دوستان اونایی که شب و روزشون انلاینه و شب و روزشون mw2 و bc2 هست یه لطفی بکنن بگن برای انلاین bc2 بخرم یا نه؟با این ذهنیت که من عاشق mw2 هستم
ظاهر قضیه دو تا بازی ها اکشن اول شخص هستند ولی پشت قضیه خیلی فرق دارند به نظر من.
شما اگر در mw2بهترین بازی در تیمت باشی می تونی تک نفره خود نمایی کنی.
مثل مود free for all.
اما در بتلفیلد خودنمایی وجود نداره و بازی خیلی سخت تر mw2است خب طبیعی هم است چون بازی دارای توپ و تانک و هلی کوپتر است.
یعنی خلاصه مطلب شما اگر بهترین بازیکن باشی در mw2اما در بتلفیلد با یک اشتباه کوچک راحت می شه شما رو کشت.
ضمنا جو انلاین بتلفیلد خیلی سنگینه از زمین اسمون توپ و موشک میاد.
اول شاید مثله خیلی برات سخت باشه ولی یک مقدار بازی کنی دستت میاد.
بازی از تنوع اسلحه ها و وسایل نقلیه بر خوردار است که خیلی مهم است.
اگر teamworkبالایی داری حتما این بازی را بخر چون خیلی لذت بخش برات خواهد بود.
چون حتی بازی به شما امتیاز تیمی و گروهی هم میده.
team score
sqad score
مثلا اگر شما با دوستت به یک نفر شلیک کنین نفری که اون نفر رو کشت را 50 امتیاز می گیره و نفری که در کشتن اون نفر نقش داشته 10امتیاز می گیره.
ضمنا در بتلفیلد هر کسی که بیشترین نفرات را بکشه نفر اول نمی شه من خودم مثلا یک بار 17نفر را کشتم ولی نفر اول فقط 10 نفرو کشته می خوام بگم در خیلی مسائل دیگه باید همکاری کنین تا امتیاز بگیرین مثل تعمیرات ماشین.دادن کمک های اولیه.دادن مهمات و تعیین جای دشمن دفاع از پرچم یا دفاع از m-comو ... این ها همه مسائلی است که باید در بازی انجام بدین.
ولی اگر طرفدار بازی های اول شخص هستی خیلی. این عنوان را در بازی هات بگذار ارزش داره واقعا هر کی خریده فکر نمی کنم پشیمون شده باشه!