دوستان من با مود conquest خیلی بیشتر حال میکنم تا با مودهای دیگه.این rush هم که حسابی خر تو خره:biggrin1:از الان بگما.من conquestبازم:biggrin1:
ok پس من الان ادت میکنم.....راستی درجت چنده؟تو نه به اینکه از مولتی ایراد میگرفتی حالا برای ما Conquest باز شدی :biggrin1:
---------
آرش من ساعت 9.5 10 میام هستمخواهم بود می آیم:biggrin1:
فکر کنم قرار بود هر تیم 4 نفر باشه !؟این همه اومدید اینجا شلوغ کردید قرار گذاشتید 5 نفر بودید ؟ ( اونم با زور ) که آخر هم شدید 4 نفر.
گیمر Hardcore بازیسنتر آقای u.s.a ، حیف شد نیومدی به ما افتخار ندادی فضای بازی رو نورانی کنی.
حالا از اینا بگذریم .:biggrin1: 4 نفری از تیم 3 نفره ی ما ( یه دست هم 2 نفره ) باختید :biggrin1::biggrin1:.
حالا ما کمپ میکردیم یه چیزی ، خجالت داره واقعا با اون تعداد کمپ میکنید. اسنایپ هم بر میدارید:biggrin1:
راستی آرش جون مبارکه ، به هم میاید. به پای هم پیر شید:biggrin1:
من ساقدوش تو . باشه ؟:biggrin1::biggrin1:
هر وقت ادب و شعور بازی کردن پیدا کردین اینوایت کنید !!!
واقعا تاسف داره واسه اینکه اسمتون گذاشتین گیمر
دردسر برا اینه که شما کانکشنتون به درد نخور بود ما همه بودیم هی پرت میشدیم بیرون مگه مردم مسخرهی ی شما هستند؟ یک ساعت مارو معطل کردیدمحسن جان الان دقیقا منظورت با کیه؟!
.............
.............
این همه آدم هی میان میگن ما هستیم مارو invite کنین و ............ کجا بودین پس؟ چرا همش یکی میاد دوباره دو دقیقه بعد میره؟ خودتون رو مسخره کردین؟
.............
.............
تیم ما که کامل بود!
Lif4Game
kia_old_snake
SadeghZoMBiE
AmiR2C
X-ASLAN-X
بقیه دوستان هم اگه تیمی دارن لطفا همینجا اعلام کنن تا دیگه دردسر نداشته باشیم!!!