Francis Drake
کاربر سایت
نه حامد جان اینطور نیستاون که اره میدونم منظورم اینه که یه امتیاز اضافی میده یا مثل kz2 امتیاز رو1/5 برابر کنه
نه حامد جان اینطور نیستاون که اره میدونم منظورم اینه که یه امتیاز اضافی میده یا مثل kz2 امتیاز رو1/5 برابر کنه
آقا لینک باز نمیشه.لینک دیگه ای داری؟اینم ار تمام رنک های بازی:
http://badcompanytwo.com/news-post/bad-company-2-multiplayer-ranks-revealed/
پدر آدم در میاد برسه به رنک آخر ...
1بار بازی کردیم با آرش و بقیه.:biggrin1:شایدم من یه بار بودم.این آرش زیاد زر میزنه حال نمیده.:biggrin1:ولی بیشتر public بازی میکنیم.بیاید تعریف کنید ببینم. Private حال میده؟:biggrin1:
شما که PS3 ایت پیش ازراییل گرو ِ ! ولی اون شب 8 نفری Private بازی کردیم Squad Rush خیلی حال داد . یه حال اساسی به اون زامبی دادم کلا خوبه ، ولی Squad Rush یه جوریه ! بدیش هم اینه نمیدونم چرا واسه Private مود Squad Team Deathmach نزاشتن .بیاید تعریف کنید ببینم. Private حال میده؟:biggrin1:
شما که PS3 ایت پیش ازراییل گرو ِ ! ولی اون شب 8 نفری Private بازی کردیم Squad Rush خیلی حال داد . یه حال اساسی به اون زامبی دادم کلا خوبه ، ولی Squad Rush یه جوریه ! بدیش هم اینه نمیدونم چرا واسه Private مود Squad Team Deathmach نزاشتن .
حالا بچه ها کم کم دارن زیاد میشن ، هماهنگ بشیم حیتونیم راحت خودمون جمع شیم Rush یا Conquest بازی کنیم .
در عوض knife را از پشت در گلویت فرو کردم:biggrin1:شما که PS3 ایت پیش ازراییل گرو ِ ! ولی اون شب 8 نفری Private بازی کردیم Squad Rush خیلی حال داد . یه حال اساسی به اون زامبی دادم کلا خوبه ، ولی Squad Rush یه جوریه ! بدیش هم اینه نمیدونم چرا واسه Private مود Squad Team Deathmach نزاشتن .
حالا بچه ها کم کم دارن زیاد میشن ، هماهنگ بشیم حیتونیم راحت خودمون جمع شیم Rush یا Conquest بازی کنیم .
آها ، اون جد من بود اول Knife ات کرد ، بعد PM دادم خندیدم حرصت گرفت همه رو ول کردی بودی منو Knife کنیدر عوض knife را از پشت در گلویت فرو کردم:biggrin1:
آره خوب ، میدونی که . چجوری قایم شده بودی مثل این بربر ها از پشت پریدی رو گردنم ولی اولین DogTag من گرفتم ، خیلی به یاد ماندنی شد .البته 4 نفرو knife کردم اخری تو بودی
البته 4 نفرو knife کردم اخری تو بودی:biggrin1:اون لحظه که پریدم رو گردنت یه لذتی داشت اول گاز گرفتم بعد knife,,,:biggrin1:آها ، اون جد من بود اول Knife ات کرد ، بعد PM دادم خندیدم حرصت گرفت همه رو ول کردی بودی منو Knife کنی
یه تیکه خیلی باحال بود 4 تاییتون با هم اومدید تو M-COM یکیتونو همینجوری زدم 3 تاتونو هم با Launcher
چیزی که من تجربه کردم خیلی بهتر بوده