Bad Company 2 نداره که Coop ! نداره . فقط Competitive داره . تا 24 نفر .ما که جواب نگرفتیم
کسی co-op بازی رو تست کرده؟
تمام قسمتهای single رو شامل میشه یا فقط برخی قسمتهارو؟
co-op آنلاین و آفلاین هر دو رو داره؟
باید داشته باشه صادق . نمیشه که نداشته باشه . این مود های کوچیک رو فکر کتن کلا واسه Private Match گذاشتن که تعداد ممکنه کم باشه .squad death match توی private match هست؟ چون نگاه کردم انگاری نداشت
آره عزیز ، مطمئنم . الان هم پشت Box بازی رو دیدم Coop نداره . اونی که تو دیدی سیستم Squad بازی بوده که 4 نفر با هم یه Squad رو تشکیل میدن .جدا آرش جان؟!
من باکس شاتش رو دیدم پشتش زده بود" co-op 4 player" حتما fake بوده!
هنوز بازی رو نگرفتم فردا پس فردا میخوام بگیرم ولی جدای multi بخش co-op هم مد نظرم بود!
احتمالا پشت باکس نسخه ی Xbox رو دیدی. چون خیلی چیزا مینویسه:biggrin1:جدا آرش جان؟!
من باکس شاتش رو دیدم پشتش زده بود" co-op 4 player" حتما fake بوده!
هنوز بازی رو نگرفتم فردا پس فردا میخوام بگیرم ولی جدای multi بخش co-op هم مد نظرم بود!
[/COLOR]
احتمالا پشت باکس نسخه ی Xbox رو دیدی. چون خیلی چیزا مینویسه:biggrin1:
نه داش امیر. :biggrin1: میمونم مدرسه درس بخونم( چقدر هم میخونم ) تا از فرصت سوختن PS3 استفاده کنم. دارم میرم خونه اگه ماشین بود برم اسلیم بخرم.من فكر كردم كنسولت سوخته خودتم مردي :biggrin1:
كنسول خريدي !؟ جات خالي ما بازي مي كنيم:biggrin1:
squad death match توی private match هست؟ چون نگاه کردم انگاری نداشت
بله. علاوه بر امتیاز هایی که تو Scoreboard نشون میده ، امتیاز هایی که از گرفتن مدال ها بدست میاد آخر بازی جمع میشه.وقتی بازیو میبریم امتیازی به غیر ازامتیاز خودمون بهمون میده؟
اون که اره میدونم منظورم اینه که یه امتیاز اضافی میده یا مثل kz2 امتیاز رو1/5 برابر کنهبله. علاوه بر امتیاز هایی که تو Scoreboard نشون میده ، امتیاز هایی که از گرفتن مدال ها بدست میاد آخر بازی جمع میشه.