the dark knight
کاربر سایت
لازم نیست که من پاک کرده باشم، کاملا محرز بود!نکنه پستام رو تو پاک کردی که دلیلش هم میگی؟
کافر همه رو به کیش خود پندارد! نه آقا . همچین چیزی نیست. هیچ وقت بازی مورد علاقم رو به خاطر زیاد بودن بازیکن هاش به رخ بقیه نمیکشم. از خودم مطمئنم. لازم نیست شما درباره ی من قضاوت کنی.
والله بالله این شمایی که میپیچونی. نه من.
تو جواب این سوال منو بده:
من کی حرف منتقدان راجع به مولتی بازی رو مسخره شمردم؟ نقد مجلات؟ نمرات؟
که باید جواب u.s.a رو بدم؟
شما ها به خیال خودتون خیلی زرنگید و فکر مکنید حرفاتون از بالا تا پایین منطق ِ. در صورتی که ما در مورد مولتی حرف میزنیم و شما فقط شلوغش میکنید!
اینایی که این آمار رو رقم زدن مگه انسان نیستن؟ مگه همون یوزرهایی نیستن که قراره بازی رو بخرن و ازش استفاده کنن؟ حتما فکر کردی شب قبلش رفتن در خونشون مثلا سهام عدالت ـی چیزی بشون دادن یا اینکه تهدیدشون کردن که شما حتما باید بری لایو بازی کنی یا مثلا به مسئولین مایکروسافت رشوه دادن که بازی رو توی جایگاه اول نشون بده؟
باشه اشتباه کردم که قضاوت کردم، واقعا عذر میخوام...:blushing:بازم میگم. به صرف اینکه خودت اینطوری هستی اجازه نمیدم راجع به من بخوای قضاوت و پیشگویی کنی.
کاپیتان نگو که الانه بریزن سرت که چرا گیر میدی:biggrin1:به به Web at War 3
من توی پستی که دادم لفظ "منتقد" رو به کار بردم؟ نه اگه بردم بگو چون خودم نمی بینم!
در جواب حرف بالا بودفقط یه سوال از اساتید.لطفا جواب ما نوبها رو بدید.:biggrin1:آمار و ارقام psn - live که مهم نیست.!نقد سایتهای معتبر مهم نیست.!امتیاز سایتهای معتبر مهم نیست.!تعریف و تمجید نقادها مهم نیست.!مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیست.!(نمونش همین moh که کلا به صورت ییهویی :biggrin1:یادش افتاد باید جنگاش مدرن بشه.فروش افسانه ایی مهم نیست.!من فقط یه سوال دارم.
اتفاقا نه یک بار، چند بار خودم، خودم به شخصه وضعیت اکثر بازیکن های آنلاین این بازی رو گفتم. حتی قبل از سوال ایشون. خود آرش هم گفت و تو هم تایید کردی که :
من دیگه تو این تاپک بحثی ندارم. هر چی که باید رو همون اول گفتم و اگه چشاتون رو باز کنید میبینید که کی بحث رو تا الان پیچوند.در مورد آمار لایو یا پی اس ان، همونطور که آرش گفت هیچ وقت کمیت کیفیت رو مشخص نمیکنه، منم قبول دارم.
کیا جان انقدر باهوش نباش.:biggrin1:یکم انرژیت رو ذخیره کن.:biggrin1:بنده کیلزون رو به مدت 5-6 ساعت در 3 نوبت منزل یکی از دوستان بازی کردم و اگر ایشون اجازه بفرمایند آیدی رو خدمت شما تقدیم خواهم نمود.جناب u.s.a یه جای دیگه میتونستم دستت رو رو کنم ولی نکردم. فکر نمیکردم انقدر حرفات خنده دار باشه.
شما گفتی من کیلزون رو آنلاین بازی کردم. در صورتی که حتی آیدیت تو سایت www.Killzone.com تو لیدربوردش ثبت نشده!
هرجور بخوای حساب کنی ؛ حرفه ای ، غیرحرفه ای ، n00b ، خفن و ...!2: وقتی شما بتونید به طور مثال توی مد Hardcore Search and Destroy پانزده نفر رو بدون مردن بکشی حق شماست که از هر وسیله جنگی استفاده کنی. اتفاقا بیشتر Kill ها رو در رو هستند ولی وقتی شما تونستی به عنوان یک گیمر حرفه ای عمل کنی حق شماست که از یک اشانتیوم عالی بهره مند شی. KillStreak به هیچ عنوان ضعف نیست البته قبول دارم برای کسی که توی هر دست 2 تا نکشته شاید جالب نباشه !
هرجور بخوای حساب کنی ؛ حرفه ای ، غیرحرفه ای ، n00b ، خفن و ...!
این Kill Streak و اون Perk های مسخره تر از اون کلا نظام بازی رو میریزه به هم!
