Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

مرسی دوست عزیز:love:فقط ببخشید این قضیه قیلتر سایت ea چی هست؟اگر قیلتر شده چجوری میشه مالتی بازی کرد؟

بستگی به isp داره
شاید مثل مال من اصلا نباشه و به سادگی بازی کرد
اگر هم باشه با یه dns همه چیز حل میشه

بستگی به isp داره
شاید مثل مال من اصلا نباشه و به سادگی بازی کرد
اگر هم باشه با یه dns همه چیز حل میشه
این قضیه camp تو این بازی وجود داره؟اخه من هرچی تریلر دیدم camp کردن دارن با اسنایپ میزنن:confused:

ممنونم عزیزم:love:
این قضیه camp تو این بازی وجود داره؟اخه من هرچی تریلر دیدم camp کردن دارن با اسنایپ میزنن:confused:
دوست عزیز کمی فکر کن شما اگر sniper بودی میومدی وسط درگیریو خودتو به کشتن می دادی؟ sniper باید camp کنه از لحاظ منطقی

دوست عزیز کمی فکر کن شما اگر sniper بودی میومدی وسط درگیریو خودتو به کشتن می دادی؟ sniper باید camp کنه از لحاظ منطقی
بابا چرا میزنی:biggrin1:take it easy
درسته عزیزم شما درست میگی.نه منظورم این هست که بازی اینجوری نباشه که هرکی یه اسنایپ برداره بتونه همه رو درو کنه؟اینجوری که انشاله تعالی نیست؟:biggrin1:
بعد مثل mw2 مثلا اگر چندتا رو پشت سر هم بکشی میتونی مثلا از هلیکوپتر یا هواپیما استفاده کرد؟یه توضیح مفصل بدی دعات میکنم:biggrin1:

ممنونم عزیزم:love:

بیشتر بستگی به مدی که بازی میکنی داره
فازش به همینه که بدونی یه 3،4 تا اسنابپر به خونت تشنن:biggrin1:

درسته عزیزم شما درست میگی.نه منظورم این هست که بازی اینجوری نباشه که هرکی یه اسنایپ برداره بتونه همه رو درو کنه؟اینجوری که انشاله تعالی نیست؟:biggrin1:
بعد مثل mw2 مثلا اگر چندتا رو پشت سر هم بکشی میتونی مثلا از هلیکوپتر یا هواپیما استفاده کرد؟یه توضیح مفصل بدی دعات میکنم:biggrin1:

انقدر مپ ها خوب و بزرگ طراحی شدن که با اسنایپر هم مشکلی نداشته باشی
استفاده از تانک و هلی کوپتر و ماشین و .... کله ای هستش
دیدی سوارش شو :biggrin1:
دقیقا مثل battlfield heros

:smile:ببخشید ولی لحنم بد بود عذر می خواهم:blushing::((:((:((:((
(با لحن مهربون) من تا اونجایی که تو دمو دیدم اینطور نبود یعنی sniper و غیر sniper همه همدیگرو درو میکردند البته نا گفته نماند که بنده با تفنگم کلی زور زدم تا کسی رو بکشم:p:smile::biggrin1::biggrin1:

:smile:ببخشید ولی لحنم بد بود عذر می خواهم:blushing::((:((:((:((
(با لحن مهربون) من تا اونجایی که تو دمو دیدم اینطور نبود یعنی sniper و غیر sniper همه همدیگرو درو میکردند البته نا گفته نماند که بنده با تفنگم کلی زور زدم تا کسی رو بکشم:p:smile::biggrin1::biggrin1:
خواهش میکنم جیگرم:biggrin1:ببین اینجوری مهربون چقدر قشنگتری:biggrin1:مرسی عزیزم.
این آخرین سوال هست.:biggrin1:من تو تریلرها که دیدم ظاهرا وقتی دشمن رو میکشی مثل سایر بازیهای مالتی امتیازی نوشته نمیشه.درسته؟منظورم همون لحظه هست که تیر میزنی یارو میمیره امتیاز رو صفحه نشون میده.

:smile::biggrin1:
خواهش میکنم جیگرم:biggrin1:ببین اینجوری مهربون چقدر قشنگتری:biggrin1:مرسی عزیزم.
این آخرین سوال هست.:biggrin1:من تو تریلرها که دیدم ظاهرا وقتی دشمن رو میکشی مثل سایر بازیهای مالتی امتیازی نوشته نمیشه.درسته؟منظورم همون لحظه هست که تیر میزنی یارو میمیره امتیاز رو صفحه نشون میده.
:eek::biggrin1::biggrin1::biggrin1::d
تا اونجایی که من یادمه مینوسه :smile:
میگم این یو اس ای همون یوم الله سیزده ابانه؟

امتیازی نه ولی rank + رو مینویسه

خوب اون +50 مگه رنک نیس؟:biggrin1:
Rank چیه ؟ اون Point ِ که در قبال کشتن و هدشات و خنثی کردن و بمب گذاشتن توی M COM ها و کارهای دیگه بدست میاد . طبق همین امتیاز هم بازیکن ها تو Leaderboard قرار میگیرن .
اون علامت + که کنار اسم بعضی ها قرار میگیره به Skill Point مربوط میشه که نهایتش 200 ِ و مقدار همکاری تیمی بازیکن رو نشون میده و هر موقع اون علامت به اضافه کنار اسمش بیاد نشون میده داره بر ای تیم بازی میکنه و به Skill Point اش اضافه میشه .

Rank چیه ؟ اون Point ِ که در قبال کشتن و هدشات و خنثی کردن و بمب گذاشتن توی M COM ها و کارهای دیگه بدست میاد . طبق همین امتیاز هم بازیکن ها تو Leaderboard قرار میگیرن .
اون علامت + که کنار اسم بعضی ها قرار میگیره به Skill Point مربوط میشه که نهایتش 200 ِ و مقدار همکاری تیمی بازیکن رو نشون میده و هر موقع اون علامت به اضافه کنار اسمش بیاد نشون میده داره بر ای تیم بازی میکنه و به Skill Point اش اضافه میشه .

خوب چرا عصبی میشی؟!
point هم که میگیری ranking تو leaderboard میره بالا دیگه
حالا همون point
اعصاب خورد شدن نداره که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or