Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اصلان برادر من منظورم کلی بود !!! امدین تو لابی چرت بگن یا بازی کنیم ؟
10 تا 10 تا اینوایت میدین همینه دیگه !!! من کسی رو مسخره نکردم بعضی ها با برخورداشون خودشون و دیگران مسخره کردن . با هر دو طرف هستم که دوستان خودم هستن حداقل در حد نام ;)
واسه تیمتان هم ارزو موفقیت دارم .

بله ! سر ساعت 11 خونه بودم ، با اینکه سر قرار بودم سریع خودمو رسوندم خونه . دقیقا 11 هر پنج نفر ما تو Lobby بودن ، دقیقا کیارش هم عضو تیمه ، اگر لازم باشه من زا بازی میرم بیرون تا اینا بازی کنن ، Squad چهار نفریه نه تیم . هر وقت شما گفتی 4 به 4 مسابقه بدیم اون وقت من وایمیسم بیرون تیم میشه 4 نفر بچه ها باهاتون بازی می کنن .
ما که عین 1 ساعت و نیم تو لابی بودیم . دوستان ساعت 11 نمیتونن بیان بازی کنن دو دست پشت سر هم بازی کنیم اون وقت صحبت از 2 و 3 صبح میشه . ما تا 30 : 12 هم بودیم خبری از بزرگان نشد .

بله ! سر ساعت 11 خونه بودم ، با اینکه سر قرار بودم سریع خودمو رسوندم خونه . دقیقا 11 هر پنج نفر ما تو Lobby بودن ، دقیقا کیارش هم عوض تیمه ، Squad چهار نفریه نه تیم . هر وقت شما گفتی 4 به 4 مسابقه بدیم اون وقت من وایمیسم بیرون تیم میشه 4 نفر بچه ها باهاتون بازی می کنن .
ما که عین 1 ساعت و نیم تو لابی بودیم . دوستان ساعت 11 نمیتونن بیان بازی کنن دو دست پشت سر هم بازی کنیم اون وقت صحبت از 2 و 3 صبح میشه . ما تا 30 : 12 هم بودیم خبری از بزرگان نشد .
اگر شما با اون کانکشن ذغالیت host نمی شدی ما همه بودیم و بیست بار پرت شدیم بیرون

دردسر برا اینه که شما کانکشنتون به درد نخور بود ما همه بودیم هی پرت میشدیم بیرون مگه مردم مسخرهی ی شما هستند؟ یک ساعت مارو معطل کردید

چی میگی تو؟ من که Host نبودم! گفتم که تیم ما کامل بود!!! تیم شما ها مورد داره... lol
................
با ابن اوضاع همون private بازی نکنیم بهتره!
یکی از دوستان lobby بازی رو با سر کوچشون اشتباه گرفته بود شروع کرده بود فحش دادن...
25r30wi.gif

آخرین ویرایش:
اومدیمو پامونو نزاشته تو لابی بعضیا شروع کردن به چرت و پرت ! نزاشتنم بازی کنیم فقط الافی بود!
دوستانیم که میگن Private بیان دیگه !

این همه اومدید اینجا شلوغ کردید قرار گذاشتید 5 نفر بودید ؟ ( اونم با زور ) که آخر هم شدید 4 نفر.

گیمر Hardcore بازیسنتر آقای u.s.a ، حیف شد نیومدی به ما افتخار ندادی فضای بازی رو نورانی کنی.

حالا از اینا بگذریم .:biggrin1: 4 نفری از تیم 3 نفره ی ما ( یه دست هم 2 نفره ) باختید :biggrin1::biggrin1:.
حالا ما کمپ میکردیم یه چیزی ، خجالت داره واقعا با اون تعداد کمپ میکنید. اسنایپ هم بر میدارید:biggrin1:

راستی آرش جون مبارکه ، به هم میاید. به پای هم پیر شید:biggrin1:
من ساقدوش تو . باشه ؟:biggrin1::biggrin1:
چه پلاکی :biggrin1:

بله ، Connection من با 512 کیلو بایت سرعت Upload و 1 مگ Download شده ذغالی ! لطفا یه چیزی بگید که دور هم نباشیم خیلی !
anyway ما که بودیم ، شما یه تیم منسجم ندارید که بگید آقا ما این 5 نفریم ، ما این 4 نفریم . این ساعت هم بیاید مسابقه . من تیممو گفتم ، شما هم بگید تا کس اضافه ای نیاد خودمون ثابت باشیم .