یهو بفرمائین کسانی هم که توی نسخه های قبلی Gold Cross شدن چون خیلی خفن بود باید با یه امتیاز ویژه مثل ضدضربه بودن وارد بازی بشن دیگه؟
پس چرا پست منو نقل قول کردی؟:confused:با شما نبودم
همونطور که انتظار داشتم آخرشم جواب سوالم رو نگرفتم، حالا یا حرفای تو خیلی برام سنگین بوده که از درکشون عاجز بودم یا اینکه واقعا جوابی نداشتی.من دیگه تو این تاپک بحثی ندارم. هر چی که باید رو همون اول گفتم و اگه چشاتون رو باز کنید میبینید که کی بحث رو تا الان پیچوند.
شما گرفتی ما رو؟ نه اگه گرفتی گرفتی واقعا بگو! اگه من این موضوع رو نمیدونستم انقدر بحث میکردم؟!؟عزیزم تو واقعآ نفهمیدی که U.S.A این تیکه ها رو شوخی کرد ؟:biggrin1:
بگو که فهمیدی
هرجور بخوای حساب کنی ؛ حرفه ای ، غیرحرفه ای ، n00b ، خفن و ...!
این Kill Streak و اون Perk های مسخره تر از اون کلا نظام بازی رو میریزه به هم!
یهو بفرمائین کسانی هم که توی نسخه های قبلی Gold Cross شدن چون خیلی خفن بود باید با یه امتیاز ویژه مثل ضدضربه بودن وارد بازی بشن دیگه؟
بــــــله ، البته من با Classها کاری ندارم ولی اون 2 تای دیگه اصلا کلا از پایه مشکل دارن! کمااینکه توی نسخه ی PC هم کسی از این اسباب بازی ها استفاده نمیکنه! اینجوری به نظر من توازن قدرت رعایت میشه و همه توی یک سطح قرار میگیرن و اینجاست که فرق یک بازیکن حرفه ای با آماتور مشخص میشه چون هرکس فقط و فقط خودش ـه و توانایی هاش!احمدرضا جان احتمالا شما نمی گی که باید تمام Class ها و پرک ها و استریک ها حذف بشند ؟! در غیر این صورت ... اوــــــــــــهم .:smile:
آقای به ظاهر زرنگ دیگه با این بچه بازی هات داری اعصاب منو خورد میکنی.پس چرا پست منو نقل قول کردی؟:confused:
؟؟؟ نگفتم؟؟من کی حرف منتقدان راجع به مولتی بازی رو مسخره شمردم؟ نقد مجلات؟ نمرات؟
که باید جواب u.s.a رو بدم؟
منم گفتم که مگه من راجع به منتقدان و سایت ها و انتخاب هاشون حرفی زدم که جواب u.s.a رو بدم. بعد میای میگی که من کِی حرف از منتقدان زدم و بیا نشونم بده. خودت میفهمی داری چی پست میدی پشت سر هم؟ مطمئنی قبل پست هات چیزی نخوردی؟فقط یه سوال از اساتید.لطفا جواب ما نوبها رو بدید.آمار و ارقام psn - live که مهم نیست.!نقد سایتهای معتبر مهم نیست.!امتیاز سایتهای معتبر مهم نیست.!تعریف و تمجید نقادها مهم نیست.!مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیست.!(نمونش همین moh که کلا به صورت ییهویی یادش افتاد باید جنگاش مدرن بشه.فروش افسانه ایی مهم نیست.!من فقط یه سوال دارم.
پس چی مهم هست؟
لطفا جواب بدید.ما تکلیفم خودمونو بدونیم.
مسلما گزینه ی اول یا بعضا گزینه ی سوم!همونطور که انتظار داشتم آخرشم جواب سوالم رو نگرفتم، حالا یا حرفای تو خیلی برام سنگین بوده که از درکشون عاجز بودم یا اینکه واقعا جوابی نداشتی.
اون کاری که گفتی تخصص شماست نه من.شما به راحتی مالتی این بازی رو قهوه ایی نمودید.اونم بازی ایی که امسال یعنی در سال 2009 میلادی مصادف با 1388 شمسی از طرف اکثر سایتها به عنوان بهترین مالتی انتخاب شد.در ضمن شما و دوستانتان فرمودید که زیاد بودن کاربر مهم نیست و دلیل برتری حساب نمیشه.منم پرسیدم که پس چه چیزی مهم هست و دلیل برتری یک بازی نسبت به بازی دیگه چه چیزی هست.
میشه یه توضیح در این مورد بفرمائید
شما به راحتی مالتی این بازی رو قهوه ایی نمودید.اونم بازی ایی که امسال یعنی در سال 2009 میلادی مصادف با 1388 شمسی از طرف اکثر سایتها به عنوان بهترین مالتی انتخاب شد.در ضمن شما و دوستانتان فرمودید که زیاد بودن کاربر مهم نیست و دلیل برتری حساب نمیشه.منم پرسیدم که پس چه چیزی مهم هست و دلیل برتری یک بازی نسبت به بازی دیگه چه چیزی هست.منم گفتم که مگه من راجع به منتقدان و سایت ها و انتخاب هاشون حرفی زدم که جواب u.s.a رو بدم