Battlefield: Bad Company 2 VS Call of Duty: Modern Warfare 2

کدام یک بر دیگری برتری دارد؟

• Call of Duty: Modern Warfare 2

رای‌ها: 169 55.8%
  • Battlefield: Bad Company 2

رای‌ها: 134 44.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    303
  • نظرسنجی بسته شده است .
اقا من یه نظر دارم میگم اقا چرا multi این 2تا رو مقایسه میکنید:cool: ببنید کسی دوست داره از در و دیوار ار اسمون از زمین از زیر زمین بهش تیر انداز بشه و انفجار های مکرر و ..... میره mw2 بازی میکنه که شبیه یه میدون جنگی هست که 2 تا ارتش شاخ تو شاخ شدن و کلی حال میده

حالا یکی دوست داره به بصورت هم کاری تیمی و پیشروی برای یک هدف باشه و گروه های تقسیم شده هر کدوم کاری کنن تا به راحت تر به هدف برسه فرقش خیلی هست

هر کش یکی از اینا رو دوست داره میره ترفش دعوا نداره که :confused:

من خودم همیشه نقد سایت ها رو تمام و کمال میخونم . همیشه هم برام مهم بودن ولی جز مولفه های فرعی حساب میشن ، مولفه هایی که تنها به مشتری کمک میکنه تا انتخابش هدف مند تر و عاقلانه تر یا بهتر بگم راحت تر باشه . تنها مولفه ای که تو میتونی داشته باشی تجربه کردن بازی و در نهایت سلیقه . کسی نمیگه شما چرا با بخش Multi مثلا MW2 حال می کنی . وقتی کیارش میاد میگه اکثر بازی کن های این بازی نوب هستند این معنی نمیده که تو یا باقی بچه ها نوبن . منم عضو این جامعه بزرگ هستم ، کیارش هم هست . منظور اینه که جو و محیط بازی اینجور ایجاب می کنه . شما برید یه آمار بگیرید ببینید میانگین سنی اونایی که MW2 بازی میکنن چقدر ِ . خیلی راحت تو همین PSN که یه سری هنوز دارن MW2 بازی میکنن بین 12 تا 16 سال سن دارند و خیلی هم خوشحالن چرا چون یه محیطی وجود داره که میتونه مهارت های اونا رو خیلی راحت تر جلوه بده . رد عین حال داره بازیکن هایی که به دور از هر چی چیت و هم خیلی سالم بازی می کنن و حرفه ای هم هستن ، تو این سایت هم کم نداریم . ولی اکثریت سالم بازی نمیکنن . یکی رفت Glitch کرد ، یکی Prestige Hack کرد بقیه هم رفتن دنبالش ! خوب این که نشد MP . مهمترین مشخصه یه بازی MP سلامت اونه . بازی باید سالم باشه و همه از ابتدا یک سری امکانات برابر داشته باشن نه اینکه یکی همون اول بازی با AC130 بازی رو شروع کنه .
خداییش این راسته دوستان.حداقل ادم توی بتلفیلد دیگه با گلیچ های مسخره اعصب خرد کن روبه رو نیست.

