Patrick Bach : بازی Bad Company 2 را با MW2 مقایسه نکنید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
bfbc21.jpg

درود.

از EA DICE اقای Patrick Bach در مصاحبه های قبلی خود به این مسئله اشاره کرده بود که هدف اصلی انان رقابت با بازی Modern Warfare و مغلوب کردن این بازی با سری جدید Battlefield: Bad Company 2 میباشد .
وی در طی صحبتی که در Gamerzines داشتند در مورد این دو بازی باز سخن گفتند .

انسانهای زیادی در مورد بازی Modern Warfare از ما سوال میکنن و ما را با این بازی مقایسه میکنن و وقتی به سوالات انها پاسخ داده میشود بعضی مواقع انها فکر میکنن ما قصد رقابت با این بازی را داریم و بعضی ها هم رد شدن از این بازی را برای ما یک هدف و وظیفه میبینند
به نظر من مسئله پیشی گرفتن از این بازی نیست مسئله نشان دادن ساختن single playerda و multiplayerda متفاوت با کیفیتی عالی هست .وی در ادامه میگوید
لطفا به مقایسه کردن ما ادامه بدهید ولی فقط خواهش میکنم Battlefield: Bad Company 2 را با Modern Warfare را مثل هم نبینید چون ما قصد ساخت چیزی شبیه MW را نداریم ما اینجا قصد ساخت بازی به طرز BFBC2 را داریم و تلاش میکنیم تا ان چیزی را که میخواهیم بسازیم .

E DICE در خبرهای قبلی گفته بود که دموی بازی در ماه February خواهد امد که برای کنسول ها 4 February بود و برای PC هم از امروز اغاز میشود بازی در ماه مارچ وارد بازار میشود .

آخرین ویرایش:
اخر سر من نفهمیدم- مقایسه بکنیم یا نکنیم:laughing::biggrin1:

شما یکی به نعل بزن یکی به میخ که نه سیخ بسوزه نه کباب.
:biggrin1:.
4in1

با یک تیر 4 نشون زدی که

آخرین ویرایش:
از اول هم به نظرم مقایسه اینا اشتب بود.شاید اینا یک خصوصیات مشترکی داشته باشن ولی این BF هست اون MW.

Last edited by a moderator:
خداییش BATTLEFIELD اونقدر اعتبار داره که بشه از این حرفا بشه گذشت...
درسته خودم ماه ها MW بازی می کردم، ولی لذتی که مولتیه BattleField 2 برام داشت رو هیچ بتلفیلد و هیچ بازی دیگه ای برام زنده نکرده...و امیدوارم اون حال و هوای یه vehicle based بی نظیر که مختص بتلفیلد هستش رو دوباره زنده کنه...
Surely Hardcores choose BBC2....
It will get real Ugly...:gunner::sniper::cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or