Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان بعد از هفته ای پر کار امروز با بروبکس کلی بازی کردیم(امیر و کیا و یه دوست که هنوز id bc شو نمی دونم jake_billkosh)
خیلی چسبید
راستی یه چیز جالب امروز از فرند های من 7 تاشون انلاین بودن و داشت bc بازی می کدن
جون می داد باسه پرایوت

private بازی کردیم ولی اینجوری نیمشه چون خیلی به هم ریختس هم خیلی کم بودیم هروقت هماهنگ شدید گروهتون کامل شد بیاید private بزنیم:smile:

باز خوبه بچه ها باشن private بزنیم امروز که سعادت نداشتیم.چون به دلیل مشغله کاری شبها هستم.اما روزهای پنجشنبه ,جمعه هم بد نیست.ماشالله بچه ها حرفه ای هستن.

سلام دوستان
احتمالا می دونید که برای باز کردن اسلحه "WWII M1 Garand" باید دو تا بازی از سری Battlefield رو داشته باشیم، من BF 1943 رو دارم ولی نمیدونم چجوری بشناسونمش. به این آدرس رفتم و روی BF 1943 کلیک کردم ولی نشد(احتمالا باید چیزی وارد می کردم که نمی شد).

بنده هم بالاخره این بازی رو گرفتم.بخش سینگل بازی رو که در موردش اصلا صحبت نکنم بهتره.چون چیزی به جز فاجعه نبود.
اما بخش مالتی هم-به هیچ وجه خوشم نیومد.البته زیاد بازی نکردم و فعلا تصمیم دارم بازم بازی کنم-تا ببینم میشه باهاش حال کرد یا نه.اما خوب گرافیکش واقعا ضعیف هست.صداگذاری عالیه.تخریب پذیری عالیه.گیم پلی شدیدا بدم اومد.تو مالتی پلایر هم که ظاهرا فقط باید اسنایپ برداری.

آخرین ویرایش:
بنده هم بالاخره این بازی رو گرفتم.بخش سینگل بازی رو که در موردش اصلا صحبت نکنم بهتره.چون چیزی به جز فاجعه نبود.
اما بخش مالتی هم-به هیچ وجه خوشم نیومد.البته زیاد بازی نکردم و فعلا تصمیم دارم بازم بازی کنم-تا ببینم میشه باهاش حال کرد یا نه.اما خوب گرافیکش واقعا ضعیف هست.صداگذاری عالیه.تخریب پذیری عالیه.گیم پلی شدیدا بدم اومد.تو مالتی پلایر هم که ظاهرا فقط باید اسنایپ برداری.
اخه خدایی چطور میتونی بگی؟؟؟ مولتی پلیر به این باحالی انصافا سینگلش داغونه ولی مولتیش حرف نداره.....شما بیشتر بازکن حتما نظرت عوض میشه....;)

به نظر من شما بازی نکن ... مگه همه چیز تو گرافیک خلاصه میشه .. این بازی بکی از بهترین مولتی های پلتفرم رو داره .
بازی از نظر مولتی خیلی ردیف هست و سرور های بازی اینقدر قوی هست با بازی مثل کیلزون براربری کنه ... بازم بگم برای اینکه سوء تفاهم نشه منظورم قسمت مولتی بازی هست

اخه خدایی چطور میتونی بگی؟؟؟ مولتی پلیر به این باحالی انصافا سینگلش داغونه ولی مولتیش حرف نداره.....شما بیشتر بازکن حتما نظرت عوض میشه....;)
چشم دوست من.منم که گفتم تصمیم دارم فعلا بازی کنم تا ببینم حرف شما درست هست یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or