Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا ناز میکنید شما ؟ بازم میگم ، از طرف آرش و تیم ما ، تو لابی هیچ توهینی نشد. فقط سر قضیه بن شدن یارتون تو این سایت ، آرش یه چیزایی بهش گوشزد کرد.
در ضمن MW با این فرق میکنه. 200 نفر MW رو بازی میکردن. دیگه حداقل 8 نفر میشدید.
کیا جان اگه گوشزد به توهین کردن منم بلدم از این گوشزدها بکنم :smile:
دیشب 1 کلام من به کسی توهین نکردم همه اعضا تیم شما دوستان من هستن خودتم میدونی :love:
من نیستم . با خیال راحت بگین به درک که شیخ نمیاد و بازی کنید و لذت ببرین ;)

کیا جان اگه گوشزد به توهین کردن منم بلدم از این گوشزدها بکنم :smile:
دیشب 1 کلام من به کسی توهین نکردم همه اعضا تیم شما دوستان من هستن خودتم میدونی :love:
من نیستم . با خیال راحت بگین به درک که شیخ نمیاد و بازی کنید و لذت ببرین ;)
عزیز من ، آخه چرا تهمت الکی میزنی ؟ اصلا از Hanzo_ninja ( امیر ) یا Dani8gb بپرسید که تیم ما توهینی کرد یا نه. قسم میخورم یه فحش هم هیچ کس نداد. فقط یار شما بود که داد و بیداد راه انداخته بود.

سلام
باو اینجا خودش میدون جنگ دیگه نیازی به انلاین جنگیدن نیست...:biggrin1:
فقط یه سوال من دیشب که هی پرت میشدیم بیرون تو همه بازی ها بودم نمیدونم این 2 به 4 باختید رو دوستان از کجا در میارن؟؟؟

عزیز من ، آخه چرا تهمت الکی میزنی ؟ اصلا از Hanzo_ninja ( امیر ) یا Dani8gb بپرسید که تیم ما توهینی کرد یا نه. قسم میخورم یه فحش هم هیچ کس نداد. فقط یار شما بود که داد و بیداد راه انداخته بود.
شرمنده کیا جان . من گوشام مورد داره :smile:
از همه عذر میخوام اما نمیتونم خر باشم . شما گل ماه و تمام صفات عالی تو دنیا .
من بازم عذر میخوام اگه تهمتی زدم حلال کنید

اینو به عنوان اخر بحث میگم . امین به خاطر من تاپیک رو قفل نکرد . یک پست دیگه مبنی بر اینجور بحث های دروغ و باندبازی و ... بزنید میگم تا اطلاع ثانوی تاپیک رو قفل کنه چون اینجوری مثل اینکه بهتره .

با سلام

من دیشب اینترنتم قطع شد
چون وقتی می خوان سرعت رو تغییر بدن چند ساعت قطع هست
یعنی اینترنت من 4 گیگ با سرعت 256 بود که به اینترنت 30 گیگ 512 نغییر کرد زمان تغییر سرعت و تغییر به سرعت جدید هم 31 فروردین بود که یعنی دیشب بود که همون موقع هم قطع شد

ولی از امشب حتما از ساعت 10 به بعد هستم

بنده هم بالاخره این بازی رو گرفتم.بخش سینگل بازی رو که در موردش اصلا صحبت نکنم بهتره.چون چیزی به جز فاجعه نبود.
اما بخش مالتی هم-به هیچ وجه خوشم نیومد.البته زیاد بازی نکردم و فعلا تصمیم دارم بازم بازی کنم-تا ببینم میشه باهاش حال کرد یا نه.اما خوب گرافیکش واقعا ضعیف هست.صداگذاری عالیه.تخریب پذیری عالیه.گیم پلی شدیدا بدم اومد.تو مالتی پلایر هم که ظاهرا فقط باید اسنایپ برداری.
:confused:
من تا به حال مولتی پلیر به خوبی bc2 تو عمرم بازی نکرده بودم!
سینگلش هم به نظرم خیلی خوبه

حرفتون 100 درصد تائید میشه.بنده هم گفتم-که آدم باید با هم شان خودش بازی کنه.:biggrin1:دوستانی که هم حالشون خوبه:biggrin1:هم با عشقن.میگم شیخ جان:biggrin1:
خودت یه تیم ردیف کن.مثلا-من و تو و علی و امین.خوبه ها؟:biggrin1:

به قیمت دسته ایکس باکس ما و تیمت رو فروختی!

امین جان بیا تاپیک رو قفلید بزن همه راحت بشن ... از دیشب هر چی خوندم در مورد فحش و دری وری بوده.

ما اینجا با یه سری بچه سروکار داریم ... آرش تو هم از تیمت مطمئنی و هم از خودت ... :biggrin1:
ولی من که دیشب اینقدر بازی کردم خرسند شدم:biggrin1: تیم مون خفن قوی بود سرور EA اجازه بازی نمیداد شوتمون میکرد بیرون ...

ولی من که دیشب اینقدر بازی کردم خرسند شدم تیم مون خفن قوی بود سرور EA اجازه بازی نمیداد شوتمون میکرد بیرون ...
آره ، سرور بنده خدا نمی کشید :دی صد دفعه بهتون گفتم از همه قدرتتون استفاده نکنید ، مثل من ضعیف باشید :دی
امیر امشب 11 مثل دیشب یادت نره ، حالا شاید کارام تموم شد زودتر اومدم PSN .

آره ، سرور بنده خدا نمی کشید :دی صد دفعه بهتون گفتم از همه قدرتتون استفاده نکنید ، مثل من ضعیف باشید :دی
امیر امشب 11 مثل دیشب یادت نره ، حالا شاید کارام تموم شد زودتر اومدم PSN .

فعلا که من اینترنتم در تعطیلات به سر میبره:biggrin1:

----

مبگم اگر امشبم نشد چه کار بکنیم:biggrin1:

دوستان اگر کسی غیر از اقایون از ما بهترون خواست private match بازی کنه بیا اینجا اعلام کنه تیم ما
The_GWR Sheikh67 Old_Dogfather
هر کسی خواست بازی کنه بیاد بگه البته به جز اون آقایونی که خودشون میدونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or