من خودم همیشه نقد سایت ها رو تمام و کمال میخونم . همیشه هم برام مهم بودن ولی جز مولفه های فرعی حساب میشن ، مولفه هایی که تنها به مشتری کمک میکنه تا انتخابش هدف مند تر و عاقلانه تر یا بهتر بگم راحت تر باشه . تنها مولفه ای که تو میتونی داشته باشی تجربه کردن بازی و در نهایت سلیقه . کسی نمیگه شما چرا با بخش Multi مثلا MW2 حال می کنی . وقتی کیارش میاد میگه اکثر بازی کن های این بازی نوب هستند این معنی نمیده که تو یا باقی بچه ها نوبن . منم عضو این جامعه بزرگ هستم ، کیارش هم هست . منظور اینه که جو و محیط بازی اینجور ایجاب می کنه . شما برید یه آمار بگیرید ببینید میانگین سنی اونایی که MW2 بازی میکنن چقدر ِ . خیلی راحت تو همین PSN که یه سری هنوز دارن MW2 بازی میکنن بین 12 تا 16 سال سن دارند و خیلی هم خوشحالن چرا چون یه محیطی وجود داره که میتونه مهارت های اونا رو خیلی راحت تر جلوه بده . رد عین حال داره بازیکن هایی که به دور از هر چی چیت و هم خیلی سالم بازی می کنن و حرفه ای هم هستن ، تو این سایت هم کم نداریم . ولی اکثریت سالم بازی نمیکنن . یکی رفت Glitch کرد ، یکی Prestige Hack کرد بقیه هم رفتن دنبالش ! خوب این که نشد MP . مهمترین مشخصه یه بازی MP سلامت اونه . بازی باید سالم باشه و همه از ابتدا یک سری امکانات برابر داشته باشن نه اینکه یکی همون اول بازی با AC130 بازی رو شروع کنه .
خوب نگاه کن.چند نفر دارن الان اینو mp بازی میکنن؟در بدترین حالت ممکن حداکثر 50 درصد که بیشتر نوب نیستن؟که بازهم یک 50 درصد میمونه که یک جامعه گیمری وسیع هستن.
خیلی ها هم به قول خودت حرفه ایی بازی میکنن.من تمام حرفات رو 100 درصد قبول دارم.تو داری درست میگی.هیچ کس جرات نداره بگه این بازی ایراد نداره.یا ایراداتی که خودت اشاره کردی رو بگه نه وجود نداره.
بحث اصلی من با شما سر موضوعی بنام هایپ هست.من نمیتونم قبول کنم که هایپ بتونه هم نظر سایتها و منتقدها و امتیازات رو به سوی خودش جلب کنه و هم بتونه فروش خوبی داشته باشه و در نهایت استقبال از بازی به صورت پایدار و همراه با پیشرفت بمونه.چون که بازیهایی که با هایپ فراوان اومدن ولی در آخر تر زدن :biggrin1:کم نبودن.همین سری nfs که استقبال ازش بی نظیر بود تا زمان carbon چرا دیگه نتونست بعد از اون این استقبال رو حفظ کنه.به نظرم اونائی که رفتن mw2 رو خریدن همشون بخاطر شماره یکش نخریدن.چون اگر اینطور بود nfs هم همیشه باید خوب بفروشه. من فقط سر این موضوع با شما بحث دارم.وگرنه باقیه حرفاتون واقعا درست هست.
رد عین حال داره بازیکن هایی که به دور از هر چی چیت و هم خیلی سالم بازی می کنن و حرفه ای هم هستن
با این تیکه از حرفت واقعا حال کردم.منم دارم همینو میگم.نگاه کن.تو خودت دانشجوئی.
مثلا تو صبح تا شب میری درس میخونی که تو امتحان قبول بشی ولی در اون سوی قضیه یه نفر میاد با مفت خوری تمام میاد با تقلب خیلی راحت به اون چیزی که میخواد میرسه:biggrin1:(البته دخترا در این زمینه پیشتازن):biggrin1:
قضیه mw2 هم همینه.یه سری میان عین بچه آدم مثل خود من:biggrin1:بازی میکنن.یه سری هم با مسخره بازی و به قول خودت کثافت کاری بازی میکنن.که من نمیدونم چه لذتی از بازی میبرن.:confused:
حالا یه سوال دارم.تو نسخه کنسولی هم مگه میشه cheat زد:confused::biggrin1:؟
بعد یه سوال دیگه.تو خودت واقعا تو نسخه کنسولی دیدی کسی اول بازی بشینه پشت ac130؟:biggrin1:چون اگر میشه که واقعا نامردی هست.:biggrin1:
دیشب رفتم تو psn لیدربورد mw2 رو دیدم.تا یه ساعت خندیدم.:biggrin1:نفر اول 620 نفر killstreak داشت.:biggrin1::biggrin1:

