Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میخواستم بپرسم:آیا سرور پلی استیشن3 با پی سی یکیه:-"
یعنی هر سرور واسه هر دو کار میکنه:confused:
ما هم داریم یه گروه تشکیل میدیم آخ اگه میشد با شما مسابقه میدادیم:cool:
سوسکتون میکردیم:biggrin1:
94215507-4.jpg

نه سرورا مشترک نیست

سلام دوستان من هم دارم بازی رو تهیه میکنم فقط ببخشید برای بار صدم این همه سوال میکنم ببشخید میشه یه بار دیگه DNS ها رو بگید و اینکه توی PS3 هم باید تغییر بدیم؟!؟ایا کسی بوده بدون اینکه DNS ها رو تغییر بده بتونه به سرور ها وصل بشه و راحت بازی کنه؟!؟!

سلام دوستان من هم دارم بازی رو تهیه میکنم فقط ببخشید برای بار صدم این همه سوال میکنم ببشخید میشه یه بار دیگه DNS ها رو بگید و اینکه توی PS3 هم باید تغییر بدیم؟!؟ایا کسی بوده بدون اینکه DNS ها رو تغییر بده بتونه به سرور ها وصل بشه و راحت بازی کنه؟!؟!

بستگی به ispــتون داره; ولی اکثرا سرورهای ea رو ریلتر کردن!
تو این تاپیک دوستان راهنمای ست کردن دی.ان.اس رو گذاشتن:
رفع مشکل وصل شدن به سرور EA - DNS IP

سلام
بعضی وقتا میرم بازی رو شروع کنم از Rank صفر میاره و Stats هم صفر میزنه بعد باید خارج شم دوباره بیام تا درست شه
فقط واسه من این شکلیه یا بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن ؟؟

سلام
بعضی وقتا میرم بازی رو شروع کنم از Rank صفر میاره و Stats هم صفر میزنه بعد باید خارج شم دوباره بیام تا درست شه

نه اکثرا این مشکل رو دارن
ایراد از آپدیت کردن state که درست update نمیشه
ولی همش رو سرور EA هستش
در کل مشکلی نیست

سلام
تقريبا هر 1ساعت 1بار up ميشه.
اي مشكلاتي هم كه پيش اومده براي اين بود كه اصلا نه DICE و نه EA تصور اين همه استقبال رو نداشتن و فشار زيادي روي سرور ها اومد بود كه گفتن درست ميكنيم درست هم كردن تعداد اسلات رو بردن بالا ولي هنوز كه هنوز بعضي اوقات يه سري مشكلات داره.

سلام
من بازی رو pc دارم...
خیلی اذیت میکنه!
یا لگ دارم یا از بازی پرت میشم و کانکشنم با ea آنلاین قطع میشه:(
isp با ea مشکلی نداره...
تنظیماتی نیست کمک کنه؟
ممنان

سلام
.
راستش میخواستم بدونم که به نظر شما ، یه بازی آنلاین شلوغ واسه PS3 ، که کار تیمی و پلیر های زیادی داشته باشه MAG بهتره یا BF:BC2​
؟

سلام دوستان معذرت میخوام جای این سوال اینجا نیست ولی دیگه ببخشید به بزرگی خودتون من زنگ زدم فروشگاه نیما گفتم که نسخه ی LIMITED EDITION بازی میخواستم ریجن 2 گفتند که ریجن 3 اش رو دارند معذرت میخوام معذرت میخوام فروشگاهی رو میشناسید که نسخه ی LIMITED EDITION رو ریجن 2 اش رو داشته باشه؟!؟!ممنون میشم
اقا برای یه سوال من تروخدا فوش و دعوا نکنید

سلام دوستان معذرت میخوام جای این سوال اینجا نیست ولی دیگه ببخشید به بزرگی خودتون من زنگ زدم فروشگاه نیما گفتم که نسخه ی LIMITED EDITION بازی میخواستم ریجن 2 گفتند که ریجن 3 اش رو دارند معذرت میخوام معذرت میخوام فروشگاهی رو میشناسید که نسخه ی LIMITED EDITION رو ریجن 2 اش رو داشته باشه؟!؟!ممنون میشم
اقا برای یه سوال من تروخدا فوش و دعوا نکنید

LIMITED EDITION مخصوص ریجن 3 هست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or