Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست من شما جوری صحبت میکنی انگار با یه بازیه کاملا سیمو طرفیم در حالیکه وقتی میخوای با اسنایپ تیر بزنی کوچکترین لرزشی نداره در حالیکه در خیلی از بازیهای به اصطلاح فانتزی هم این اصل رعایت شده.
من فکر میکنم یکی از دلایلی که برام به شدت خسته کننده و بدون هیجان و سنگین بود فریم بازی بود.
به هر حال همونطور که شما دوستان لذت میبرید من نتونستم لذت ببرم البته قبل از اینکه از فروشنده بگیرم بهم گفت شاید خوشت نیاد ولی من گفتم ارزش یه بار امتحان کردنو داره.
امیدوارم بسی لذت ببرید.:love:
.

شما مشكلت با گيم پلي و ... نيست .
مشكلت با اسنايپرهاي بازي و تفنگ و تكون نخوردن نشون هست .. ولي اين رو بدون توي اين بازي واقعي ترين حالت رو براي اسنايپرها طراحي كردن .. چون دقيقا تيري كه اصلحه خارج ميشه مستقيم نميره بخوره به يارو بفرض مثال اگر دشمن در فاصله 100 متري شما قرار داره و ميخواي هدشاتش كني اگر نشون رو روي سرش بگيري گلوله اصلا به يارو نميرسه و فرود مياد پس اين خودش نشون دهنده طراحي بي نقص اين كلاس هست ... حتي شما در هنگامي كه دشمن در حال دويدن هست هم اگر وارد باشيد ميتونيد طرف رو كله پا كنيد.

من ديروز هم در صفحه قبل وقتي اومدي از گرافيك بازي ايراد گرفتي گفتم بازي نكن ...

شما مشكلت با گيم پلي و ... نيست .
مشكلت با اسنايپرهاي بازي و تفنگ و تكون نخوردن نشون هست .. ولي اين رو بدون توي اين بازي واقعي ترين حالت رو براي اسنايپرها طراحي كردن .. چون دقيقا تيري كه اصلحه خارج ميشه مستقيم نميره بخوره به يارو بفرض مثال اگر دشمن در فاصله 100 متري شما قرار داره و ميخواي هدشاتش كني اگر نشون رو روي سرش بگيري گلوله اصلا به يارو نميرسه و فرود مياد پس اين خودش نشون دهنده طراحي بي نقص اين كلاس هست ... حتي شما در هنگامي كه دشمن در حال دويدن هست هم اگر وارد باشيد ميتونيد طرف رو كله پا كنيد.

من ديروز هم در صفحه قبل وقتي اومدي از گرافيك بازي ايراد گرفتي گفتم بازي نكن ...
در مورد گرافیکش راستش اون مرحله سرسبزه خوب بود ولی من کلیت مراحل رو گفتم.اولش که بخش داستانیو شروع کردم بدجور خورد تو ذوقم چون اصلا انتظار همچین چیزیو نداشتم.
در مورد گیم پلی هم واقعا احساس خستگی شدیدی کردم.جالب اینجاست که وقتی بازیو خریدم بنده به همراه 2نفر دیگه نشستیم مقداری بازی کردیم و هر3نفرمون همین احساس رو داشتیم.اون چیزی که شما به عنوان طراحی واقعی میگی در فریم بازی خلاصه میشه و ربطی به سنگین یا واقعی بودن اسلحه نداره کما اینکه اگر میخواستن خیلی واقعی طراحی کنن مقداری هم به طراحی بد اسلحه توجه میکردن به قول پسر عمم که کنارم بود گفت اسلحش شبیه پینت بال میمونه:biggrin1:
بازیی مثل هیلو با اینکه جذاب و هیجان انگیزه ولی 30فریم هست و برای همین احساس سنگین بودن اسلحه رو برات به وجود میاره در حالیکه هیلو کلا یه بازیه فانتزیه.

