من هم نتونستم بازی کنم دم بود دیسک بازیو قورت بدماقایون ما که نتونستیم سرور بگیریم شماها چی؟
اقایون ما که نتونستیم سرور بگیریم شماها چی؟
منم همینطور!دلیل چیه؟!بابا من میرم تو بازی پرت میشم بیرون :d
شما گروهتون کامله؟:biggrin1:private بازی کردیم ولی اینجوری نیمشه چون خیلی به هم ریختس هم خیلی کم بودیم هروقت هماهنگ شدید گروهتون کامل شد بیاید private بزنیم:smile:
ما کامل هستیمشما گروهتون کامله؟:biggrin1:
ساعت مشخصی نداره خودتون مشخص کنید تا همه بیانمعمولاً چه ساعاتی Private میزنید؟
اخه خدایی چطور میتونی بگی؟؟؟ مولتی پلیر به این باحالی انصافا سینگلش داغونه ولی مولتیش حرف نداره.....شما بیشتر بازکن حتما نظرت عوض میشه....بنده هم بالاخره این بازی رو گرفتم.بخش سینگل بازی رو که در موردش اصلا صحبت نکنم بهتره.چون چیزی به جز فاجعه نبود.
اما بخش مالتی هم-به هیچ وجه خوشم نیومد.البته زیاد بازی نکردم و فعلا تصمیم دارم بازم بازی کنم-تا ببینم میشه باهاش حال کرد یا نه.اما خوب گرافیکش واقعا ضعیف هست.صداگذاری عالیه.تخریب پذیری عالیه.گیم پلی شدیدا بدم اومد.تو مالتی پلایر هم که ظاهرا فقط باید اسنایپ برداری.
بنده هم بالاخره این بازی رو گرفتم.بخش سینگل بازی رو که در موردش اصلا صحبت نکنم بهتره.چون چیزی به جز فاجعه نبود.
اما بخش مالتی هم-به هیچ وجه خوشم نیومد.البته زیاد بازی نکردم و فعلا تصمیم دارم بازم بازی کنم-تا ببینم میشه باهاش حال کرد یا نه.اما خوب گرافیکش واقعا ضعیف هست.صداگذاری عالیه.تخریب پذیری عالیه.گیم پلی شدیدا بدم اومد.تو مالتی پلایر هم که ظاهرا فقط باید اسنایپ برداری.
چشم دوست من.منم که گفتم تصمیم دارم فعلا بازی کنم تا ببینم حرف شما درست هست یا نه.اخه خدایی چطور میتونی بگی؟؟؟ مولتی پلیر به این باحالی انصافا سینگلش داغونه ولی مولتیش حرف نداره.....شما بیشتر بازکن حتما نظرت عوض میشه....