Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نمیدونم از دست این چیکار کنم واقعا ! فکر می کردم این بچه آدم شده ولی گویا کاملا اشتباه می کردم ! بابا آحخ این چه وضعشه اصلان . مگه چند روزه بازی اومده که تو الان 3 روز و 17 ساعت بازی کردی ؟!! ها ؟ :دی جواب داری بدی ؟ خو بمیری دیشب یه 10 دقیقه دیگه بازی میکردی این 999000 تا میشد یه میلیون :دی
این چیه آخه :دی صادق تو مثل این نشی ها :d

X-ASLAN-X.png

ارش امروز تو هم مشکل داشتی ؟
من که از لحاظ اینترنت مشکلی ندارم ولی برای منم هر از گاهی مثل شما فریز میکنه .

من نمیدونم از دست این چیکار کنم واقعا ! فکر می کردم این بچه آدم شده ولی گویا کاملا اشتباه می کردم ! بابا آحخ این چه وضعشه اصلان . مگه چند روزه بازی اومده که تو الان 3 روز و 17 ساعت بازی کردی ؟!! ها ؟ :دی جواب داری بدی ؟ خو بمیری دیشب یه 10 دقیقه دیگه بازی میکردی این 999000 تا میشد یه میلیون :دی

X-ASLAN-X.png

ارش جان میشه بپرسم کدوم DNS ها رو وارد کنیم بهتره اونی که توی صفحه ی قبلی دادی رو وارد کنیم بهتر هست یا اونتی که توی تاپیک مشکل وصل شدن به سرورهای EA هست رو واردکنم؟؟ممنون میشم توضیح بدی

ای بگم خدا چکارتون کنه فقط 1 هفته بازی دیرتر از شماها دستم رسید ببین اینا چقدر جلوترن
ولی اینا مهم نیست مهم K/D Ratio هستش که مال من از همتون بالاتره :d :-"

دیگه انقدر پشت سر دوست چندین ساله من حرف نزنید :دی
تو squad ما همه شغلی هست:بربر.خلبان....
بله ... ! صادق زامبی ملقب به صادق بربر ! واقعا مثل بربرها بازی می کنی ، امروز دیگه واقعا از دستت میخواستم بزنم همه چیزو بشکونم . رفتم تو M COM بمب گذاشتم یهو میبینم یه تانک اومده وسط پذیرایی خونه ! بعدش هم که خونه ریخت تو سر من از همه جا بیخبر و Destruction 2.0 شدم :دی
منم که بهم میگن آرش خلبان :دی شهرت در پرواز با انواع هلکوپتر و وسایل نقلیه ، شاید علت این پیشرفت رو زخم زبونهای دوستان به خصوص کیارش تو Beta بازی بود که باعث شد یه تکونی به خودم بدم :دی
اصلان هم که کلا همه کار می کنه ، به همه جا سر میزنه ، استاد Rush مثل اون روز های Killzone 2 :دی
ابولضفل هم که تو MW2 باهاش آشنا شدم به اون صورت ، بسیار وحشیانه بازی می کنه ، نسخه نازتر ِ صادق بربر خودمونه :دی
ارش جان میشه بپرسم کدوم DNS ها رو وارد کنیم بهتره اونی که توی صفحه ی قبلی دادی رو وارد کنیم بهتر هست یا اونتی که توی تاپیک مشکل وصل شدن به سرورهای EA هست رو واردکنم؟؟ممنون میشم توضیح بدی
DNS های صفحه قبل رو وارد کن ، برای من که خوب جواب میده .
ای بگم خدا چکارتون کنه فقط 1 هفته بازی دیرتر از شماها دستم رسید ببین اینا چقدر جلوترن
ولی اینا مهم نیست مهم K/D Ratio هستش که مال من از همتون بالاتره
شما یکم دیگه کم کاری کنی با شخص بربر طرفی :دی من دیگه اون ابهت قدیم رو ندارم کسی ازم حرف شنوی نداره :دی
تو اونو ول کن Win Loose Ratio رو ببین :دی
اخه من دست 2 خریدم واسه این میگم از کجا بخرم .
شاخ بازی سیخی چند !؟ حیف بچه زدن نداره
بزار چند روزی بازی کنم میام با squad شما تفریح میکنیم
خوب شاید طرف VIP Code رو مصرف نکرده باشه ، امتحان کردی ببینی کار می کنه یا نه ؟ اگر هم استفاده کرده باشه باید دنبال یکی بگردی اصلا با PS3 به PSN وصل نشه :دی
بچه که زدن نداره ، گفتم که بچه هامون احساس شاخ بودن میکنن من که نه :دی تفریح هم می کنیم ، شما یه Squad تشکیل بده علی الحساب :دی
داشت defuse میکرد من با تانک اومدم در کل اونجا مال من بود از اول مپ نقشه داشتم
الیته شما dog tag رو ببیبن
کی داشت Defuse می کرد ؟! با M60 قشنگ بالا سر Objective بودم :دی به هر حال سر اون Destruction 2.0 نمی بخشمت :دی
Dog Tag کم نشان از شخصیت والای شماست ! تو پروفایل گفتم که من میخواستم Tag کنم ، الان 200 شده بود ، میرم از پشت یارو رو میبینم دلم نمیاد Dog Tag کنم با M16A2 میزنم پس کلش :دی