ممنون آرش بابت جواب هات . یک اینکه من تو پایان اون صحبتم گفتم مشکل از انتظار های بالاست که به وجود میاد وگرنه من اولش گفتم . Modern Warfare 1 یکی از بهترین بازی های این نسل ِ که هنوز هم که هنوز ِ رقیبی نداره . این یه چیزیه که کتمان کردنش غیر ممکنه . منم خودم فن MW بودم و هستم . گفتم 1 سال و خورده ای هم براش وقت گذاشتم . اینم درسته که حتما مباید پیشرفت قابل توجهی وجود داشته باشه . در حالی که نسخه اول بازی یه چیز همه چی تموم بود . من گفتم ، با سیاست های کلی Activision مشکل دارم . قبلا هم گفتم بهتون که از Hype به شدت متنفرم . اون روز رفتم تو تاپیک GOW III و گفتم بوی Hype داره بدجوری از این بازی میاد و امیدوارم مشکل ساز نشه . ممکنه این Hype کاری کنه که من از بازی که چند سال منتظرش هستم برگردم و اصلا طرفش نرم .
گفتم مشکل سیاست های Activision که فکر میکنه از این به بعد هر چیزی با عنوان Call of Duty و Modern Warfare بده دست ملت ، ملت هم میخرن همونطور که دیدیم دو تا Call of Duty دیگه قراره تا پایان 2011 عرضه بشه ! خوب این یعنی چی ؟ آیا اصالات و قداست یه بازی با این کارها و صرفا به هدف تجارت از بین نمیره . من مشکلم اینجاست .
خب واقعا خوشحالم که میخوام آخرین پستم رو تو این تاپیک بدم، از اولش هم اشتباه کردم و اتلاف وقت... کلی انرژی صرف کردم، همین پست هایی که توی 3 صفحه ی اخیر دادم رو رو هم بذارین ببینید چقدر بوده!

بابا بی خیال آرش جان، من هر چی میگم و مثال میارم باز میگی تاثیر هایپ بوده. البته من تاثیر هایپ رو اصلا منکر نیستم. ولی هایپ تا یه زمانی و تا یه حدی میتونه فروش یه بازی رو زیاد کنه و اون زمان هم به نظرم چندی بعد از زمان عرضه ی یه بازی هست. خب وقتی یه بازی خریداری میشه و با اقبال عمومی مواجه میشه و تا چند ماه هم توی لیست پرفروش ترین بازی ها هست بازم اینو میشه به هایپ نسبت داد؟ مگه بلانسبت شما یوزرها دراز گوش هستن و احمق و از خودشون درک و فهم ندارن که تشخیص بدن کدوم بازی خوبه کدوم بازی بد؟ نکنه هایپ تاثیرات روحی-روانی هم روی فرد میذاره و به نوعی اونو "هایپ زده" میکنه؟
یه مثال خیلی ساده، زیاد هم راه دور نریم:

مگه همین اخراجی ها 2 نبود که چند میلیارد فروخت؟ بله یکی از دلایل عمدش موفقیت شماره ی اول بود. ولی آیا همین به تنهایی تضمین کننده ی فروش بالاش بود یا اینکه اقبال عمومی؟ من قبل از اینکه اون فیلم رو ببینم از خیلیا که دیده بودن پرسیدم اونا هم گفتن که قشنگه، حتما ببین و....

خب در مورد بازی ها هم کمابیش این نکته وجود داره. چطور هایپ بعد از گذشتن چند ماه از ریلیز بازی میتونه باز روی فروشش تاثیر داشته باشه؟ حتما هایپ جادویی چیزی میکنه و ما خبر نداشتیم!:)

خب عزیز من اینیه که هست، مثلا میشه چکار کرد؟ زور من و تو بقیه به اکتیویژن میرسه که مانع کاراش بشیم؟ میتونیم بهش بگیم چرا اینطوری میکنی؟ میشه چکارش کرد آخه؟

=======

این آخرین پست من تو این تاپیک بود چون واقعا دیگه خسته شدم. انرژی و توانایی بحث بیشتر رو ندارم، همه ی گفتنی ها رو گفتم و در آخر به این نتیجه رسیدم که وقت خودم تلف شده.

سخنی با دوستان:

در هدر دادن وقت، انرژی، سوی چشم، توان جسمی و روحی و به طور کلی در هدر دادن عمر گرانبهای خود موفق باشید.:smile:

واقا نمیدونم چرا بعضی آدما اینجورین به خصوص ما ایرانیا ....
بابا درسته اینجا یه تاپیک حرفه ای هستش .. درسته همتون حرفه ای هستین .. درسته حرفتو ن درسته !
درسته به بازیی که کسای دیگه سودشو میخورند تعصب دارید .. ولی چرا اینقدر بزرگش میکنید که آخرش به
احانت به هم وطنی های خودتون تموم شه .. میدونید منفعت این جر و بحث ها به کی میرسه؟؟!!
برای ما فقط یه بازیه ;)

