Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

حالا همینو کم داشتیم با شروع نسل جدید ، جنگولک بازیهای جدید هم سرمون در بیارن ! مثل این بازی روی X1 555p اجرا میشه ، اون بازی روی PS4 1345p اجرا میشه !! :|

گویا تایید رسمی شد که BF4 روی X1 رزولوشنش 720 و روی PS4 رزولوشن 900p خواهد داشت! رو PS4 هم 1080 نیست که که میشه همون چیزی که قبلا گفتم! آب قطعه!
ماکان امروز افتادی تو دور ـه شایعه پراکنی و بزرگنمایی هااا ! اون از آشوب در صنعت گیم (لول :دی) اینم که حداقل یه منبع معتبر بده خوب :دی

کجا تایید کرده؟

اینکه Ghost و BF4 رزولوشن 720p دارن رو Jeremy Conrad گفته چون نسخه ریویو بازی ها دستش هست. آخرشم یه تیکه ناجور به X1 فن ها انداخته و گفته 500 دلار رو خوب جایی خرج کردید!:دی

اما در رابطه با نسخه PS4 این بازی ها، Ghost رو که خود تهیه کنندش تایید کرده 1080 هست، BF4 هم DICE هیچ جایی نگفته 1080 و فقط توییت کردن که بالای 720 هست. الانم یه بابایی تو نئوگف گفته 900p هست. البته BF4 رو PS4 تایید رسمی نداره، برای همین نوشتم گویا تایید شده... ولی تا چند ساعت دیگه رسما مشخص میشه!;)

ماکان امروز افتادی تو دور ـه شایعه پراکنی و بزرگنمایی هااا

به من چه؟:دی جرا به من گیر میدید؟:دی از خودم که در نمیارم! CoD رو که خود سازندش تایید کرده 1080 هست، BF4 رو هم سازنده گفته بالای 720 هست و از انجایی که قبلا گفته شد 1080 نیست پس به احتمال خیلی زیاد همین 900 درسته. در مورد X1 هم منتقد IGN که بازی دستشه گفته 720 هست که یعنی تایید رسمی! هیچ شایعه و یا بزرگ نمایی درکار نیست! تنها نکته گنگ رزولوشن BF4 روی PS4 هست که میگم با توجه چیزای گفته شده 900p باید درست باشه!

اینکه Ghost و BF4 رزولوشن 720p دارن رو Jeremy Conrad گفته چون نسخه ریویو بازی ها دستش هست. آخرشم یه تیکه ناجور به X1 فن ها انداخته و گفته 500 دلار رو خوب جایی خرج کردید!:دی

اما در رابطه با نسخه PS4 این بازی ها، Ghost رو که خود تهیه کنندش تایید کرده 1080 هست، BF4 هم DICE هیچ جایی نگفته 1080 و فقط توییت کردن که بالای 720 هست. الانم یه بابایی تو نئوگف گفته 900p هست. البته BF4 رو PS4 تایید رسمی نداره، برای همین نوشتم گویا تایید شده... ولی تا چند ساعت دیگه رسما مشخص میشه!;)

این جرمی کنراد که یه ترول واقعیه اصلا نمیشه رو حرفش حساب کرد ولی اگه واقعا ghosts 720 باشه فاجعست.من که بعید میدونم.توییتره یارو رو دیدم با مایکرو پدر کشتگی داره رسما!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

[/QUOTE] به من چه؟:دی جرا به من گیر میدید؟:دی از خودم که در نمیارم! CoD رو که خود سازندش تایید کرده 1080 هست، BF4 رو هم سازنده گفته بالای 720 هست و از انجایی که قبلا گفته شد 1080 نیست پس به احتمال خیلی زیاد همین 900 درسته. در مورد X1 هم منتقد IGN که بازی دستشه گفته 720 هست که یعنی تایید رسمی! هیچ شایعه و یا بزرگ نمایی درکار نیست! تنها نکته گنگ رزولوشن BF4 روی PS4 هست که میگم با توجه چیزای گفته شده 900p باید درست باشه![/QUOTE]
البته جرمی کنراد منتقد سابق ign و سردبیر فعلی سایت furouis fanboys بعید نسخه ای از بازی دستش باشه.

آخه خیلی بعید همچین دروغ تابلویی بگه! منظورم اینه که سریع دروغش در میاد و اگه خالی بندی بود سریع سازنده ها یا مایکرو رد میکردن و میگفتن نه اصلا ما به این بشر بازی رو نفرستادیم و بازیمون هم رو X1 مثلا 1080 هست! دلیلی وجود نداره رو حساب پدر کشتکی اعتبار خودش رو ببره زیر سوال و چنین دروغ محضی رو بگه! اگه غیر از این بود مایکرو و یا خود DICE و IW تکذیب میکردن. بازم میگم خیلی خیلی بعیده دروغ باشه!

