Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بنده هم بالاخره این بازی رو گرفتم.بخش سینگل بازی رو که در موردش اصلا صحبت نکنم بهتره.چون چیزی به جز فاجعه نبود.
اما بخش مالتی هم-به هیچ وجه خوشم نیومد.البته زیاد بازی نکردم و فعلا تصمیم دارم بازم بازی کنم-تا ببینم میشه باهاش حال کرد یا نه.اما خوب گرافیکش واقعا ضعیف هست.صداگذاری عالیه.تخریب پذیری عالیه.گیم پلی شدیدا بدم اومد.تو مالتی پلایر هم که ظاهرا فقط باید اسنایپ برداری.
خدایی چندنفرش قشنگه . اما چیزی که مشخص اینه که همش باید این snipeرو برداری. من خودم زیاد با این gun حlل نمیکنم اما همه اینو بر میدارن هی‌ فرتی میزنن داخل سرمون.

خدایی چندنفرش قشنگه . اما چیزی که مشخص اینه که همش باید این snipeرو برداری. من خودم زیاد با این gun حlل نمیکنم اما همه اینو بر میدارن هی‌ فرتی میزنن داخل سرمون.

مشکل همینجاست.تو هر مودی رفتم دیدم همه دستشون اسنایپه.خیلی حالم گرفته شد:(

ما که بدون اسنایپ میریم مشکلی هم نداریم! مثلا من خودم بیشتر مدیک میشم و M60 بر میدارم!
نمی دونم شما کجا میرید که با اسنایپ دخلتون رو میارند! :d
فقط بعضی از مپ ها اونم بعضی قسمت هاش هست که برای اسنایپر ها بسیار جای خوبیه! :d

اسنایپر زیاد هست کسی نمیبینه مشکل از چشماش هست !
در ضمن اسنایپر اگه حرفه ای باشه میتونه بازی رو بدست بگیره . نقش اسنایپر تو کار تیمی خیلی مهم هست ;)

اما بخش مالتی هم-به هیچ وجه خوشم نیومد.البته زیاد بازی نکردم و فعلا تصمیم دارم بازم بازی کنم-تا ببینم میشه باهاش حال کرد یا نه.اما خوب گرافیکش واقعا ضعیف هست.صداگذاری عالیه.تخریب پذیری عالیه.گیم پلی شدیدا بدم اومد.تو مالتی پلایر هم که ظاهرا فقط باید اسنایپ برداری.

این تیکه از اون حرفا بود!

این تیکه از اون حرفا بود!
چرا صدراجان.:biggrin1:بابا خدائی گرافیکش ضعیفه دیگه.اولا که تکسچرهاش تو آفساید هست.aa هم که خدا بیامرزتش:biggrin1:.بعدشم من نمیخوام اسم بیارم-ولی گرافیکش مقابل fps های دیگه واقعا حرفی برای گفتن نداره.تنها نکته مثبت تخریب پذیری هست و بس.متاسفانه در 30 فریم هم اجرا میشه که دیگه:sick:کلا گرافش عین خمیر میمونه.
اما بعد از تقریبا 2 ساعت بازی کردن-هیچ جور نتونستم باهاش کنار بیام.همش که باید بدویم:biggrin1:یا همش باید اسنایپ بردارم.هیجان هم که:sick:گیم پلی هم که:sick:در کل باید بگم من اصلا خوشم نیومد.امیدوارم دوستان یه موقع فکر نکنن-اومدم فقط بازی رو ضایع کنم.و ایشااله که اونا لذت ببرن.:biggrin1:

چرا صدراجان.:biggrin1:بابا خدائی گرافیکش ضعیفه دیگه.اولا که تکسچرهاش تو آفساید هست.aa هم که خدا بیامرزتش:biggrin1:.بعدشم من نمیخوام اسم بیارم-ولی گرافیکش مقابل fps های دیگه واقعا حرفی برای گفتن نداره.تنها نکته مثبت تخریب پذیری هست و بس.متاسفانه در 30 فریم هم اجرا میشه که دیگه:sick:کلا گرافش عین خمیر میمونه.
اما بعد از تقریبا 2 ساعت بازی کردن-هیچ جور نتونستم باهاش کنار بیام.همش که باید بدویم:biggrin1:یا همش باید اسنایپ بردارم.هیجان هم که:sick:گیم پلی هم که:sick:در کل باید بگم من اصلا خوشم نیومد.امیدوارم دوستان یه موقع فکر نکنن-اومدم فقط بازی رو ضایع کنم.و ایشااله که اونا لذت ببرن.:biggrin1:
گرافیک بازی که عالیه افکت های انفجار و تکسچر های لباس ها ادم حال میکنه میبینه:love:

اسنایپر زیاد هست کسی نمیبینه مشکل از چشماش هست !
در ضمن اسنایپر اگه حرفه ای باشه میتونه بازی رو بدست بگیره . نقش اسنایپر تو کار تیمی خیلی مهم هست ;)
بله! ما چشمامون نمیبینه این همه وقت داریم بازی میکنیم!:smile:تاثیر خاصی توی بازی نداره
شاید توی hardcore باشه چون طرفش نمیریم همه camp میکنن
:sick:گیم پلی هم که:sick:
بسیار خوشحال شدیم حداقل حس میکنی داری راه میری یا یه اسلحه گرفتی دستت نه مثل خیلی بازی ها که بجای اسلحه پلاستیک گرفتی دستت گیم پلی مشکل خاصی نداره
در کل کسی بخواد multiplayer عالی تجربه کنه این بهترین گزینس

آخرین ویرایش:
بسیار خوشحال شدیم حداقل حس میکنی داری راه میری یا یه اسلحه گرفتی دستت نه مثل خیلی بازی ها که بجای اسلحه پلاستیک گرفتی دستت گیم پلی مشکل خاصی نداره
در کل کسی بخواد multiplayer عالی تجربه کنه این بهترین گزینس
دوست من شما جوری صحبت میکنی انگار با یه بازیه کاملا سیمو طرفیم در حالیکه وقتی میخوای با اسنایپ تیر بزنی کوچکترین لرزشی نداره در حالیکه در خیلی از بازیهای به اصطلاح فانتزی هم این اصل رعایت شده.
من فکر میکنم یکی از دلایلی که برام به شدت خسته کننده و بدون هیجان و سنگین بود فریم بازی بود.
به هر حال همونطور که شما دوستان لذت میبرید من نتونستم لذت ببرم البته قبل از اینکه از فروشنده بگیرم بهم گفت شاید خوشت نیاد ولی من گفتم ارزش یه بار امتحان کردنو داره.
امیدوارم بسی لذت ببرید.:love:
.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or