فصل الخطاب
اتفاقا من قبل از پست دادن از وضعیت و سلامتی خودم اطمینان کامل حاصل میکنم و بعد اقدام میکنم، شما نگران حالت من نباش، توی همین پستی که میخوام بدم معلوم میشه حال کی بد بوده و حال کی خوب.
یه بار دیگه از اول با زبان عزیز فارسی ِ کاملا سلیس و روان شروع میکنم، امیدوارم دیگه مطلب کاملا جا بیفته و اگه هم نیفتاد دیگه مشکل من نیست.
متاسفانه و افسوس و صد افسوس که اون پستی که داده بودی پاک شده، من میخواستم از روش نقل قول بردارم که همه بفهمن کی اول از همه قصد داشته بپیچونه ولی اون حرفی رو که زدی کاملا یادم هست و با چشمای خودم دیدم و در نتیجه به همون استناد میکنم.
اینو هم بگم که من وکیل وصی کسی نیستم و مطمئنا بقیه توانایی دفاع از خودشون رو دارن، اگه هم حرفی از کاربر دیگه ای میزنم برای اینه که اثبات کنم چه کسی و چرا قصد داشته بپیچونه.
کاربر
u.s.a اومد یه سری سوال توی پست #
70 مطرح کرد، ایشون و من و خیلی دیگه منتظر موندیم تا یکی بیاد جواب سوالاتش رو بده که متاسفانه یا خوشبختانه کسی پیدا نشد. شما اومدی گفتی که "فکر کردی اگه کسی جواب سوالاتت رو نداده یعنی کم آورده یا این که جوابی برای اونا نداشته؟" (البته میگم پستت پاک شده و گرنه عین جمله ـت رو نقل قول میکردم) خب این یعنی چی؟ یعنی اینکه منظورت از "اگه کسی جواب
سوالاتت رو نداده"، کل سوالات بوده دیگه؟ شما توی این حرفت به سوالی که در مورد مولتی پرسیده شده بود آیا فقط اشاره کردی یا کل سوالا رو گفتی؟
منم توی پستم گفتم که باشه، بسم الله، اول از همه از خودت شروع میکنیم، شما بفرما که پس چی مهم هست؟
اینو من گفتم درسته؟:
شما اگه واقعا جواب برای حرفای کاربر
u.s.a داشتی چرا ندادی؟ چون هیچ جوابی نداشتی درسته؟ برای اینم اومدی گفتی که "چون به سوالات جواب ندادن فکر کردی جواب نداشتن؟" خب عزیزم اگه جواب داشتی خودت میدادی، چرا سعی میکنی با راهُ بیراه آوردن یه جوری بپیچونی که بقیه به خیال خودت منصرف بحث بشن؟
هنوزم این سوال برام مطرحه، تویی که ادعا داشتی که "فکر نکن علت اینکه جوابی به اون سوالات داده نشده این بوده که بقیه جواب نداشتن یا کم آوردن" پس چرا خودت جواب ندادی؟
(به طور خلاصه اگه بخوام بگم اینو میگم: شما گفتی که علت اینکه به سوالاتت جواب داده نشده این نیست که بقیه کم آوردن، منم گفتم که خودت اگه جواب داشتی چرا ندادی؟)
خب تا اینجا اگه مشکلی نیست ادامه بدیم...
که بعد اومدی مولتی رو انداختی وسط و گفتی منظور من مولتی بوده.
که منم گفتم بسیار خب، حالا بگو چرا به آمار لایو اهمیتی نمیدی؟ این دیگه چرا مهم نیست؟
و گفتم که:
خب اینایی که این آمار رو رقم زدن مگه انسان نیستن؟ مگه همون یوزرهایی نیستن که قراره بازی رو بخرن و ازش استفاده کنن؟ حتما فکر کردی شب قبلش رفتن در خونشون مثلا سهام عدالت ـی چیزی بشون دادن یا اینکه تهدیدشون کردن که شما حتما باید بری لایو بازی کنی یا مثلا به مسئولین مایکروسافت رشوه دادن که بازی رو توی جایگاه اول نشون بده؟
هنوزم این سوال برام مطرحه که خودت مگه یوزر نیستی؟ در واقع اگه یوزر نیستی پس چی هستی؟ مگه من و توی یوزر
نوعی با هم مجموعا این افراد رو تشکیل نمیدیم؟! یعنی اینکه کارهای خودتو به عنوان یه یوزر هم قبول نداری دیگه؟
اگه در مورد حرف
همینجا هم اعلام میکنم که: پستی که دادم فقط مختص تو نبود، اینو گفتم که اگه احیانا یکی در آینده خواست بیاد توی این تاپیک نظر خوشحال بده جلو جلو جوابشو گرفته باشه...
که زدم برات بد فهمی ایجاد شده همینجا برطرفش کنم:
منظورم این بود که اگه یکی احیانا اومد توی این تاپیک و فقط و فقط قصد کوبیدن و پایین آوردن ارزش MW 2 رو داشت و گفت که نه نظرات منتقدان، نه میزان فروش بازی، نه آمار مربوط به آنلاین بازی، نه نقدها، هیچکدوم از این حرفا مهم نیست، قطعا قبلش باید جوابگوی سولات کاربر
u.s.a باشه و
باید دلیل و مدرک بیاره که چرا اینا مهم نیست، دلیل و مدرکی که منطقی باشه نه اینکه الکی راه و بیراه بیاره و سفسطه کنه.
تو نیومدی گفتی که چرا جواب سوال u.s.a رو نمیدی ؟
چرا، ولی من گفتم که جواب
سوالات رو بده، یعنی همه ی سوالا منظورم بود که تو گفتی فقط مولتی منظورم بوده و منم گفتم که لااقل همین سوالی که مربوط به همین مولتی هست رو جواب بده، جواب بقیه رو هم نخواستیم.
پ.ن: اخلاق خاصی که من دارم اینه که با اینکه حوصلم زیاده ولی در عین حال عادت ندارم یه چیزی رو چند بار توضیح بدم، اگه دیدم بحث داره منطقی پیش میره و با طرف مقابلم خوب دارم بحث میکنم کاملا با حوصله به اون بحث ادامه میدم تا اینکه به نتیجه برسه، ولی اگه دیگه حوصلم سر بره و ببینم وقتی که دارم میذارم الکی و بی فایدست دیگه همون با فرد حوصله ی سابق نمیتونم باشم.
روی این پست هم خیلی وقت گذاشتم، تمام و کمال هم همه چیزو توضیح دادم، پس فکر نمیکنم مشکلی دیگه وجود داشته باشه. بنابراین با توجه به اینکه گفتم عادت ندارم یه چیزی رو چند بار توضیح بدم اگه پست منو نقل قول کردی به اونصورت منتظر جواب دادن من وای نسا، چون گفتم، همه چیزُ تمام و کمال توضیح دادم و از نظر من جای هیچ بحثی نمیمونه. اگه هم میبینی جاییش گنگ و نامفهوم هست واقعا دیگه مشکل من نیست، اونوقت دیگه فکر کنم مشکل از سوی هر دوی ما هست که نمیتونم حرف همو بفهمیم. چون فکر نمیکنم دسترسی مکانی هم به هم داشته باشیم بهتره همین مشکل نفهمیدن حرفمون همینطوری حل نشده بمونه چون از طریق فضای مجازی نمیشه این گونه مشکلات رو حل کرد...