Apóllōn
کاربر سایت
حتما ممنون حالا کی؟؟؟؟منو اد کن با همه اشنا میشی . نا سلامتی شیخ هستم :biggrin1:
حتما ممنون حالا کی؟؟؟؟منو اد کن با همه اشنا میشی . نا سلامتی شیخ هستم :biggrin1:
دوستان اگر کسی غیر از اقایون از ما بهترون خواست private match بازی کنه بیا اینجا اعلام کنه تیم ما
The_GWR Sheikh67 Old_Dogfather
هر کسی خواست بازی کنه بیاد بگه البته به جز اون آقایونی که خودشون میدونن
افتخار میکنم که عضو این جنبش هستم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:دوستان عضو جنبش عدم تعهد بشید:cheesygri
در این جنبش همه کسانی که از غول ها و شاخص ها و خیلی باحال ها میترسن مثل من حضور دارن
البته یک عده نمیترسن تنفر دارن!
جنبش عدم تعهد جنبش شما!:cheesygri
تعدادی از اعضای این جنبش:mahdi_num_num
amin-uta
sheikh67
The_GWR
Old_Dogfather
بشتابید!
جنبش عدم تعهد یک جنبش 30یا30 نیست
خوش امدی خوش امدی چه خوش به ما رسیده ایلطفا بنده و علی جان(punisher)رو هم به این جنبش اضافه بفرمائید:biggrin1:چون منم مثل شما از افراد خیلی شاخ تنفر دارم.من از آدمای نوب و تازه کار مثل خودم خوشم میاد:biggrin1:
:biggrin1:خیلی تیکت باحال بود.خوش امدی خوش امدی چه خوش به ما رسیده ای
منو اد کن تو psn ماشالله دوستان شاخ چقدر محبوب هستند:biggrin1:
کسی به کسی توهین کرده؟ اسم هم اورده نشده...خوب فکر کنم کم کم تاپیک به قفل شدن داره نزدیک میشه ... دوستان کمی مراقب کلمات و پستهاتون باشید
چاکرم امین جان.:biggrin1:ولی رانندگی این مهدی خیلی ناجور بود.:biggrin1:هی با تانک میرفت تو در و دیوار.:biggrin1:راستی وقتی من میگفتم وایسا چرا وای نمیسادی؟:biggrin1:تازه من بدبخت 10 دفعه شوت شدم بیرون.:biggrin1:امشب تو این 3 دست 38 نفر و کشتم.:biggrin1:از فردا به حرفام باید گوش کنید.فرمانده منم.:biggrin1:راستی از 3 دست 2 دست هم بردیم.:biggrin1:خیلی حال داد خدائی.میگم فقط حیف من هی شوت میشدم بیرون-امتیازم صفر میشد.:blushing::biggrin1:بچه های جنبش نیومدن که :biggrin1:
فقط حسین بود دمش گرم حال داد
از محسن و بقیه هم خبری نبود
فردا شب نبینم کسی نیومده ها:biggrin1:
چاکرم امین جان.:biggrin1:ولی رانندگی این مهدی خیلی ناجور بود.:biggrin1:هی با تانک میرفت تو در و دیوار.:biggrin1:راستی وقتی من میگفتم وایسا چرا وای نمیسادی؟:biggrin1:تازه من بدبخت 10 دفعه شوت شدم بیرون.:biggrin1:امشب تو این 3 دست 38 نفر و کشتم.:biggrin1:از فردا به حرفام باید گوش کنید.فرمانده منم.:biggrin1:
ایول خیلی باحال بود.:biggrin1:نه بابا من دوست ندارم راننده باشم.:biggrin1:تیربار بهتره.:biggrin1:یه چند شب دیگه باهم بازی کنیم حسابی خفن میشیم.البته از نوع باحالش.
آره بابا حالا هلی کوپتر روندنش رو ندیدی :biggrin1:
صدا هندس فریت درست نمیومد از فردا من میشم کمک راننده تو برون
ما گوش به فرمان فرمانده ایم