Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بازیش که به نظر من انلاینش واقعا ارزش داره دیگه بیاید MW2 رو یه مدت کنار بگذارید و BC2 بزنید واقعا قشنگ هست من خودم هنوز دارم MW2 میزنم ولی دنبال یه مغازه ای هستم که ریجن 2 این بازی رو داشته باشه شما جایی رو میشناسید که نسخه ی LIMITED EDITION ریجن 2 داشته باشه؟!؟!ممنون میشم جواب بدید اگه نبود پک معمولیش هم من میخوام
ببخشید امیدوارم که ناراحت نشده باشید

من که نفهمیدم شما بالاخره بازی کردی یا نه:confused:من که بعیده به این زودیا mw2 رو کنار بزارم ولی واقعا اگه یه بازی بتونه لذت بیشتری بهم بده خوب mw2 رو کنار میزارم:biggrin1:

من که نفهمیدم شما بالاخره بازی کردی یا نه:confused:من که بعیده به این زودیا mw2 رو کنار بزارم ولی واقعا اگه یه بازی بتونه لذت بیشتری بهم بده خوب mw2 رو کنار میزارم:biggrin1:
سلام
من خودم انلاینش رو خونه ی دوستم بازی کردم واقعا قشنگ هست یعنی عالی هست و حپ هاش هم خیلی بزرگ هست خیلی بزرگ هست و مثلا یکی از دوستام گفت که خیلی بیخودی هست انگار یه وزنه ی 30 کیلیویی به پاش بستند گفتش mw2 بهتر هست ولی من خودم معتقدم bc2 خیلی قشنگ هست واقعا راست میگم این نظر من بود

بگیرید خیلی حال میده من که خیلی حال کردم! سوار تانک میشیم میریم تو جبهه :d یا RPG میگیریم تانک حریف رو میفرستیم رو هوا! :d کلا خیلی حال میده! فعلا قسمت نشده یاد بگیرم هلی کوپتر هم سوار بشم(ولی 3 تا هلی کوپتر حریف رو پایین اوردم! :d )

ممنونم دوست عزیز.پس حتما میخرمش.فقط نکته های منفی در بخش آنلاین رو بهم بگو.

خواهش. اوایل دشمنا رو رنگ دیوار احساس میکردم ولی الان بهتر شده :d کلا من زیاد ایراد گیر نیستم! بقیه بهتر میتونند راهنمایی کنند :d

آخرین ویرایش:
بگیرید خیلی حال میده من که خیلی حال کردم! سوار تانک میشیم میریم تو جبهه :d یا RPG میگیریم تانک حریف رو میفرستیم رو هوا! :d کلا خیلی حال میده! فعلا قسمت نشده یاد بگیرم هلی کوپتر هم سوار بشم(ولی 3 تا هلی کوپتر حریف رو پایین اوردم! :d )

بزار یک نکته منفی بهت بگم که بعضی وقتها واقعا رو اعصابه
نکتش اینه که هیچگونه هیت لری واسه تفکیک Rank _ افراد نداره
منی که ضعیفم و Rank ام 10 _ باید با یکی که 30 هستش تو یک مپ بازی کنم و این یعنی افتضاح! اون اسلحه هایی داره که با یک تیر من مردم ولی من ندارم...
باز دم فیفا گرم که level رو لحاظ میکنه:cheesygri

الان میان میگن فیفا کجا این کجا یا اینکه خیلی هم خوبه و و و و.... من تسلیم:p

دوستان اونایی که شب و روزشون انلاینه و شب و روزشون mw2 و bc2 هست یه لطفی بکنن بگن برای انلاین bc2 بخرم یا نه؟با این ذهنیت که من عاشق mw2 هستم:love:

ظاهر قضیه دو تا بازی ها اکشن اول شخص هستند ولی پشت قضیه خیلی فرق دارند به نظر من.
شما اگر در mw2بهترین بازی در تیمت باشی می تونی تک نفره خود نمایی کنی.
مثل مود free for all.
اما در بتلفیلد خودنمایی وجود نداره و بازی خیلی سخت تر mw2است خب طبیعی هم است چون بازی دارای توپ و تانک و هلی کوپتر است.
یعنی خلاصه مطلب شما اگر بهترین بازیکن باشی در mw2اما در بتلفیلد با یک اشتباه کوچک راحت می شه شما رو کشت.
ضمنا جو انلاین بتلفیلد خیلی سنگینه از زمین اسمون توپ و موشک میاد.
اول شاید مثله خیلی برات سخت باشه ولی یک مقدار بازی کنی دستت میاد.
بازی از تنوع اسلحه ها و وسایل نقلیه بر خوردار است که خیلی مهم است.
اگر teamworkبالایی داری حتما این بازی را بخر چون خیلی لذت بخش برات خواهد بود.
چون حتی بازی به شما امتیاز تیمی و گروهی هم میده.
team score
sqad score
مثلا اگر شما با دوستت به یک نفر شلیک کنین نفری که اون نفر رو کشت را 50 امتیاز می گیره و نفری که در کشتن اون نفر نقش داشته 10امتیاز می گیره.
ضمنا در بتلفیلد هر کسی که بیشترین نفرات را بکشه نفر اول نمی شه من خودم مثلا یک بار 17نفر را کشتم ولی نفر اول فقط 10 نفرو کشته می خوام بگم در خیلی مسائل دیگه باید همکاری کنین تا امتیاز بگیرین مثل تعمیرات ماشین.دادن کمک های اولیه.دادن مهمات و تعیین جای دشمن دفاع از پرچم یا دفاع از m-comو ... این ها همه مسائلی است که باید در بازی انجام بدین.
ولی اگر طرفدار بازی های اول شخص هستی خیلی. این عنوان را در بازی هات بگذار ارزش داره واقعا هر کی خریده فکر نمی کنم پشیمون شده باشه! ;)

خوب اون طرف میگی با تک تیر میکشتت زحمت کشیده کلی وقت گذاشته که اونو باز کرده

خسته نباشه و انشالله موفق باشه که اینقدر زحمت کشیده:smile:
ولی بره با کسایی که مثل خودش زحمت کشیدن بازی کنه تا حق ما ضعیف ها ضایع نشه!
حرفم این بود که هیچگونه بررسی قبل بازی انجام نمیشه که منی که تازه بازی رو خریدم با شما که زحمت کشیدی و قوی شدی یکجا نباشیم!!!! اینجوری من همیشه ضعیف میمونم و شما که زحمت کشیدی قویتر میشی چون من اون چیزی که شما داری رو ندارم چون تازه بازی رو خریدم!!
من و شما مثال کلی بود

به نظر من برای تنوع هم که شده باید این بازی رو امتحان کرد .چون کاملا حس یک battlefield واقعی
رو به آدم میده و لذتی که داره به خاطر متفاوت بودن با mw2 و..... چند برابر می شه .
در کل من این بازی رو به همه ی طرفدار های fps multiplayer پیشنهاد می کنم .در ضمن
بازی به شدت اعتیاد آوره و سیستم rank up اش هم بسیار کنده پس باید خیلی بازی کنید تا به یه rank نسبتا بالا برسید .

با سپاس از همه دوستان:love:
در مورد سیستم rank فکر میکنم خیلی نکته منفی به حساب نماید.کما اینکه در mw2 هم وقتی rank ما پایین هست باید با اونی که مثلا rank 70 داره بازی کنیم.اینکار یه خوبی و یه بدی داره.خوبیش اینه که خودبه خود وقتی با قویتر از خودمون بازی میکنیم بازیمون بهتر میشه و بدیش هم اینه که لیدربوردمون حسابی خراب میشه و اعصابمون هم بهم میریزه تا زمانی که قوی بشیم.

در مورد اینکه amirmahmoodجان گفتن کار تیمی در bc2 نقش داره باید بگم من خودم درمدرن2 domination با 7تا کشته بالاتر از کسی بودم که 26تا کشته داشت .

به هر حال از نظرات دوستان ممنونم.فکر میکنم این بازی به لیست خریدم اضافه شد:biggrin1:

با سپاس از همه دوستان:love:
در مورد سیستم rank فکر میکنم خیلی نکته منفی به حساب نماید.کما اینکه در mw2 هم وقتی rank ما پایین هست باید با اونی که مثلا rank 70 داره بازی کنیم.اینکار یه خوبی و یه بدی داره.خوبیش اینه که خودبه خود وقتی با قویتر از خودمون بازی میکنیم بازیمون بهتر میشه و بدیش هم اینه که لیدربوردمون حسابی خراب میشه و اعصابمون هم بهم میریزه تا زمانی که قوی بشیم.

در مورد اینکه amirmahmoodجان گفتن کار تیمی در bc2 نقش داره باید بگم من خودم درمدرن2 domination با 7تا کشته بالاتر از کسی بودم که 26تا کشته داشت .

به هر حال از نظرات دوستان ممنونم.فکر میکنم این بازی به لیست خریدم اضافه شد:biggrin1:
خریدی بیا با هم بازی کنیم من و دوستان با هم خط شکنیم:biggrin1:

خریدی بیا با هم بازی کنیم من و دوستان با هم خط شکنیم:biggrin1:

چشم:love:حتما;)
راستش من خیلی برام شیرینتره که با هموطنای خودم بازی کنم.چون بهتر میشه کاره تیمی کرد.این خارجیا که زیاد برای حرفای ما تره هم خورد نمیکنن:biggrin1:

ماله ما هم رسید :دی

چقدر سیستم لول دهیش کنده ماشالا :دی

تو MW2 مچ اولی لولت 4 میشد خوب می رفتی الان 3 دست زدم هنوز 0 ام :((

اد کنید

xbehix

عشقش به همین رنک های سختش است که دیر بدست میاد تا هنوز بازی برات جذاب باشه!
تازه کجاش را دیدی!؟
برای اخرین رنک یعنی 50ژنرال ارتش باید این امتیاز را بگیری!
5500000
مثلا در نسخه پی سی فقط سه یا چهار نفر هستند که رنک 50هستند!
من خودم دو هفته بازی کردم.(هر روز از صبح تا شب)
الان رنکم26است! :eek::)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or