افرین افرین عکسشو بگیر بزن به دیوار:biggrin1:موفق باشیما یک dogtag خوشگل هم نسیبمان شد
من گریه نمیکنم عزیز دل برادر فردا هم بازی کنیم راستی dogfather چاقوت کرد چسبید؟:laughing:باختن که این حرفارو نداره :biggrin1: اشکاتو پاک کن فردا دوباره بازی میکنیم.:biggrin1:
خب انصافا بگو کی میومد در عرض 2 ثانیه هر چهار تاتون رو میفرستاد اون دنیا ؟ من نبودم که ؟چه پلاکی :biggrin1:
من گریه نمیکنم عزیز دل برادر فردا هم بازی کنیم راستی dogfather چاقوت کرد چسبید؟:laughing:
شما اگر جرات داری hardcore بازی کن حالت معمولیم مال نوبهاستیه بارم گفتم. بحث تعداد رو نکنید. که ما 5 نفریم و اینا ! ما با 3 نفر یار 4 نفرتون رو کردیم تو قوطی.
خب انصافا بگو کی میومد در عرض 2 ثانیه هر چهار تاتون رو میفرستاد اون دنیا ؟ من نبودم که ؟
با تعداد زیاد خف میکنید ، فکر میکنید هنر کردید چاقو کردید؟
خجالت داره با اون تعداد ( 4 به 3 ، یه دست هم 4 به 2 !! :biggrin1::laughing::laughing کمپ کنید، جالبتر اینکه ببازید.:biggrin1:
اون پلاک هم بعدا به دردت میخوره نشون کسی بدی کلاس داره.
منم یادمه تو فینال 2006 لباس زیدان رو موقعی که اخراج شد کندم ازش. هنوز دارمش. :biggrin1: تو هم نگه دار اونو
Dogfather معلومه خیلی حال کردیا. واسه بچه محلاتون هم تعریف کن
نیازی به تبریک شما نیسشما اگر جرات داری hardcore بازی کن حالت معمولیم ال نوبهاست جایی نگو بهت می خندن
راستی قهرمانی هم تبریک میگم بهت
اِ شما هم زبون داری؟ اخینیازی به تبریک شما نیس
خدمت جناب PrO از بس شما حرفه ای هستی که تو ی NORMAL کمپ میکنی وای به حال HARDCORE میری توی درختا می شینی تا یکی رد شه نه؟!؟!
البته گوگولی حالا بیا تو بغل عمو فردا با هم هاردکر بازی کنیم:biggrin1:باور کردی ؟ :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
فردا Hardcore بازی میکنیم. خوبه آقای Professional ؟