Battlefield: Bad Company 2 VS Call of Duty: Modern Warfare 2

کدام یک بر دیگری برتری دارد؟

• Call of Duty: Modern Warfare 2

رای‌ها: 169 55.8%
  • Battlefield: Bad Company 2

رای‌ها: 134 44.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    303
  • نظرسنجی بسته شده است .
جالبه
این بHاگ ها تو نسخه ی pc و xbox هست؟؟؟؟اخه همچین باگی که شما میگی تو نسخه ps3 نیست.
من فن bt نیستم و تازشم عاشق cod ام اما تنها شماره ای که از bt بازی کردم همین bc2 هست که به نظرم از mw2 بهتره

BYE:biggrin1:

شما اگه یه فیلم از این صحنه ها بگیری نشون ما بدی خیلی ممنون میشیم.مخصوصا از لود نشدن اسلحه.
تو این بازی اگه با Grenade Launcher اسلحه به تانک بزنی عین نسخه ی آکبندش سالمه فقط یکم Damage میخوره. راجع به هلی کوپتر ها هم خیلی انیمیشن ها طبیعی هست.
حتی تو Battlefield 1947هم اینطوری بود. البته اون موقع هلی کوپتر تو بازی نبود:laughing:

آخرین ویرایش:
واقعا چجوري روتون ميشه MPـه BC2 رو با MW2 مقايسه كنين ؟
اين كجا و آن كجا :biggrin1: آدم BC2 بازي ميكنه واقعا لذت ميبره ! امروز يكم MW2 بازي كردم هركي ميرفت يه گوشه ميخوابيد منتظر ميموند تا يكي رد شه بزنتش :biggrin1: اون يارو هم كه اون laptopـش دهن مارو صاف كرد :biggrin1:

حالا با قاطعیت تمام اعلام میکنم mw2 غیر قابل قیاس با bc2 هست.هیجان و لذتی که mw2 داره غیر قابل قیاس با bc2 هست.همین killstreak موجب هیجان زایدالوصفی میشه.
تاپیک رو از خرابه کشیدیم بیرون:biggrin1:

همین killstreak موجب هیجان زایدالوصفی میشه.

شوخي ميكني ؟ :biggrin1: البته BC2 هم Mortar داره اما قابل تحمل هستش
البته هركي يه نظري داره اما امروزه همه با BC2 بيشتر حال ميكنن . آنلاينش تا الان ميتونم بگم بي نظير بوده

حالا با قاطعیت تمام اعلام میکنم mw2 غیر قابل قیاس با bc2 هست.هیجان و لذتی که mw2 داره غیر قابل قیاس با bc2 هست.همین killstreak موجب هیجان زایدالوصفی میشه.
تاپیک رو از خرابه کشیدیم بیرون:biggrin1:
تا یکی بخواد به شما بفهمونه که بگی "به نظر من" فکر کنم قیامت بشه !
نوید جان حداقل تو بتلفیلد تانکی هست که Mortar بزنی. تو MW2 چی هست ؟

من خودم به شخصه كوچكترين جذابيتي تو MW2 قسمت آنلاين نديدم ! البته اشتباه كردم بعد از بازي كردن BC2 رفتم سراغ MW2 و اينجوري شد . كلا لذتي كه تو BC2 داره تو هيچ بازي تا الان نديدم . يه جنگ واقعي با گرافيك خوب و صداگذاري فوق العاده

در هر صورت همونطور که بقیه دوستان هم گفتن sp در mw2 بهتر از bc2 بود ولی مولتی پلیر bc2 خداییش خیلی سر تر بود نظر سنجی هم که اینجا گذاشته شده به نظرم اگه در دو بخش sp و mp بود خیلی بهتر میشد تا کاربران به این دو بازی در دو بخش مختلف رای بدن:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or