Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بنده هم بالاخره این بازی رو گرفتم.بخش سینگل بازی رو که در موردش اصلا صحبت نکنم بهتره.چون چیزی به جز فاجعه نبود.
اما بخش مالتی هم-به هیچ وجه خوشم نیومد.البته زیاد بازی نکردم و فعلا تصمیم دارم بازم بازی کنم-تا ببینم میشه باهاش حال کرد یا نه.اما خوب گرافیکش واقعا ضعیف هست.صداگذاری عالیه.تخریب پذیری عالیه.گیم پلی شدیدا بدم اومد.تو مالتی پلایر هم که ظاهرا فقط باید اسنایپ برداری.

شوخی می کنی؟! :biggrin1:
اولین نفری هستی که می بینم از مولتی پلیر بازی خوشت نمیده! :biggrin1:

در ضمن دوستان.هیچ کس نمیتونه به من فن بگه.آره من mw2 رو خیلی دوست دارم.ولی فنش نیستم.چون اگر بازیه بهتری باشه-میرم اونو بازی میکنم.در ضمن بنده اسم mw2 نیاوردم.شماها الکی گیر دادید به اون.چند ماه قبل هم که بحث مقایسه این دو بازی شد من تو نظر سنجی شرکت نکردم.تازه دیشب رفتم رای دادم.پس لطفا دیگه اسمش رو نیارید که تاپیک به کجک نره:biggrin1:
بعدشم حالا که هی میگید باحاله من بازم الان میرم بازی کنم.:biggrin1:
در نهایت من که گفتم قصدم ناراحت کردن دوستانی که از این بازی لذت میبرن نبود-نیست-نخواهد بود.من فقط نظر شخصیم رو گفتم.
حالا بیاین باهم دوست باشیم.:biggrin1:
باور کن من اصلا قصدم بی احترامی نبود ... اگه ناراحت شدی من ازت عضر میخوام.:blushing:
ولی اگه همون اول یه "بنظر من" رو میگفتی ، این همه بحث پیش نمیومد.
در اخر همون دوست باشیم:biggrin1:

باور کن من اصلا قصدم بی احترامی نبود ... اگه ناراحت شدی من ازت عضر میخوام.:blushing:
ولی اگه همون اول یه "بنظر من" رو میگفتی ، این همه بحث پیش نمیومد.
در اخر همون دوست باشیم:biggrin1:
این چه حرفیه بابا:love:ولی 1-2 ساعت پیش یکم بازی کردم-بیشتر از دیشب حال داد.فکر کنم چون زیاد بلد نبودم اولش خورد تو ذوقم.امروز یه دست دوم شدم:biggrin1:خیلی حال داد.:biggrin1:

دوستان من همین الان از میدون جنگ میام:biggrin1:چند دست دوم شدم-چند دست هم 4-5 شدم.
خدائی امروز خیلی حال داد.یه معذرت خواهی هم به همه دوستای خوبم بدهکارم.چون زود و عجولانه قضاوت کردم.ببخشید.می بخشید؟:biggrin1:
راستی دوستان-چجوری میتونم مثلا دوربین یه مسلسل رو آزاد کنم؟

دوستان من همین الان از میدون جنگ میام:biggrin1:چند دست دوم شدم-چند دست هم 4-5 شدم.
خدائی امروز خیلی حال داد.یه معذرت خواهی هم به همه دوستای خوبم بدهکارم.چون زود و عجولانه قضاوت کردم.ببخشید.می بخشید؟:biggrin1:
باید توی یک کلاس درجه بگیری تا دوربین برای اسلحه های اون کلاس باز بشه :دی
برای هر کلاس هم جداست:eek::smile:

اگر میخواین بازی کنین باید تیم کشی کنین تا هماهنگ بشین ، من چند صفحه قبل تیم خودمو گفتم . ما 4 نفریم . شما هم 3 تا Squad تشکیل بدید میشیم 16 نفر ، دو تا دو تا با هم میشیم یه تیم بازی می کنیم .
بدون برنامه Invite کردن فایده ای نداره .

اشکال نداره میبخشیمت:biggrin1:

باید با اون کلاس کمی بازی کنی تا کم کم دوربین و بقیه امکانات اون کلاس باز بشه .. بعد در همون منویی که اصلحه رو انتخاب می کنی میتونی بری تنظیم کنی

امشب کسی نیامد !!! امیدوارم فردا بیاین ;)

آخه بچه ها همه محصلی بازی میکنن (ساعت 11،10)
که این ساعت هم خیلی ها مثل من تازه خسته کوفته میرسن خونه!
فقط AmiR2C و foozoolsanj و The_GWR رو دیدم بعد 12 یا 1 بیان
من اکثر شبها بعد 12،1 هستم

Squad یی که قبلا گفتم شامل این 4 نفر می شد که یکی از بچه ها خوب دیگه خیلی بازی نمی کنه منم مجبور شدم یه تغییراتی ایجاد کنم .
این Squad ماست ، دیگه بقیه کارها با شما ، من تیممو خیلی وقته اعلام کردم .

Life4Game
SadeghZoMBiE
X-ASLAN-X
AmiR2C

تیم بدید Squad Rush بازی کنیم .

کی بازی کنیم؟ الان خوبه؟ همه هستند اقای sheikh67 هم اگر افتخار بدهند خوشحال میشیم جزو اسکواد ما باشند :دی
بازی کی برگزار میشه بچه ها؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or