو به جنگها مدرن تغییر بده.
خوب آخه الان من برگردم یه چیزی بگم ؟! خوب دِ آخه تاپیک Bad Company 2 VS Modern Warfare 2 چه ربطی به Medal of Honor داره ؟ ما داریم اینجا راجع به این دو تا بازی صحبت می کنیم شما برمیگردی میگی چرا MOH مدرن شد ! خوب به جهنم که مدرن شد . MOH خیلی وقته دیگه یه مهره سوخته حساب میشه .
منم میگم شما درست میگی.من یه گیمر 10 ساله هستم.قدرت تشخیص و استدلال ندارم بنابراین وقتی میخوام بازی بخرم میرم نقدها رو میخونم و بعد امتیازها رو میبینم و در نهایت میزان فروش و سپس میرم بازی رو میخرم.حالا شمائی که این حرفا رو میزنی به من بگو به غیر از این موارد چه مولفه هایی لازم هست تا من بتونم با توجه به اونا بفهمم کدوم بازی خوبه کدوم بازی بده.
من خودم همیشه نقد سایت ها رو تمام و کمال میخونم . همیشه هم برام مهم بودن ولی جز مولفه های فرعی حساب میشن ، مولفه هایی که تنها به مشتری کمک میکنه تا انتخابش هدف مند تر و عاقلانه تر یا بهتر بگم راحت تر باشه . تنها مولفه ای که تو میتونی داشته باشی تجربه کردن بازی و در نهایت سلیقه . کسی نمیگه شما چرا با بخش Multi مثلا MW2 حال می کنی . وقتی کیارش میاد میگه اکثر بازی کن های این بازی نوب هستند این معنی نمیده که تو یا باقی بچه ها نوبن . منم عضو این جامعه بزرگ هستم ، کیارش هم هست . منظور اینه که جو و محیط بازی اینجور ایجاب می کنه . شما برید یه آمار بگیرید ببینید میانگین سنی اونایی که MW2 بازی میکنن چقدر ِ . خیلی راحت تو همین PSN که یه سری هنوز دارن MW2 بازی میکنن بین 12 تا 16 سال سن دارند و خیلی هم خوشحالن چرا چون یه محیطی وجود داره که میتونه مهارت های اونا رو خیلی راحت تر جلوه بده . رد عین حال داره بازیکن هایی که به دور از هر چی چیت و هم خیلی سالم بازی می کنن و حرفه ای هم هستن ، تو این سایت هم کم نداریم . ولی اکثریت سالم بازی نمیکنن . یکی رفت Glitch کرد ، یکی Prestige Hack کرد بقیه هم رفتن دنبالش ! خوب این که نشد MP . مهمترین مشخصه یه بازی MP سلامت اونه . بازی باید سالم باشه و همه از ابتدا یک سری امکانات برابر داشته باشن نه اینکه یکی همون اول بازی با AC130 بازی رو شروع کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or