Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Multiplayaer Game Modes

سلام
یه توضیحی راجع به مُد ها میدم براتون.
بازی از 4 مد تشکیل شده که هر کدوم رو توضیح میدم.
1. Rush : همون چیزی که تو بتا بود که دو تیم 12 نفره باید در ناحیه های مختلف از دو محموله ی مهم به اسم M-COM محافظت کنند یا اونو نابود کنند. که همونطور که گفتم این ماموریت در چند مرحله انجام میشه و تیمی که داره حمله میکنه اگر همه ی نواحی رو منفجر کنه برندست و تیمی که دفاع میکنه در هر ناحیه، چه اول یا چه آخر بتونه مقاومت کنه برندست.

2.Conquest : همون Capture the flag که هر تیمی که قسمت های مشخص شده رو Capture کنه میتونه از اون Spawn شه و از وسایل جنگی و نقلیه اونجا استفاده کنه. هر تیمی در حفظ ناحیه ها موفق تر باشه برنده میشه.

3.Squad Rush : که همون Rush اصلی که در تعداد بازیکن تفاوت دارند که با 8 بازیکن، یعنی دو Squad انجام میشه.

4. Squad team deathmatch : که چهار Squad در آن به مبارزه با یکدیگر میپردازند که هر Squad که زودتر تعداد 50 دشمن رو بکشه برندست. در ضمن وسایل و ماشین هایی هم هستند که اگر دست هر تیم بیافتند کار رو بسیار برای بقیه تیم ها سخت تر میکنه.

در ضمن برای هر مُد، مپ های مخصوصی در نظر گرفته شده.
حالت Hardcore هم برای هر مُد وجود داره.

حالا اگه ناقص بود یکی بیاد بیشتر توضیح بده:biggrin1:

آخرین ویرایش:
ممنون کیارش بابت این مینی Tactical Guide :دی
بازی رو امروز صبح عزیزی به ما کادو داد ، ما هم بازی کردیم . واقعا بالاتر از Battlefield وجود نداره ، MP بازی از هر لحاظ بهترین بوده تا حالا ، از صداگذاری گرفته تا کیفیت عالی سرورها ، جذابیت فوق العاده بالا ، سلامت بودن بازی ، لازم بودن همکاری ، گرافیک و تخریب پذیری وحشتناک ! و هر چی که فکرش رو بکنید در بهترین حالت توی Bad Company 2 وجود داره .
حرف نداره ، واقعا نمیدونم ازش چجوری تعریف کنم . Patric Bach راست میگفت که این بهترین بازی سری Battlefield ِ .
اشکم در اومد :دی lol

ممنون کیارش بابت این مینی Tactical Guide :دی
خواهش میکنم. فقط اگه میشه یه Guide یا یک آیین نامه رانندگی هلی کوپتر و تانک و Quad Bike و ... بذارید تا ما از تجربیات ارزنده شما که در هر بازی شامل حال ما میشه استفاده کنیم.:biggrin1:
من هم فکر کنم فردا دیگه بازی رو بگیرم ... راستی از کلن خبری نیست !؟
مثل CoD کلن تگ داره امیر. حتی مثل MAG هم اعضای کلن رو به صورت رسمی نشون نمیده.
به امید اینکه با کلی ایرانی Private Match بزنیم و کلی بخندیم.

آخرین ویرایش:
سلام
اقا منم بالاخره بازیو گرفتم ولی نمیدونم چرا هرچی مولتیشو میزنم ارور میده و به سرور هایeaنمیتونه وصل شه خواهشا اگه میدونین کمک کنین:(

توی تنظیمات اینترنت شما DNS ها رو به این صورت وارد کن:
Primary : 217.218.155.105
Secondary : 4.2.2.4
------------------------------
لطفا هر کی بازیرو میگیره اینجا اعلام کنه تا قرار بذاریم یه Private Match درست حسابی بازی کنیم

من که میگیرم خوشحال میشم با هم بازی کنیم مخصوصا squad deathmatch که شما نوشتی به نظرم خیلی باحال باشه جای تاسفه یکم به گرافیک بازی بیشتر نرسیدند

یکم به گرافیک بازی بیشتر نرسیدند
بله !!!!!

بچه ها خیلی حال داد . امروز اصلان و امیر هم به جمعمون اضافه شدن ، یه Squad کامل بودیم زدیم هر چی اجنبی ترکوندیم . ولی عجب حالی میده . از صبح بکوب دارم بازی می کنم ساعت 30 : 12 به زور از پاش بلند شدم . بهترین Multiplayer یی که تا حالا بازی کردم بدون اغراق .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or