Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا چرا گیر دادید به هم دیگه ... من به دری وری گفتن ها کاری ندارم ولی اگر خیلی خواهان بازی کردن بودید یکی از خوداتون هاست میشدید

میشه من خواهش کنم از تمام دوستان بحث داخل پروفایل همدیگه ادامه بدین ؟
امیر جان حق داری اما من اینوایت کردم کسی نیامد !!!
خواهش کردم از همتون بحث تمام کنید :smile:

کیا جان اخه من چی بگم به تو !؟ شرمنده ان لحظه عصبانی شدم از لحن گفتارت . بردتونم تبریک عزیز
من خواهش کرده بودم از همتون !!!!!!!!!!!!!!!!

یه بارم گفتم. بحث تعداد رو نکنید. که ما 5 نفریم و اینا ! ما با 3 نفر یار 4 نفرتون رو کردیم تو قوطی.

چه پلاکی :biggrin1:
خب انصافا بگو کی میومد در عرض 2 ثانیه هر چهار تاتون رو میفرستاد اون دنیا ؟ من نبودم که ؟
با تعداد زیاد خف میکنید ، فکر میکنید هنر کردید چاقو کردید؟
خجالت داره با اون تعداد ( 4 به 3 ، یه دست هم 4 به 2 !! :biggrin1::laughing::laughing:) کمپ کنید، جالبتر اینکه ببازید.:biggrin1:
اون پلاک هم بعدا به دردت میخوره نشون کسی بدی کلاس داره.
منم یادمه تو فینال 2006 لباس زیدان رو موقعی که اخراج شد کندم ازش. هنوز دارمش. :biggrin1: تو هم نگه دار اونو
من گریه نمیکنم عزیز دل برادر فردا هم بازی کنیم راستی dogfather چاقوت کرد چسبید؟:laughing:

Dogfather معلومه خیلی حال کردیا. واسه بچه محلاتون هم تعریف کن

یه بارم گفتم. بحث تعداد رو نکنید. که ما 5 نفریم و اینا ! ما با 3 نفر یار 4 نفرتون رو کردیم تو قوطی.

خب انصافا بگو کی میومد در عرض 2 ثانیه هر چهار تاتون رو میفرستاد اون دنیا ؟ من نبودم که ؟
با تعداد زیاد خف میکنید ، فکر میکنید هنر کردید چاقو کردید؟
خجالت داره با اون تعداد ( 4 به 3 ، یه دست هم 4 به 2 !! :biggrin1::laughing::laughing:) کمپ کنید، جالبتر اینکه ببازید.:biggrin1:
اون پلاک هم بعدا به دردت میخوره نشون کسی بدی کلاس داره.
منم یادمه تو فینال 2006 لباس زیدان رو موقعی که اخراج شد کندم ازش. هنوز دارمش. :biggrin1: تو هم نگه دار اونو

Dogfather معلومه خیلی حال کردیا. واسه بچه محلاتون هم تعریف کن
شما اگر جرات داری hardcore بازی کن حالت معمولیم مال نوبهاست
راستی اون قضیه ی زیدان هم جایی نگو بهت می خندن
راستی قهرمانی هم تبریک میگم بهت

شما اگر جرات داری hardcore بازی کن حالت معمولیم ال نوبهاست جایی نگو بهت می خندن
راستی قهرمانی هم تبریک میگم بهت
نیازی به تبریک شما نیس
خدمت جناب PrO از بس شما حرفه ای هستی که تو ی NORMAL کمپ میکنی وای به حال HARDCORE میری توی درختا می شینی تا یکی رد شه نه؟!؟!

نمیخوام پست بدم چون دوست ندارم یه سری حرف ها رو با یه لحن بد بزنم .
از بچه های خودمون میخوام فعلا تو این تاپیک پست ندن ، قرار مسابقه بخواین من براتون جور می کنم برید بازی کنید . تو این تاپیک جواب هیچ پستی رو نقل نکنید و با هیچ احدی بحث نکنید . به غیر از اینا پست بدید .
مرسی بچه ها ، امیر ، اصلان ، صادق و کیارش .

ممنون .

نیازی به تبریک شما نیس
خدمت جناب PrO از بس شما حرفه ای هستی که تو ی NORMAL کمپ میکنی وای به حال HARDCORE میری توی درختا می شینی تا یکی رد شه نه؟!؟!
اِ شما هم زبون داری؟ اخی:love:
اگر خیلی دوست داری بازی منو ببینی یک بار بیا هاردکر بهت نشون بدم:biggrin1:

خسته نباشین دوستان !

گفتم این دفعه مثل قضیه MW 2 نمیشه که ملت بیان بگن هستیم بعد ازشون خبری نشه
حداقل یه چند وقت به صورت تیمی بازی میکردین بعد شروع میکردین به گیر دادن هنوز یه بازی انجام ندادین وضع اینطوریه
منو بگو گفتم تا فردا کارام رو انجام میدم و برمیگردم ;)

در ضمن تا جایی که من میدونم و مدتی که من با ارش بازی میکردم بهترین net رو بین همه بچه ها داره
حالا شماها به قولی پرت میشدیت بیرون دلیل نمیشه
سرور های EA مشکلات خاص خودش رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or