Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان پشت سر من حرف میزنین؟؟؟:laughing:
حسین جان من تخصصم هلیکوپتره!:cheesygri
محسن میدونه چی میگم!!!
ولی دیشب حال داد بچه های عدم تعهد فعال باشین که یک تیم درست درمون جور کنیم

به قول بزرگواری " نرود میخ آهنین در سنگ " تاپیک رو که به این وضعیت انداختید ، از یه سری از بچه ها ممنونم به احترام حرف من هیچی نگفتن و جواب ندادن ، از امین هم معذرت میخوام که بهش رو انداختم و گفتم به خاطر من تاپیک رو قفل نکنه ، فکر می کردم شخصیت این تاپیک ها رو دارید ولی گویا اشتباه میکردم .
سه ساله اینجا دارم با همین اکیپ بازی می کنم ، از Resistance 1 گرفته تا COD های مختلف و KZ2 و Uncharted 2 ، تو همش هم خودم بازی ها رو شروع کردم ، یک بار کسی توهین ، بی احترامی یا دعوا نکرده ، همیشه هم گفتیم و خندیدیم ، پس مشخصه که الان مشکل از کجاست .

کسی به کسی توهین کرده؟ اسم هم اورده نشده...:eek:

واقعا خودت رو زدی به کوچه ی علی چپ یا .... ؟!!
تاپیک قفل میشه! اخطار دادم گوش ندادیدن و فقط با بچه بازی خواستین کاراتون رو ادامه بدین!
شاید بعدا باز شد شاید...

تاپیک رو باز میکنم فقط حواستون باشه که باز بخواین همون روند رو ادامه بدین قفل میشه و دیگه باز نمیشه...
مرسی امین ِ بابا :دی من حواسم هست ، دیگه امیدوارم دوستان بحث های بی ارزش رو بزارن کنار ، به بازیشون برسن .
اون کسی هم که مسبب قفل شدن تاپیک بود توسط Admin بن شد ، دیگه هم این طرف ها پیداش نمیشه .
دوستانی که خواهان ِ Private هستن بسم الله . صادق و اصلان هم فعلا تو این تاپیک پیداشون نشه چون با یه تیر هم خودمو خلاص می کنم هم خودشون رو .
مرض دارید مگه آخه ؟ :دی اون اصلان که دشب زد با RPG هلکوپتر خودمون رو به فنا داد ، دارم پشت هدست جیغ میزنم بابا من خلبانشو زدم ، بزار بپیچونیم Apachi رو ، حیفش کردی .
اون صادق ِ از خدا بی خبر هم حسابشو میرسم ، تو که میخوای بری از بازی بیرون خوب واسه چی Black Hawk ُ بر میداری میندازیش تو آب . :دی

مرسی امین ِ بابا :دی من حواسم هست ، دیگه امیدوارم دوستان بحث های بی ارزش رو بزارن کنار ، به بازیشون برسن .
اون کسی هم که مسبب قفل شدن تاپیک بود توسط Admin بن شد ، دیگه هم این طرف ها پیداش نمیشه .
دوستانی که خواهان ِ Private هستن بسم الله . صادق و اصلان هم فعلا تو این تاپیک پیداشون نشه چون با یه تیر هم خودمو خلاص می کنم هم خودشون رو .
مرض دارید مگه آخه ؟ :دی اون اصلان که دشب زد با RPG هلکوپتر خودمون رو به فنا داد ، دارم پشت هدست جیغ میزنم بابا من خلبانشو زدم ، بزار بپیچونیم Apachi رو ، حیفش کردی .
اون صادق ِ از خدا بی خبر هم حسابشو میرسم ، تو که میخوای بری از بازی بیرون خوب واسه چی Black Hawk ُ بر میداری میندازیش تو آب . :دی
عامل دعوا ـی که من میشناختم هنوز بن نشده .

بابا عزیز جون قرربونت برم بیخیل بابا :d
صلح بر قراره :biggrin1:
==============================
امین جان ممنون
من از وقتی تاپیک بسته شده BF بازی نکردم.
بریم تمرین تا تو پرایوت اسم یه گلی رو رومون نزارن :d

Console update coming to BFBC2 May 11

DICE : در روز 11 May يك Patch بزرگ براي كنسول ها در راه است.*(البته يه چند روز بعد(هنوز اشاره نشده)براي PC هم منتشر ميشه)*(بعضي هم تو آپديت قبلي براي PC بوده)
كه اين Patch شامل اصلاحاتي است كه در زير مشاهده ميكنيد:

Slightly increased the damage of the UZI at long range
The AKs74u now has more felt recoil when aiming
The G3, VSS, and all SemiAutomatic rifles now settle slightly faster between shots when aiming
The PKM, Type 88LMG, G3, An94, and 40mm shotgun have returned to their former glory
Increased the damage of the MG3 to bring it in line with the rest of the LMGs
Fixed a bug where the Saiga12 with slugs would do too much damage at long range
Fixed a bug where the SVU would do too little damage at long range
Fixed a bug where M95 rounds would not kill armored targets with headshots

Source

امیدوارم با این تغییرات به بازی گند نزنن!

بحث شات گان شد... شات گان فقط SAIGA 20K SEMI :laughing: !!!
روی SPEC1 بذارید 12G.SGN
روی SPEC2 هم بذارید MGNM.AM

دقیقا با "دوتا" شلیک طرف رو میندازه! خلاصه بسیار اسلحه وحشتناکی است:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or