Battlefield: Bad Company 2 VS Call of Duty: Modern Warfare 2

کدام یک بر دیگری برتری دارد؟

• Call of Duty: Modern Warfare 2

رای‌ها: 169 55.8%
  • Battlefield: Bad Company 2

رای‌ها: 134 44.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    303
  • نظرسنجی بسته شده است .
نکنه پستام رو تو پاک کردی که دلیلش هم میگی؟
کافر همه رو به کیش خود پندارد! نه آقا . همچین چیزی نیست. هیچ وقت بازی مورد علاقم رو به خاطر زیاد بودن بازیکن هاش به رخ بقیه نمیکشم. از خودم مطمئنم. لازم نیست شما درباره ی من قضاوت کنی.
والله بالله این شمایی که میپیچونی. نه من.
تو جواب این سوال منو بده:
من کی حرف منتقدان راجع به مولتی بازی رو مسخره شمردم؟ نقد مجلات؟ نمرات؟
که باید جواب u.s.a رو بدم؟
شما ها به خیال خودتون خیلی زرنگید و فکر مکنید حرفاتون از بالا تا پایین منطق ِ. در صورتی که ما در مورد مولتی حرف میزنیم و شما فقط شلوغش میکنید!
لازم نیست که من پاک کرده باشم، کاملا محرز بود!
الان من توی پستی که دادم لفظ "منتقد" رو به کار بردم؟ نه اگه بردم بگو چون خودم نمی بینم!

همینجا هم اعلام میکنم که: پستی که دادم فقط مختص تو نبود، اینو گفتم که اگه احیانا یکی در آینده خواست بیاد توی این تاپیک نظر خوشحال بده جلو جلو جوابشو گرفته باشه...

خب همین کاربر u.s.a که میگی مگه توی سوالاش نگفته بود که "آمار لایو و پی اس ان که مهم نیست"، منم توی پست قبلیم به همین موضوع اشاره کردم. تو که بحث مولتی رو پیش میکشی لااقل همون نکته رو جواب میدادی، چیز زیادی ازت نمیخواستیم...

تو هم جواب این سوال منو بده:
اینایی که این آمار رو رقم زدن مگه انسان نیستن؟ مگه همون یوزرهایی نیستن که قراره بازی رو بخرن و ازش استفاده کنن؟ حتما فکر کردی شب قبلش رفتن در خونشون مثلا سهام عدالت ـی چیزی بشون دادن یا اینکه تهدیدشون کردن که شما حتما باید بری لایو بازی کنی یا مثلا به مسئولین مایکروسافت رشوه دادن که بازی رو توی جایگاه اول نشون بده؟:)
بازم میگم. به صرف اینکه خودت اینطوری هستی اجازه نمیدم راجع به من بخوای قضاوت و پیشگویی کنی.
باشه اشتباه کردم که قضاوت کردم، واقعا عذر میخوام...:blushing:

تو ـی که بحث مولتی رو پیش میکشی، هنوزم منتظرم تا جواب بدی که چرا آمار لایو و پی اس ان مهم نیست؟ میتونی منطقی بودن یا نبودن خودت رو با چگونگی پاسخ به این سوال احراز کنی...

آخرین ویرایش:
من توی پستی که دادم لفظ "منتقد" رو به کار بردم؟ نه اگه بردم بگو چون خودم نمی بینم!

با شما نبودم
فقط یه سوال از اساتید.لطفا جواب ما نوبها رو بدید.:biggrin1:آمار و ارقام psn - live که مهم نیست.!نقد سایتهای معتبر مهم نیست.!امتیاز سایتهای معتبر مهم نیست.!تعریف و تمجید نقادها مهم نیست.!مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیست.!(نمونش همین moh که کلا به صورت ییهویی :biggrin1:یادش افتاد باید جنگاش مدرن بشه.فروش افسانه ایی مهم نیست.!من فقط یه سوال دارم.
در جواب حرف بالا بود

