رفع مشکل وصل شدن به سرور DNS - EA
سلام دوستان
چند روزی هست دوستان و همینطور خودم برای بازی کردن در PSN با سرورهای EA مشکل داریم.
من در این جا به شما آموزش میدم که بعد از وارد کردن DNS دیگه این مشکل رو نداشته باشد.
1.ویندوز :
به مسیر زیر بروید
Control Panel> Network And sharing > Local Area Connection > Properties> Internet Protocol (4) > Use the following DNS
البته قسمت Internet Protocol در ویندوز 7 و ویستا دو گذینه داره Internet Protocol 4 و6 Internet Protocol و در XP فقط Internet Protocol که شما بجزء XP باید Internet Protocol چهار (4) رو انتخاب کنید.
بعد که تیک رو زدید این شماره ها رو در DNS وارد کنید
217.218.155.105
4.2.2.3
بعد تمام پنجره ها رو OK زده سیستم را restart کنید
حالا به سراغ سایت www.ea.com بروید ... کمی صبر کنید ببینید آیا سایت باز میشود.
کنسول PS3 :
Setting > Network setting > Internet Connection setting > Custom
در اینجا مثل زمان گذشته تنظیمات رو انجام بدید تا به گذینه DSN setting برسید و بعد به Manual بروید و همان DNS بالا رو وارد کنید و بعد از وارد نمودن DNS حال ادامه میدهیم تا به Test Connection برسیم.
من خودم از شهراد سرویس میگرم و با دوتا بازی امتحان کردم BF:BC2 و FIFA10... روی شاتل هم تست کردیم درست شد.
امیدوارم مشکل بقیه دوستان هم حل بشه
موفق باشید
سلام دوستان
چند روزی هست دوستان و همینطور خودم برای بازی کردن در PSN با سرورهای EA مشکل داریم.
من در این جا به شما آموزش میدم که بعد از وارد کردن DNS دیگه این مشکل رو نداشته باشد.
1.ویندوز :
به مسیر زیر بروید
Control Panel> Network And sharing > Local Area Connection > Properties> Internet Protocol (4) > Use the following DNS
البته قسمت Internet Protocol در ویندوز 7 و ویستا دو گذینه داره Internet Protocol 4 و6 Internet Protocol و در XP فقط Internet Protocol که شما بجزء XP باید Internet Protocol چهار (4) رو انتخاب کنید.
بعد که تیک رو زدید این شماره ها رو در DNS وارد کنید
217.218.155.105
4.2.2.3
بعد تمام پنجره ها رو OK زده سیستم را restart کنید
حالا به سراغ سایت www.ea.com بروید ... کمی صبر کنید ببینید آیا سایت باز میشود.
کنسول PS3 :
Setting > Network setting > Internet Connection setting > Custom
در اینجا مثل زمان گذشته تنظیمات رو انجام بدید تا به گذینه DSN setting برسید و بعد به Manual بروید و همان DNS بالا رو وارد کنید و بعد از وارد نمودن DNS حال ادامه میدهیم تا به Test Connection برسیم.
من خودم از شهراد سرویس میگرم و با دوتا بازی امتحان کردم BF:BC2 و FIFA10... روی شاتل هم تست کردیم درست شد.
امیدوارم مشکل بقیه دوستان هم حل بشه
موفق باشید
آخرین ویرایش: