دیگه انقدر پشت سر دوست چندین ساله من حرف نزنید
تو squad ما همه شغلی هست:بربر.خلبان....
بله ... ! صادق زامبی ملقب به صادق بربر ! واقعا مثل بربرها بازی می کنی ، امروز دیگه واقعا از دستت میخواستم بزنم همه چیزو بشکونم . رفتم تو M COM بمب گذاشتم یهو میبینم یه تانک اومده وسط پذیرایی خونه ! بعدش هم که خونه ریخت تو سر من از همه جا بیخبر و Destruction 2.0 شدم
منم که بهم میگن آرش خلبان
شهرت در پرواز با انواع هلکوپتر و وسایل نقلیه ، شاید علت این پیشرفت رو زخم زبونهای دوستان به خصوص کیارش تو Beta بازی بود که باعث شد یه تکونی به خودم بدم
اصلان هم که کلا همه کار می کنه ، به همه جا سر میزنه ، استاد Rush مثل اون روز های Killzone 2
ابولضفل هم که تو MW2 باهاش آشنا شدم به اون صورت ، بسیار وحشیانه بازی می کنه ، نسخه نازتر ِ صادق بربر خودمونه
ارش جان میشه بپرسم کدوم DNS ها رو وارد کنیم بهتره اونی که توی صفحه ی قبلی دادی رو وارد کنیم بهتر هست یا اونتی که توی تاپیک مشکل وصل شدن به سرورهای EA هست رو واردکنم؟؟ممنون میشم توضیح بدی
DNS های صفحه قبل رو وارد کن ، برای من که خوب جواب میده .
ای بگم خدا چکارتون کنه فقط 1 هفته بازی دیرتر از شماها دستم رسید ببین اینا چقدر جلوترن
ولی اینا مهم نیست مهم K/D Ratio هستش که مال من از همتون بالاتره
شما یکم دیگه کم کاری کنی با شخص بربر طرفی
من دیگه اون ابهت قدیم رو ندارم کسی ازم حرف شنوی نداره
تو اونو ول کن Win Loose Ratio رو ببین
اخه من دست 2 خریدم واسه این میگم از کجا بخرم .
شاخ بازی سیخی چند !؟ حیف بچه زدن نداره
بزار چند روزی بازی کنم میام با squad شما تفریح میکنیم
خوب شاید طرف VIP Code رو مصرف نکرده باشه ، امتحان کردی ببینی کار می کنه یا نه ؟ اگر هم استفاده کرده باشه باید دنبال یکی بگردی اصلا با PS3 به PSN وصل نشه
بچه که زدن نداره ، گفتم که بچه هامون احساس شاخ بودن میکنن من که نه
تفریح هم می کنیم ، شما یه Squad تشکیل بده علی الحساب
داشت defuse میکرد من با تانک اومدم در کل اونجا مال من بود از اول مپ نقشه داشتم
الیته شما dog tag رو ببیبن
کی داشت Defuse می کرد ؟! با M60 قشنگ بالا سر Objective بودم
به هر حال سر اون Destruction 2.0 نمی بخشمت
Dog Tag کم نشان از شخصیت والای شماست ! تو پروفایل گفتم که من میخواستم Tag کنم ، الان 200 شده بود ، میرم از پشت یارو رو میبینم دلم نمیاد Dog Tag کنم با M16A2 میزنم پس کلش