خب همین کاربر u.s.a که میگی مگه توی سوالاش نگفته بود که "آمار لایو و پی اس ان که مهم نیست"، منم توی پست قبلیم به همین موضوع اشاره کردم. تو که بحث مولتی رو پیش میکشی لااقل همون نکته رو جواب میدادی، چیز زیادی ازت نمیخواستیم...
اتفاقا نه یک بار، چند بار خودم، خودم به شخصه وضعیت اکثر بازیکن های آنلاین این بازی رو گفتم. حتی قبل از سوال ایشون. خود آرش هم گفت و تو هم تایید کردی که :

در مورد آمار لایو یا پی اس ان، همونطور که آرش گفت هیچ وقت کمیت کیفیت رو مشخص نمیکنه، منم قبول دارم.
من دیگه تو این تاپک بحثی ندارم. هر چی که باید رو همون اول گفتم و اگه چشاتون رو باز کنید میبینید که کی بحث رو تا الان پیچوند.

آخرین ویرایش:
جناب u.s.a یه جای دیگه میتونستم دستت رو رو کنم ولی نکردم. فکر نمیکردم انقدر حرفات خنده دار باشه.
شما گفتی من کیلزون رو آنلاین بازی کردم. در صورتی که حتی آیدیت تو سایت www.Killzone.com تو لیدربوردش ثبت نشده!
کیا جان انقدر باهوش نباش.:biggrin1:یکم انرژیت رو ذخیره کن.:biggrin1:بنده کیلزون رو به مدت 5-6 ساعت در 3 نوبت منزل یکی از دوستان بازی کردم و اگر ایشون اجازه بفرمایند آیدی رو خدمت شما تقدیم خواهم نمود.
موضوع دوم این هست که.آره اصلا من دروغ گفتم و کیلزون رو بازی نکردم.میشه ربطش رو به این بحث و این تاپیک بفرمائید.:eek:
موضوع سوم این هست که شما میگی من کی به نقد سایتها ایراد گرفتم.وقتی که شما میای انقدر زیبا بخش مالتی این بازی رو که امسال از طرف اکثر سایتها به عنوان بهترین بخش مالتی انتخاب شد رو ضایع میفرمائید بنده چی باید بگم!!!

شما میای میگی این بازی برای نوب جماعت هست و خیلی آسون میری پشت هواپیما و زرت زرت آدم میکشی.

خوب ظاهرا شما اطلاعاتت پائین هست.چون شما با 5 کشته میتونی predator بگیری و 7 کشته harrier و برای رفتن پشت هواپیما ac130 باید 11 نفر رو بدون مردن بکشید.اول اینکه واقعا کار سختی هست این کار.چون خیلی مواقع predator یا harrier شما ممکنه اصلا کسی رو نکشه و تیرتون به خطا بره.پس اینجوری نیست که تا رفتید تو بازی زرتی بشینی پشت هواپیما و تند تند دشمنات رو بکشی.

من تعجب میکنم که کی میگه بخش مالتی این بازی آسون هست؟اولا اگر تیم مقابل یکم بازی بلد باشه شما بعد از اینکه 3 یا نهایت 4 نفر رو با کمپ کردن کشتی یا با یک عدد greande luncher به سراغت میان و یا با اسنایپ و نارنجک و در هر صورت اگر جاتو عوض نکنی خواهی مرد.

اونم تو مپهای فوق العاده کوچیک mw 2 که سه سوت میشه جای همه رو پیدا کرد.

پس صحبتاتون در مورد کشتن و nuke زدن کلا رد میشه:biggrin1:همونطور که amiq هم در بالا گفتن.

در نهایت خدمت من عرض کنید که برای اینکه به من بی سواد تفهیم بشه که برای اینکه بفهمم یک بازی خوب بوده یا نه چه چیزهایی مهم هست.چون بعضی از دوستان اعتقاد راسخ دارن که این بازی با هایپ به مردم غالب شد.و من میگم با هایپ نمیشه هم امتیاز و آمار و ارقام و تحسین و تداوم بازی در psn - live رو بدست آورد(البته باز نگید برای اینکه ابفهمی بازی خوبه یانه باید خودت خوشت بیاد .چون الان بحث از حالت سلیقه ایی کلا خارج شده)

