Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

خوب چرا عصبی میشی؟!
point هم که میگیری ranking تو leaderboard میره بالا دیگه
حالا همون point
اعصاب خورد شدن نداره که
شما الان رو چه حسابی میگی چرا عصبانی میشی و اعصاب خورد شدن نداره ؟! بنده مگه چیزی گفتم ؟
اگر دوست دارید عصبانی بشم و لحنم تنش داشته باشه اون بحثش جداست ولی حداقل تو پستی که زدم لحن کاملا معمولی ِ .
این کجاش عصبیه آخه :
Rank چیه ؟ اون Point ِ که در قبال کشتن و هدشات و خنثی کردن و بمب گذاشتن توی M COM ها و کارهای دیگه بدست میاد . طبق همین امتیاز هم بازیکن ها تو Leaderboard قرار میگیرن .
اون علامت + که کنار اسم بعضی ها قرار میگیره به Skill Point مربوط میشه که نهایتش 200 ِ و مقدار همکاری تیمی بازیکن رو نشون میده و هر موقع اون علامت به اضافه کنار اسمش بیاد نشون میده داره بر ای تیم بازی میکنه و به Skill Point اش اضافه میشه .

اون + که کنار اسم میاد عرض کردم به Skill Point ربط داره که حد نصابش 200 ِ و به کار تیمی مربوط میشه . تو Leaderboard اگر دقت کنید هر چیزی برای خودش Ranking داره ، Score Point که امتیاز اصلی حساب میشه ، Squad Point و یا همین Skill Point .

* :smile:

آخرین ویرایش:
شما الان رو چه حسابی میگی چرا عصبانی میشی و اعصاب خورد شدن نداره ؟! بنده مگه چیزی گفتم ؟
اگر دوست دارید عصبانی بشم و لحنم تنش داشته باشه اون بحثش جداست ولی حداقل تو پستی که زدم لحن کاملا معمولی ِ .
این کجاش عصبیه آخه :

اون + که کنار اسم میاد عرض کردم به Skill Point ربط داره که حد نصابش 200 ِ و به کار تیمی مربوط میشه . تو Leaderboard اگر دقت کنید هر چیزی برای خودش Ranking داره ، Score Point که امتیاز اصلی حساب میشه ، Squad Point و یا همین Skill Point .

* :smile:
دوست عزیز اینجا جای قلدری نیست:smile:

آقایون add کنید همه با هم بازی کنیم
امروز ظهر 4نفر تو لیست من bf:bc2 میزنن هرکی واسه خودش!
باز دم نوید گرم با ما بود
چشم . یه ایرادی که Bad Company 2 داره اینه که فقط 4 نفر میتونن صدای همو بشنون ، ما هم همش داریم با اکیپ خودمون بازی می کنیم .
من لیستو خالی می کنم ADD کن یه قرار بزاریم تیم کشی کنیم Private Match بازی کنیم . اگر میخواید قرارب زارید بگید . فردا ساعت 10 شب خوبه ؟
آره ما که بیکار هر شب هستیم
Conquest بیشتر حال میده ولی بچه ها باشن کلا هر چی بزنیم خوبه
باشه . سعی می کنم یه لیست از بچه هایی که BC2 بازی میکنن تهیه کنم یه قرار خوب بزارم .
هم Conquest خوبه ، هم Rush . ما که فقط Rush بازی می کنیم بعضی موقع ها هم Squad Deathmatch .
پس خبرشو همینجا میدم . هماهنگ باشید .

آخرین ویرایش:
چشم . یه ایرادی که Battlefield داره اینه که فقط 4 نفر میتونن صدای همو شبنون ، ما هم همش داریم با اکیپ خودمون بازی می کنیم .
من لیستو خالی می کنم ADD کن یه قرار بزاریم تیم کشی کنیم Private Match بازی کنیم . اگر میخواید قرارب زارید بگید . فردا ساعت 10 شب خوبه ؟

آره ما که بیکار هر شب هستیم
Conquest بیشتر حال میده ولی بچه ها باشن کلا هر چی بزنیم خوبه

خوب ما نیز بخش sp رو تموم کردیم و میشتابیم به طرف mp !!

رفتم تروفی هاش رو دیدم غیر از 2 تاش آسون بود یکی اینکه یکی از دوستات رو تو یک بازی 5 بار با چاقو بکش و یکی دیگه هم اینکه 20 نفر رو با خراب کردن خونه رو سرشون بکش! :d

این نسخه لیمیتد ظاهراً یسری اصلحه اینا اضافه داره. من نسخه لیمیتد رو نگرفتم ولی همه اصلحه هاش بازه برام!
یه برنامه بزارید پرایویت بزنیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or