آقا چجوری میخواین یه فن MW2 رو قانع کنید ...؟! الکی خودتون رو خسته نکنید.
طرف نشون داده کشته مرده MW هست ، از BC2 هم به خاطر فن بودنش خوشش نمیاد، حالا میخواد خوشش از BC2 بیاد میخواد نیاد...!

از مديران بابت پاك كردن پستها ممنونم ... حداقل دليل پاك شدن پست رو بگيد !
فكر نمي كنم جواب دادن به كسي كه مياد يه تاپيك رو منحرف كنه كار بدي بوده باشه ... من نميدونم چرا پس تاپيك ايجاد شده.

ببخشید دوست من ولی من کجا تاپیک رو منحرف کردم؟:confused:روزی صدها پست در مدح و ذم یه بازی گفته میشه.همونطور که شما دوستان لذت میبرید من نتونستم لذت ببرم.2ماه پیش هم گفتم که تا وقتی بازیشو نگیرم و تجربه نکنم هیچ اظهارنظری نمیکنم ولی الان حق اظهار نظر دارم و ببخشید که به بازیه مورد علاقتون گستاخی کردم.:biggrin1:

طرف نشون داده کشته مرده MW هست ، از BC2 هم به خاطر فن بودنش خوشش نمیاد، حالا میخواد خوشش از BC2 بیاد میخواد نیاد...!
انتظاری بیش از این از دوستان به شدن فن نمیره.اخرشم معلوم بود به mw گیر میدین.ولی خداروشکر وقتی هفته پیش خواستم بازیو بگیرم 7نفر متفق القول گفتن بازیه خسته کننده ای هست و جالب اینجاست که هیچکدوم دستشون به mw2 نخورده بود.
من گفتم خوشم نمیاد شما دوستان مسخره میکنید.

جامعه ایرانی با این ذهنیت و فرهنگ به هیچ جا نمیرسه.

آخرین ویرایش:

آره درست ميگي عليرضا ... ايشون تفنگ آبپاش هاي Modern Camper رو دوست داره.

البته دوستاني كه رنك بالا دارن بيشتر ميتونن هيجان رو تو بازي حس كنن چون هرچي بالاتر بري نصبتا بازي برات سخت تر ميشه چه حمله كردن چه دفاع.

ببخشید دوست من ولی من کجا تاپیک رو منحرف کردم؟:confused:روزی صدها پست در مدح و ذم یه بازی گفته میشه.همونطور که شما دوستان لذت میبرید من نتونستم لذت ببرم.2ماه پیش هم گفتم که تا وقتی بازیشو نگیرم و تجربه نکنم هیچ اظهارنظری نمیکنم ولی الان حق اظهار نظر دارم و ببخشید که به بازیه مورد علاقتون گستاخی کردم.:biggrin1:
بدليل اينكه شما اومدي توي تاپيك مولتي بازي حرف از سينگل. گرافيك و گيم پلي ميزني.
درضمن من اون پست رو پاك كردم چون صفحه درست باز نشده بود و فكر كردم پستها پاك شده.

دیدم دیشب کی اسنایپ دستش بود تو مپ !!!
هارد کور اسمش با معنیش یکی هست . اصولا واسه همین بعضی ها نمیرن طرفش ;)
البته اون shutgun بود با c4 نه اسنایپ
بله برای ما نووب ها hardcore مناسب نیست
زامبی دوست داری به خودت بگیری !؟ من کی گفتم نوب !!!!
من اشتباه متوجه شدم شرمنده

آخرین ویرایش:
آره درست ميگي عليرضا ... ايشون تفنگ آبپاش هاي Modern Camper رو دوست داره.

البته دوستاني كه رنك بالا دارن بيشتر ميتونن هيجان رو تو بازي حس كنن چون هرچي بالاتر بري نصبتا بازي برات سخت تر ميشه چه حمله كردن چه دفاع.