آخه خیلی بعید همچین دروغ تابلویی بگه! منظورم اینه که سریع دروغش در میاد و اگه خالی بندی بود سریع سازنده ها یا مایکرو رد میکردن و میگفتن نه اصلا ما به این بشر بازی رو نفرستادیم و بازیمون هم رو X1 مثلا 1080 هست! دلیلی وجود نداره رو حساب پدر کشتکی اعتبار خودش رو ببره زیر سوال و چنین دروغ محضی رو بگه! اگه غیر از این بود مایکرو و یا خود DICE و IW تکذیب میکردن. بازم میگم خیلی خیلی بعیده دروغ باشه!

چی بگم والا.به نظرم اینقد آدم مهمی نیست که بخوان تکذیبش کنن!من توییتاشو خوندم اصلا داغونه یارو!بعد کال همین نسل 720 60 بوده دیگه رو وان که نمیان مثله 360 بزنن!به نظرم باید صبر کنیم تا لانچ!

چی بگم والا.به نظرم اینقد آدم مهمی نیست که بخوان تکذیبش کنن!من توییتاشو خوندم اصلا داغونه یارو!بعد کال همین نسل 720 60 بوده دیگه رو وان که نمیان مثله 360 بزنن!به نظرم باید صبر کنیم تا لانچ!

CoD توی همین نسل هم رزولوشن کامل نداده هیچ وقت. همیشه 600p بوده، فکر کنم این آخری یعنی Black Ops II هم 880x720 بوده.

CoD توی همین نسل هم رزولوشن کامل نداده هیچ وقت. همیشه 600p بوده، فکر کنم این آخری یعنی Black Ops II هم 880x720 بوده.

با این وجود بازم قابل قبول نیست که رو وان بشه 720.یعنی قابله هضمه که بتل 720 باشه 60 فریم ولی گوست با اون گرافیک اصلا قابل قبول نیست

آخه اعتباری نداره که بخواد ببرتش زیر سوال :دی.تویترش رو دیدی؟:دی

ماکان از neogaf بکش بیرون تو رو قرآن

حداقل میشه تو neogaf صدتا تاپیک پیدا کرد که در مورد رزولوشن بازی های نسل بعد هست همه هم یک سری کاربر اومدن نقش نوستراداموس رو ایفا کردن

کاش BF4 رو 1080 اجرا میکردن وی ps4 اخه Ghost چرا................:d

این بی شرفا هرچی Demo میزارن 1080 هست توی E3 هم میان یه سیتم خفن میزارن 1080 میره کلی دمو توی دنیا پخش میکنن بد بازی رو میگیری

زمین تا اسمون کیفیتش فرق داره مثلا دیروز باز رفتم BF3 رو رو Ultra با 1080p زدم خیلی نا امید کننده بود بچه ها میگن دموی بازی BF4 مثل همین

ultra BF3 میمونه.........:(

مهم نیست کدوم نسخه بهتر باشه،مهم اینه که بازی داستان سرایی و گیم پلی عالی و کم سابقه ای به مخاطباش ارائه بده،این EA هم دوست داره یه جورایی دو به هم زنی کنه اما این سیاستشون مثال زدنی هست که از هر پلتفرم بهترین استفاده رو بکنن البته این حرفهاشون شاید این رو ثابت می کنه که واقعن اختلاف %40 واقعی هست چرا که تو نسل حاضر (PS3 و X360) به وضوح قدرت بهتر PS3 تو بازیهای انحصاری مشخص شد ولی DICE هیچ وقت نیومد بازی BF3 رو بر روی این کنسول بهینه سازی بیشتری بکنه (شاید به دلیل پیچیدگی زیاد کار با این کنسول بوده و صرف وقت بیشتر) و به پورت اون بر روی کنسولها بسنده شده چون شاید اون کنسول این اختلاف قدرت رو نداشته اما الان که چنین حرفی زده یکم ماجرا جدی تر داره می شه
در کل اگر بازی BF4 رو یه طرف بذاریم و بازی COD Ghosts رو یک طرف من BF4رو برای گرافیکش انتخاب می کنم و بازی COD Ghosts رو برای گیم پلی و داستان بهترش

Adam Sessler تو توییترش گفته این حرفهایی که در مورد xbox one گفته شده صحیح نیست و حتی به نوعی ربطش داده به ps4 و گفته زمان گند بالا آوردن PS4 فرا رسیده
ایشون عددی هست که بخواد سونی و PS4 رو تخریب کنه؟بایدم این حرفها رو بزنه چون دارن بازار آمریکا رو هم از دست می دن تو رقابت با PS4 حالا چنین حرفهای بی معنی و بی ارزشی رو علم کردن تا بگن ما خیلی به فکر صنعت گیم هستیم،صنعت گیم رو یعنی یه آپلود کردن کنترل شده فیلم تو یوتیوب به فنا می ده یا DRM ای که ماکرو واسه کنسولش گذاشته بود و یا نمونه دیگش زل زدن 24 ساعته کینکت به شما و چک کردن حریم خصوصی خونتون...?؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or