Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بیاید تعریف کنید ببینم. Private حال میده؟:biggrin1:
شما که PS3 ایت پیش ازراییل گرو ِ ! ولی اون شب 8 نفری Private بازی کردیم Squad Rush خیلی حال داد . یه حال اساسی به اون زامبی دادم :دی کلا خوبه ، ولی Squad Rush یه جوریه ! بدیش هم اینه نمیدونم چرا واسه Private مود Squad Team Deathmach نزاشتن .
حالا بچه ها کم کم دارن زیاد میشن ، هماهنگ بشیم حیتونیم راحت خودمون جمع شیم Rush یا Conquest بازی کنیم .

شما که PS3 ایت پیش ازراییل گرو ِ ! ولی اون شب 8 نفری Private بازی کردیم Squad Rush خیلی حال داد . یه حال اساسی به اون زامبی دادم :دی کلا خوبه ، ولی Squad Rush یه جوریه ! بدیش هم اینه نمیدونم چرا واسه Private مود Squad Team Deathmach نزاشتن .
حالا بچه ها کم کم دارن زیاد میشن ، هماهنگ بشیم حیتونیم راحت خودمون جمع شیم Rush یا Conquest بازی کنیم .

=d>
خودت میدونی شکلک چیه

در عوض knife را از پشت در گلویت فرو کردم:biggrin1:

در عوض knife را از پشت در گلویت فرو کردم:biggrin1:
آها ، اون جد من بود اول Knife ات کرد ، بعد PM دادم خندیدم حرصت گرفت همه رو ول کردی بودی منو Knife کنی :دی
یه تیکه خیلی باحال بود 4 تاییتون با هم اومدید تو M-COM یکیتونو همینجوری زدم 3 تاتونو هم با Launcher :دی
البته 4 نفرو knife کردم اخری تو بودی
آره خوب ، میدونی که . چجوری قایم شده بودی مثل این بربر ها از پشت پریدی رو گردنم :دی ولی اولین DogTag من گرفتم ، خیلی به یاد ماندنی شد . :دی

آخرین ویرایش:
آها ، اون جد من بود اول Knife ات کرد ، بعد PM دادم خندیدم حرصت گرفت همه رو ول کردی بودی منو Knife کنی :دی
یه تیکه خیلی باحال بود 4 تاییتون با هم اومدید تو M-COM یکیتونو همینجوری زدم 3 تاتونو هم با Launcher :دی
البته 4 نفرو knife کردم اخری تو بودی:biggrin1:اون لحظه که پریدم رو گردنت یه لذتی داشت اول گاز گرفتم بعد knife,,,:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or