Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بنده لازم میدونم یک بار دیگه بگم.بنده فقط با انسانهای نرمال :biggrin1: حال میکنم-و دوست دارم بازی کنم.دوستای خوبی مثل شیخ-uta- و .....-من خودم امشب تصمیم داشتم بیام-ولی خوب به دلایلی که گفتم-منصرف شدم.:biggrin1:
در ضمن لازم نیست برای بازی ایی که من تازه 1 روز هست خریدم کسی برام شاخ بشه-چون فعلا دارم سعی میکنم با جو جدید این بازی و فریم ریت پائینش نسبت به mw2 عادت کنم-چون این دو بازی خیلی باهم فرق دارن.و برای من که 5 ماه هست شب و روزم mw2 هست-با یکی 2 روز بازی کردن کارم راه نمیوفته.انشااله تا 2-3 هفته دیگه معلوم میشه که نوب هست و کی هاردکور:sick:نکته جالبش اینه که پسر عموم برای بار دومش که داشت بازی میکرد-امشب 18 نفر رو کشت.و اول شد:)حالا اگر کسی فکر میکنه خیلی شاخه-فعلا بیاد تو mw2 یه 70-80 بار که مرد میفهمه.:biggrin1:

سلام

ای کاش یه کابل تلفن از افغانستان میومد سمته خونمون:eek:. با پینگ بالای 300 تو سرورهای اروپا و امریکا بازی میکنیم:(. یارو از افغانستان بازی میکرد پینگش 135 بود:eek:
قسمت bfbc2 مولتی پلیر پی سی الان 16 نفریم.ای کاش میشد با شما (noobha):biggrin1:یه دست بازی میکردیم.:love:

سلام
دوستان کم کم دارین شورش رو در میارین ها ! اومدین مولتی بازی کنین نه خاله بازی که مثل بچه های 5 ساله که نقاشی میفرستن واسه عمو قنات رفتار کنید!!! با احترام باهم رفتار کنید مثلا میخواین از بازی لذت ببرین...
این طوری بخواین ادامه بدین تاپیک قفل میشه!

آخرین ویرایش:
بنده لازم میدونم یک بار دیگه بگم.بنده فقط با انسانهای نرمال :biggrin1: حال میکنم-و دوست دارم بازی کنم.دوستای خوبی مثل شیخ-uta- و .....-من خودم امشب تصمیم داشتم بیام-ولی خوب به دلایلی که گفتم-منصرف شدم.:biggrin1:
در ضمن لازم نیست برای بازی ایی که من تازه 1 روز هست خریدم کسی برام شاخ بشه-چون فعلا دارم سعی میکنم با جو جدید این بازی و فریم ریت پائینش نسبت به mw2 عادت کنم-چون این دو بازی خیلی باهم فرق دارن.و برای من که 5 ماه هست شب و روزم mw2 هست-با یکی 2 روز بازی کردن کارم راه نمیوفته.انشااله تا 2-3 هفته دیگه معلوم میشه که نوب هست و کی هاردکور:sick:نکته جالبش اینه که پسر عموم برای بار دومش که داشت بازی میکرد-امشب 18 نفر رو کشت.و اول شد:)حالا اگر کسی فکر میکنه خیلی شاخه-فعلا بیاد تو mw2 یه 70-80 بار که مرد میفهمه.:biggrin1:

آخه کی برای تو شاخ میشه ؟!
اومدی گفتی آقا من دست دوم نفر دوم شدم و کلی ادعا که پسر خالم 100 تا میکشه ، اون یکی پسر عمم 300 تا میکشه گفتم حتما خوانوادتا بتلفیلد بازید . ( مخصوصا 1947 ) . کنجکاو شدم ببینم بازیت چطوره. وگرنه کی میاد برای تو یکی شاخ بشه ؟
من اصولا خیلی نوبم ، بلد نیستم MW بازی کنم. منتظر 2 ، 3 هفته دیگه هستیم تا یک بازیکن شاخ و هاردکور به جمعمون اضافه بشه.