آخرین ویرایش:
بخری ؟ واسه چی ؟ همه نسخه های این بازی VIP Code رو دارن . حالا میخوای بخری ؟

شما مشکلت از DNS ِ . این دو تا DNS رو وارد کن :
Pri : 8.8.8.8
Sec : 8.8.4.4

اگر دوست داشته باشید میتونید هر 4 تاتون با هم یه Squad بشید و با هم بازی کنیم . Squad ما هم شامل این سربازان گمنام میشه :
Life4Game
SadeghZoMBiE
X-ASLAN-X
Odoseus

یکم هم احساس شاخ بازی می کنیم ، من که نه ، بچه ها :دی منتظرم .
اخه من دست 2 خریدم واسه این میگم از کجا بخرم .
شاخ بازی سیخی چند !؟ حیف بچه زدن نداره :biggrin1:
بزار چند روزی بازی کنم میام با squad شما تفریح میکنیم :-"

دیگه انقدر پشت سر دوست چندین ساله من حرف نزنید :دی

بله ... ! صادق زامبی ملقب به صادق بربر ! واقعا مثل بربرها بازی می کنی ، امروز دیگه واقعا از دستت میخواستم بزنم همه چیزو بشکونم . رفتم تو M COM بمب گذاشتم یهو میبینم یه تانک اومده وسط پذیرایی خونه ! بعدش هم که خونه ریخت تو سر من از همه جا بیخبر و Destruction 2.0 شدم :دی
تو اونو ول کن Win Loose Ratio رو ببین :دی
داشت defuse میکرد من با تانک اومدم در کل اونجا مال من بود :biggrin1:از اول مپ نقشه داشتم:biggrin1:
الیته شما dog tag رو ببیبن:biggrin1:

X-ASLAN-X.png

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
اصلان چیکار کردی تو؟
چشم من رو دور دیدید مثل اینکه:biggrin1:
من فردا میام پیشتون:biggrin1:
البته دیگه نه مثل همیشه که صبح تا شب ول باشم.

هنوز جای من تو Squad محفوظه دیگه؟:biggrin1:

سال نوتون مبارک

میخواستم بپرسم:آیا سرور پلی استیشن3 با پی سی یکیه:-"
یعنی هر سرور واسه هر دو کار میکنه:confused:
ما هم داریم یه گروه تشکیل میدیم آخ اگه میشد با شما مسابقه میدادیم:cool:
سوسکتون میکردیم:biggrin1:
94215507-4.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or