Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

آقا نئو گف ترکید . یارو ظاهرا توئیت کرده عکسی رو و مالتی پلیر رو Ps4 از سینگل پلیر روی Xbone گرافیک بهتری داره . من VP ـیم کار نمیکنه از شانس بدم . اگه کسی عکس رو داره Share کنه ما هم ببینیم شاید ملت چرت دارن میگن . من فقط از روی کامنت ملت یه چیزایی متوجه شدم .
اخه اینجوری مگه میشه ... هر چقدر هم دو کنسول تفاوت داشته باشن خیلی سخت بشه همچین چیزی رو تصور کرد

ea داره اینطوری از مایکروسافت انتقام سخت میگیره ... هر چی داشت ریخت به پای مایکرو و حمایت کامل ازش کرد ... بعد یهو مایکرو پشتش رو خالی کرد ... قرار داد ها هم که بسته شده بوده ...نمیشده کاریش کرد ... حالا ea داره سر کیفیت بازی ها حال مایکرو رو میگیره ... اون از nfs ... اینم از بتل ....

البته باید تا انتشار بازی ها صبر کرد دید چقدر صحت داره

فعلا که یه سری عکس تامب نیل گذاشته از ps4.ولی به نظر میرسه منظورش همین بوده که مالتی پلی از سینگل وان بهتره و اگه اینجوری باشه اوضاع واسه وان بد میشه.مخصوصا اگه گوست هم 720 باشه که دیگه واویلا!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

یعنی اگه هم resolution، هم گرافیکش رو PS4 بهتر باشه چه شود :d

البته طبیعی هست چون هنوز با سخت افزار پیچیده Xbox One آشنا نیستن :-" :d چه بسا که تا آخر نسل هم باهاش آشنا نشن :-" :d (شوخی می کنم، به دل نگیرید :d)

ولی از شوخی گذشته با یکی دو تا بازی اونم اول نسل نمیشه گفت که مثلا PS4 یا Xbox One قویتره! البته هنوز که اصلا تایید رسمی هم نشده و نمیشه بهش اطمینان کرد :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or