Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
11 شب زوده ؟! والا ما که دانشگاه داریم یه سری از روزها باید ساعت 4 صبح بلند بشیم ، روزهایی هم که دانشگاه نمیریم مشغول 1000 تا کار شخصی هستیم که نمیشه تا ساعت 3 4 صبح بشینیم بازی کنیم .
اگر هم با ساعت بازی مشکل دارید کلا بیخیال Private و مسابقه بشید چون 11 شب زود نیست .

شما کلا عادت داری تو تاپیک ها جوش بزنی؟
روی صحبت من اصلا با شما بود؟
واسه Private بازی کردن باید از شما اجازه گرفت؟
که امر و نهی میکنی که بیخیال شیم؟
اگه شما دانشگاه میری ما 4 سال پیش می رفتیم
اگه شما کار داری همه دارن
هرکی میاد ساعت حضورش رو میگه
دلیلی نداره واسه بقیه تعیین تکلیف کنی!

اقا من هستم ولی به شرطی که از دستوراتم سرپیچی نکنید:biggrin1:

چشم :biggrin1:

شما کلا عادت داری تو تاپیک ها جوش بزنی؟
روی صحبت من اصلا با شما بود؟
واسه Private بازی کردن باید از شما اجازه گرفت؟
که امر و نهی میکنی که بیخیال شیم؟
اگه شما دانشگاه میری ما 3 سال پیش می رفتیم
اگه شما کار داری همه دارن
هرکی میاد ساعت حضورش رو میگه
دلیلی نداره واسه بقیه تعیین تکلیف کنی!
اگر وقتش رو داشتم حتما جوش میزدم ، در ضمن لحن صحبت من کاملا معمولیه ، قضیه اون دفع داره اتفاق میفته ، به هر حال خودت رو ناراحت نکن .
خوب شما که انقدر کار و زندگی داری میخوای ساعت 1 شب بازی رو شروع کنیم ، تا ساعت 5 صبح بازی کنیم بعد تا لنگ ظهر بخوابیم ؟! چقدر کار و زندگی و مشغله واقعا .
تیم من اون 4 نفری که اسم بردم به علاوه کیارش همون ساعت 10 یا نهایت 11 بازی رو شروع می کنن ، منم جای همشون تصمیم می گیرم . تیم شما و کلا خودتون کاملا مختار هستید که ساعت بازی رو بر اساس وضعیت خودتون مشخص کنید ، کسی هم از جای شما تصمیم نمیگیره اما من از طرف این 4 نفر به علاوه خودم تصمیم میگیرم .
این کسانی رو که من دارم از طرفشون تصمیم میگیرم دو تاشون تو Leaderboard رنکشون زیر 1000 ِ ، هر موقع هم بگی دارن بازی می کنن ، یکیشون 41 ِ و یکی دیگه 36 . ولی من از طرف اینا میگم ساعت 1 شب بازی رو شروع نمی کنیم و نهایت ساعت 11 شروع می کنیم .

اگر وقتش رو داشتم حتما جوش میزدم ، در ضمن لحن صحبت من کاملا معمولیه ، قضیه اون دفع داره اتفاق میفته ، به هر حال خودت رو ناراحت نکن .
خوب شما که انقدر کار و زندگی داری میخوای ساعت 1 شب بازی رو شروع کنیم ، تا ساعت 4 بازی کنیم بعد تا لنگ ظهر بخوابیم ؟! چقدر کار و زندگی و مشغله واقعا .
تیم من اون 4 نفری که اسم بردم به علاوه کیارش همون ساعت 10 یا نهایت 11 بازی رو شروع می کنن ، منم جای همشون تصمیم می گیرم . تیم شما و کلا خودتون کاملا مختار هستید که ساعت بازی رو بر اساس وضعیت خودتون مشخص کنید ، کسی هم از جای شما تصمیم نمیگیره اما من از طرف این 4 نفر به علاوه خودم تصمیم میگیرم .