2: وقتی شما بتونید به طور مثال توی مد Hardcore Search and Destroy پانزده نفر رو بدون مردن بکشی حق شماست که از هر وسیله جنگی استفاده کنی. اتفاقا بیشتر Kill ها رو در رو هستند ولی وقتی شما تونستی به عنوان یک گیمر حرفه ای عمل کنی حق شماست که از یک اشانتیوم عالی بهره مند شی. KillStreak به هیچ عنوان ضعف نیست البته قبول دارم برای کسی که توی هر دست 2 تا نکشته شاید جالب نباشه !
هرجور بخوای حساب کنی ؛ حرفه ای ، غیرحرفه ای ، n00b ، خفن و ...!
این Kill Streak و اون Perk های مسخره تر از اون کلا نظام بازی رو میریزه به هم!
یهو بفرمائین کسانی هم که توی نسخه های قبلی Gold Cross شدن چون خیلی خفن بود باید با یه امتیاز ویژه مثل ضدضربه بودن وارد بازی بشن دیگه؟

یهو بفرمائین کسانی هم که توی نسخه های قبلی Gold Cross شدن چون خیلی خفن بود باید با یه امتیاز ویژه مثل ضدضربه بودن وارد بازی بشن دیگه؟

چه ربطی داشت اقا جان این دوتا هیچ مشکلی رو به وجود نمیاره تا حالا دیدی بیان بگن یا شکایت کنن که چرا اینجوریه اصلا چرا cod4 و mw4 این همه بازی میشه با وجود این چیز هایی که کل سیستم بازی رو بهم میریزه ؟؟؟؟ این حرفت که قرمزه کردم رو خودت بخون شما چنین چیزی رو دیدی که میگی نه ندید چون نیست ولی چیز هی خواصی برای کسی که بصورت علی بازی رو پیش میبره باید باشه مصلا 600 تا ادم کشتی ولی میدونی خیچ اتفاقی رخ نداد خوب اصلا حوصله سر میره دیگه اینجا طرف داره خودش رو جر میدخ که nuke بگیره تاینجوری به بازیش هیجان بخشیده شده مشکل چیه نمیدونم

با شما نبودم
پس چرا پست منو نقل قول کردی؟:confused: :)
من دیگه تو این تاپک بحثی ندارم. هر چی که باید رو همون اول گفتم و اگه چشاتون رو باز کنید میبینید که کی بحث رو تا الان پیچوند.
همونطور که انتظار داشتم آخرشم جواب سوالم رو نگرفتم، حالا یا حرفای تو خیلی برام سنگین بوده که از درکشون عاجز بودم یا اینکه واقعا جوابی نداشتی.
ولی در هرحال خوشحالم که دیگه بحث بی مورد باهات نمیکنم.
عزیزم تو واقعآ نفهمیدی که U.S.A این تیکه ها رو شوخی کرد ؟:biggrin1:

بگو که فهمیدی
شما گرفتی ما رو؟ نه اگه گرفتی گرفتی واقعا بگو! اگه من این موضوع رو نمیدونستم انقدر بحث میکردم؟!؟:-"

احمدرضا جان احتمالا شما نمی گی که باید تمام Class ها و پرک ها و استریک ها حذف بشند ؟! در غیر این صورت ... اوــــــــــــهم .:smile:

احمدرضا جان احتمالا شما نمی گی که باید تمام Class ها و پرک ها و استریک ها حذف بشند ؟! در غیر این صورت ... اوــــــــــــهم .:smile:
بــــــله ، البته من با Classها کاری ندارم ولی اون 2 تای دیگه اصلا کلا از پایه مشکل دارن! کمااینکه توی نسخه ی PC هم کسی از این اسباب بازی ها استفاده نمیکنه! اینجوری به نظر من توازن قدرت رعایت میشه و همه توی یک سطح قرار میگیرن و اینجاست که فرق یک بازیکن حرفه ای با آماتور مشخص میشه چون هرکس فقط و فقط خودش ـه و توانایی هاش!
البته من نسخه ی PC رو بازی نکردم ولی دوستانی دارم که وقتی باهاشون صحبت میکردم این موضوع رو به من گفتن!

