دوست من شما جوری صحبت میکنی انگار با یه بازیه کاملا سیمو طرفیم در حالیکه وقتی میخوای با اسنایپ تیر بزنی کوچکترین لرزشی نداره در حالیکه در خیلی از بازیهای به اصطلاح فانتزی هم این اصل رعایت شده.
من فکر میکنم یکی از دلایلی که برام به شدت خسته کننده و بدون هیجان و سنگین بود فریم بازی بود.
به هر حال همونطور که شما دوستان لذت میبرید من نتونستم لذت ببرم البته قبل از اینکه از فروشنده بگیرم بهم گفت شاید خوشت نیاد ولی من گفتم ارزش یه بار امتحان کردنو داره.
امیدوارم بسی لذت ببرید..
در مورد گرافیکش راستش اون مرحله سرسبزه خوب بود ولی من کلیت مراحل رو گفتم.اولش که بخش داستانیو شروع کردم بدجور خورد تو ذوقم چون اصلا انتظار همچین چیزیو نداشتم.شما مشكلت با گيم پلي و ... نيست .
مشكلت با اسنايپرهاي بازي و تفنگ و تكون نخوردن نشون هست .. ولي اين رو بدون توي اين بازي واقعي ترين حالت رو براي اسنايپرها طراحي كردن .. چون دقيقا تيري كه اصلحه خارج ميشه مستقيم نميره بخوره به يارو بفرض مثال اگر دشمن در فاصله 100 متري شما قرار داره و ميخواي هدشاتش كني اگر نشون رو روي سرش بگيري گلوله اصلا به يارو نميرسه و فرود مياد پس اين خودش نشون دهنده طراحي بي نقص اين كلاس هست ... حتي شما در هنگامي كه دشمن در حال دويدن هست هم اگر وارد باشيد ميتونيد طرف رو كله پا كنيد.
من ديروز هم در صفحه قبل وقتي اومدي از گرافيك بازي ايراد گرفتي گفتم بازي نكن ...
از مديران بابت پاك كردن پستها ممنونم ... حداقل دليل پاك شدن پست رو بگيد !
فكر نمي كنم جواب دادن به كسي كه مياد يه تاپيك رو منحرف كنه كار بدي بوده باشه ... من نميدونم چرا پس تاپيك ايجاد شده.
شاید یه مقدار حرفت درست باشه چون مقداری چشمم به 60 فریم عادت کرده و شایدم برای همین احساس سنگینی و خستگی کردم.آقا چجوری میخواین یه فن MW2 رو قانع کنید ...؟! الکی خودتون رو خسته نکنید.
طرف نشون داده کشته مرده MW هست ، از BC2 هم به خاطر فن بودنش خوشش نمیاد، حالا میخواد خوشش از BC2 بیاد میخواد نیاد...!
انتظاری بیش از این از دوستان به شدن فن نمیره.اخرشم معلوم بود به mw گیر میدین.ولی خداروشکر وقتی هفته پیش خواستم بازیو بگیرم 7نفر متفق القول گفتن بازیه خسته کننده ای هست و جالب اینجاست که هیچکدوم دستشون به mw2 نخورده بود.آره درست ميگي عليرضا ... ايشون تفنگ آبپاش هاي Modern Camper رو دوست داره.
آقا چجوری میخواین یه فن MW2 رو قانع کنید ...؟! الکی خودتون رو خسته نکنید.
طرف نشون داده کشته مرده MW هست ، از BC2 هم به خاطر فن بودنش خوشش نمیاد، حالا میخواد خوشش از BC2 بیاد میخواد نیاد...!
بدليل اينكه شما اومدي توي تاپيك مولتي بازي حرف از سينگل. گرافيك و گيم پلي ميزني.ببخشید دوست من ولی من کجا تاپیک رو منحرف کردم؟:confused:روزی صدها پست در مدح و ذم یه بازی گفته میشه.همونطور که شما دوستان لذت میبرید من نتونستم لذت ببرم.2ماه پیش هم گفتم که تا وقتی بازیشو نگیرم و تجربه نکنم هیچ اظهارنظری نمیکنم ولی الان حق اظهار نظر دارم و ببخشید که به بازیه مورد علاقتون گستاخی کردم.:biggrin1:
البته اون shutgun بود با c4 نه اسنایپدیدم دیشب کی اسنایپ دستش بود تو مپ !!!
هارد کور اسمش با معنیش یکی هست . اصولا واسه همین بعضی ها نمیرن طرفش
من اشتباه متوجه شدم شرمندهزامبی دوست داری به خودت بگیری !؟ من کی گفتم نوب !!!!
آره درست ميگي عليرضا ... ايشون تفنگ آبپاش هاي Modern Camper رو دوست داره.
البته دوستاني كه رنك بالا دارن بيشتر ميتونن هيجان رو تو بازي حس كنن چون هرچي بالاتر بري نصبتا بازي برات سخت تر ميشه چه حمله كردن چه دفاع.
بدليل اينكه شما اومدي توي تاپيك مولتي بازي حرف از سينگل. گرافيك و گيم پلي ميزني.
درضمن من اون پست رو پاك كردم چون صفحه درست باز نشده بود و فكر كردم پستها پاك شده.
زامبی دوست داری به خودت بگیری !؟ من کی گفتم نوب !!!!البته اون shutgun بود با c4 نه اسنایپ
بله برای ما نووب ها hardcore مناسب نیست
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::smile:در ضمن دوستان.هیچ کس نمیتونه به من فن بگه.آره من mw2 رو خیلی دوست دارم.ولی فنش نیستم.چون اگر بازیه بهتری باشه-میرم اونو بازی میکنم.در ضمن بنده اسم mw2 نیاوردم.شماها الکی گیر دادید به اون.چند ماه قبل هم که بحث مقایسه این دو بازی شد من تو نظر سنجی شرکت نکردم.تازه دیشب رفتم رای دادم.پس لطفا دیگه اسمش رو نیارید که تاپیک به کجک نره:biggrin1:
بعدشم حالا که هی میگید باحاله من بازم الان میرم بازی کنم.:biggrin1:
در نهایت من که گفتم قصدم ناراحت کردن دوستانی که از این بازی لذت میبرن نبود-نیست-نخواهد بود.من فقط نظر شخصیم رو گفتم.
حالا بیاین باهم دوست باشیم.:biggrin1:
دوست من شما جوری صحبت میکنی انگار با یه بازیه کاملا سیمو طرفیم در حالیکه وقتی میخوای با اسنایپ تیر بزنی کوچکترین لرزشی نداره در حالیکه در خیلی از بازیهای به اصطلاح فانتزی هم این اصل رعایت شده.
من فکر میکنم یکی از دلایلی که برام به شدت خسته کننده و بدون هیجان و سنگین بود فریم بازی بود.
به هر حال همونطور که شما دوستان لذت میبرید من نتونستم لذت ببرم البته قبل از اینکه از فروشنده بگیرم بهم گفت شاید خوشت نیاد ولی من گفتم ارزش یه بار امتحان کردنو داره.
امیدوارم بسی لذت ببرید..