واقا نمیدونم چرا بعضی آدما اینجورین به خصوص ما ایرانیا ....
بابا درسته اینجا یه تاپیک حرفه ای هستش .. درسته همتون حرفه ای هستین .. درسته حرفتو ن درسته !
درسته به بازیی که کسای دیگه سودشو میخورند تعصب دارید .. ولی چرا اینقدر بزرگش میکنید که آخرش به
احانت به هم وطنی های خودتون تموم شه .. میدونید منفعت این جر و بحث ها به کی میرسه؟؟!!
برای ما فقط یه بازیه ;)
حرف شما کاملا درسته ولی بالاخره بعضی بچه ها فن بازی هستن وروش تعصب دارن اشکال از رفتار بچه گانه اون عده اییه که تا بتل فیلد رو بازی کردن اومدن به مدرن دری وری گفتن....(آدمو سگ بگیره جو نگیره:biggrin1:)
من خودم شخصا فن مدرن هستم وبتلفیلد رو هم بازی می کنم وازشون لذت می برم.

حرف شما کاملا درسته ولی بالاخره بعضی بچه ها فن بازی هستن وروش تعصب دارن اشکال از رفتار بچه گانه اون عده اییه که تا بتل فیلد رو بازی کردن اومدن به مدرن دری وری گفت
کاملا درست میگی.حق با شماست.:biggrin1:

ایول mw2 با اختلاف 10 رای اول هست:biggrin1::clap:clap

بتلفیلد با باگهاش خودشو نابود کرد احتیاجی نبود که برای له شدن بخواد به پرو پاچه ی مدرن بپیچه:)
آخه کجای دنیا تانک با نارنجک اسلحه می ترکه؟؟؟ کجا هلیکوپتر میاد داخل تونل!!مگه هلیکوپتر جنگی با نارنجک ضدنفر اسلحه می ترکه؟؟لودینگ هاشم که آدمو.....می کنه:cheesygri
با هزار بدبختی تا یه جایی میری یهو اسلحه لود نمیشه!!منو بگو فکر می کردم اشکال از دیسک بازیه با توپ پر می خواستم برم سراغ فروشنده بدبخت!
توی مولتی هم 10 تا گلوله ی تانک میزنی به طرف هیچی نمیشه!!! یا با مسلسل روی تانک با اون کالیبر بالا 100 تا تیر هم بزنی طرفت نمی میره!!

بتلفیلد با باگهاش خودشو نابود کرد احتیاجی نبود که برای له شدن بخواد به پرو پاچه ی مدرن بپیچه:)
آخه کجای دنیا تانک با نارنجک اسلحه می ترکه؟؟؟ کجا هلیکوپتر میاد داخل تونل!!مگه هلیکوپتر جنگی با نارنجک ضدنفر اسلحه می ترکه؟؟لودینگ هاشم که آدمو.....می کنه:cheesygri
با هزار بدبختی تا یه جایی میری یهو اسلحه لود نمیشه!!منو بگو فکر می کردم اشکال از دیسک بازیه با توپ پر می خواستم برم سراغ فروشنده بدبخت!
توی مولتی هم 10 تا گلوله ی تانک میزنی به طرف هیچی نمیشه!!! یا با مسلسل روی تانک با اون کالیبر بالا 100 تا تیر هم بزنی طرفت نمی میره!!
مطمئنی2 Battlefield : Bad Company رو بازی کردی؟
حتما رای هم دادی نه؟ به همین خاطر هست که من ذره ای به این نظر سنجی کذایی اعتقادی ندارم
شما کلا به چی اعتقاد داری؟:biggrin1:
به اعجوبه بودن تو
چه خوب.خودمم اعتقاد دارم:biggrin1:دیگه به چی؟منظورم چیزائی که زیاد بهم نریزتت:biggrin1:
البته اضافه کنم که سر و کله زدن با اعجوبه ها مخصوصا از نوع عقلی هم لذت بخشه هم اعصاب خورد کن. ولی عیب نداره می ارزه.