درود بر شما که 1 ساعت تو لابی بودین . اول که من امدم خوب ادب و نزاکتت نشون دادی آرش خان !!! منم رفتم بیرون چون انجا جای من نبود . بعد هم خوب به حرفم احترام گذاشتی !!! 1 ساعت سهله 10 ساعت هم میشه تو لابی از ان حرف ها زد . چند دفعه هم خودتون افتادین بیرون . بعد بیاین بگین .
بنده رسما طلب بخشش دارم که وقتتون گرفته شد . اگر شما 10 بودین ما نیم ساعت قبل از ان انلاین بودیم . همینجا بحث من تمام هست . شما هم بردین و قهرمان شدین . منم تبریک میگم به دوستانم ;)

بله ، Connection من با 512 کیلو بایت سرعت Upload و 1 مگ Download شده ذغالی ! لطفا یه چیزی بگید که دور هم نباشیم خیلی !
anyway ما که بودیم ، شما یه تیم منسجم ندارید که بگید آقا ما این 5 نفریم ، ما این 4 نفریم . این ساعت هم بیاید مسابقه . من تیممو گفتم ، شما هم بگید تا کس اضافه ای نیاد خودمون ثابت باشیم .
:laughing: بله کاملا مشخص بود چقدر کانکشنت خوبه بیست بار پریدیم بیرون ازبازی در ضمن مات یم داشتیم شما از بس معطل کردید همه رفتند هنوز بازی شروع نشده بعصی ها شروع کردند به بی ادبی که البته جوابشو هم گرفتند :laughing:

:laughing: بله کاملا مشخص بود چقدر کانکشنت خوبه بیست بار پریدیم بیرون ازبازی در ضمن مات یم داشتیم شما از بس معطل کردید همه رفتند هنوز بازی شروع نشده بعصی ها شروع کردند به بی ادبی که البته جوابشو هم گرفتند :laughing:
کدوم تیم که تعدادش مشخص نبود به7 نفر رسید؟!

فکر کنم قرار بود هر تیم 4 نفر باشه !؟
اسم شما هم داخل لیست تیم های امشب نبوده !!!
منم نبودم تو بازی ادعا بیجا نکن البته بهتر بگم تیممون
در ضمن وسط بازی 10 تا اینوایت هم میامد
محسن دلت میاد من به این گندگی با این ریشو سیبیل رو حساب نکنی ؟ :((
تیم من اون 4 نفری که اسم بردم به علاوه کیارش همون ساعت 10 یا نهایت 11 بازی رو شروع می کنن ، .
فکر کنم قرار بود هر تیم 4 نفر باشه !؟
حالا تو چرا قاطی میکنی ؟ خوبه شما 4 نفر بودید ما 3 نفر . بازم باختید:biggrin1::biggrin1:

در ضمن ، کی به شما توهین کرد؟ افتادی بیرون خواستیم بریم تو ، حتی آرش گفت صبر کنید محسن بیاید ناراحت میشه. توهم زدی ؟ به کس دیگه ای هم فحش نداد . The GWR بود که داشت فحش میداد. آرش هیچی نگفت.
هر وقت ادب و شعور بازی کردن پیدا کردین اینوایت کنید !!!
واقعا تاسف داره واسه اینکه اسمتون گذاشتین گیمر
The GWR! : اینترنت کسی بخواد مشکل داشته باشه اون شمایی. نه اصلان و آرش .

آخرین ویرایش:
ولی در کل بی شوخی و بدون منظور میگم ارش جان شما یه سری به یک مشاور یا روان شناس بزنید ضرر نمیکنید این ادم ها می تونند این مشکل شخصیتی شمارو درمان کنند یا حداقل کاهش بدهند باز هم میگم خدایش منظور ندارم

محسن دلت میاد من به این گندگی با این ریشون سیبیل رو حساب نکنی ؟ :((
تیم من اون 4 نفری که اسم بردم به علاوه کیارش همون ساعت 10 یا نهایت 11 بازی رو شروع میشه
QUOTE]
حالا تو چرا قاطی میکنی ؟ خوبه شما 4 نفر بودید ما 3 نفر . بازم باختید:biggrin1::biggrin1:

در ضمن ، کی به شما توهین کرد؟ افتادی بیرون خواستیم بریم تو ، حتی آرش گفت صبر کنید محسن بیاید ناراحت میشه. توهم زدی ؟

The GWR اینترنت کسی بخواد مشکل داشته باشه اون شمایی. نه اصلان و آرش .
کسی با شما صحبت کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or