بچه های که فرهنگ و شعور دارند بیان قرار بگزاریم امشب بازی کنیم
هر کی دلش نمی خواد هم مجبور نیست بیاد چون ما با بی ادب هاب بازی نمیکنیم

اول اینکه مرسی امین ، خدا ما را از شر اینا در امان دارد ، تو رو هم از ما نگیره :دی
دوم اینکه یک عده از دوستان هنوز آداب و معاشرت تو بازی های Multiplayer رو یا یادشون رفته یا هنوز به درستی یاد نگرفتند . شما وقتی یک قراری رو میزارید موظفید به خودتون احترام بزارید ، حالا طرف مقابل هیچی .
کل کل و ادعا تا وقتی صحت داشته باشه و به بی احترامی ختم نشه مشکلی نداره ، شما هم اومدی اینجا کل کل کردی ، ما هم گفتیم افتخار بدید با تیم محقر و نوب و تازه به دوران رسیده ما بازی کنید ، به هر حال ما کوچیکتر ها باید با شما ریش سفید ها بر بخوریم که بزرگ بشیم دیگه .
به هر حال دیشب شاید چون اولین قرار بود یکم نا به سامانی دیده شد . امشب باز هم اون 5 نفر ما حاضر هستند ، خوشحال میشیم یه بازی رسمی با یه تیم داشته باشیم که بشه اسمشو گذاشت تیم . واقعا هم بچه های ما من ازشون خواهش کردم هیچی نگن وگرنه همون اصلان یا صادق الان تو لابی ها اسمشونو میبینن در میرن ملت ، بازم نمیان یک کلمه اینجا کل کل کنن و خودستایی کنن .

به احترام بزرگان امشب قرارمون برای ساعت 12 شب که اونا هم بتونن حاظر باشن و ما از محضرشون بهره منده بشیم .
کیارش جان شما هم چیزی نگو عزیزم . دیشب تا بازی شروع شد زدی همرو با یه تیر کشتی ، خدا وکیلی PS3 ایم ترسید هنگ کرد ، یه ذره آروم تر بازی کن خوب :دی

واقعا جای تاسفه بعضی از دوستان هنوز سلام و علیک نکرده شروع کردند و گفتند "جواب اینهارو ندهید ***شون داره میسوزه پررو شدند" کاش بجای این همه ادعا کمی ادب داشتیم...
حالا بگذریم اگر بچه ها بیان امشب بنده حاضرم تیم هم برای من فرقی نداره هرکسی بود مشکل نداره

سلام:blushing:
اجازه هست:biggrin1:
من می ترسم حرف بزنم :d
دوستان منو ببخشید.
من از ساعت 9و10 رفتم با بچه ها تمرین کردم بعد ارش که نزدیک ساعت 11 برام اینوایت فرستاد بعد از ارش اولین نفری بودم که رفتم تو لابی:blushing:
بعد تا انتظار داشتم تا ساعت 11:30 بازی شروع بشه که نشد.ما تا 12 بیدار مونیم و بازی اول نزیدک های 12 شروع شد که منم مجبور شدم برم چون باید میرفتم جایی:blushing:
اگه منو میگید که جیم شدم رفتم منو ببخشید:blushing:

چاکر همتون
موفق باشید

سلام:blushing:
اجازه هست:biggrin1:
من می ترسم حرف بزنم :d
دوستان منو ببخشید.
من از ساعت 9و10 رفتم با بچه ها تمرین کردم بعد ارش که نزدیک ساعت 11 برام اینوایت فرستاد بعد از ارش اولین نفری بودم که رفتم تو لابی:blushing:
بعد تا انتظار داشتم تا ساعت 11:30 بازی شروع بشه که نشد.ما تا 12 بیدار مونیم و بازی اول نزیدک های 12 شروع شد که منم مجبور شدم برم چون باید میرفتم جایی:blushing:
اگه منو میگید که جیم شدم رفتم منو ببخشید:blushing:

چاکر همتون
موفق باشید
چرا می ترسی عزیز اینجا تقریبا همه انسان های متمدنی هستند :love::smile:

من به دوستان عزیز پیشنهاد میکنم واسه خودشون احترام قائل باشن و نیان بازی بزارن و بقیه بیشتر به خودشون احترام بزارن و بیخیال مسابقه با این تیم فوق حرفه ای بشن ;)
من واسه mw2 گزاشتم قرار بازی همه امدن بازی کردن نه کسی به کسی توحین کرد و .... اما دیگه خیلی ها بعدا امدن بازی کردیم با هم عده ای هم نیامدن نه حرفی بود نه حدیثی . هر 2 تیم میتونن بپرسن از دوستانشان . اصلان و علی و صادق و ... خیلی شده با هم بازی کردیم تو 1 تیم بدون جنجال اما تو این بازی نشد و نخواهد شد چون دوستان کم لطفی دارن .

یکی ما هم ادد کنه منم هستم کی شروع میکنیم؟؟ آرش ساعت 12 دیره بهتر نیست ساعت 11 شروع کنیم؟؟؟
نمیدونم ، به ساز کی برقصم ؟ :دی
باشه 11 شروع می کنیم ولی سریع نرید بگیرید بخوابید ، صبر کنید بقیه بچه ها که 12 به بعد هم میان بهمون ملحق بشن بازی کنیم .

باشه قرار شد ساعت 11 ، قبلش PSN باشید براتون Invite می فرستم .
دست درد نکنه آرش جان راستی تو پی اس ان برات درخواست دوستی فرستادم بی زحمت اددم کن
باشه ، ADD List پر بود ، خالی کردم دیگه از سفر برگشتم یادم رفتم Accept کنم .

نمیدونم ، به ساز کی برقصم ؟ :دی
باشه 11 شروع می کنیم ولی سریع نرید بگیرید بخوابید ، صبر کنید بقیه بچه ها که 12 به بعد هم میان بهمون ملحق بشن بازی کنیم .

باشه قرار شد ساعت 11 ، قبلش PSN باشید براتون Invite می فرستم .

دست درد نکنه آرش جان راستی تو پی اس ان برات درخواست دوستی فرستادم بی زحمت اددم کن

من به دوستان عزیز پیشنهاد میکنم واسه خودشون احترام قائل باشن و نیان بازی بزارن و بقیه بیشتر به خودشون احترام بزارن و بیخیال مسابقه با این تیم فوق حرفه ای بشن ;)
من واسه mw2 گزاشتم قرار بازی همه امدن بازی کردن نه کسی به کسی توحین کرد و .... اما دیگه خیلی ها بعدا امدن بازی کردیم با هم عده ای هم نیامدن نه حرفی بود نه حدیثی . هر 2 تیم میتونن بپرسن از دوستانشان . اصلان و علی و صادق و ... خیلی شده با هم بازی کردیم تو 1 تیم بدون جنجال اما تو این بازی نشد و نخواهد شد چون دوستان کم لطفی دارن .
چرا ناز میکنید شما ؟ بازم میگم ، از طرف آرش و تیم ما ، تو لابی هیچ توهینی نشد. فقط سر قضیه بن شدن یارتون تو این سایت ، آرش یه چیزایی بهش گوشزد کرد.
در ضمن MW با این فرق میکنه. 200 نفر MW رو بازی میکردن. دیگه حداقل 8 نفر میشدید.

حرفتون 100 درصد تائید میشه.بنده هم گفتم-که آدم باید با هم شان خودش بازی کنه.:biggrin1:دوستانی که هم حالشون خوبه:biggrin1:هم با عشقن.میگم شیخ جان:biggrin1:
خودت یه تیم ردیف کن.مثلا-من و تو و علی و امین.خوبه ها؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or