Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
QUOTE]

دوستان من با مود conquest خیلی بیشتر حال میکنم تا با مودهای دیگه.این rush هم که حسابی خر تو خره:biggrin1:از الان بگما.من conquestبازم:biggrin1:

تو نه به اینکه از مولتی ایراد میگرفتی حالا برای ما Conquest باز شدی :biggrin1:

---------

آرش من ساعت 9.5 10 میام ;) هستم;)خواهم بود;) می آیم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
حالا من تو کدوم تیم هستم؟ کسی منو نمیخواد؟ High quality Sniper, Mad Assault Rifle Expert!
البته فعلا لول 8 هستم ولی به قول شاعر: با همین امکاناتم میرم تو این راه پیش و پس!

آخرین ویرایش:
سلام
اقا من از الان انلاینم
تمام دوستان جدید رو هم تا 2 و 3 صفحه قبل اد کردم
دوستان اگه پرایوت شد منم اینوایت کنید
من تا زمانی که نرم جایی انلاینم
منتظر اینوایت گرمتان هستیم :d

هر وقت ادب و شعور بازی کردن پیدا کردین اینوایت کنید !!!
واقعا تاسف داره واسه اینکه اسمتون گذاشتین گیمر
زبانم مو دراورد اینقدر گفتم میخوام 10 دقیقه تفریح کنیم !!!
خواهش میکنم اگه از این برنامه ها دارین منو دعوت نکنید .
کوچیک و مخلص همتونم هستم

آخرین ویرایش:
این همه اومدید اینجا شلوغ کردید قرار گذاشتید 5 نفر بودید ؟ ( اونم با زور ) که آخر هم شدید 4 نفر.

گیمر Hardcore بازیسنتر آقای u.s.a ، حیف شد نیومدی به ما افتخار ندادی فضای بازی رو نورانی کنی.

حالا از اینا بگذریم .:biggrin1: 4 نفری از تیم 3 نفره ی ما ( یه دست هم 2 نفره ) باختید :biggrin1::biggrin1:.
حالا ما کمپ میکردیم یه چیزی ، خجالت داره واقعا با اون تعداد کمپ میکنید. اسنایپ هم بر میدارید:biggrin1:

راستی آرش جون مبارکه ، به هم میاید. به پای هم پیر شید:biggrin1:
من ساقدوش تو . باشه ؟:biggrin1::biggrin1:

این همه اومدید اینجا شلوغ کردید قرار گذاشتید 5 نفر بودید ؟ ( اونم با زور ) که آخر هم شدید 4 نفر.

گیمر Hardcore بازیسنتر آقای u.s.a ، حیف شد نیومدی به ما افتخار ندادی فضای بازی رو نورانی کنی.

حالا از اینا بگذریم .:biggrin1: 4 نفری از تیم 3 نفره ی ما ( یه دست هم 2 نفره ) باختید :biggrin1::biggrin1:.
حالا ما کمپ میکردیم یه چیزی ، خجالت داره واقعا با اون تعداد کمپ میکنید. اسنایپ هم بر میدارید:biggrin1:

راستی آرش جون مبارکه ، به هم میاید. به پای هم پیر شید:biggrin1:
من ساقدوش تو . باشه ؟:biggrin1::biggrin1:
فکر کنم قرار بود هر تیم 4 نفر باشه !؟
اسم شما هم داخل لیست تیم های امشب نبوده !!!
منم نبودم تو بازی ادعا بیجا نکن البته بهتر بگم تیممون
در ضمن وسط بازی 10 تا اینوایت هم میامد

هر وقت ادب و شعور بازی کردن پیدا کردین اینوایت کنید !!!
واقعا تاسف داره واسه اینکه اسمتون گذاشتین گیمر

محسن جان الان دقیقا منظورت با کیه؟!
.............
.............

این همه آدم هی میان میگن ما هستیم مارو invite کنین و ............ کجا بودین پس؟ چرا همش یکی میاد دوباره دو دقیقه بعد میره؟ خودتون رو مسخره کردین؟

.............
.............
تیم ما که کامل بود!
Lif4Game
kia_old_snake
SadeghZoMBiE
AmiR2C
X-ASLAN-X

بقیه دوستان هم اگه تیمی دارن لطفا همینجا اعلام کنن تا دیگه دردسر نداشته باشیم!!!

مارو دعوت می کنند بهمون چرت و پرت میگن و فحش میدن
واقعا که ... اون آقای هم که host شده بود واقعا اینترنتش فسیل بود ما همش میافتادیم بیرون

من نمیدونم این همه ادم میان میگن PRIVATE بعد همه ی 5نفر گروه ما 2 ساعت توی LOBBY هستیم هیچکی نمیاد در ضمن کیا جان در گروه ما هست نیازی به اسم گفتن نداریم
هماهنگ باشید وقتمون رو توی LOBBY تلف کنیم که چی بشه 1 ساعت هم باید دنبال اقایون باشیم

محسن جان الان دقیقا منظورت با کیه؟!
.............
.............

این همه آدم هی میان میگن ما هستیم مارو invite کنین و ............ کجا بودین پس؟ چرا همش یکی میاد دوباره دو دقیقه بعد میره؟ خودتون رو مسخره کردین؟

.............
.............
تیم ما که کامل بود!
Lif4Game
kia_old_snake
SadeghZoMBiE
AmiR2C
X-ASLAN-X

بقیه دوستان هم اگه تیمی دارن لطفا همینجا اعلام کنن تا دیگه دردسر نداشته باشیم!!!
دردسر برا اینه که شما کانکشنتون به درد نخور بود ما همه بودیم هی پرت میشدیم بیرون مگه مردم مسخرهی ی شما هستند؟ یک ساعت مارو معطل کردید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or