Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها این چند وقته نمیدونم چی شده که مثل قبل نمیشه درست حسابی فیفا بازی کرد!یا لگ داریم یا dc میشیم.الانم بازی mp دیگه ای دستم ندارم تست کنم.شما تو این bc2 مشکلی ندارید؟lag؟ delay؟dc؟

آرش، اصلان ، امیر، میلاد، و هر کسی که امروز با من بتلفیلد بازی کرد، بیاید اینجا اعتراف کنید که کدومتون زاضی نبودید من بازی کنم؟:biggrin1:
خودت میدونی کیه پس سعی نکن چییو حاشا کنی . تا تو باشی دیگه به سرت نزنه بخوای تو Leaderboard از من بالاتر باشی :دی تو 1800 و خورده ای بودی من 1900 خورده ای ، حالا دیگه با خیال راحت فعلا بین بچه های ایرانی اولم :دی
چرا اول اسم منو گفتی ؟ :دی در ضمن ربطی به پدرم هم نداره ، پای سیاست و پارتی بازی رو هم نکش وسط ! ولی تو نستی کی تانک منو تعمیر کنه من زرت زرت بزنم تو سر و کله این خارجیا :دی

آخرین ویرایش:
خودت میدونی کیه پس سعی نکن چییو حاشا کنی . تا تو باشی دیگه به سرت نزنه بخوای تو Leaderboard از من بالاتر باشی :دی تو 1800 و خورده ای بودی من 1900 خورده ای ، حالا دیگه با خیال راحت فعلا بین بچه های ایرانی اولم :دی
چرا اول اسم منو گفتی ؟ :دی در ضمن ربطی به پدرم هم نداره ، پای سیاست و پارتی بازی رو هم نکش وسط ! ولی تو نستی کی تانک منو تعمیر کنه من زرت زرت بزنم تو سر و کله این خارجیا :دی
]
چون بیشترین احتمال رو به تو میدادم که اول نوشتم.
اگه میدونستم جنبه اش رو نداری مسخرت نمیکردم که فردا و پس فردا دانشگاهی نمیتونی بازی کنی.
حداقل 6 روز دیگه نفرین میکردی که منم 2 روز نتونم بازی کنم.:biggrin1:
فعلا جای من یه گل ( ترجیحا کاکتوس) بذارید. تو هم سر لوله تانکت پارچه سیاه ببند.
من Battlefield میخوام:((

جات خالیه کیارش حالا اشکاتو پاک کن ، چند روز دیگه PS3 ای جدید میرسه :دی

وای که چقدر عالیه این بازی . یعنی هر چی از Multiplayer این بازی گفته بشه بازم کمه . یعنی هر کسی اینو بازی نکنه واقعا از دست داده همه چیزو ، واقعا از دست داده . به شدت انعطاف پذیر ِ طوری که آدم اصلا احساس خستگی و تکراری شدن نمیکنه . عالیه !!
این آپاچی عجب چیزیه . من خلبان بودم ، صادق هم موشک میزد 50 تا کیل زدیم باهاش :دی تیم مقابل تا 30 متری Base ما هم نمی تونست بیاد . خیلی حال داد . هم تیمی های خودمون هم که نشسته بودن قهوه میخوردن ، همش ما رو نگاه میکردن ، کف کرده بودن :دی
خیلی حال داد .

جات خالیه کیارش حالا اشکاتو پاک کن ، چند روز دیگه PS3 ای جدید میرسه :دی

وای که چقدر عالیه این بازی . یعنی هر چی از Multiplayer این بازی گفته بشه بازم کمه . یعنی هر کسی اینو بازی نکنه واقعا از دست داده همه چیزو ، واقعا از دست داده . به شدت انعطاف پذیر ِ طوری که آدم اصلا احساس خستگی و تکراری شدن نمیکنه . عالیه !!
این آپاچی عجب چیزیه . من خلبان بودم ، صادق هم موشک میزد 50 تا کیل زدیم باهاش :دی تیم مقابل تا 30 متری Base ما هم نمی تونست بیاد . خیلی حال داد . هم تیمی های خودمون هم که نشسته بودن قهوه میخوردن ، همش ما رو نگاه میکردن ، کف کرده بودن :دی
خیلی حال داد .
هم تیمی ها نقشی نداشتن:biggrin1: دشمن هم که داشت فحش میداد به ما:biggrin1:
فقط یه ار پی جی خورد به اپاچی 3 دور چرخید ولی ارش فرود اومد درستش کردم:biggrin1:

هم تیمی ها نقشی نداشتن:biggrin1: دشمن هم که داشت فحش میداد به ما:biggrin1:
فقط یه ار پی جی خورد به اپاچی 3 دور چرخید ولی ارش فرود اومد درستش کردم:biggrin1:
دقیقا ! هم تیمی ها نقشی نداشتند خدا وکیلی :دی دلم واسه تیم مقابل سوخت خدایی صادق . آخر بازی هم که اون پسر تو Squad ما بود گفت چیکار میکردید شما دو تا تو آسمون ، جسد این بنده خدا پرت میشد هوا ما نگاه میکردیم ! lol :دی
یه چند بازی UAV زد ولی جدی ترین خطر همون RPG بود صاف خورد وسط آپاچی ! 90 واحد Damage خورد ، مثل این فیلما دور خودش میچرخید :دی نمیشد کنترلش کرد ، منم خیلی خونسرد تو جاده فرود اومدم ، صادق دست به آچار شد :دی

بچه ها دیگه زیاد شدن میتونیم Private Match بزاریم .

من این بازی رو میخواستم روی 360 بگیرم اما خوب اون 2 تا مپ میپرید و الان هم دیدم این ور بیشتر طرفدار داره:دی
میخوام منم بگیرم.
یه حدودی بدین ببینم چند نفر آن میشن بازی کنیم؟

32نفر :biggrin1:
24 نفر دوست عزیز . 32 نفر نسخه PC بازیه .
دوستان اگر میخواین private match باز کنیم منو هم add کنید البته اگر به غرورتون بر نمیخوره کسی رو add کنید بعضی هارو میگم:smile:
باشه ، ADD می کنم ، لازم هم نیست به غرور کسی بر بخوره . بچه ها نکته ای که هستن اینکه حتما نباید همه تو ADD List هم باشن ، چون همه میتونن همدیگرو Invite کنن . بیاید اعلام آمادگی کنید تا یه قرار خوب بزاریم .

ما که جواب نگرفتیم
کسی co-op بازی رو تست کرده؟
تمام قسمتهای single رو شامل میشه یا فقط برخی قسمتهارو؟
co-op آنلاین و آفلاین هر دو رو داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or