آخرین ویرایش:

واقعا با نارنجک اسلحه میترکه:eek::eek::biggrin1:؟
با تیر چی؟:biggrin1:امتحان کن شاید بشه:biggrin1:

به همین خاطر هست که من ذره ای به این نظر سنجی کذایی اعتقادی ندارم
شما کلا به چی اعتقاد داری؟:biggrin1:
به اعجوبه بودن تو

چه خوب.خودمم اعتقاد دارم:biggrin1:دیگه به چی؟منظورم چیزائی که زیاد بهم نریزتت:biggrin1:

البته اضافه کنم که سر و کله زدن با اعجوبه ها مخصوصا از نوع عقلی هم لذت بخشه هم اعصاب خورد کن. ولی عیب نداره می ارزه

معلومه اعجوبه عقلی هستم.شک نکن:biggrin1:اگر نبودم که با سوالاتم کاری نمیکردم که تو کم بیاری و همش بپیچونی:biggrin1:

آخرین ویرایش:
معلومه اعجوبه عقلی هستم.شک نکن:biggrin1:اگر نبودم که با سوالاتم کاری نمیکردم که تو کم بیاری و همش بپیچونی:biggrin1:
خداوکیلی نمیفهمی یا خودت رو زدی به اون راه؟
چند بار گفتم که سوالات تو ربطی به بحث من نداشت؟ جدا نمیفهمی؟ واقعا عجیبه. برات دعا میکنم.
تازه دارم به حرف آرش پی میبرم.

آخرین ویرایش:
خدا وکیلی نمیفهمی یا خودت رو زدی به اون راه؟
چند بار گفتم که اون سوالات تو هیچ ربطی به بحث من نداشت؟ جدا نمفهمی؟ واقعا عجیبه!

تازه دارم به حرف آرش پی میبرم!

بابا باز که داری میپیچونی:smile:ربط داشت خوبم ربط داشت.اون سلولهای نازنین رو بکار بندازی پی میبری ربط داشت.دکتر آرش عزیز هم انقدر زیبا توضیح داد من کم آوردم پس به هیچ عنوان دیگه نمیتونی بپیچونی.چون اگر اینکارو بکنی قضاوت بچه ها در موردت خیلی خطرناک میشه:biggrin1:
وقتی اشتباهی میکنی بجای هی پیچوندن اضافی و اصرار روی اشتباه صادقانه بگو اشتباه کردم پسر خوب:smile:

واقعا با نارنجک اسلحه میترکه:eek::eek::biggrin1:؟
با تیر چی؟:biggrin1:امتحان کن شاید بشه:biggrin1:

از لطف وجود باگها از جمله لود نشدن اسلحه در بعضی مواقع مجبور میشم هر مرحله رو چند بار بازی کنم.:biggrin1: وهنوز هم به این تانک نرسیدم. ولی در تاپیک بتلفیلد که مهم هم شده !دیدم که یکی از بچه هایی که بازی رو تموم کرده بود به کس دیگه ای داشت راهنمایی می داد که تانک رو باید یا با لانچر ضدتانک بزنی یا با نارنجک ضدنفر اسلحه!!!!تازه گفته بود که هدف رو کمی بالاتر بگیر تا برخورد کنه!!
اینم مدرک:biggrin1:
تانک که تو بازی زیاده ولی اگه منظورت همون اوایله که یه کوچه ماننده تانکه هم تهشه باید از همین سر کوچه بزنیش یا از پشت خونه ها بری.
در هر دو صورت هم باید از راکت لانچر اسلحت استفاده کنی.برای این کار باید جهت چپ پد دستت رو فشار بدی.یادت باشه که اگر هدفی که میخوای بزنیش دور باشه نشونت رو باید بالاتر از هدفت بگیزی.چند بار امتحان کنی خودت متوجه میشی.هر بار که راکت پرت کردی پناه بگیر و بعد دو باره بعد راکت عوض کردن بیا بیرون بزن.با دوبار درست هدف گرفتن منفجر میشه.;)

در جایی هم دیده شده که دشمنان تیر نمی خورن:laughing:
خب آدم باید به این بازی چی بگه :-"

به همین خاطر هست که من ذره ای به این نظر سنجی کذایی اعتقادی ندارم
اگه نظر سنجی به نفع شما پیش می رفت 100 درصدقبولش داشتید .
من توصیه می کنم که یه سری به تاپیک بتلفیلد بزنید تا ببینید که بقیه دارن خون گریه می کنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or