Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

Adam Sessler تو توییترش گفته این حرفهایی که در مورد xbox one گفته شده صحیح نیست و حتی به نوعی ربطش داده به ps4 و گفته زمان گند بالا آوردن PS4 فرا رسیده :d

Adam Sessler تو توییترش گفته این حرفهایی که در مورد xbox one گفته شده صحیح نیست و حتی به نوعی ربطش داده به ps4 و گفته زمان گند بالا آوردن PS4 فرا رسیده :d

والا به این نمیگن گند زدن PS4 بلکه میگن گند زدن EA اگه واقعا یه همچین خبری باشه که با توجه به قرارداد EA و MS چز شگفت انگیزی نیست .:d

اینجوریش رو دیگه ندیده بودم،همه سعی می کنن بگن که بازی ما در هر دو کنسول یکسان هست که فروش کلی بالاتر بره بعد اینها میان یک چیز دیگه می گن
تشویش اذهان عمومی به این می گن

البته اين جوري كه معلومه اصلا راجب رزولوشن اين حرفا صحبت نكرده و اين گندي كه ميگه سوني زده مربوط ميشه به يه سري محدوديت ها كه سوني براي ژورناليست ها در مورد انتشار نقدشون گذاشته و يا شرايط شير كردن ويديو از ps4 هست:d

الان از این موضوع چه نتیجه ای میخواستی بگیری عزیز من ... /:):|

نکنه قرار بود پیش بینی های کلیفبی تون به حقیقت بپیونده ... که سونی هواداراشو بازی داده :))

حداقل امیدوارم سونی دیگه اجازه نقد بازیهاش رو به اون تام چیک روانی نده

اخرین شاهکار 6
خدای جنگ 4
ماورا 2
جورنی 4

اخه این چه وضع نمره دادن به بازیهاست ... چه دلیلی میتونه داشته باشه

حداقل امیدوارم سونی دیگه اجازه نقد بازیهاش رو به اون تام چیک روانی نده

اخرین شاهکار 6
خدای جنگ 4
ماورا 2
جورنی 4

اخه این چه وضع نمره دادن به بازیهاست ... چه دلیلی میتونه داشته باشه
این چیزا دست سونی و مایکروسافت نیست ! :دی کافیه اسم طرف بره جزو لیست Metacritic ، دیگه میتونه راحت هر نمره ای میخواد ول بده و حتی بازی رو انجام هم نداده باشه و نقدش کنه !
یادش بخیر سر یکی از بازی ها (شاید Uncharted 3 بود) ، توی یکی از نقدها طرف نوشته بود بازی رو دست دوم گرفتم و برای همین آنلاینش رو نتونستم امتحان کنم ! =)) اگه درست یادم باشه حتی بازی رو نخریده بود و از یه جایی قرض گرفته بود ! :دی یعنی این طوری نیست که حتماً باید ناشر بازی رو به دست طرف برسونه تا نقدش کنه.

توی یه سایت معروف که قالبشم تازه عوض شده یه خبری زده بودن در رابطه با گندکاری سونی.بعد من رفتم ته توی قضیه رو در اوردم دیدم بله" منبع خبرشون سایت gamepurه :| کامنت زدم بابا این سایت جز دری وری نوشتن کار دیگه ای نداره و این خبرشونم از بنیاد کذبه.خودشونم فهمیدن و اصلاحش کردن.بعضی از بچه های بازیسنتر چقدر حرفه ای هستن که مثل ربات اخبارو زیر نظر دارنb-) و هرگونه اخبار بی اساس رو فورا متوجه میشن و مانند گلبولهای سفید بهش یورش میبرن:punish:

اون سایتی که تازه قالب عوض کرده رو کلا یه سری ادم 14-15 ساله میچرخونن که هیچ چی بارشون نیست . فقطم یه صفحه اصلی داره که 99% اش خبر به روزه ، اون 1% هم ترجمه هست همش ! هر چی دستشون میاد ول میدن توش . کلا اون سایت از پایه بی اعتباره و جزو آمار نیست :|

این چیزا دست سونی و مایکروسافت نیست ! :دی کافیه اسم طرف بره جزو لیست Metacritic ، دیگه میتونه راحت هر نمره ای میخواد ول بده و حتی بازی رو انجام هم نداده باشه و نقدش کنه !
یادش بخیر سر یکی از بازی ها (شاید Uncharted 3 بود) ، توی یکی از نقدها طرف نوشته بود بازی رو دست دوم گرفتم و برای همین آنلاینش رو نتونستم امتحان کنم ! =)) اگه درست یادم باشه حتی بازی رو نخریده بود و از یه جایی قرض گرفته بود ! :دی یعنی این طوری نیست که حتماً باید ناشر بازی رو به دست طرف برسونه تا نقدش کنه.

مشکل اینجاست اگر فقط قرار باشه نسخه های که ناشر داده دست منتقدها امتیازش ثبت بشه اون وقت ناشر به یک سری از منتقدای دوست و همسایه فقط بازی رو میده ولی وقتی از همه قشر می تونن نقد کنن و نقدشون هم ثبت بشه خیلی خوبه عدالت رعایت میشه :d

الان مشکل اینجاست که سونی به هر کسی دلش بخواد بازی رو در اختیارشون قرار میده که هزار تا حرف و حدیث به وجود میاد ولی وقتی هر کسی بتونه بازی رو نقد کنه دیگه هیچ مشکلی به وجود نمیاد و دیگه گفته نمیشه مثلا سونی یا مایکرو با فلان سایت رابطه ای داره ............

تازه فرض کنین اصلا چند تا سایت در پیت هم یه بازی رو نقد کردن و امتیاز خوبی به بازی ندادن ولی وقتی نمره همه سایت ها بیرون بیاد و کنار هم قرار داده بشه اعتبار و آبروی اون سایت های در پیت پایین تر میاد .

مثلا بازی TLOU که یه شاهکار به تمام معنا بود و امتیازات بالایی گرفت وقتی سایت معتبر گیم اسپات به بازی TLOU امتیاز پایینی داد گیم اسپات با این کارش اعتبار خودش رو پایین آورد و در عمل تازه این موضوع جالب اینجاست که به نفع بازی TLOU تموم شد . کلا آزادی در هر کاری به نفع هر قشری میتونه باشه .

آقا نئو گف ترکید . یارو ظاهرا توئیت کرده عکسی رو و مالتی پلیر رو Ps4 از سینگل پلیر روی Xbone گرافیک بهتری داره . من VP ـیم کار نمیکنه از شانس بدم . اگه کسی عکس رو داره Share کنه ما هم ببینیم شاید ملت چرت دارن میگن . من فقط از روی کامنت ملت یه چیزایی متوجه شدم .

آقا نئو گف ترکید . یارو ظاهرا توئیت کرده عکسی رو و مالتی پلیر رو Ps4 از سینگل پلیر روی Xbone گرافیک بهتری داره . من VP ـیم کار نمیکنه از شانس بدم . اگه کسی عکس رو داره Share کنه ما هم ببینیم شاید ملت چرت دارن میگن . من فقط از روی کامنت ملت یه چیزایی متوجه شدم .
55776792466886791431.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or