هر چی تو بگی;)

هر چی تو بگی;)
نطقه چین شد هر چی تو بگی ؟ :smile: نه ، هر چی شما بگی :smile:

اون تیم محسن یه نفر لازم داره که گفتم میتونید ricogarza رو داشته باشید چون تو Squad خاصی نیست ، بازیش هم خوبه . ساعت 11 PSN باشید من Private Match بسازم Squad Rush بازی کنیم . منم بعد از 1 ماه یکم بازی کنم کلا یادم رفته :دی

!

نطقه چین شد هر چی تو بگی ؟ :smile: نه ، هر چی شما بگی :smile:

اون تیم محسن یه نفر لازم داره که گفتم میتونید ricogarza رو داشته باشید چون تو Squad خاصی نیست ، بازیش هم خوبه . ساعت 11 PSN باشید من Private Match بسازم Squad Rush بازی کنیم . منم بعد از 1 ماه یکم بازی کنم کلا یادم رفته :دی

آره گفتم اسپم ندم!اینم اسپم :smile:

دوستان من با مود conquest خیلی بیشتر حال میکنم تا با مودهای دیگه.این rush هم که حسابی خر تو خره:biggrin1:از الان بگما.من conquestبازم:biggrin1:

سلام خدمت دوستان
اقا منم اگه میشه تو تیماتون جا بدید خسته شدیم انقدر با خارجی ها بازی کردیم بازیمم بد نیست در حال حاضر 22 مدالم:blushing:
پسaddکنید hamid02
ساعتشم بگید یه جوری هماهنگ میکنیم:smile:

سلام
خب اقا ما هم هستیم..خواستید حتما اد کنید..
منم تازه شروع به بازی کردم
psn id:ArAsH_hidden
منم مثل بقیه محصلم و ساعت های خیلی دیر نمیتونم بیام...ولی حتما اد کنید بازیم توپه.:laughing:
البته assassin73 هم هست تو این ایدیم درجه ام 7 اگه اینو اد کنید بهتر

آخرین ویرایش:
ممنون ارش جان :biggrin1:
دوستان من با مود conquest خیلی بیشتر حال میکنم تا با مودهای دیگه.این rush هم که حسابی خر تو خره:biggrin1:از الان بگما.من conquestبازم:biggrin1:
نمیشه:biggrin1:اخه میدونی چون conquest باید زیاد باشیم اگه کم باشیم اصلا خوب نیست objective ها رو هی از دست میدیم ولی زیاد باشیم میشه یه کاری کرد
rush خوبه یا مخصوصا squad rush که واسه 2 تا squad هست:smile:

من امشب یک میت بیشتر نیستم تو مپ !!! از الان بگم خستم اما میام . از 11 خوبه . شب جمعه هم میشه تا 1 رفت اما 3 تا 6 عصر سخته !!! اگه این کنکور نبود حتما میامدم علی جان ;)
از 1 شب میشه با پیرمردها مثل u.t.a و u.s.a بازی کرد :biggrin1:
الان بگم مخلص مو سفیدتون هستیم :love:

من امشب یک میت بیشتر نیستم تو مپ !!! از الان بگم خستم اما میام . از 11 خوبه . شب جمعه هم میشه تا 1 رفت اما 3 تا 6 عصر سخته !!! اگه این کنکور نبود حتما میامدم علی جان ;)
به به جناب شیخ.:biggrin1:آقا من پایتم.من اصولا به برو بکس باحال عشق میکنم.:biggrin1:من ساعت 1 میام عزیزم.:love:

آقایی شما :love:
u.s.a داداش add کردمت :biggrin1:
دوستان 12 ، 1 شب به بعد هم add کنن

شب جمعه هم میشه تا 1 رفت اما 3 تا 6 عصر سخته !!! اگه این کنکور نبود حتما میامدم علی جان ;)
شب جمعه که هستم تا 3-4(AM). روز های هفته، 3 تا 6. مشکلی نیست عزیز.
---

اینجوری هرکس یه ساعتی برای خودش داره و هماهنگ کردن همه توی یه قرار سخت میشه. نظر من این ِ که دو گروه بشیم، یک گروه عصر بازی کنن و گروه دیگه هم شب.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or