Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من بی خیال region 2 بشین من هفته ی پیش
کل لباف رو واسه یه region 2 زیر پا گذاشتم آخرشم
با بدبختی 75 گرفتم انم یارو اول گفت 70 بعد که دید
من من بد جوری دنبالشم گفت 75 .

دوستان من دیروز چند دست بازی کردم ولی خیلی سخته! :d دشمنا رنگ محیطند اصلا نمیشه تشخیصشون داد :d
کلا اگر میشه چندتا نکته بگید تا ما هم یکم از سردرگمی در بیایم تو بازی :d

خیلی ممنون.

دوستان من دیروز چند دست بازی کردم ولی خیلی سخته! :d دشمنا رنگ محیطند اصلا نمیشه تشخیصشون داد :d
کلا اگر میشه چندتا نکته بگید تا ما هم یکم از سردرگمی در بیایم تو بازی :d

خیلی ممنون.
حرفت درسته اما رو tv های معمولی
من تا قبل از عید که رو tv حالمون که hd هست بازی می کردم ،هیچ مشکلی نداشتم.
اما عید به دلیل وقت زیاد و بازی بیشتر ps3 اوردم تو اتاق خودم که tvش معمولی هست.
دهنم اسفالت شد.از اون روز به بعد یکی 2 بار بازی کردم انلاین که بچه ها هم می دونن بعد از چند دقیقه از شدت عصبانیت در می اومدم(عوض u2 می زنم کی هم حال میده:cheesygri)
اما من اینمشکل تو رو رو tv hd نداشتم
حالا نمی دونم tv ات چیه

موفق باشی

میشه یکی به ما خلبانی یاد بده؟ :d هردفعه سوار هلی کوپتر شدم تا بلند شدم سقوط کردم و ترکیدم :d
و اینکه چرا بعضی از Dog Tag ها برنزند و بعضی ها نقره ای؟ (طلایی هم هست؟ :d )

میشه یکی به ما خلبانی یاد بده؟ :d هردفعه سوار هلی کوپتر شدم تا بلند شدم سقوط کردم و ترکیدم :d
و اینکه چرا بعضی از Dog Tag ها برنزند و بعضی ها نقره ای؟ (طلایی هم هست؟ :d )

این DOG TAGها سه دسته هستند:
1-برنز(اگر شما برای مثال افرادی که زیر رنک 10 هستند نایف کنید پلاک برنز می گیرید)
2-نقره(اگر شما برای مثال افرادی که بالای رنک 23 هستند نایف کنید پلاک نقره می گیرید)
3-طلایی(اگر شما برای مثال افرادی که بالای رنک34 هستند نایف کنید پلاک طلایی می گیرید)

البته اینایی که گفتم من روی نسخه پی سی مشاهده کردم اما فکر نمی کنم با نسخه پی اس3 این قضیه فرقی کنه! ;)

دوستان اونایی که شب و روزشون انلاینه و شب و روزشون mw2 و bc2 هست یه لطفی بکنن بگن برای انلاین bc2 بخرم یا نه؟با این ذهنیت که من عاشق mw2 هستم:love:

منم مثل شما هستم :دی

تو شکم بگیرم یا نه می ترسم خوشم نیاد

راستی اددت کردم ;)

چه تفاهمی:biggrin1:اخه میدونی من چندین بار بدون پرس و جو رفتم پول دادم بازی خریدم و پشیمون شدم ولی چند وقتیه دیگه این اشتباه رو تکرار نمیکنم.برای خرید mag هم زیاد سوال کردم و نظرات متفاوتی دیدم.خداروشکر پا داد منزل یکی از دوستان تجربه کردیم و خوشم نیومد و از همون زمان برای خرید هر بازی انقدر تحقیق میکنم تا با خریدش پشیمون نشم و از بازی لذت ببرم.
بابت add هم ممنون:love:

سلام بازیش که به نظر من انلاینش واقعا ارزش داره دیگه بیاید MW2 رو یه مدت کنار بگذارید و BC2 بزنید واقعا قشنگ هست من خودم هنوز دارم MW2 میزنم ولی دنبال یه مغازه ای هستم که ریجن 2 این بازی رو داشته باشه شما جایی رو میشناسید که نسخه ی LIMITED EDITION ریجن 2 داشته باشه؟!؟!ممنون میشم جواب بدید اگه نبود پک معمولیش هم من میخوام
ببخشید امیدوارم که ناراحت نشده باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or