بدليل اينكه شما اومدي توي تاپيك مولتي بازي حرف از سينگل. گرافيك و گيم پلي ميزني.
درضمن من اون پست رو پاك كردم چون صفحه درست باز نشده بود و فكر كردم پستها پاك شده.

عزیزم من کلیت بازیو گفتم و اصلا این بازیو نسخه ps3 گرفتم تا مولتیشو بازی کنم وگرنه میرفتم 360شو میگرفتم.

در ضمن دوستان.هیچ کس نمیتونه به من فن بگه.آره من mw2 رو خیلی دوست دارم.ولی فنش نیستم.چون اگر بازیه بهتری باشه-میرم اونو بازی میکنم.در ضمن بنده اسم mw2 نیاوردم.شماها الکی گیر دادید به اون.چند ماه قبل هم که بحث مقایسه این دو بازی شد من تو نظر سنجی شرکت نکردم.تازه دیشب رفتم رای دادم.پس لطفا دیگه اسمش رو نیارید که تاپیک به کجک نره:biggrin1:
بعدشم حالا که هی میگید باحاله من بازم الان میرم بازی کنم.:biggrin1:
در نهایت من که گفتم قصدم ناراحت کردن دوستانی که از این بازی لذت میبرن نبود-نیست-نخواهد بود.من فقط نظر شخصیم رو گفتم.
حالا بیاین باهم دوست باشیم.:biggrin1:

در ضمن دوستان.هیچ کس نمیتونه به من فن بگه.آره من mw2 رو خیلی دوست دارم.ولی فنش نیستم.چون اگر بازیه بهتری باشه-میرم اونو بازی میکنم.در ضمن بنده اسم mw2 نیاوردم.شماها الکی گیر دادید به اون.چند ماه قبل هم که بحث مقایسه این دو بازی شد من تو نظر سنجی شرکت نکردم.تازه دیشب رفتم رای دادم.پس لطفا دیگه اسمش رو نیارید که تاپیک به کجک نره:biggrin1:
بعدشم حالا که هی میگید باحاله من بازم الان میرم بازی کنم.:biggrin1:
در نهایت من که گفتم قصدم ناراحت کردن دوستانی که از این بازی لذت میبرن نبود-نیست-نخواهد بود.من فقط نظر شخصیم رو گفتم.
حالا بیاین باهم دوست باشیم.:biggrin1:
:biggrin1::love::biggrin1::love::biggrin1::love::smile:
نظر همه محترمه هر دو بازی های خوبی هستند با هم دوست باشیم :دی

احتمالا می دونید که برای باز کردن اسلحه "WWII M1 Garand" باید دو تا بازی از سری Battlefield رو داشته باشیم، من BF 1943 رو دارم ولی نمیدونم چجوری بشناسونمش. به بخش Veteran سایت BC2 هم رفتم و روی BF 1943 کلیک کردم ولی نشد(احتمالا باید چیزی وارد می کردم که نمی شد).
کسی می دونه؟

دوست من شما جوری صحبت میکنی انگار با یه بازیه کاملا سیمو طرفیم در حالیکه وقتی میخوای با اسنایپ تیر بزنی کوچکترین لرزشی نداره در حالیکه در خیلی از بازیهای به اصطلاح فانتزی هم این اصل رعایت شده.
من فکر میکنم یکی از دلایلی که برام به شدت خسته کننده و بدون هیجان و سنگین بود فریم بازی بود.
به هر حال همونطور که شما دوستان لذت میبرید من نتونستم لذت ببرم البته قبل از اینکه از فروشنده بگیرم بهم گفت شاید خوشت نیاد ولی من گفتم ارزش یه بار امتحان کردنو داره.
امیدوارم بسی لذت ببرید.:love:
.

دوست عزیز اگه شما از بازی خوشتون نیومده سلیقه ی خودتونه و به خودت مربوطه دیگه لازم نیست انقدر spam بدید .در ضمن حال کردن با یه بازی سلیقه ای حالا شما می گی بده بقیه خودشون دارن بازی می کنن می دونن چه جوریه .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or