پس چرا پست منو نقل قول کردی؟:confused: :)
آقای به ظاهر زرنگ دیگه با این بچه بازی هات داری اعصاب منو خورد میکنی.
تو نیومدی گفتی که چرا جواب سوال u.s.a رو نمیدی ؟
منم اینو تو پست 120 نگفتم که
من کی حرف منتقدان راجع به مولتی بازی رو مسخره شمردم؟ نقد مجلات؟ نمرات؟
که باید جواب u.s.a رو بدم؟
؟؟؟ نگفتم؟؟

تو اومدی میگی که چرا کسی جواب u.s.a رو نمیده:
فقط یه سوال از اساتید.لطفا جواب ما نوبها رو بدید.آمار و ارقام psn - live که مهم نیست.!نقد سایتهای معتبر مهم نیست.!امتیاز سایتهای معتبر مهم نیست.!تعریف و تمجید نقادها مهم نیست.!مقایسه بازیهایی دیگه با این بازی برای تبلیغ عنوان خودشون مهم نیست.!(نمونش همین moh که کلا به صورت ییهویی یادش افتاد باید جنگاش مدرن بشه.فروش افسانه ایی مهم نیست.!من فقط یه سوال دارم.
پس چی مهم هست؟
لطفا جواب بدید.ما تکلیفم خودمونو بدونیم.
منم گفتم که مگه من راجع به منتقدان و سایت ها و انتخاب هاشون حرفی زدم که جواب u.s.a رو بدم. بعد میای میگی که من کِی حرف از منتقدان زدم و بیا نشونم بده. خودت میفهمی داری چی پست میدی پشت سر هم؟ مطمئنی قبل پست هات چیزی نخوردی؟

همونطور که انتظار داشتم آخرشم جواب سوالم رو نگرفتم، حالا یا حرفای تو خیلی برام سنگین بوده که از درکشون عاجز بودم یا اینکه واقعا جوابی نداشتی.
مسلما گزینه ی اول یا بعضا گزینه ی سوم!

شما به راحتی مالتی این بازی رو قهوه ایی نمودید.اونم بازی ایی که امسال یعنی در سال 2009 میلادی مصادف با 1388 شمسی از طرف اکثر سایتها به عنوان بهترین مالتی انتخاب شد.در ضمن شما و دوستانتان فرمودید که زیاد بودن کاربر مهم نیست و دلیل برتری حساب نمیشه.منم پرسیدم که پس چه چیزی مهم هست و دلیل برتری یک بازی نسبت به بازی دیگه چه چیزی هست.
میشه یه توضیح در این مورد بفرمائید
اون کاری که گفتی تخصص شماست نه من.
تو که حرف منو قبول نداری. برو دلیل انتخاب اون سایت ها مجلات رو بیار تا ما هم مستفیض شیم. حتما این کار رو بکن. البته اگه شما توانایی استدلال و تفکر داشتی که به اونا متوصل نمیشدی. پس حتما دلیل انتخابشون رو بگو.

آخرین ویرایش:
منم گفتم که مگه من راجع به منتقدان و سایت ها و انتخاب هاشون حرفی زدم که جواب u.s.a رو بدم
شما به راحتی مالتی این بازی رو قهوه ایی نمودید.اونم بازی ایی که امسال یعنی در سال 2009 میلادی مصادف با 1388 شمسی از طرف اکثر سایتها به عنوان بهترین مالتی انتخاب شد.در ضمن شما و دوستانتان فرمودید که زیاد بودن کاربر مهم نیست و دلیل برتری حساب نمیشه.منم پرسیدم که پس چه چیزی مهم هست و دلیل برتری یک بازی نسبت به بازی دیگه چه چیزی هست.
میشه یه توضیح در این مورد بفرمائید

بابا ول کنید این شاخ و شونه کشیدن ها رو!
کسی که از یه بازی خوشش میاد باید بیاد 2 تا دلیل درست و حسابی بیاره.کسی هم که خوشش نمیاد همچنین!
این چه کاریه مث بچه ها افتادین به جون هم!(بدون قصد توهین)
هرکس دلیل خوب و منتقی داره بیاد و بگه.هرکس هم که فقط میخواد گرد و خاک کنه و کل بندازه لطفا تو pm.چرا کار تاپیک رو به قفل و بن و توهین و این حرفا میکشونید؟
تاپیک تا 2-3 صفحه پیش داشت خوب پیش میرفت نمیدونم چرا یهو اینجوری شد!
تا الانشم شانس اوردین قفل نشده!

یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or